2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kiz o sutun disarda durma suresi 3 saat uyusa once evi sonra kendimi paklar bide ustine kahve icerim 3 saat asla uyumuyo o yenidogan donemindeykendi hep oyle gidicek sanmistim
Kafa gitmiş okuduğumu algılayamıyorm bak gör 12 den beri naptığımı bilmiyorum
Kendince düzeni var da işte saatler kayınca düzen de gidiyo slinge koyup dışarı çıkıyım dedim binadan çıktım geri girdim çığlık çığlığa ağladıgı içşn normalde severdi slingi uyurdu hemen içinde. Gaz da yok kesin atak bu sabah ne güzel duruyor geçti atak galiba demiştim şom ağızlılıkya ben gibi olmayın

Atak haftasi hakkinda var yok cok gorus ayriligi var ama ben olduguna emin oldum yaa bikac gun once yazdim esyalara uzanmiyo veya sagina soluna donmuyo diye. Yaa resmen guncelleme gelmis gibi bugun baya yan dondu cingiragina uzandi tuttu baya bi ugras sonunda soka girdim durup durup patlatiyolar boyle umut oluyo banada acikcasi uykuda ayni boyle olcak ilerleyen zamanda

Maşallah bence de var karnını doyuruyorum gazı yok bezi temiz uyutuyorum da o zaman neden ağlıyor uyanıp uyanıp bi çarşaf değiştiremedim iki gündür annem gidince napcam bakalm şimdi ekmek elden su gölden

Yerim ben onu maşallah ne güzel yaramış sütün aa doktor kesinlikle su yok dedi bize neden su?
Havalar sıcak benim doktorum ebem olsun günde bir iki kaşık ver dedi süt emsede su ver dedi ben dier cocuklarimdada vermiştim susuz kalınca bile huysuz olan bebekler var

3 - 4 saate kadar tüketebiliyorsunuz diye biliyorum.

3 temmuzda doğum yaptım 26 ağustosta regl oldum ben
Hadi ya erken olmuşsun bakalım bekliyorum bende olmayı vicut ne zamandır kanı atmadı oda olursa şimdi iyice kilo gider bence kaç aydır içimizde

Fff annen senle mi cidden insan bi bosluga dusuyo benimki 2 hafta kalabildi o gidince bir iki gun bocaladim ama insanin tek basina bebegine bakabilmesi ayri mutluluk veriyo

Fff annen senle mi cidden insan bi bosluga dusuyo benimki 2 hafta kalabildi o gidince bir iki gun bocaladim ama insanin tek basina bebegine bakabilmesi ayri mutluluk veriyo
Bende artık bebeğimle yalnız kalmak istiyorum ama yemek yok temizlik yok bu da güzel valla annemde 2 hafta durdu sıkıldı evimde balkonda yok ben de iyileştim gidicem dedi sonra eşimi il dışı göreve gönderdiler 3 haftadır yine ailemleyim o yüzden haftaya gidecekler bakalm nasıl olacak yalnız bakmak

Ben de regl olmadim henuz ama benim farkli sorum var kizlar. Bende dogumdan sonra akinti yok ve vajinal hassasiyet hissediyorum. Sizde akinti var mi? Ve sarimsi bi cok az su geliyor o kadar onceden o pembeydi gotgide döndü sariya. Ama akinti olmamasi garip geldi bana

Ayy yemek temizlik olmamasi sadece bebekle ilgilenmek hayal gibi allah kavustursun

Slingi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ben kalça çıkığı vs olur diye cesaret edemedim ce hangi bağlama şeklini kullanıyorsunuz ve hangi model link atabilir misiniz
Vallahi dogdugundan beri kullaniyorum ozellikle bu aralar evi temizlerken cok ise yariyo uyuyo oda. Bacaklari M seklinde durdugu surece sorun yok

Kızlar sezaryen olanlar denize girdiniz mi hiç, ben hala tereddüt ediyorum girsem mi diye. Yaz bitmeden bi deniz yüzü göresim var

AminnGerçekten çok güzel ama bi yalnız da kalmak istiyor insan bebekle. Keşke aynı şehirde otursak
Kesinlikle yaa +tecrube tabi ama olmayacak seyleride soyleyip karisabiliyolar bazen keske tabi bende ayri sehirlerdeyim ama yakin yinede 4 saatlik yol neyse ki. Sizinde yakindir insallah. Bizde sistem oturdu bi haftasonu esim ben oglum yalniziz bi haftasonu kayinvalidemleri goruyoruz bi haftasonu annemler geliyo derken ay bitiyo

Bu arada duymuştum da anlamamıştım ilk regl cidden bambaşka birşeymiş
Aynen hamilelik ten kalan uyuma düzensizliği devam ediyor ben de gece fala uyumayip gündüz aniden uykum geliyor uyku bayginligi yaşıyorum sanki gözlerim ayakta gidiyor sağ olsun büyük kızımla oğlum uyutmuyor sabaha karşı uyudum şimdi hiç uykum yok tek olunca da canım sikiliyor of offff

Ahahahah ben hala kimseyi kabul etmiyorum eve gelirse annem bir saat oturup gidiyor kafam rahat üç çocukla koca desen o zaten yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…