Cook tesekkur ederiz vallahi asiyi 10da oldu aksam 6ya kadar normaldi sonra ates cikti. 38i gormedik hic sukur. Koltuk alti makat ve alindan kontrol ettim ama anladim ki en iyi kulak ici anlasilicak acilen bi kulak ici termometre alicam tavsiyemdir. 2 gun surer an fazla dedi hemsiremiz oylede oldu valla asi aksami ateslendi gece boyu atesi vardi sonra ki gunun aksami dustu tamamen. İlk cocugum bebeklerde ates nasil idare edilir bilmiyorum internet ve annem sagolsun
atesi cikinca tamamen soydum beziyle kaldi klimayi nem almada 24 derece getirdim o odada tuttum uyuttum. Atesi varken ayaklari elleri buz gibi kafasi ensesi sirti cayir cayir oluyomus. Nemli bezle eklem yerlerini sildim ara ara. Bol bol emzirmeye calistim hatta ilk agiz sutunden buzlukta vardi asidan sonra hemen onu icirdim. 4 saatte bir calpol verdim. İlk gun banyo yasakti ikinci gun aksama dogru attim banyoya dustu atesi zaten sonra. Ates perisanlik yapiyo cocukta uykusunda bile inliyodu ama halsiz baygin. Saat basi ates kontrol ettim bi ara hafifledi bende uyudum hemen. Zaten ayindan dolayi 3 4 saat emzirmeden de gecirebiliyolar o yuzden o arada dinlenmek onemli bence. Simdilik tecrubelerim bunlar
ha bide asi yerlerine bakin sislik morluk olabilir agri olabilir hafif soguk kompres rahatlatti