2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ohhh ne güzel işte aylardır ilk defa uykuyu tattıb desene

kızlar burda sordum mu bilmiyorum. Bebeğim sağa yatmak istiyor hafif düzleşme oldu. Sizin bebişlerin tek taraf isteği var mı neler yapıyorsunuz ?

Kızlar bebeklerin doğumdan itibaren baş çevresi ayda kaç cm büyümesi gerekiyor hiç bi yerde bulamadım bilgi şu kadar cm olmalı yazıyor ama sonuçta her bebek aynı doğmuyor kaç cm büyümeli acaba aylık

Ayda en a yarım santim büyümesi lazımmış. Erken bıngıldak kapanmasini anlamak için baş ölçümü onemliynis

Yeni gördüm bu bizim başımızada geldi. Doğumum zor oldu köprücük kemiği kırıldı. Şuan ne durumda

Helal kiz sana uc cocukla kafam rahat diyosun ya valla helal ahahah burda ki kafa rahatligi kocanin olmamasi heralde ahaajah benim lohusalik sinirim gecti adami yuksek sesle nefes aldin diye olduresim gelmiyo artik
Ay bana lohusalık siniri yeni yüklendi sanki ya. İlk başlarda kimseye tepki veremiyordum, şimdi eşimi öldüresim geliyo. kaynanaya ihtiyacım yok, kocam kaynana ya. Çocuğu uyuturken yanına bi şey koy, bu çocuk niye ağlıyo, kuruyemiş ye sütün yağlansın, çocuğu öyle tutma, orayı öyle yapma, burayı böyle yap modunda. Geçen gün sütün var mı diye sordu ya, ben de saf gibi memeyi bebenin ağzından alıp sıktım, yüzüne geldi süt, aldın mı cevabını dedim. Her şeye müdahele etmeye çalışıyo. Öldürsem kaç yıl yatarım diye düşünmeye başladım.

Ay Allah sabır versin bu anlattıkların aynı benim babam. O da sağolsun bana kayınvalidelik yapıyor

Ayda en a yarım santim büyümesi lazımmış. Erken bıngıldak kapanmasini anlamak için baş ölçümü onemliynis
Sağlık ocağına ölçüm yaptırdım her seferinde ordaki hemşire sanki az gelişmiş gibi tepki veriyor 15 günde 500 gr almış yaniii biraz daha alabilirdi ama iyi diyor başını ölçtü 1 cm büyümüş gene sanki bi sorun var gibi yaptı yüz ifadesini ilk haftalarda da aynısını yaptı sanki bi sorun var gibi hissediyorum kiloyu boyu biliyorum o yüzden takmadım çok yetersiz hissetsem de ama baş çevresi ayda ne kadar gelişmeli onu bilmiyorum

Tamamen iyilesti elleyince dumduz koprucuk kemigi var artik en kolay kirilan ve en kolay iyilesen kemikmis
Maşallah çok sevindim. Bizde baya şişlik vardı oluştu. Şimdi yavaş yavaş iniyorum umarım tamamen geçer. En son çekilen röntgende iyileşiyor denildi şişlik biraz korkutmuştu beni ama geçiyor ne kadar sürede indi tamamen sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…