- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.401
Dr ultrasona yönlendirme yapıyor orda ölçülüyor değer farklıysa bir süre çift bez takılıyor vb islemler oluyor duruma göreGeçmiş olsun. Kalça çıkığı için süreç nasıl ilerliyor. Çocuk doktoruna randevu aldım muayene edip mi radyolojiye gönderiyor yoksa direk gidin mi diyor. Birde sonuçlar hemen çıkıyor mu
Kendi sütünden bir noktaya sürmeyi denedin mi bazen ise yarayabiliyor diye duymuştum,kıyamam kuzumaEki Görüntüle 3297625
Simdi cektim baksana nasil elli hep yuzunde
Cok uzuluyorum keske benim oyle olsaydi o iyi olsaydi
Aynen bugün hep “aşı olmasa eskiden şöyle şöyle oluyordu, böyle olurdu” gibi gibi kendimi teselli ettimAsi mahmurlugu benide mahvediyo. Ama alternatifi dusununce asinin gozunu seveyim diyo insan Allah korusun yavrucaklarigecmis olsun sifa olsuuun asilari bebiskonun
Unuttuğum tek şey ben sprsili adetliyken takmislardi Çaba şuan nasıl takiliyorBenimde cok kafama yatmiyo sut isi aynen. Spirali onerdi ama acele etme dedi niye dedi bilemem smear falan bakalim sonra yapariz bi 6 aylik olsun bebegin goruselim dedi
Lohusaliq is comingAynen bugün hep “aşı olmasa eskiden şöyle şöyle oluyordu, böyle olurdu” gibi gibi kendimi teselli ettim
Kendime kızıyorum. Oldukça rasyonel yaklaşan ben nedense aşırı duygusal bir insan oldum bu bebeğimle birlikte. Ve eski ben olabilmek için uğraşıyorum ama nafile.
İlk bebemde aşıya koşarak giderdim. Yine üzülürdüm ama bu olmalı olmak zorunda yaklaştığım için dayanma gücüm yüksekti.
Bilemiyorum Altan. Bu işler bana göre değilmiş galiba
OlabilirLohusaliq is comingbitmiyooor bence... Acaba bende mi ikincide boylrolurum yavv
Başın sağ olsun, mekanı cennet olsunOlabilir
Olabilirsinçok rasyoneldik viran kendini duygu havuzuna bırakabiliyor
Ben yakın zamanda babamı kaybettim. O sırada hamileydim, ona da bebeğim gibi baktım son anlarında. Çünkü artık o da ağrısı sancısı problemi nerde söyleyemiyordu, birazda yorulmuştu söylemekten. O sus pus ölümü beklerken şuan elimde sabi birtane de hayata tutunmaya çalışıyo.
Duygu yükü bu temelli olabilir sanırım.
İlk bebeğimde şımarık herşeye sahip bir anneydim, bunda öksüz bir anneyim
adet olmadanda takılabiliyor bende spiral düşünüyorum ama daha gidemedim doktoraUnuttuğum tek şey ben sprsili adetliyken takmislardi Çaba şuan nasıl takiliyor
İnşallah düzelir şuan sağa çok yatırmıyorum biraz toparlansın diye. Daha çok düz ve sol yapmaya çalışıyorum. Gece uyurken kendisi destekten kayıp sağa dönüyor zaten onun için sağa bir süre yatırmayım dedim.Düzelir tabi ,düzenli olarak sağa sola ve yüz yukarı yatirmalisin,ben emzirip yatırınca hep sola yatiriyorum ,yeni emmediyse sağa,oynarken alt alırken yüzüstü,bazen uyurkende.
İnşallah sorunsuz çıkar beni çok geriyor bu durum.Dr ultrasona yönlendirme yapıyor orda ölçülüyor değer farklıysa bir süre çift bez takılıyor vb islemler oluyor duruma göre
Oyle yapacam zatenKuzum yaa kiyamamhic nemsiz birakma annesi yapicak bisey yok ve baska doktorada gotur tek gorusle kalma
Yani o kadar üzülüyorum ki annesi şu durumuna yavrunun, çeken bilirsen sür kremleri. Ya Şafi ya Allah diye diye
Zaten oraya gidicem bebegimin tahlileri iyi cikmadi tekrar isteyecekÇocuk endokrinolojiye götür normal çocuk doktoru anlamaz
denedim bi ara gecti tekrar olduBepanthol dene istersen, geçmiş olsun
Hic denemedimKendi sütünden bir noktaya sürmeyi denedin mi bazen ise yarayabiliyor diye duymuştum,kıyamam kuzuma
Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallahOlabilir
Ben yakın zamanda babamı kaybettim. O sırada hamileydim, ona da bebeğim gibi baktım son anlarında. Çünkü artık o da ağrısı sancısı problemi nerde söyleyemiyordu, birazda yorulmuştu söylemekten. O sus pus ölümü beklerken şuan elimde sabi birtane de hayata tutunmaya çalışıyo.
Ben de bugün doktora gideceğim kontrole elimde spiralle mi gitmek gerekiyo acaba yoksa başka şekilde korun der mi diye de emin olamıyorum bugün benden de smear alacakadet olmadanda takılabiliyor bende spiral düşünüyorum ama daha gidemedim doktora
Teşekkür ederimBaşın sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallah
Öncelik calpol ama benim kız içmiyor kusuyo öğürüyo vermeye çalışıncaPazartesi günu ikinci ay aşısıni olacak benim bebis, doktorumuz calpol verebilirsin demişti ama burda onu vermeyen annelerde okuyorum, neden vermiyorsunuz acaba anneler sizin doktorlarıniz önermiyor mu? Bende arada kaldım
Güncelleme:Güncelleme:
2. Ay aşısı olalı 13 saat oldu. Akşam üzeri ateşi çıkar gibi oldu. Calpol içiremediğim için fitil verdim. Biraz rahatlattı. Yoksa uyuyakaldığı her anda ağlayarak (can acısı ağlaması tonlamadan anlıyorum) uyandı. Fitil sonrası rahatladı ama %100 değil.
Şimdi gece uykusunda. Derin gibi gözüküyor ama tırsıyorum yaklaşmaya.
Gün içinde hep uyukladı
Gözleri baygın fakat derin uykuya dalamadı (buna gelen sürpriz misafir ve çocuk sesleri etkilemiş olabilir)
Huzursuzluk var. Yarın 24. Saati tamamladığında nasıl olacak bakalım.
hala çok mutsuzum. Yavrular hasta olmasın hiç
Basin sagolsun cok cok uzuldum aslinda bi bakima sende oylesinOlabilir
Allah razı olsunBasin sagolsun cok cok uzuldum aslinda bi bakima sende oylesinumarim seninlede bebek gibi ilgilenenler vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?