2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Her bebiş de olmuyor cnm bu ataklar benim diğerlerinde yoktu bunda var belki olmaz senin ki de atak yada bırak olsun kız ne güzel işte ha karnın da ha kucağında

Hayırlı olsun cnm Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende olmamıştı
Aminnn Çok Aminnn teşekkür ederim Sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün İNŞALLAH bendede olmuyor aman aman kasık ağrısı belirti deniyor ama rahim içi belki bu sefer alışkın yada daha farklı sebebi olabilir o zaman kasık ağrısı olmadanda gebelik ilerleyebilir sizdede olmamış

Ay anam bu altı hafta atağı neymiş ne uyku nede birşey. Devamlı ağlıyor bu sizdede aynısı oldumu
Benim de geçen hafta başladı, hala bitmedi. sürekli memede olmak istiyor.
Kızlar benim minik kucagımda mışıl mışıl uyuyor ama kucagımdan indiği an uyanıp ağlıyor sizinki de öyle mi bütün gün böyle oturmakla uzanmakla geçiyor kucagımda uyudugu için
Aynı şekilde benimki de. Ataktır o atak diyip bu hafta biter diye umut ediyorum.
Arkadaşlar tedaviyle hamileyim Çok ŞÜKÜR ama kasıklarımda aman aman bir ağrı yok genelde bu ağrılar oluyor varmı benim gibi kasık ağrısı olmayan yada daha geç başlayanlar
Ben regl olcam sanıyordum, öyle kasık ağrım vardı. Hatta sürekli tuvalete gidiyordum aha kesin geldi diye.
Benimki hiçbir sese de kanmıyor. Sürekli memede. Memem sızlıyor artık. Hayır bi de fazla fazla emip kusuyor sürekli. O kadar emek boşa gitti çocuğum diyorum her seferinde hahdhshs

Kızlar ben ilk çocuğumda 40ım çıkınca adet olmuştum, sonra da normal döngü devam etti

Geçen yazmıştım yine yazayım yengem 2yıla kadar adet olmadı, bebek 2 yaşa gelirken adet oldu çok kilo verememişti o nedenle ödemi oldu

Kızlar sizin bebeklerde öksürme olayı varmı bizim ki bugün öğlenden beri öksürüyor nedeninide anlamadım hiç birseyi yoktu sabah

Benim 2 ay oldu henüz adet olmadım bakalım ne zaman olacağım, ödem var ama vücudumda biraz bundan dolayı olduğunu düşünmemiştim

Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz
Bir önceki bebeğimde rota vurdurmuştum diye hatırlıyorum, başka özel aşı yaptırmamıştım, sizlerin zamanı geldi karma aşılar vuruluyor rota aşısını düşünüyor musunuz

Rota ve menenjit aşısı yaptırıcam, 3.ayda başlıcam

Aminnn arkadaşımm Teşekkür ederim hiçmi olmadı Kasık ağrınız ilk aylarda mesela belirti olarakda 6+4 teyim aman aman yok
Sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün İNŞALLAH
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallah. Benim de tup bebek yöntemiyle oldu bebegim, bende de o sıralar aman aman agrilar olmadı diye hatırlıyorum

Su cok guzel herkes gelsin yaa

Arkadaşlar tedaviyle hamileyim Çok ŞÜKÜR ama kasıklarımda aman aman bir ağrı yok genelde bu ağrılar oluyor varmı benim gibi kasık ağrısı olmayan yada daha geç başlayanlar
Bende hic olmadi 5+6da hafif pembe lekelenmem oldu onda da agrim olmadi hic bir zaman agrim olmadi acikcasi

Rota ve menenjit yaptırcam. Doktor 3 aşı önerdi, bunları yaptır dedi. Aile hekimliğinden takvime eklemesini istedim. 2 ay aşısında söylerim tarihleri dedi ebe. 3. Ayda rotayı yaptırırız muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…