- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.441
3 gün sonra yıkayın dediler bugün ilk kez yıkayacağımKızlar 2.ay aşısından kac gun sonra yikadiniz bebişleri? Yavrukuş sıcakta ne kadar silsem de ter koktu iyice
Benimki de duruyo nefret ediyorum ondanKızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
Benim de koyu bir şekilde duruyor sordum bir yılda geçenler varmışKızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
Benimki çok geç çıktı çok bekledim çıksın diye hamileyken 8 aylık falandım çıktığı zaman ama şimdi de gitmek bilmiyo ben de sıkıldım zaten göbek moralimizi bozuyo bı de o iyice rahatsız edici gelmeye başladı artık banaBenimki de duruyo nefret ediyorum ondan
Bir yıl çok uzun süre ya inşallah o kadar sürmezBenim de koyu bir şekilde duruyor sordum bir yılda geçenler varmış
Benimde duruyor ama benim hoşuma gidiyorKızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
Kızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
canim 2 gundur iyileşmişAh yavrum ya kıyamam elini gotürdügüne göre kaşınıyor. Hic kıyamiyorum bebislere. Rabbim bir an önce şifa versin. Nerde oturuyosun cnm cocuk endokrinolojiye randevu bulmayi bekleme cnm bence al bebisi git doktora ricaci ol kayit actirir sana büyük ihtimal. Ben cok oyle gittim tüp bebek sürecinde randevu bulmak zor cünkü. Insanina denk gelirsen geri cevirmez seni
Benimde duruyor ya ne zaman geçecek diye bekliyorum bende inşallah kalıcı değildirKızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
Ahahah yazmayayim dedim tekim saniyodum benimde hosuma gidiyo hatta bu uzun sure kalirsa bi tane daha yaparim ben gordugum gibi aklima bebek hamilelik geliyoBenimde duruyor ama benim hoşuma gidiyor
Şu mesajını görünce bir nebze olsa rahatladımcanim 2 gundur iyileşmiş
Ozeldeki doktor krem vermisti cok şukur şuan iyi
Benim de resmen şerit var çizgi dediğime bakma baya kalın ve koyu renk bir çizgi tenim de çok beyaz o kahverengi olunca hoş durmuyo göbeğime zaten takmış durumdayım geçse iyi olacak benim için psikolojik olarakBenim ilk gebeliğimde sadece cizgi vardı ve hemen geçmişti, bu gebelikte çizgi değil resmen şerit oluştu ve çöbek deliğimin tam orda ds kalp gibi kocaman da bir şekil vartonu biraz açıldı ama hemen geçecek gibi değil açıkcası
Seni çok iyi anlıyorum ki emmemek için isilik bile döktü bebeğimMorarana kadar ağlıyor almıyor memeyi ağzınaplastik göğüs ucuyla emiyordum önceden artık onla da kabul etmiyor. Çok zorluyorum ama yok çok üzgünüm. neler yiyip içiyorum gelsin sütüm diye kilo yapmaktan başka bir işe yaramadılar.
saol canimŞu mesajını görünce bir nebze olsa rahatladım
Tamamen iyileşir inşallah
Lady bu süreçte moralinin de iyi olması lazım süt kar gibi su gibi enerjimizi çekip bebeğe iletiyor
Gerildiğinde mutsuz olduğunda kaygı yüklendiğinde bu bebeğe geçip alerjik reaksiyon oluşuyor
Önce kendin iyi ol, sonra bebek iyileşiyor
Bana doğumdan sonra ilk kontrolde spiral önerdi.Ben vücuduma yabancı cisim koyulması taraftarı değilim açıkçası.Yıllar önce iş yerimde bi abla çok çekti.Yok batıyor yok kayboldu falan.Kızlar benim bugün kontrolüm vardı doktorum dedi ki yakın zamanda adet olacak gibi durmuyosun ama olmadan da yumurtlama olabilir o yüzden korunman lazım. Prezervatif öneriyorum ben spiral ya da 3 aylık iğne önermiyorum dedi ama eşimde sorun olduğu için o da prezervatif istemez. Şimdiye kadar bir ilişki oldu sadece onda da korunmadık. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda? Benim kafam baya karıştı açıkçası
Canım makine için yorum yapamıcam ama süt arttırmak için bi tavsiyem var.Bulgur yiyin mutlaka.Bulgur acayip süt yapıyor.Bana da bi arkadaş söylemişti.Kayınvalidem içli köfte yaptıkça sütüm arttı ve bol su bulgurla beraber.Selam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya bebişim uyumuyor ve ağlıyor sürekli. Bir şey sormak istiyorum sütüm hala artması ve gittikçe azalıyor. Birinden hiç gelmiyor. Diğerinden de 10 ml anca. Bebeğim memeyi reddetti asla emmiyor. Kiwinim makinesini kullanıyorum. İlk zamanlar süt varken iyi sağıyordu. Şimdi hiç. Lansinoh almak istiyorum son çare bunu da denemedim dememek için. Tekli mi yoksa çiftli mi alayım kararsız kaldım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Çiftlide çelim gücü düşüyor filan yazan olmuş.
Benim kiler de hala duruyor zaman alicak gitmesi benceKızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
Ben eşimi istemedim bile ne bilim bir toaf oldum adam bırak ti dokunmadı istemeyince tiskintim sanki yBana doğumdan sonra ilk kontrolde spiral önerdi.Ben vücuduma yabancı cisim koyulması taraftarı değilim açıkçası.Yıllar önce iş yerimde bi abla çok çekti.Yok batıyor yok kayboldu falan.
Eşim korunsun istiyorum dedim.
Allah razı olsun adam gitmiş rötar mı ne diye bi pre. almış 40 gün ilişki yoktu ondan önce de yok gelişim geriliği yok başlarda kanama diye uzak kaldık birbirimizden.Sanki ilk defa ilişkiye giriyor gibi rahatsız oldum.Sizin de öyle mi?
Benim de var hala çizgi ve özel bölgemle koltuk altımda kararma oldu gıcık oluyorum bu durumaKızlar sizin hamilelikte göbekte çıkan çizginiz geçti mi? 2 ay oldu doğum yapalı hala duruyo benimki hep kalacak mı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?