2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
maşallah canim
kilo ve boyu guzel
ben zorla veriyordum agrisi dinsin diye

Kizlar ben bugun oglumu cocuk doktoruna goturdum yuzu mahvolmuş doktor egzema dedi bi krem bile vermedi yabuyuyene kadar boyle dedi
Kalca ultrasyonu temiz cikti cok şukur
Geçmiş olsun. Kalça çıkığı için süreç nasıl ilerliyor. Çocuk doktoruna randevu aldım muayene edip mi radyolojiye gönderiyor yoksa direk gidin mi diyor. Birde sonuçlar hemen çıkıyor mu

Kizlar ben bugun oglumu cocuk doktoruna goturdum yuzu mahvolmuş doktor egzema dedi bi krem bile vermedi yabuyuyene kadar boyle dedi
Kalca ultrasyonu temiz cikti cok şukur
Sen yinede alternatif rahatlatıcı kremler kullan
Cildi egzama ile çok inceliyor
Bepanthol iyi gelmediyse başka şeyler dene yavrucak huysuz olmasın onun yüzünden

Kızlar özel doktora gidiyoruz ve bizden beyin ultrasonu falan istedi canım sıkıldı ya böyle bir şey yaşadınız mı kalça tamam rutin ama beyin ne alaka baş ölçüleri kaç bebişlerinizinn az geldi baş ölçüsü sanırım ona böyle bir şey yaşayan varsa lütfen söyleyin

Geçmiş olsun. Kalça çıkığı için süreç nasıl ilerliyor. Çocuk doktoruna randevu aldım muayene edip mi radyolojiye gönderiyor yoksa direk gidin mi diyor. Birde sonuçlar hemen çıkıyor mu
saolun
evet cocuk doktoru istiyor ben ayni gun iciresinde gosterdim iki dk icinde cikiyor sıkınti yoktu

erken dogum mu oldu?
eger bebekte gelisim geriligi varsa istiyor?

Sen yinede alternatif rahatlatıcı kremler kullan
Cildi egzama ile çok inceliyor
Bepanthol iyi gelmediyse başka şeyler dene yavrucak huysuz olmasın onun yüzünden

Simdi cektim baksana nasil elli hep yuzunde
Cok uzuluyorum keske benim oyle olsaydi o iyi olsaydi

Biz gittik.Hastanemiz belli polikliniklere yönlendirmişti.İsteğe bağlıydı biz gitmeyi tercih ettik.Özel sigortamız karşılıyordu.
Çocuk kardiyoloji,çocuk nöroloji gördü bişey çıkmadı.Böbreklere bakıldı ultrasonla.Bence endişelenecek bişey yoktur.Bebeğimde gelişim geriliği vardı anne karnında hatta buraya çok yazmışımdır.Minyon bi bebek sadece.

Eki Görüntüle 3297625

Simdi cektim baksana nasil elli hep yuzunde
Cok uzuluyorum keske benim oyle olsaydi o iyi olsaydi
Oyysss kurban olurum ben ya alalhim nazarlardan korusun ya benim anlamadıgim neden kirem veya bir ilaç tarzı birşey vermediler büyütene kadar hep eli yüzü ne gider kuzumun

Oyysss kurban olurum ben ya alalhim nazarlardan korusun ya benim anlamadıgim neden kirem veya bir ilaç tarzı birşey vermediler büyütene kadar hep eli yüzü ne gider kuzumun
Amin canim
evet bisey vermediler
Cildiye goturcem o daha iyi bakar

Önce çocuk doktoruna gittik o bir kağıt verdi onunla ultrason randevusu aldık. 2 gün sonraya gün verdiler ultrason için. İki gün sonra gittik ultrason çekildi ultrason doktorunun raporu yarım saat içinde çocuk doktorunun ekranına düştü.

Teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatırız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…