2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa eger sutle alakali bi problem varsa azsa eger zaten cok uzun sure emer eger sut yetiyosa memeyi seviyodur. Ama sutu arttirayim diyosan bir hafta yuklen derim sut dedigin hormonla uretiliyo gecede hormonlar deli dana misali cosuyo ben ilk baslarda hee emzirmeden sonra 10ar dk sagim yaptim. Simdi iki memeyi emmeye basladi daha da artti. Bazen tek memeyi emip uyuyo digerini sagmak zorunda kaliyorum. Ama ben buzluga sut koymak istedigim icin arttirmaya yonelik hareket ettim. Buzluk olayini kapatinca daha fazla ugrasmicam. Oda basta sutum gelmedi diye travma oldu resmen yine kesilirse diye depoluyorum halbuki her sey normal seyrinde

Bu arada sağım yaptığımda hiç süt gelmiyor benim canım sıkılıyor
Benimde gelmiyodu yinede bos sagim yapiyodum emdikten sonra yapiyodum ki cocuk 2.5 aylik icince 120 ustu iciyo ama sagim yaptigimda asla o kadar cikmiyo. Hic bir makine bebegin emdigi gibi sutu cikaramiyo zaten

Gaz falan olmuyor mu artık sizde. Kızım uyuyunca bazen gazdan dolayı uyanıyor uykusu bölünüyor o yüzden saatleri hiç böyle düzenli değil

kızlar benim bebek ishal gibi sanki. Renkte değişme yok ama bezini açtığımda biraz sulu gördüm. Bişey yapmam lazım mı neden olmuştur acaba

Diğer mesajınızı da okudum, teşekkürler öncelikleben genelde uyandıktan sonra 1 saat 15 dk civarı uyutmaya girişiyorum, genelde de o civarda esnemeler vs. Başlıyor kızımda. Ama şöyle bi sorunumuz var, mesela mayıştı gözünü kapadı, dalsın diye bekliyorum bi 10 15 dk, çok hafif sallayarak uyutuyorum ben. Tamam daldı diyorum bi 10 dk sonra pat gözünü açıyor, sil baştan bi daha, sonrasında da damlası uzun sürüyor gözler kapanıyor açılıyor. Mesela bu sabah 8, 15 gibi uyutma çabalarım başladı 1 saat 20 dk falandı uyanıklık süresi. Sonrasında aynen anlattığım gibi oldu ve bidaha uykuya geçişi saat 10 gibi oldu. Sonrasında 2 saat deliksiz uyudu. Uyudu mu da böyle uyuyoraslında ben uyandırıp beslemek istiyorum ama uyutmak için bu kadar uğraşınca bırakayım uyusun diyorumdün akşam aslında dediğiniz gibi denk geldi ve 4 bucuk gibi bi şekilde uykuya aldırdım kızımı, saat 5 i çeyrek gece kurulu saat gibi uyandı ve krizi yavaştan başlayarak şiddetlendi 2 saat boyunca uğraştık. Gün içinde uyurken salonda uyutuyorum çevredeki sesler televizyon falan bahsettiğiniz gibi bir stres birikimi yapıyor olabilir mi. Ben gündüz gece ayırt etsin diye böyle yapıyorum ama yanlış mı. Bir de siz gündüz de mi karanlık oda dediğiniz yerde uyutuyorsunuz. Ben başka bir yerde uyutmaya zorlanırım diye aydınlıkta uyumaya alışsın diye karanlık olmasına dikkat etmiyorum pek gündüzleri ama Bilemedim ki.

Gaz falan olmuyor mu artık sizde. Kızım uyuyunca bazen gazdan dolayı uyanıyor uykusu bölünüyor o yüzden saatleri hiç böyle düzenli değil
Olmaz mi oluyo tabi ama en rahat o uyurken veya emzirirken cikarttiriyorum alttan. Ustten keyfi yeterse. Ama probiyotik kullaniyoruz 2.siseden itibaren kendi kendine cikarmaya basladi

Hadi ya zormus cidden vallahi benim tecrube ettiklerim o kadar. Yani cok fazla evin disinda vakit geciriyosaniz mantikli ama arada bi yere giderim diye yapiyosaniz yapmayin bence. Yenidogan zamani evet yaninda zil cal gozunu isik tut yine uyurdu ama artik gece gunduz farkini anliyolar. Karanlik oda dedigim yatak odam odayi karartma perdeyle kararttim sadece uyku zamani goturuyorum rahat uyuyo en azindan o uykudayken ses yapiyorum mutlaka klasik ev hali devam ediyo o kadar

Olmaz mi oluyo tabi ama en rahat o uyurken veya emzirirken cikarttiriyorum alttan. Ustten keyfi yeterse. Ama probiyotik kullaniyoruz 2.siseden itibaren kendi kendine cikarmaya basladi
Hangi probiyotigi kullanıyorsunuz?

Tamam sagdiktan sonra dolaba attim diyelim carsiya gidicem ve hemeb vermek istemiyorum yani huysuzlaninca vernek istitorum , dolaptan cikardim 5dk isittim ve sonrasinda cantama koysam biberonu kac saat icinde tuketebiliyoruz ?

Yaklaşık 1 kilo almış neden az olsun ki, benim bebem de sizin kilolarda insanlar 6 kilolardan bahsedince şaşırıyordum benimki gibi varmış bir tane sevindim
Merhaba dogum kilosu 3 kiloydu ilk kontrolde 3.800 du simdi ise 4.300 filan cikiyor ve 9 gun sonra kontol olucak sanki bu ay az aldi gobi geliyor en azindan soyle 4.800 filan olsaydi diyorum

Merhaba dogum kilosu 3 kiloydu ilk kontrolde 3.800 du simdi ise 4.300 filan cikiyor ve 9 gun sonra kontol olucak sanki bu ay az aldi gobi geliyor en azindan soyle 4.800 filan olsaydi diyorum
Gene az değil cnm maşallahı var tospigin inşallah böyle kilo almaya devam eder kuzular hastnaden çıkarken bizimde kilosmuz 3050 di30 günlükken 5 kiloydu şimdi 43 günlük ne oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…