- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.181
Kafa gitmiş okuduğumu algılayamıyorm bak görKiz o sutun disarda durma suresi3 saat uyusa once evi sonra kendimi paklar bide ustine kahve icerim 3 saat asla uyumuyo o yenidogan donemindeykendi hep oyle gidicek sanmistim
Kendince düzeni var da işte saatler kayınca düzen de gidiyo slinge koyup dışarı çıkıyım dedim binadan çıktım geri girdim çığlık çığlığa ağladıgı içşn normalde severdi slingi uyurdu hemen içinde. Gaz da yok kesin atak buBak ne guzel uyku saati hic yok degil bi rutin olusmus. Benimkide gazdan cok uyaniyo bacaklarini dikiyo havaya zorluyo uyandiriyo kendini eger gun icinde olursa hemen uykuya daliyo gazini cikarinca ama eger aksam uykusuna denk geldiyse vay halime. Aksam uykusuna dalamiyo bi turlu slinge koyuyorum yok salliyorum yok en son yorgunluktan inatlassmiyo daha bayiliyo. Suan aynen oyle uyudu meselayaaaani 5 6 aya kadar duse kalka bi sekilde gidicek boyle sonra uyku egitimi insallah
Atak haftasi hakkinda var yok cok gorus ayriligi var ama ben olduguna emin oldum yaa bikac gun once yazdim esyalara uzanmiyo veya sagina soluna donmuyo diye. Yaa resmen guncelleme gelmis gibi bugun baya yan dondu cingiragina uzandi tuttu baya bi ugras sonunda soka girdimKafa gitmiş okuduğumu algılayamıyorm bak gör12 den beri naptığımı bilmiyorum
Kendince düzeni var da işte saatler kayınca düzen de gidiyo slinge koyup dışarı çıkıyım dedim binadan çıktım geri girdim çığlık çığlığa ağladıgı içşn normalde severdi slingi uyurdu hemen içinde. Gaz da yok kesin atak busabah ne güzel duruyor geçti atak galiba demiştim şom ağızlılıkya ben gibi olmayın
MaşallahAtak haftasi hakkinda var yok cok gorus ayriligi var ama ben olduguna emin oldum yaa bikac gun once yazdim esyalara uzanmiyo veya sagina soluna donmuyo diye. Yaa resmen guncelleme gelmis gibi bugun baya yan dondu cingiragina uzandi tuttu baya bi ugras sonunda soka girdimdurup durup patlatiyolar boyle umut oluyo banada acikcasi uykuda ayni boyle olcak ilerleyen zamanda
Havalar sıcak benim doktorum ebem olsun günde bir iki kaşık ver dedi süt emsede su ver dedi ben dier cocuklarimdada vermiştim susuz kalınca bile huysuz olan bebekler varYerim ben onu maşallah ne güzel yaramış sütünaa doktor kesinlikle su yok dedi bize neden su?
Ben olmadım hala iki ay oldu. Korunun üç beş kat :)
Hadi ya erken olmuşsun bakalım bekliyorum bende olmayı vicut ne zamandır kanı atmadı oda olursa şimdi iyice kilo gider bence kaç aydır içimizde3 - 4 saate kadar tüketebiliyorsunuz diye biliyorum.
3 temmuzda doğum yaptım 26 ağustosta regl oldum ben
Şaşırdım arkadaşlar başka var mı su verenHavalar sıcak benim doktorum ebem olsun günde bir iki kaşık ver dedi süt emsede su ver dedi ben dier cocuklarimdada vermiştim susuz kalınca bile huysuz olan bebekler var
Fff annen senle mi cidden insan bi bosluga dusuyo benimki 2 hafta kalabildi o gidince bir iki gun bocaladim ama insanin tek basina bebegine bakabilmesi ayri mutluluk veriyoMaşallahbence de var karnını doyuruyorum gazı yok bezi temiz uyutuyorum da o zaman neden ağlıyor uyanıp uyanıp bi çarşaf değiştiremedim iki gündür annem gidince napcam bakalm şimdi ekmek elden su gölden
Bende artık bebeğimle yalnız kalmak istiyorum ama yemek yok temizlik yok bu da güzel vallaFff annen senle mi cidden insan bi bosluga dusuyo benimki 2 hafta kalabildi o gidince bir iki gun bocaladim ama insanin tek basina bebegine bakabilmesi ayri mutluluk veriyo
Bu arada duymuştum da anlamamıştım ilk regl cidden bambaşka birşeymiş 9 ayın birleşimi gibi bir şeydiHadi ya erken olmuşsun bakalım bekliyorum bende olmayı vicut ne zamandır kanı atmadı oda olursa şimdi iyice kilo gider bence kaç aydır içimizde
Bu arada duymuştum da anlamamıştım ilk regl cidden bambaşka birşeymişHadi ya erken olmuşsun bakalım bekliyorum bende olmayı vicut ne zamandır kanı atmadı oda olursa şimdi iyice kilo gider bence kaç aydır içimizde
Ayy yemek temizlik olmamasi sadece bebekle ilgilenmek hayal gibiBende artık bebeğimle yalnız kalmak istiyorum ama yemek yok temizlik yok bu da güzel vallaannemde 2 hafta durdu sıkıldı evimde balkonda yok ben de iyileştim gidicem dedi sonra eşimi il dışı göreve gönderdiler 3 haftadır yine ailemleyim o yüzden haftaya gidecekler bakalm nasıl olacak yalnız bakmak
Vallahi dogdugundan beri kullaniyorum ozellikle bu aralar evi temizlerken cok ise yariyo uyuyo oda. Bacaklari M seklinde durdugu surece sorun yokSlingi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ben kalça çıkığı vs olur diye cesaret edemedim ce hangi bağlama şeklini kullanıyorsunuz ve hangi model link atabilir misiniz
AminnAyy yemek temizlik olmamasi sadece bebekle ilgilenmek hayal gibiallah kavustursun
Ben üşütürüm çocuğu diye gun aşırı yıkıyordum ama bi ara çok sıcaklarda hergun yıkamaya başladım, gerçi buralar hala sıcakKızlar bebişleri her gün yıkıyor musunuz ben dün ve bugün yıkamadım biraz hava serin geldi şuanda yıkasam mı emin olamadım
Kesinlikle yaa +tecrube tabi ama olmayacak seyleride soyleyip karisabiliyolar bazenAminnGerçekten çok güzel ama bi yalnız da kalmak istiyor insan bebekle. Keşke aynı şehirde otursak
Aynen hamilelik ten kalan uyuma düzensizliği devam ediyor ben deBu arada duymuştum da anlamamıştım ilk regl cidden bambaşka birşeymiş
Ahahahah ben hala kimseyi kabul etmiyorum eve gelirse annem bir saat oturup gidiyor kafam rahat üç çocukla koca desen o zaten yokKesinlikle yaa +tecrube tabi ama olmayacak seyleride soyleyip karisabiliyolar bazenkeske tabi bende ayri sehirlerdeyim ama yakin yinede 4 saatlik yol neyse ki. Sizinde yakindir insallah. Bizde sistem oturdu bi haftasonu esim ben oglum yalniziz bi haftasonu kayinvalidemleri goruyoruz bi haftasonu annemler geliyo derken ay bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?