2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizimde yaklaşıyor çok korkuyorum şu ateş olayından. Çok geçmiş olsun iyi idare etmişsiniz

Bizimde yaklaşıyor çok korkuyorum şu ateş olayından. Çok geçmiş olsun iyi idare etmişsiniz
Yani pek bisey gelmiyo elden ates demek antikor demek yapacak sey surekli takip ve atesi dusurme cabasi o kadar neyse ki cok uzun surmuyo ama biri yardim ederse iyi olur ben tek baktim yorgunlugu cok oldu

Yani pek bisey gelmiyo elden ates demek antikor demek yapacak sey surekli takip ve atesi dusurme cabasi o kadar neyse ki cok uzun surmuyo ama biri yardim ederse iyi olur ben tek baktim yorgunlugu cok oldu
Evet bende eşime dedim yalnız kalamam diye hayırlısı ile atlatırız inşallah sorunsuz

Tesekkur ederim evet galiba oyleydi. Cok cok gecmis olsun iyi yapmissin vallahi birde asi stresi eklenmemis oldu ama 3.aydan sonra verem yapilmiyomus onu aksatma. Bize 15i tam sinirda yapilicak verem asisi.
Rotayı 2 ay açısından sonra yaptıracağım, senin mesajları görmesem rotayı kaçırırdım kesin. İlk üç ayda yapılması lazım ilk dozun.

Bambam atlatmış olsun inşallah.
Fitil vermedi mi doktor? Ben calpol yerine fitil daha iyi diye düşünüyorum. İlk bebeğimde de ateş sonrası hemen fitil yapardım, bir de gece verirdim çok rahat geçerdi aşıları.

Yaa bambamin kici durmuyo bu ara aahahah versemde hemen geri cikarir diye vermedim. Calpolde bence sabit tuttu dusurmedi ama fazla yukselmesine izin vermedi. Doktorumuzda huzursuzluk yoksa 38e kadar normal diyince rahatladim biraz. Gerci nasil rahatlamaysa stresten kg vermisim bi gecede

Gecmiş olsun hepinize
bebek neden hastanede yatti enfoksiyonmu vardi?
Canm. Ateşi çıktı nedeni bulunamadı ve ateşi düşmedi doktorda dediki nedeni yok tüm tahliller temiz biz buna odağı belli olmayan ateş diyoruz ve bu aylar için eve gönderemem dedi hastaneye yatış dedi kültür alındı antibiyotik verildi şükür ateşi düştü sonuçları da temiz çıktı yorgunluk kaldı sadece

Amin canım Allah razı olsun normal ama sen sinirleniyor musun peki

Yok doğrudur da. İki aylıkken yapılması vs kısmı garip geldi aman sağlık olsun canim

evet ilk 5 ay pek ates olmaz atesi dinmiyorsa hastanede yatiriyolar

Amin canım Allah razı olsun normal ama sen sinirleniyor musun peki

Sinirlenmemek elde değil ama çocuklar da o kadar haklılar ki yapacak birşey yok, (hep birlikte vakit geçirdikleri anneleri, oyun arkadaşlarına bir oyuncu daha eklendi ve biraz bu aralar o ne dese o oluyor, seni paylaşmak istemiyorlar) şuan için iyi gidiyoruz diye düşünüyorum hatta eşimi daha son birkaç ay kala karşıma alıp konuşmuştum bak diğeri olunca bu sana benim gözüme çok büyük gelecek eğer ki lohusa kafası yavruma çok ters davranırsam beni frenle bu konuşmayı aklıma getir diye (sonuç eşim her şeyine kızacak nerdeyse) bu erkekler tam dayaklık

Slm kızlar ya bizim sorunumuz var ya tuvaletini yapamıyor çiş TM ama dieri yok sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…