- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.061
Aynı şekilde şimdi. Bişey yapmak.istemiyor biraz hircinlasti. Ona uzuluyorm. Bende vicdanen çok rahatsızım. Ah annelikBizi anlattin resmen oglum kardeslerini cok seviyor ama mutsuz gibi geliyor bana. Iste banyo yaparken su dokturuyorum ana kucaginda sallamasini soyluyorum yapiyordu simdi yaomak istemiyor. Benle biseyler yapmak istiyor. Anne yas pasta yapalim duyor dogum gunü olmayan pasta. Yaş pasta yapmak icin de zamana ihtiyac var. Napacagimi sasirdim ama icim hic rahat degil vicdanen
Oda değişik ne diye sinirleniyor :))) deli.mi ne asi. Yaptırmayan bile var yani bu kişiye biraklmis. Zaten yaptırıyoruz. Herkesin imkanı uymuyabiliyorVallahi ben hic bisey calisani degilim haberim yok ahaha oyle dedi hemsiremiz hatta baya bozuldu sinirlendi rota yapildigi icin biz simdi nasil denk getiricez 90 gun siniri var verem asisinda dedi 3.ayimizi doldurmadan 1 gun onceyle kurtardik falan fisman dedi iste ne diyolarsa he diyoz
İşte bunlarin hepsini blyrm yapiyorm ama okdr zormuş ki bildigin ile çözülecek sanıyordum o yüzden hayal kırıklığı yasadm zaten banyo yaptırırken su dokmesine vs hepsine izin verdm şimdi bez istyrm getiremem diyor hiç bişey yapmak istemyrm oyuncaklarini bile toplamyr önceden öyle böyle yapardi bir şekilde wc ye giderken çocuğu emanet ediyorm ama gözümde üstünde oluyor kısa sureli bir yere giderken kontrollü bir şekilde birakyrm ama yok gerçekten zormuş
Cook tesekkur ederiz vallahi asiyi 10da oldu aksam 6ya kadar normaldi sonra ates cikti. 38i gormedik hic sukur. Koltuk alti makat ve alindan kontrol ettim ama anladim ki en iyi kulak ici anlasilicak acilen bi kulak ici termometre alicam tavsiyemdir. 2 gun surer an fazla dedi hemsiremiz oylede oldu valla asi aksami ateslendi gece boyu atesi vardi sonra ki gunun aksami dustu tamamen. İlk cocugum bebeklerde ates nasil idare edilir bilmiyorum internet ve annem sagolsunCnm cok gecmis olsun ya me kadar sürdü ateşi bitti mi şu an da? Daha cok kucukler insan korkuyor. Bizim de carsamba günü asimiz bakalim ne yapacagiz
Yaa aradim doktorumuzu dedim boyle boyle yapmadilar veremi. Soyleymis iki canli asi arasinda 21 gun olmaliymis ama rota agizdan verem deriden yapildigi icin ayni anda uygulanabilirmis. Doktorumuz sorun yok diyo saglik ocagi olmaz yapmam diyoOda değişik ne diye sinirleniyor :))) deli.mi ne asi. Yaptırmayan bile var yani bu kişiye biraklmis. Zaten yaptırıyoruz. Herkesin imkanı uymuyabiliyor
merhaba canim bizde perşembe gunu yaptik 3 tane igne vurdularSelam teyzeleriii biz daha bugun 2.ay asilarini olabildik. Saglik ocaginin elinde yoktu. Birde bi durum yasadik. Dikkat edin basiniza gelmesin. Normalde 2.ay asilari 5li karma zaature ve verem asisi. Saglik ocagi gece biraktigi icin asiyi biz cocuk doktorumuza rutin gittik rota asisini yapti. E bugun saglik ocagi iki canli asi arasinda 21 gun olmasi lazim diyerek verem asisini yapmadi. 15ine kaldi verem asisi 3.ayini doldurmadan yapilmasi sart. Asiri stres oldum. Doktorumuz sorun olmaz diyo saglik ocagi olmaz yapmam diyo.asiya gidecekler once saglik ocagini bekleyin sonra rotayi ozel yaptirirsiniz. Neyse boyle bisey yasadik tabi vardir bi hayir.
benimde oyle sag goguslerimde daha cok doluyor sol gogsum daha az gibiKızlar benim sol göğsümde nerdeyse hiç süt yok sağıyorum sağdan baya çok geliyor en az 70 falan ama soldan 10 20 civarı geliyo anca sizce neden bu kadar fark var acaba tıkanıklık falan mı var göğsümde
bizde asi olduktan sonra atesi cikti surup verdim dindi ara ara yukseliyor biraz ates dusurucu veriyorumDunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisanikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Yanlis olmasin 1700 verdim diye hatirliyorummerhaba canim bizde perşembe gunu yaptik 3 tane igne vurdular
rota icinde 3 aylik olunca yapin dedi
canim sen ne kadar verdin rota ignesine?
Kimi bebekte yapmiyomus masallah. Bizi vurmustu vallahi bakalim iki hafta sonra veremde nasil olcakbizde asi olduktan sonra atesi cikti surup verdim dindi ara ara yukseliyor biraz ates dusurucu veriyorum
Ben varım eğer hâlâ cevap bulamadiysaniz.Merhabalar aranızda devlette çalışan öğretmen var mı? İzinlerle ilgili sorum olacaktı
Gecmiş olsun hepinizeBizim senin bebisle aramizds bir gün vardı sanırım aşıyı brz eerteledim çünkü doğum yaptım çok fazla hastane sürecimiz oldu önce ben hipoglisemi yasadm hala yasiyorm. Sonra 4 yaş oğlum apandist oldu sonra da bebiş ateşlendi ve doet gün hastanede yattk o yüzde. Buraya bile giremedm ve. Aşıyı biraz erteledm size geçmiş olsun
verem daha cok ateş cikartiyormuş oyle duydumKimi bebekte yapmiyomus masallah. Bizi vurmustu vallahi bakalim iki hafta sonra veremde nasil olcak
Ffff yine perisanlik he. Neyse alternatifi dusununce Allah korusun 2 gun atesi opup basina koyar insan. Booool koruyuculugu olsun asilarin hepsi kuzucuklaraverem daha cok ateş cikartiyormuş oyle duydum
insallah canimFfff yine perisanlik he. Neyse alternatifi dusununce Allah korusun 2 gun atesi opup basina koyar insan. Booool koruyuculugu olsun asilarin hepsi kuzucuklara
Sıcaktan olmuş doktor su vermemizi tavsiye edince düzeldi günde 4-5 çay kaşığı su verdim geçti çok şükür korkmuştum ama şükür düzeldiAtak haftasi soyle huysuz boyle uyanik diyoruzda kimi bebekte ekstra ekstra uyuyo belki atak zamani olabilir. Cis olayina gelince emin olamadim vallahi ne kadar emerse o kadar cis yapar paralel diye biliyorum
Bizim kalcayi 40 gunluk baktilar sorun yoktuinsallah canim
bende rota olanini yaptircam hemsire isteye bagli dedi ama bence bu kadar pahali olmamasi lazim
ekimde 4 ay asimizda var
sen kalca ult. goturdunmu
Sevindim canim gecmis olsunSıcaktan olmuş doktor su vermemizi tavsiye edince düzeldi günde 4-5 çay kaşığı su verdim geçti çok şükür korkmuştum ama şükür düzeldi
Aynen yaBizim kalcayi 40 gunluk baktilar sorun yoktukesinlikle asi bu allah askina cuzi miktarlar olmali hatta hic olmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?