2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahahahha ay cok guldum Allah kolaylik versin akraba teroru mahalle baskisi iftet kaynana ayagina gelmis ahahah bakiyo mu bari ilgileniyo mu cocukla sen dinlenebil diye

Sagolasin Vallahi 2 haftalikti ortopedi gordugunde sadece elini onunde tutturun debelenmesin 10 gun sonra gorelim dedi 10 gun sonra birlesmisti bombe duruyodu oda 3 4 hafta icinde tamamen iyilesti zaten bi sure geciyo aklina geliyo bi bakiyosun dumduz olmus

benimde doğumda röntgen çektiler hareketlerde kısıtlık olursa getirin olmazsa 10 gün sonra getirin dediler. Hareketleri iyiydi. 10 gün sonra röntgende geçiyor hatta geçmiş gibi bişey söyledi ortopedi doktoru. bende geçti diye rahatladım tabi birgün banyo yaptırırken eşim şişliği farketti cumartesi günüydü bilmiyoruz ya tümsek oluşacağını apar topar yanlış kaynamış korkusu ile özel hastaneye koştuk. Baktılar bu normal geçecek dediler şimdi 47 günlük oldu ama eskisi kadar şişlik yok inmiş demek ki yanlış kaynama falan olmadı. Doktorlar olmadı dedi ama yinede insan korkuyor işte. Görünce birde sana sorayım dedim

Ay Allah sabır versin bu anlattıkların aynı benim babam. O da sağolsun bana kayınvalidelik yapıyor
Ay kocamdan önce anam yapıyordu zaten yanımdayken. Kayınvalidem arada alıyordu çocuğu, sen dinlen diyordu. Emziriyordum, veriyordum, gazını o çıkarıyordu, altını o değiştiriyordu. Annem de çocuğu memede görüyordu, emzik yapıyor seni diyordu, yatağında görüyordu, bu çocuğu niye emzirmiyosun, aç kalıyor diyordu. Annem gitti kocam başladı.
Ahahahha ay cok guldum Allah kolaylik versin akraba teroru mahalle baskisi iftet kaynana ayagina gelmis ahahah bakiyo mu bari ilgileniyo mu cocukla sen dinlenebil diye
Çevreden duyacağım tüm sesleri kocamdan duyduğum için her şeye hazırlıklıyım ona da dedim kaynanaya ihtiyacım yok diye.
Bugün okuldan geldi, verdim bebeyi, ben kahvaltı yapcam dedim. Önce omzunda gezdirerek sonra siyah beyaz kitapla oyaladı. Ben de kahvaltı yaptım. Hem de 2 kupa çay içecek kadar

Yani o kadar ince bir kemik ki yanlis kaynama ihtimali yok daha buyuk cocuk olsa belki dicem ama su durumda hic korkma cok gecmis olsun

İyi iyi bakiyosa sevindim

Ay anam bu altı hafta atağı neymiş ne uyku nede birşey. Devamlı ağlıyor bu sizdede aynısı oldumu

Ay anam bu altı hafta atağı neymiş ne uyku nede birşey. Devamlı ağlıyor bu sizdede aynısı oldumu
Hehehe delirmecelere hos geldiiin bende suan 12. Hafta atagina erken girmis bulunmaktayim uykular 20ser dk uyanikkende sahte sahte agliyo ama annesi bu atak gecsin cooook guzel oluyo cok sahane seyler ogreniyolar gulumseler isveler cilveler benim sipam elini kolunu fark etti oyuncaklarina uzanmak istiyo donmeye falan basladi hafiften gibi gibi ama atak mi atak sallamadan yuksek sesle sss yapmadan uyumuyo asla

bizde de oldu gazı varken ıkınıyor normalde ıkınma vs yoktu öyle boş boş ağladı bütün gün ama akşam baya çok gaz çıkardı gazdan mı ataktan mı emin olamadım ama bütün gün emdi huzursuzluktan gögüs uçlarım sızladı artık göğsümün damarları çekiliyordu sanki

Kızlar benim minik kucagımda mışıl mışıl uyuyor ama kucagımdan indiği an uyanıp ağlıyor sizinki de öyle mi bütün gün böyle oturmakla uzanmakla geçiyor kucagımda uyudugu için

Aman mehterimmm deme öyle, benimki 5.haftaya girdi, zaten sizden ön koşul olarak başıma gelecekleri az biraz biliyordum 5.hafta atağı olarak ama 6.hafta atağı da mı var şimdi çogunluk 8.hafta atağı dert yanmaya başladı bir 7.haftada 1 hafta kadar mı normale dönerse dönmüş olacak

Ataklar doğum haftası 40 haftalık doğmuş gibi hesaplanıyormuş ondan 6. Haftaya denk gelmiş olabilir.

Aynı durum bende de var, hem gazını çıkarıyor, tuvaletini de yapıyor ama kafasını sallaya sallaya aranır gibi meme ağzında ıkınıyor, birde bazen meme ucunu çekip bırakıyor uçları acıdı valla

Arkadaşlar tedaviyle hamileyim Çok ŞÜKÜR ama kasıklarımda aman aman bir ağrı yok genelde bu ağrılar oluyor varmı benim gibi kasık ağrısı olmayan yada daha geç başlayanlar

Arkadaşlar tedaviyle hamileyim Çok ŞÜKÜR ama kasıklarımda aman aman bir ağrı yok genelde bu ağrılar oluyor varmı benim gibi kasık ağrısı olmayan yada daha geç başlayanlar
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bende olmadı hiç ağrı

Rahat etsin die yüz üstü yatırdım bir elini çıkarmadım cikaricakmi die çekti çıkardı elini gece de sorunumuz fazla yok ama baya hareket etmeye çalışıyor uyur Ken on Veya on beş dakka uyuyor fazla değil bağırıyor ağlıyor kendini sikiyor kızarıyor devamlı kucak istiyor sallayınca uyuyor ayakta durun var açıyor gözleri elektirik süpürge çalıştırıyorum yanında uyuyor ama durunca ses gidince yine uyanıyor iş yapamıyorum daha gece uyuyunca yapıyorum güzel atak ama

Kızlar benim minik kucagımda mışıl mışıl uyuyor ama kucagımdan indiği an uyanıp ağlıyor sizinki de öyle mi bütün gün böyle oturmakla uzanmakla geçiyor kucagımda uyudugu için
Aynı durumdayiz cnm altıncı hafta atagindayiz uyku yok bırakınca yorgunumda sanki sütüm de yok gibi devamlı emiyor azaldı Gece ikiniyor ediyor gaz ciksriyor ben tuvaletini yaptı sanıyorum bakıyorum ama yok sagdece gaz

Hayırlı olsun cnm Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…