2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aynı şekilde şimdi. Bişey yapmak.istemiyor biraz hircinlasti. Ona uzuluyorm. Bende vicdanen çok rahatsızım. Ah annelik

Oda değişik ne diye sinirleniyor :))) deli.mi ne asi. Yaptırmayan bile var yani bu kişiye biraklmis. Zaten yaptırıyoruz. Herkesin imkanı uymuyabiliyor

Canım geçen bende yazmıştım belki okumuşsundur, benimki de 6 yaş ve kız Çocugu olmasına rağmen çok zorlanıyorum ki bilirsin kız çocukları daha huylu olur erkek çocuklarına göre seninki 4 yaş ve erkek cidden zor Rabbim yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda alışma ve uyum evresini atlatırsın

Cnm cok gecmis olsun ya me kadar sürdü ateşi bitti mi şu an da? Daha cok kucukler insan korkuyor. Bizim de carsamba günü asimiz bakalim ne yapacagiz
Cook tesekkur ederiz vallahi asiyi 10da oldu aksam 6ya kadar normaldi sonra ates cikti. 38i gormedik hic sukur. Koltuk alti makat ve alindan kontrol ettim ama anladim ki en iyi kulak ici anlasilicak acilen bi kulak ici termometre alicam tavsiyemdir. 2 gun surer an fazla dedi hemsiremiz oylede oldu valla asi aksami ateslendi gece boyu atesi vardi sonra ki gunun aksami dustu tamamen. İlk cocugum bebeklerde ates nasil idare edilir bilmiyorum internet ve annem sagolsun atesi cikinca tamamen soydum beziyle kaldi klimayi nem almada 24 derece getirdim o odada tuttum uyuttum. Atesi varken ayaklari elleri buz gibi kafasi ensesi sirti cayir cayir oluyomus. Nemli bezle eklem yerlerini sildim ara ara. Bol bol emzirmeye calistim hatta ilk agiz sutunden buzlukta vardi asidan sonra hemen onu icirdim. 4 saatte bir calpol verdim. İlk gun banyo yasakti ikinci gun aksama dogru attim banyoya dustu atesi zaten sonra. Ates perisanlik yapiyo cocukta uykusunda bile inliyodu ama halsiz baygin. Saat basi ates kontrol ettim bi ara hafifledi bende uyudum hemen. Zaten ayindan dolayi 3 4 saat emzirmeden de gecirebiliyolar o yuzden o arada dinlenmek onemli bence. Simdilik tecrubelerim bunlar ha bide asi yerlerine bakin sislik morluk olabilir agri olabilir hafif soguk kompres rahatlatti

Oda değişik ne diye sinirleniyor :))) deli.mi ne asi. Yaptırmayan bile var yani bu kişiye biraklmis. Zaten yaptırıyoruz. Herkesin imkanı uymuyabiliyor
Yaa aradim doktorumuzu dedim boyle boyle yapmadilar veremi. Soyleymis iki canli asi arasinda 21 gun olmaliymis ama rota agizdan verem deriden yapildigi icin ayni anda uygulanabilirmis. Doktorumuz sorun yok diyo saglik ocagi olmaz yapmam diyo hatta hemsirenin biri ben yapiyorum dedi de kendi hemsiremiz saglik bakanligi oper bizi valla dedi heralde uygulama boyle

merhaba canim bizde perşembe gunu yaptik 3 tane igne vurdular
rota icinde 3 aylik olunca yapin dedi
canim sen ne kadar verdin rota ignesine?

benimde oyle sag goguslerimde daha cok doluyor sol gogsum daha az gibi

merhaba canim bizde perşembe gunu yaptik 3 tane igne vurdular
rota icinde 3 aylik olunca yapin dedi
canim sen ne kadar verdin rota ignesine?
Yanlis olmasin 1700 verdim diye hatirliyorum niye bu kadar pahali anlamiyorum birak ucretli olmasini devletin yapmasi gereken asi. Bari cuzi bi miktar olsa her cocuk asilansa.

Gecmiş olsun hepinize
bebek neden hastanede yatti enfoksiyonmu vardi?

Ffff yine perisanlik he. Neyse alternatifi dusununce Allah korusun 2 gun atesi opup basina koyar insan. Booool koruyuculugu olsun asilarin hepsi kuzucuklara
insallah canim
bende rota olanini yaptircam hemsire isteye bagli dedi ama bence bu kadar pahali olmamasi lazim
ekimde 4 ay asimizda var
sen kalca ult. goturdunmu

Atak haftasi soyle huysuz boyle uyanik diyoruzda kimi bebekte ekstra ekstra uyuyo belki atak zamani olabilir. Cis olayina gelince emin olamadim vallahi ne kadar emerse o kadar cis yapar paralel diye biliyorum
Sıcaktan olmuş doktor su vermemizi tavsiye edince düzeldi günde 4-5 çay kaşığı su verdim geçti çok şükür korkmuştum ama şükür düzeldi

insallah canim
bende rota olanini yaptircam hemsire isteye bagli dedi ama bence bu kadar pahali olmamasi lazim
ekimde 4 ay asimizda var
sen kalca ult. goturdunmu
Bizim kalcayi 40 gunluk baktilar sorun yoktu kesinlikle asi bu allah askina cuzi miktarlar olmali hatta hic olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…