2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle

Benimki de duruyo nefret ediyorum ondan
Benimki çok geç çıktı çok bekledim çıksın diye hamileyken 8 aylık falandım çıktığı zaman ama şimdi de gitmek bilmiyo ben de sıkıldım zaten göbek moralimizi bozuyo bı de o iyice rahatsız edici gelmeye başladı artık bana

Kızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle

Benim ilk gebeliğimde sadece cizgi vardı ve hemen geçmişti, bu gebelikte çizgi değil resmen şerit oluştu ve çöbek deliğimin tam orda ds kalp gibi kocaman da bir şekil var tonu biraz açıldı ama hemen geçecek gibi değil açıkcası

canim 2 gundur iyileşmiş
Ozeldeki doktor krem vermisti cok şukur şuan iyi

canim 2 gundur iyileşmiş
Ozeldeki doktor krem vermisti cok şukur şuan iyi
Şu mesajını görünce bir nebze olsa rahatladım
Tamamen iyileşir inşallah
Lady bu süreçte moralinin de iyi olması lazım süt kar gibi su gibi enerjimizi çekip bebeğe iletiyor
Gerildiğinde mutsuz olduğunda kaygı yüklendiğinde bu bebeğe geçip alerjik reaksiyon oluşuyor
Önce kendin iyi ol, sonra bebek iyileşiyor

Benim de resmen şerit var çizgi dediğime bakma baya kalın ve koyu renk bir çizgi tenim de çok beyaz o kahverengi olunca hoş durmuyo göbeğime zaten takmış durumdayım geçse iyi olacak benim için psikolojik olarak

Seni çok iyi anlıyorum ki emmemek için isilik bile döktü bebeğim
Baştan beri emzirmek icin denemediğim yöntem kalmadı. 2 farklı.markanin göğüs ucunu denedim birini 1 birini 2 gün aldı.
2 günlükten beri sahip veriyorum. Lansinoh kullanıyorum çift pompa memnunum ama başka marka kullanmadığım için kıyas yapamam.

Düzenli sağım yapmazsan azalma oluyor. Ama bebek buyudukce uyanık kalma süresi arttıkça zaten düzenli sağıma vakit olmuyor

saol canim
Cok şükür duzeldi ya moralimde duzelir

Bana doğumdan sonra ilk kontrolde spiral önerdi.Ben vücuduma yabancı cisim koyulması taraftarı değilim açıkçası.Yıllar önce iş yerimde bi abla çok çekti.Yok batıyor yok kayboldu falan.
Eşim korunsun istiyorum dedim.
Allah razı olsun adam gitmiş rötar mı ne diye bi pre. almış 40 gün ilişki yoktu ondan önce de yok gelişim geriliği yok başlarda kanama diye uzak kaldık birbirimizden.Sanki ilk defa ilişkiye giriyor gibi rahatsız oldum.Sizin de öyle mi?

Canım makine için yorum yapamıcam ama süt arttırmak için bi tavsiyem var.Bulgur yiyin mutlaka.Bulgur acayip süt yapıyor.Bana da bi arkadaş söylemişti.Kayınvalidem içli köfte yaptıkça sütüm arttı ve bol su bulgurla beraber.

Ben eşimi istemedim bile ne bilim bir toaf oldum adam bırak ti dokunmadı istemeyince tiskintim sanki y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…