2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de gece mama vermiyorum gündüz veriyorum gece mamasiz doyuyo gibi geliyo gündüz doymuyo bence

Kızlar aranızda mama bırakan bırakmaya çalışan var mı? Doktor son kontrolde sütun fena değil demek ki bebek iyi kilo almış diyince mamayı bebeğin ihtiyacına göre azaltmaya karar verdim gece zaten bırakmıştık doktora gitmeden mama yemeden uyuyodu o zaman da, şimdi gündüz de mutluysa vermiyorum hemen arkasına sütümü sağıyorum zaten sagdigım sütten veriyorum, mamayı açlık durumuna göre günde 4 5 anca veriyorum bugün bu saat oldu 2 kere verdim sadece. Kilo almış mı baya merak ediyorum evde benim tartmamla doktorunki pek tutmuyo birbirini. Asla aç bırakmak istemiyorum onu ciş sayısı normal gibi sadece kaka azaldı her gün yapıyo onu da. Bu süreçte normalden biraz az kilo alması kötü bir şey mi? Doktora gideli 2 hafta oldu benim tartıma göre 400 Gr almış gibi

Kızlar aranızda kanguru kullanan var mı ya da önereceğiniz bir marka
Ben solomombaby 360 kullanıyorum, ayarlanabilir bacak paneli ve popo altı yastığı var bu aylarda kullanmak için. Bir de uzun bağlamalı şallardan destek alıyorum. Sıcaklarda şal terletiyor bazen ama ikisinden de memnunum.

Kızlar benim doktorum su vermeme izin vermiyor.Sütten alır su ihtiyacını diyor sizde öylemi yapıyorsunuz.Bu arada mama ile beslenmiyoruz biz henüz.

Dunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisan ikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa

Çocuğum bugun uyumuyor çok huysuz emerek uyuduğu halde uyanıyor kucağımda bırakınca zaten uyanıyor bi yeri mi ağrıyor bi yerini mi acıttım tutarken falan yoksa atak haftası mı anlamadım bütün gün 2-3 saat ya uyudu ya uyumadı ya

Kızlar benim doktorum su vermeme izin vermiyor.Sütten alır su ihtiyacını diyor sizde öylemi yapıyorsunuz.Bu arada mama ile beslenmiyoruz biz henüz.
Ben veriyorum valla kimse vermede demiyor tam aksine su ver diyorular hiç te birşey olmadı

Benim nerdeyse 1 haftadır öyle. Emerken uykularını alıyorlar bence.

6.haftadayız biz. Normalde hiç böyle değildi. Gündüzde uyurdu ama 1 haftadır sadece memede. Orada uyuyor yatırınca uyanıyor bakalım ne kadar sürecek
ayni aynısı bi an ben yazdım sandım valla benimki yeni başladı ama ağlıyor neden ağlıyor bilmiyorum bi yerini mi acıttım diye düşünmeye başladım emerek uyuyor bir saat geçse dalsa bile bırakınca uyanıyo sabahtan beri kucağımda

Ay 1 hafta sürmesin lütfen. Bugün artık halim kalmadı gerçekten. Yemeğin hazırlığını yarım yamalak yaptım, eşim yaptı, emzirirken ancak yiyebildim. gün içinde sürekli kuruyemiş atıyorum ağzıma ki çok aç kalırsam baş ağrısı yapıyor. Bu sefer daha kötü oluyorum.
Aynıı sabahtan beri 1 saat uyudu sadece 4 saattir uyutmaya çalışıyorum gözünde uyku yok uyumuyor uyusa da uyanıyor hemem kucağımda uyursa ne ala koyarsam yerine gözler fal taşı gibi açılıyo
1 saat bile uyumuyor ya. Emerken uyuduğu yetiyor herhalde. Emmeyi durdurduğunda memeyi çıkarıyorum hemen mızırdanıyor. Tekrar emiyor, tekrar bırakıyor ve bu döngüde devam ediyoruz.
Merhabalar aranızda devlette çalışan öğretmen var mı? İzinlerle ilgili sorum olacaktı
Ben de öğretmenim. Belki bildiğim yerden sorarsın

bir yeri ağrıyormuş ağlaması değil bunlar bence. Öyle olsa daha kuvvetli ağlarlar diye düşünüyorum kucağıma aldığım anda susuyor. 1 haftadır böyle dediğim gibi 2 gün önce falandı galiba 10 saat uyutamadım direndi resmen.

İnşallah sürmez güne sabah 6 da başlıyorum. İnan benimde öyle halim kalmadı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…