2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben mama ağırlıklı gidiyorum.Gunduz emziryorum.Gece emzirme işi bizim için zor bence çünkü bir memede en az 15 er dakka tutmak gerekiyormuş.Yarim kalınca daha huysuz oluyorlar.En tatlı yerinde yemeğin elinden alınıyor gibi düşün.

Kızlar bebeğimin çiş rengi dünden beri koyu sarı bi problem olur mu acaba susuz mu kaldı ki ne yapmak lazım

İlk çıkışta biz de 1 sokak ancak gidebilmiştik. Alışıyorlar yavaş yavaş
Bir sokağa bile razıydım. Bugün de çıkarıcam bakalım. Eşim haftaya işe başlıyor, her gün onu karşılama bahanesiyle çıkarız. Alışır umarım.
Ay çok özendim şu an. Benimki durmadı. Bi de arkadaşlarla yürüyüş yapacaktık, geri eve çağırdık, çay içtik

kızlar bebek cımbızı diye bişey varmış burun temizliği için nerden bulabilirim video koyuyorm link olarak

Ah o kadar zaman emzirip sonra kusunca bi hayal kirikligi oluyor ki sormayin. Hem emek hem süt boşa gidiyor. Disari konusunda bizi tarif etmissiniz esim artik cikmak istemiyor agladiklari icin. Ee ben de hep evde olmuyor hava almak istiyorum. Insallah kucuk olduklari icin boylelrdir bir kac aya duzelirler

Evt gercekten gece emzirme isi sıkıntili benim icin de. Aslinda bu gece cok agladiklari icin mama da verdim yok arkadas yine devam ettiler. Sanirim 8. Hafta atagi falan.

Ben de yarim kundak denedim ama onu sarinca daha cok agladi.

Allah razi olsun cnm Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Esimin arkadasinin oglunun hic aglamadigini gece kalkmadigini duyunca heralde dedim benim bebislerde sorun var aglama konusunda
Benim de annem der ki kız çocukları daha sakin olur, erkek çocukları daha gazlı huysuz olur benimki kız ama gece gündüz yapışık ikiz gibiyiz, arkadaşın milyonda bir kişiye nasip olacak bir bebeğe sahipmiş maşallah

Bu arada benim kız da kundak sevmiyor, yarım kundak yapıyorum bazen ellerini çıkaeıncaya kadar çok daha huysuzlanıyor bende açıyorum kundağı

Birebir aynı

Saat kaç oldu, hala tam uyumadı. Memede emerek uyumaya çalışıyor. Memeden ayırıyorum 10 dakika sonra ayılıyor. Uykusuzluktan kıvranıyorum şu an. Yemek de yapmam lazım ama nasıl???

Saat kaç oldu, hala tam uyumadı. Memede emerek uyumaya çalışıyor. Memeden ayırıyorum 10 dakika sonra ayılıyor. Uykusuzluktan kıvranıyorum şu an. Yemek de yapmam lazım ama nasıl???
1 haftadır beni anlattın sanki. 10 dakika sürmüyor yeniden memeye alıyorum. Dün 10 saat ağzıma bişey süremedim kucağımdan indiği anda ağlıyor. Kucağımda da rahat değil kıvanıyor eliyle yüzünü ovuyor umarım bu durum uzun sürmez

Aynıı sabahtan beri 1 saat uyudu sadece 4 saattir uyutmaya çalışıyorum gözünde uyku yok uyumuyor uyusa da uyanıyor hemem kucağımda uyursa ne ala koyarsam yerine gözler fal taşı gibi açılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…