- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.161
Yerim ben onu maşallah ne güzel yaramış sütünSagdece anne sütü yedi teyzesitabi yanında günde iki üç kaşık suyumuz var
Ben olmadım hala iki ay oldu. Korunun üç beş kat :)Kızlar ay başı olanınız varmı acaba korkmaya başladım ben 43 oldu ama bilmiyorum ya kızım la oğlumun arasında bir sene var bunda öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası
Ya cnm cok guzel yazmissin özellikle uyaniklik saatine ben dikkat etmedigimi onlarin uykusunun gelmesine göre hareket ettigimi farkettim. Bi süre uyaniklik saatlerine dikkat edecegim insallah basarili olurum. Biz şu an sadece aksam yatma saatimiz belli onlarin kalkma saatleri her gün degistigi icin bir türlü duzene oturtamiyorum. Aksam zaten full agliyorlar 6 dan sonra yatirsam da maalesef basarili olamadim. Dün biraz erken yatirayim dedim erken dedigim 9.5 asla uyumadilar daha cok huysuzlandilar. Yarindan itibaren uyaniklik süresine dikkat edecegim bakalim insallah ise yarar@wishneverbeenborn Birde bebek uyaniklik saatini gecerse yorgun oluyo kimisi belli eder kimisi etmez benimki etmiyo mesela saate bakiyorum o yuzden hep 1.5 saat olunca aliyorum karanlik odada biraz emzirip pispisleyerek dolasiyorum altini degistiriyorum rutin oldu bunlari yapinca uykusu varsa basliyo gozler kapanmaya. Eger o saati geciriyosan da mumkun degil uyutamazsin gozunden uyku aksada. + Uykuya goturmeden bir 15 20 dk once oyuncak isikli sesli seyler falan olmasin fazla uyarilirsada o hale geliyolar. Beyin surekli gordugunu islemeye calisiyo ama kucucuk daha asiri yorgunluk yapiyo. Dun mesela aksam 7 gibi oyun halisina koymus bulundum o kadar heycanli oynadi hareket etti ki uyutmam saat 10.30u buldu
3 - 4 saate kadar tüketebiliyorsunuz diye biliyorum.Tamam sagdiktan sonra dolaba attim diyelim carsiya gidicem ve hemeb vermek istemiyorum yani huysuzlaninca vernek istitorum , dolaptan cikardim 5dk isittim ve sonrasinda cantama koysam biberonu kac saat icinde tuketebiliyoruz ?
3 temmuzda doğum yaptım 26 ağustosta regl oldum benKızlar ay başı olanınız varmı acaba korkmaya başladım ben 43 oldu ama bilmiyorum ya kızım la oğlumun arasında bir sene var bunda öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası
Kızlar bu dolu bez şey mi şu sleppynin mavi çizgisi dolunca bir adet dolu bez mi sayacağız onu yoksa tam mı dolmalı iyice
Nbl dropHangi probiyotigi kullanıyorsunuz?
3 saat canim hee halukarda disarda 3 saatTamam sagdiktan sonra dolaba attim diyelim carsiya gidicem ve hemeb vermek istemiyorum yani huysuzlaninca vernek istitorum , dolaptan cikardim 5dk isittim ve sonrasinda cantama koysam biberonu kac saat icinde tuketebiliyoruz ?
Evet evet mutlaka cok yorulmadan uyutmaya bak senin bide iki tane hangi birini artikYa cnm cok guzel yazmissin özellikle uyaniklik saatine ben dikkat etmedigimi onlarin uykusunun gelmesine göre hareket ettigimi farkettim. Bi süre uyaniklik saatlerine dikkat edecegim insallah basarili olurum. Biz şu an sadece aksam yatma saatimiz belli onlarin kalkma saatleri her gün degistigi icin bir türlü duzene oturtamiyorum. Aksam zaten full agliyorlar 6 dan sonra yatirsam da maalesef basarili olamadim. Dün biraz erken yatirayim dedim erken dedigim 9.5 asla uyumadilar daha cok huysuzlandilar. Yarindan itibaren uyaniklik süresine dikkat edecegim bakalim insallah ise yarar
Bak mesela her zaman ki gibi yaptim her seyi suan huysuzlaniyo uykusu geldi ama dalamiyo bi turlu daha kucukler istikrarli degil hic biseyleri ama bebekler rutin severmis onlar ne kadar inatlassada sen duzene devam ediceksinYa cnm cok guzel yazmissin özellikle uyaniklik saatine ben dikkat etmedigimi onlarin uykusunun gelmesine göre hareket ettigimi farkettim. Bi süre uyaniklik saatlerine dikkat edecegim insallah basarili olurum. Biz şu an sadece aksam yatma saatimiz belli onlarin kalkma saatleri her gün degistigi icin bir türlü duzene oturtamiyorum. Aksam zaten full agliyorlar 6 dan sonra yatirsam da maalesef basarili olamadim. Dün biraz erken yatirayim dedim erken dedigim 9.5 asla uyumadilar daha cok huysuzlandilar. Yarindan itibaren uyaniklik süresine dikkat edecegim bakalim insallah ise yarar
Süt korur derler ama emziriyor musun komple yoksa mama veriyor musunuz3 - 4 saate kadar tüketebiliyorsunuz diye biliyorum.
3 temmuzda doğum yaptım 26 ağustosta regl oldum ben
Saol canım ok3 saat canim hee halukarda disarda 3 saat
Ne güzel ya son 5 saatte 4 kere uyuttum 1 saat uyuyo uyumuyor geri uyanıyor3 saat canim hee halukarda disarda 3 saat
Saatlerini takip ediyorum ama aslında bazı saatler uyku saati hep o saate yakın saatte uyuyor ama gazdan vs uyanınca saatler kayıyo bugun özellikle 12 den beri 1 tam saat uyumadı nerdeyse uyuyup uyuyup uyanıyor ve ağlıyorBak mesela her zaman ki gibi yaptim her seyi suan huysuzlaniyo uykusu geldi ama dalamiyo bi turlu daha kucukler istikrarli degil hic biseyleri ama bebekler rutin severmis onlar ne kadar inatlassada sen duzene devam ediceksin
Kiz o sutun disarda durma suresiNe güzel ya son 5 saatte 4 kere uyuttum 1 saat uyuyo uyumuyor geri uyanıyor
Evet komple mama verdiğim için korumadıSüt korur derler ama emziriyor musun komple yoksa mama veriyor musunuz
Bak ne guzel uyku saati hic yok degil bi rutin olusmus. Benimkide gazdan cok uyaniyo bacaklarini dikiyo havaya zorluyo uyandiriyo kendini eger gun icinde olursa hemen uykuya daliyo gazini cikarinca ama eger aksam uykusuna denk geldiyse vay halime. Aksam uykusuna dalamiyo bi turlu slinge koyuyorum yok salliyorum yok en son yorgunluktan inatlassmiyo daha bayiliyo. Suan aynen oyle uyudu meselaSaatlerini takip ediyorum ama aslında bazı saatler uyku saati hep o saate yakın saatte uyuyor ama gazdan vs uyanınca saatler kayıyo bugun özellikle 12 den beri 1 tam saat uyumadı nerdeyse uyuyup uyuyup uyanıyor ve ağlıyor
Slingi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ben kalça çıkığı vs olur diye cesaret edemedim ce hangi bağlama şeklini kullanıyorsunuz ve hangi model link atabilir misinizBak ne guzel uyku saati hic yok degil bi rutin olusmus. Benimkide gazdan cok uyaniyo bacaklarini dikiyo havaya zorluyo uyandiriyo kendini eger gun icinde olursa hemen uykuya daliyo gazini cikarinca ama eger aksam uykusuna denk geldiyse vay halime. Aksam uykusuna dalamiyo bi turlu slinge koyuyorum yok salliyorum yok en son yorgunluktan inatlassmiyo daha bayiliyo. Suan aynen oyle uyudu meselayaaaani 5 6 aya kadar duse kalka bi sekilde gidicek boyle sonra uyku egitimi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?