2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ateş bizim şuanlık yok şurup verdiğim için mi bilmiyorum 2 kere verdim şimdiye kadar çok aşırı huzursuz uykusunda bile ağlıyor peki sizin 8.hafta atağı uzun sürdü mü geçiyor mu gerçekten ödüm kopuyor kalıcı olacak diye böyle bir değişim olamaz

Geciyoo geciyo bi bakiyosun o ataktan konusunca kendi capinda cevap veren gulucuk sacan cilve yapan bi cocuk cikiyo buyume sancisi baska bisey degil. Bu arada ates olmamasina cok sevindim

Geciyoo geciyo bi bakiyosun o ataktan konusunca kendi capinda cevap veren gulucuk sacan cilve yapan bi cocuk cikiyo buyume sancisi baska bisey degil. Bu arada ates olmamasina cok sevindim
Sizede çok geçmiş olsun, 3 ayrı yerden aşı olunca çocuklar perişan oluyor ateş yapmasa bile yeri aşı yeri ağrı yapıyor, ama calpol vermesem ateş olacaktı vücut ısısı normalden fazla havada sıcak malum zaten

Kızlar hala uyumadı ya bütün gün 2 3 saat ancak uyumuştur uyumuyor ağlıyor mızmız neyi var anlamıyorum şimdi memede uyudu kucagımdan bıraksam uyanacak bütün gün memedeydi kucagımdaydı arada bırakmaya yeltendim hep ağladı uyandı şuan daraldım gerçekten

Benzer şeyler yaşıyoruz hepimizde muhtemelen hepsi de atak geçiriyor a dan z ye değişti tüm düzenimiz, 8.hafta atağı 2 hafta sürüyormuş

Canım yüz üstü yatirmayi denedinmi hiç ben o şekilde yatırıyorum rahat uyuyor

Benzer şeyler yaşıyoruz hepimizde muhtemelen hepsi de atak geçiriyor a dan z ye değişti tüm düzenimiz, 8.hafta atağı 2 hafta sürüyormuş
Ne yapmalıyız bilmiyorum ki
Canım yüz üstü yatirmayi denedinmi hiç ben o şekilde yatırıyorum rahat uyuyor
yüz üstü yatırıyorm ama öyle uyumuyor biraz vakit geçirdikten sonra kaldır beni diye ağlamaya başlıyor

Ne yapmalıyız bilmiyorum ki

yüz üstü yatırıyorm ama öyle uyumuyor biraz vakit geçirdikten sonra kaldır beni diye ağlamaya başlıyor
Hadi ya ben ozaman tahtaya vurayım bizim gündüz saat 10 la 12 arası bir saat yatıyor öğleden sonrada 3 le6 arası iki saat uyuyor aralarda bölüp pörçük uyuyor akşamda dokuz gibi yatıp 12 veya bir gibi memeye ağlıyor gözlerini açmadan uyuyuyor son Ra üç gibi kalkıyor sabahta altı veya sekiz arasi uyanıyor düzene soktum ben aynı saatte uyumayinca ortalığı yıkıyor kızım sağolsun yardım ediyor ev işi konusunda dier oğlum desen yeni sünnet oldu o biraz mızmız

Kızlar selamlar ek gıda için neler almam gerekiyor? Erken olduğunu biliyorum ama herşey gitgide pahalandığı için hazırlık yapayım dedim

Ay bende yardım istemeye gelecektim atak mıymış gündüz sorun yoktu ama gece huysuz 2-3 gündür yanımda uyuyor ya da kucakta uyuyor ama beşikte uyanıyor, zor bela beşiğe alıyorum uyurken :/ bir de benim sütüm hâlâ az kızlar bestlak bi nebze iyi gelmişti ama yine azaldı, galacto alacağım yarın belki o daha iyi gelir

Ne güzel darısı bize şuan bi düzen yok aslında hemen hemen aynı saatlerde uyuyor ama gazı çok olduğu zamanlar gaz ağrısına uyanıyor o zaman saatleri şaşıyor. Gazı yoksa derdi yoksa bazen güzel uyuyor ama bugun bambaşka çözemedim sanırım atak sizde olmadı mı atak haftası

Fark etmedim ben gerçi biz daha 42 günlüğüz belki atağımız gelmemiştir veya geçti ben hiç atak yasamadim şuana kadar sagdece devamlı gaz çıkarıyoruz uyurken bile ama biraz kabizligimiz var iki gündür yapmadı

Ay herkes atak haftalarına girmiş 5.hafta atağı mis gibiydi 8.hafta atağı inanılmaz kötü benim misler gibi uyuyan bebeğim gitti yerine sürekli mızmız uykuya direnen bebek geldi Pheebs 2.ay aşıları bizim pazartesi olacak şu an korktum zaten atak sebebiyle krizdeyiz bir de aşı huysuzluğu ateşi eklenince heeelp diye bağrınıcam sanırım Bugünde mevlit yapıcaz bu halimizle hayırlısı artık

Ooo kolay gelsin Allah kabul etsin vallahi esimin tarafi o kadar kalabalik ki ve ben o kadar insani evime dolusturmayi o kadar istemiyorum ki herkese evde okuyun hayrina sonra bayramda biseyler yapariz dedim ahahah. Ates kotuydu yaa cocuk perisan oluyo atesle onu kontrol etmeye calismak yorucuydu cocukta bitkinlik yapti aksine

çok mantıklı bebekle bi de ağırlamak zor valla

Benim de 6 yaşında oglum var ben de cok vicdan yapiyorum asiri ihmal ettim normalde herseyi birlikte yapardik cok zaman ayirirdim. Simdi tam tersi uykusuzluk cocuklar cok aglayip beni sinirlendirince sesi mi de yükseltiyorum ona ve sonra kendimi cok kötü hissediyorum. Bi duzene oturtsak bir an önce insallah

Çok çok geçmiş olsun bakalım bizim nasıl olacak ahaha o da güzelmiş. ben kayınvalidemin bahçesinde yapacağım, evde yapmak bende istemedim. Amin canım

Günaydın kızlar. Kalça çıkığına giden var mı beni aşırı geriyor. Ayın 20 sinde gideceğiz 2 aylık olunca. Gece bez değiştirirken sağ bacağında çıt çıt sesler duydum. Bacak kaldırarak değiştirmiyorum korkudan ama yine ses geldi. Acaba ultrasona falan gitmeden anlaşılıyor mu ? Geçen gün prof bir ortopedi doktoruna gittim bi bakayım dedi hafif sertlik var dedi ailede falan var mı diye sordu yok dedim. Kalça çıkığımı var yani dedim yok yok 2. Ayda getirin dedi kafama takıldı. Ah birde şunu atlatsaydık hayırlısıyla. Tutarken emzirirken falan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…