2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahahahah ben hala kimseyi kabul etmiyorum eve gelirse annem bir saat oturup gidiyor kafam rahat üç çocukla koca desen o zaten yok
Helal kiz sana uc cocukla kafam rahat diyosun ya valla helal ahahah burda ki kafa rahatligi kocanin olmamasi heralde ahaajah benim lohusalik sinirim gecti adami yuksek sesle nefes aldin diye olduresim gelmiyo artik

Bizim çok uzak 10 saat malesef sürekli gidip gelinmiyor. Aynen bizde de bakım konusunda ufak tefek şeyler olmadı değil tabi ama geçti keşke yakın olsalar da hep gelseler

Helal kiz sana uc cocukla kafam rahat diyosun ya valla helal ahahah burda ki kafa rahatligi kocanin olmamasi heralde ahaajah benim lohusalik sinirim gecti adami yuksek sesle nefes aldin diye olduresim gelmiyo artik
Bende lohusalık değil piskoloji diyelim devamlı eşimle kavga içerisindeyim birşey dese tersliyorum işte olduğu halde telefondan satıyorum düşün adam otobüste çalışıyor evi arasa ulaşamaz engelledim her yerden sinirimi bozdu tutmuş bana sen evde ne yapıyorsun birşey yaptığın yok sen neyden anlarsın defi benim cinler attı tepeme yüzünü bile görmek istemiyorum o derecede yım

Şu sen evde ne yapıyorsun ki lafı çok gıcık valla bir tane çocugum var annemler yanımda ne temizlik ne yemek hiç bir şey yapmıyorum bi bebeğime bakıyorum sabah gözümün yarısı zor açılıyor izin gününde minik hariç ver çocukları evin işini yemeğini yapsın bakalım ne yapıyormuş ya da gerçekten hiiiç bişey yapma o zaman sorarsa gerçekten hiç bişey yapmadım o yüzden böyle ev dersin

Ay cok haklisin dursun bakalim evde uc cocukla hem evi cekip cevirdin yemek yapsin bide cocuklarla ilgilensin gorelim kim neyden ne anliyo. Tuhaf bu adamlar hee. Hem ister evde kal cocugunu yetistir full time anne ol. Hem ister disardan haberin olsun calis malis. Oldu pasam.

Yok yapmazlar kiyefetler ütülü giyerler yemekler önlerine gelir neden yorulsunlar

Ne yapicak ya işten geliyor direk coraplar bir tane kiyafetler bir yana tüm erkekler böyle

Kızlar bebeğimin kakasnın içinde açık yeşil pütür var kakası normal sarı sıvı pütürlü ama arada çim yeşili bişeyler var çok az niye acaba

Bir de kalça ultrasonu için çocuk doktorundan mı direkt randevu alıyoruz yoksa başka yerden mi

Kızlar ay başı olanınız varmı acaba korkmaya başladım ben 43 oldu ama bilmiyorum ya kızım la oğlumun arasında bir sene var bunda öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası
Ben emzirirken olmuyorum cnm

Kızlar ay başı olanınız varmı acaba korkmaya başladım ben 43 oldu ama bilmiyorum ya kızım la oğlumun arasında bir sene var bunda öyle birşey olmasından korkuyorum açıkçası
bende daha olmadim
15 gun sonra bebegim 3 aylik olcak

Kızlar bebeğimin kakasnın içinde açık yeşil pütür var kakası normal sarı sıvı pütürlü ama arada çim yeşili bişeyler var çok az niye acaba
Fazla yeşillik yediysen olabiliyor kakası yemyeşil bile olabiliyor, özellikle semizotu yediğimde yemyeşil kaka yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…