2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçmiş olsun. Kalça çıkığı için süreç nasıl ilerliyor. Çocuk doktoruna randevu aldım muayene edip mi radyolojiye gönderiyor yoksa direk gidin mi diyor. Birde sonuçlar hemen çıkıyor mu
Dr ultrasona yönlendirme yapıyor orda ölçülüyor değer farklıysa bir süre çift bez takılıyor vb islemler oluyor duruma göre

Asi mahmurlugu benide mahvediyo. Ama alternatifi dusununce asinin gozunu seveyim diyo insan Allah korusun yavrucaklari gecmis olsun sifa olsuuun asilari bebiskonun
Aynen bugün hep “aşı olmasa eskiden şöyle şöyle oluyordu, böyle olurdu” gibi gibi kendimi teselli ettim
Kendime kızıyorum. Oldukça rasyonel yaklaşan ben nedense aşırı duygusal bir insan oldum bu bebeğimle birlikte. Ve eski ben olabilmek için uğraşıyorum ama nafile.
İlk bebemde aşıya koşarak giderdim. Yine üzülürdüm ama bu olmalı olmak zorunda yaklaştığım için dayanma gücüm yüksekti.
Bilemiyorum Altan. Bu işler bana göre değilmiş galiba

Benimde cok kafama yatmiyo sut isi aynen. Spirali onerdi ama acele etme dedi niye dedi bilemem smear falan bakalim sonra yapariz bi 6 aylik olsun bebegin goruselim dedi
Unuttuğum tek şey ben sprsili adetliyken takmislardi Çaba şuan nasıl takiliyor

Lohusaliq is coming bitmiyooor bence... Acaba bende mi ikincide boylrolurum yavv

Lohusaliq is coming bitmiyooor bence... Acaba bende mi ikincide boylrolurum yavv
Olabilir
Olabilirsin çok rasyoneldik viran kendini duygu havuzuna bırakabiliyor

Ben yakın zamanda babamı kaybettim. O sırada hamileydim, ona da bebeğim gibi baktım son anlarında. Çünkü artık o da ağrısı sancısı problemi nerde söyleyemiyordu, birazda yorulmuştu söylemekten. O sus pus ölümü beklerken şuan elimde sabi birtane de hayata tutunmaya çalışıyo.
Duygu yükü bu temelli olabilir sanırım.
İlk bebeğimde şımarık herşeye sahip bir anneydim, bunda öksüz bir anneyim

Başın sağ olsun, mekanı cennet olsun

Düzelir tabi ,düzenli olarak sağa sola ve yüz yukarı yatirmalisin,ben emzirip yatırınca hep sola yatiriyorum ,yeni emmediyse sağa,oynarken alt alırken yüzüstü,bazen uyurkende.
İnşallah düzelir şuan sağa çok yatırmıyorum biraz toparlansın diye. Daha çok düz ve sol yapmaya çalışıyorum. Gece uyurken kendisi destekten kayıp sağa dönüyor zaten onun için sağa bir süre yatırmayım dedim.

Kuzum yaa kiyamam hic nemsiz birakma annesi yapicak bisey yok ve baska doktorada gotur tek gorusle kalma
Oyle yapacam zaten
gittigim doktor cok ilgisizdi bi dsha gitmem onun yanina
Yani o kadar üzülüyorum ki annesi şu durumuna yavrunun, çeken bilir sen sür kremleri. Ya Şafi ya Allah diye diye
Çocuk endokrinolojiye götür normal çocuk doktoru anlamaz
Zaten oraya gidicem bebegimin tahlileri iyi cikmadi tekrar isteyecek
randevu bulamiyorum sevkli gidecem ama doktor izindeymiş
Bepanthol dene istersen, geçmiş olsun
denedim bi ara gecti tekrar oldu
Kendi sütünden bir noktaya sürmeyi denedin mi bazen ise yarayabiliyor diye duymuştum,kıyamam kuzuma
Hic denemedim
Deneyeyim bi ara ama gececigini sanmiyorum

Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin inşallah

Pazartesi günu ikinci ay aşısıni olacak benim bebis, doktorumuz calpol verebilirsin demişti ama burda onu vermeyen annelerde okuyorum, neden vermiyorsunuz acaba anneler sizin doktorlarıniz önermiyor mu? Bende arada kaldım

adet olmadanda takılabiliyor bende spiral düşünüyorum ama daha gidemedim doktora
Ben de bugün doktora gideceğim kontrole elimde spiralle mi gitmek gerekiyo acaba yoksa başka şekilde korun der mi diye de emin olamıyorum bugün benden de smear alacak

Pazartesi günu ikinci ay aşısıni olacak benim bebis, doktorumuz calpol verebilirsin demişti ama burda onu vermeyen annelerde okuyorum, neden vermiyorsunuz acaba anneler sizin doktorlarıniz önermiyor mu? Bende arada kaldım
Öncelik calpol ama benim kız içmiyor kusuyo öğürüyo vermeye çalışınca

Güncelleme:
Gece çok rahat geçti bi daha ne ateş ne ağrı ne acı. 2 kere emzirdim
Günümüz normal geçiyor

Basin sagolsun cok cok uzuldum aslinda bi bakima sende oylesin umarim seninlede bebek gibi ilgilenenler vardir

Basin sagolsun cok cok uzuldum aslinda bi bakima sende oylesin umarim seninlede bebek gibi ilgilenenler vardir
Allah razı olsun
Kocam var el bebek gül bebek bakıyor maddi manevi.
Bitek eşim olsun bana bişy olmaz diyenlerdenim kısacası. Dünya gelip geçiyor kabullenmek lazımmış öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…