2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ay başı olanınız varmı acaba korkmaya başladım ben 43 oldu ama bilmiyorum ya kızım la oğlumun arasında bir sene var bunda öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası

Kızlar bu dolu bez şey mi şu sleppynin mavi çizgisi dolunca bir adet dolu bez mi sayacağız onu yoksa tam mı dolmalı iyice

Ya cnm cok guzel yazmissin özellikle uyaniklik saatine ben dikkat etmedigimi onlarin uykusunun gelmesine göre hareket ettigimi farkettim. Bi süre uyaniklik saatlerine dikkat edecegim insallah basarili olurum. Biz şu an sadece aksam yatma saatimiz belli onlarin kalkma saatleri her gün degistigi icin bir türlü duzene oturtamiyorum. Aksam zaten full agliyorlar 6 dan sonra yatirsam da maalesef basarili olamadim. Dün biraz erken yatirayim dedim erken dedigim 9.5 asla uyumadilar daha cok huysuzlandilar. Yarindan itibaren uyaniklik süresine dikkat edecegim bakalim insallah ise yarar

Tamam sagdiktan sonra dolaba attim diyelim carsiya gidicem ve hemeb vermek istemiyorum yani huysuzlaninca vernek istitorum , dolaptan cikardim 5dk isittim ve sonrasinda cantama koysam biberonu kac saat icinde tuketebiliyoruz ?
3 - 4 saate kadar tüketebiliyorsunuz diye biliyorum.
Kızlar ay başı olanınız varmı acaba korkmaya başladım ben 43 oldu ama bilmiyorum ya kızım la oğlumun arasında bir sene var bunda öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası
3 temmuzda doğum yaptım 26 ağustosta regl oldum ben

Evet evet mutlaka cok yorulmadan uyutmaya bak senin bide iki tane hangi birini artik

Bak mesela her zaman ki gibi yaptim her seyi suan huysuzlaniyo uykusu geldi ama dalamiyo bi turlu daha kucukler istikrarli degil hic biseyleri ama bebekler rutin severmis onlar ne kadar inatlassada sen duzene devam ediceksin

Kızlar bebişleri her gün yıkıyor musunuz ben dün ve bugün yıkamadım biraz hava serin geldi şuanda yıkasam mı emin olamadım

Bak mesela her zaman ki gibi yaptim her seyi suan huysuzlaniyo uykusu geldi ama dalamiyo bi turlu daha kucukler istikrarli degil hic biseyleri ama bebekler rutin severmis onlar ne kadar inatlassada sen duzene devam ediceksin
Saatlerini takip ediyorum ama aslında bazı saatler uyku saati hep o saate yakın saatte uyuyor ama gazdan vs uyanınca saatler kayıyo bugun özellikle 12 den beri 1 tam saat uyumadı nerdeyse uyuyup uyuyup uyanıyor ve ağlıyor

Bak ne guzel uyku saati hic yok degil bi rutin olusmus. Benimkide gazdan cok uyaniyo bacaklarini dikiyo havaya zorluyo uyandiriyo kendini eger gun icinde olursa hemen uykuya daliyo gazini cikarinca ama eger aksam uykusuna denk geldiyse vay halime. Aksam uykusuna dalamiyo bi turlu slinge koyuyorum yok salliyorum yok en son yorgunluktan inatlassmiyo daha bayiliyo. Suan aynen oyle uyudu mesela yaaaani 5 6 aya kadar duse kalka bi sekilde gidicek boyle sonra uyku egitimi insallah

Slingi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ben kalça çıkığı vs olur diye cesaret edemedim ce hangi bağlama şeklini kullanıyorsunuz ve hangi model link atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…