- 12 Temmuz 2016
- 4.616
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.659
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.041
Valla ayni ses bizden de geliyo hala ama bisey yok dedi doktor kalca usg de sorun yok olabiliyo yaniGünaydın kızlar. Kalça çıkığına giden var mı beni aşırı geriyor. Ayın 20 sinde gideceğiz 2 aylık olunca. Gece bez değiştirirken sağ bacağında çıt çıt sesler duydum. Bacak kaldırarak değiştirmiyorum korkudan ama yine ses geldi. Acaba ultrasona falan gitmeden anlaşılıyor mu ? Geçen gün prof bir ortopedi doktoruna gittim bi bakayım dedi hafif sertlik var dedi ailede falan var mı diye sordu yok dedim. Kalça çıkığımı var yani dedim yok yok 2. Ayda getirin dedi kafama takıldı. Ah birde şunu atlatsaydık hayırlısıyla. Tutarken emzirirken falan çok korkuyorum
öyle mi rahatladım şimdi birazValla ayni ses bizden de geliyo hala ama bisey yok dedi doktor kalca usg de sorun yok olabiliyo yani
Kalça çıkıgı değil de benim kızımında öyle çıt sesi geldi dizinden bez değiştirirken dün de kolundan kendi kolunu çevirirken çıt sesi geldi neden oluyor acabaGünaydın kızlar. Kalça çıkığına giden var mı beni aşırı geriyor. Ayın 20 sinde gideceğiz 2 aylık olunca. Gece bez değiştirirken sağ bacağında çıt çıt sesler duydum. Bacak kaldırarak değiştirmiyorum korkudan ama yine ses geldi. Acaba ultrasona falan gitmeden anlaşılıyor mu ? Geçen gün prof bir ortopedi doktoruna gittim bi bakayım dedi hafif sertlik var dedi ailede falan var mı diye sordu yok dedim. Kalça çıkığımı var yani dedim yok yok 2. Ayda getirin dedi kafama takıldı. Ah birde şunu atlatsaydık hayırlısıyla. Tutarken emzirirken falan çok korkuyorum
benmde öyle gece aralıksız 9-10 saat uyuyunca panik yaptım ilk bebeğim :) emzirmek için zorla uyarıyorum.Değişiyor ama genellikle gündüz 4 5 saat gece 9 10 saat
Bizde de var o koldan bilekten falan geliyor ama oraları takmadım kalça çıkığı kontrolu var ya aklım ondaKalça çıkıgı değil de benim kızımında öyle çıt sesi geldi dizinden bez değiştirirken dün de kolundan kendi kolunu çevirirken çıt sesi geldi neden oluyor acaba
Allah' razı olsunZor olmaz mı bebekle hastanede neyse geçmiş gitmiş çok şükür
Yoo sağlık ocağı öyle demedi bana. Ayrıca bende sağlık çalışaniyim.hic duymadım böyle biseyTesekkur ederimevet galiba oyleydi. Cok cok gecmis olsun iyi yapmissin vallahi birde asi stresi eklenmemis oldu ama 3.aydan sonra verem yapilmiyomus onu aksatma. Bize 15i tam sinirda yapilicak verem asisi.
Hmm ilk kez oldu bizde ben de korkmuştum kalça çıkığı beni de çok geriyor vallaBizde de var o koldan bilekten falan geliyor ama oraları takmadım kalça çıkığı kontrolu var ya aklım onda
Büyük çocugum yok ama öğrendiğim kadarıyla Bebek bakımına onu da dahil edin mesela işte bezini tutar mısın uyurken ben gelene kadar göz kulak olur musun ağlarsa haber ver falan. Bi de bebekten önce büyüğe ilgi göstermek gerekiyor bunu çevredeki kişilernde yapması gerekiyorKizlar iki çocuklu olanlardan tecrübe istiyorum. 4 yaşında oğlum var doğana kdr anlattık doktora gttk birlikte biseyler aldık videolar. Dinledim kardeş kıskançlığı üzerine. Neler neler ama.gel.gor ki bu kdr zor.olacagini düşünmemiştim evet olmaması anormal.olur blyrm ama daha uyumlu olacağını düşünüyordum. Sürekli uyandırıyor annem bebeği sallasa bırak diyor kucagina alınca bırak diyor izin vermiyor inanın kadın bebeğe bakamiyor bile evin içinde bakma etme. Anneme de eziyet ediyor annem çocuk diyor sorun değil ama böyle yapınca uzulyrm çözüm bulamadm. Kardeşini aşırı minciriyor görmezden geliyorum anlatyrm yok gerçekten çok zormus
Daha önce bazı anneler konuşmuş hatta bunun için doktora gidenler olmuş doktor güldü suratıma böyle garip garip baktı yazmışlarHmm ilk kez oldu bizde ben de korkmuştum kalça çıkığı beni de çok geriyor valla
İlk çocuk olunca bi de çok minik olunca insan tedirgin oluyor herseyeDaha önce bazı anneler konuşmuş hatta bunun için doktora gidenler olmuş doktor güldü suratıma böyle garip garip baktı yazmışlarçoğu kişi öyle yazınca bende demek ki ciddi birşey değil dedim. Ne zaman gideceksiniz kalça için
İşte bunlarin hepsini blyrm yapiyorm ama okdr zormuş ki bildigin ile çözülecek sanıyordum o yüzden hayal kırıklığı yasadm zaten banyo yaptırırken su dokmesine vs hepsine izin verdm şimdi bez istyrm getiremem diyor hiç bişey yapmak istemyrm oyuncaklarini bile toplamyr önceden öyle böyle yapardi bir şekilde wc ye giderken çocuğu emanet ediyorm ama gözümde üstünde oluyor kısa sureli bir yere giderken kontrollü bir şekilde birakyrm ama yok gerçekten zormuşBüyük çocugum yok ama öğrendiğim kadarıyla Bebek bakımına onu da dahil edin mesela işte bezini tutar mısın uyurken ben gelene kadar göz kulak olur musun ağlarsa haber ver falan. Bi de bebekten önce büyüğe ilgi göstermek gerekiyor bunu çevredeki kişilernde yapması gerekiyor
Zamanla geçer inşallah birden anne babayı paylaşıyor başka bir bebekle ilgi azalıyor eskiye göre çok normalİşte bunlarin hepsini blyrm yapiyorm ama okdr zormuş ki bildigin ile çözülecek sanıyordum o yüzden hayal kırıklığı yasadm zaten banyo yaptırırken su dokmesine vs hepsine izin verdm şimdi bez istyrm getiremem diyor hiç bişey yapmak istemyrm oyuncaklarini bile toplamyr önceden öyle böyle yapardi bir şekilde wc ye giderken çocuğu emanet ediyorm ama gözümde üstünde oluyor kısa sureli bir yere giderken kontrollü bir şekilde birakyrm ama yok gerçekten zormuş
Cnm cok gecmis olsun ya me kadar sürdü ateşi bitti mi şu an da? Daha cok kucukler insan korkuyor. Bizim de carsamba günü asimiz bakalim ne yapacagizDunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisanikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Normal blyrm ama bazı çocuklar daha zorlayıcı mizaç olarak yorucu yada ben aşırı yoruldum benimkide normal bir durum sanırımZamanla geçer inşallah birden anne babayı paylaşıyor başka bir bebekle ilgi azalıyor eskiye göre çok normal
Bizi anlattin resmen oglum kardeslerini cok seviyor ama mutsuz gibi geliyor bana. Iste banyo yaparken su dokturuyorum ana kucaginda sallamasini soyluyorum yapiyordu simdi yaomak istemiyor. Benle biseyler yapmak istiyor. Anne yas pasta yapalim duyor dogum gunü olmayan pasta. Yaş pasta yapmak icin de zamana ihtiyac var. Napacagimi sasirdim ama icim hic rahat degil vicdanenİşte bunlarin hepsini blyrm yapiyorm ama okdr zormuş ki bildigin ile çözülecek sanıyordum o yüzden hayal kırıklığı yasadm zaten banyo yaptırırken su dokmesine vs hepsine izin verdm şimdi bez istyrm getiremem diyor hiç bişey yapmak istemyrm oyuncaklarini bile toplamyr önceden öyle böyle yapardi bir şekilde wc ye giderken çocuğu emanet ediyorm ama gözümde üstünde oluyor kısa sureli bir yere giderken kontrollü bir şekilde birakyrm ama yok gerçekten zormuş
Cok iyi anliyorum seni cnm biz de o durumdayiz ben artik aksam balkona cikmistim ferahlayayim diye gozlerim kapanmis sandalyede uyuyodum resmen eşim geldi yerine yat diye. Bebisler ayaktaydi 1 saat uyudum kalktim mesaiyeKızlar hala uyumadı ya bütün gün 2 3 saat ancak uyumuştur uyumuyor ağlıyor mızmız neyi var anlamıyorum şimdi memede uyudu kucagımdan bıraksam uyanacak bütün gün memedeydi kucagımdaydı arada bırakmaya yeltendim hep ağladı uyandı şuan daraldım gerçekten
Haklısın bende öyleyim herşeye bu niye böyle acaba diyorum. Aynı gidiyoruz bakalım iyi sonuçlar alırız inşallahİlk çocuk olunca bi de çok minik olunca insan tedirgin oluyor herseyebizim daha yeni 40 ımız çıktı 2. Ayda gidicez 3 hfta var
Vallahi ben hic bisey calisani degilim haberim yok ahaha oyle dedi hemsiremiz hatta baya bozuldu sinirlendi rota yapildigi icin biz simdi nasil denk getiricez 90 gun siniri var verem asisinda dedi 3.ayimizi doldurmadan 1 gun onceyle kurtardik falan fisman dedi iste ne diyolarsa he diyozYoo sağlık ocağı öyle demedi bana. Ayrıca bende sağlık çalışaniyim.hic duymadım böyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?