- 12 Temmuz 2016
- 4.616
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.659
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.381
Kuzum yaa kiyamamEki Görüntüle 3297625
Simdi cektim baksana nasil elli hep yuzunde
Cok uzuluyorum keske benim oyle olsaydi o iyi olsaydi
Yani o kadar üzülüyorum ki annesi şu durumuna yavrunun, çeken bilirEki Görüntüle 3297625
Simdi cektim baksana nasil elli hep yuzunde
Cok uzuluyorum keske benim oyle olsaydi o iyi olsaydi
Etraf 3 aylık bebesiyle 5 haftalık hamile kaynıyor süt korur mentalitesi ile. Doktor diyince komiğime geldi.Dogumun 80.gununde anca 40 randevusuna kadin doguma gidebildimcok sukur her sey yerli yerinde. 6 aya kadar sut korur dedi doktorum ha sen korun istiyosan yine ama gerek yok emzirdigin icin dedi ek gidaya basladiginda artik korumaz dedi. Bilmiyorum ne kadar guvenmek lazim sute. Dogum kontrol hapi icebilirmisim ama sutu bir miktar azaltirmis. Sanirim sadece esim korunacak bir sure sonra spiral taktiririm diye dusunuyorum. Siz bir karar verebildiniz mi?
Ben şoktayım. Hala süt korur diyen doktor kaldı mı ya. İlk aydan hamile kalan o kadar kadına rağmen.Dogumun 80.gununde anca 40 randevusuna kadin doguma gidebildimcok sukur her sey yerli yerinde. 6 aya kadar sut korur dedi doktorum ha sen korun istiyosan yine ama gerek yok emzirdigin icin dedi ek gidaya basladiginda artik korumaz dedi. Bilmiyorum ne kadar guvenmek lazim sute. Dogum kontrol hapi icebilirmisim ama sutu bir miktar azaltirmis. Sanirim sadece esim korunacak bir sure sonra spiral taktiririm diye dusunuyorum. Siz bir karar verebildiniz mi?
3-4 gündür Farklı olarak ne yediğine bak canım. Benimki de böyle oldu o gün 2 köfte yemiştim. Birkaç gün yemeyip 1 gün daha yedim gerçekten köfteden mahvolmuş çocuğum. Önce onu bulup kes. Bu oldukça azaltır. Sorunu bulunca masaj vs yeterli geliyor. Baştan beri hep gazlı bir bebek olsaydı sıkıntı ama demek ki yakın zamanda rahatsız eden bir şey oldu.Arkadaşlar bana lütfen birşeyler önerin.
Benim kız 48 günlük oldu 3 4 gündür fena şekilde gazı var pırtlıyor ama hala devam ediyor meme istiyor orda da sürekli 2 çekiyor çırpınıyor gece uykuya geçerken daha berbat sürekli ağlıyor dalamıyor uykuya.masaj yapıyorum ama yetmiyor.
Çocuk endokrinolojiye götür normal çocuk doktoru anlamazKizlar ben bugun oglumu cocuk doktoruna goturdum yuzu mahvolmuş doktor egzema dedi bi krem bile vermedi yabuyuyene kadar boyle dedi
Kalca ultrasyonu temiz cikti cok şukur
Kaç kilo doğdu canım şuan kaç kiloBiz gittik.Hastanemiz belli polikliniklere yönlendirmişti.İsteğe bağlıydı biz gitmeyi tercih ettik.Özel sigortamız karşılıyordu.
Çocuk kardiyoloji,çocuk nöroloji gördü bişey çıkmadı.Böbreklere bakıldı ultrasonla.Bence endişelenecek bişey yoktur.Bebeğimde gelişim geriliği vardı anne karnında hatta buraya çok yazmışımdır.Minyon bi bebek sadece.
Hyr güvenme sütüne banada öyle dedi kızım üç aylıktı oğluma hamile kalmıştım süt korumuyor malesef ben yine sprail taktiricm yine on yıllıkDogumun 80.gununde anca 40 randevusuna kadin doguma gidebildimcok sukur her sey yerli yerinde. 6 aya kadar sut korur dedi doktorum ha sen korun istiyosan yine ama gerek yok emzirdigin icin dedi ek gidaya basladiginda artik korumaz dedi. Bilmiyorum ne kadar guvenmek lazim sute. Dogum kontrol hapi icebilirmisim ama sutu bir miktar azaltirmis. Sanirim sadece esim korunacak bir sure sonra spiral taktiririm diye dusunuyorum. Siz bir karar verebildiniz mi?
2.880 doğdu ödemi atınca 2.730du.İlk ay kontrolde 3.750 gram gördük.Bu ay henüz gitmedik ama doktoru iyi kilo aldığını söylemişti.Kaç kilo doğdu canım şuan kaç kilo
Yaa bende dalga geciyo sandim basta guldum meger ciddiymisEtraf 3 aylık bebesiyle 5 haftalık hamile kaynıyor süt korur mentalitesi ile. Doktor diyince komiğime geldi.
Benim riske atma şansım yok ikinciyi doğurdum üç istemem Allah isteyene versin
He valla adamin beni dogurtasi var heralde ahahahBen şoktayım. Hala süt korur diyen doktor kaldı mı ya. İlk aydan hamile kalan o kadar kadına rağmen.
Benimde cok kafama yatmiyo sut isi aynen. Spirali onerdi ama acele etme dedi niye dedi bilemem smear falan bakalim sonra yapariz bi 6 aylik olsun bebegin goruselim dediHyr güvenme sütüne banada öyle dedi kızım üç aylıktı oğluma hamile kalmıştım süt korumuyor malesef ben yine sprail taktiricm yine on yıllık
Asi mahmurlugu benide mahvediyo. Ama alternatifi dusununce asinin gozunu seveyim diyo insan Allah korusun yavrucaklariGüncelleme:
2. Ay aşısı olalı 13 saat oldu. Akşam üzeri ateşi çıkar gibi oldu. Calpol içiremediğim için fitil verdim. Biraz rahatlattı. Yoksa uyuyakaldığı her anda ağlayarak (can acısı ağlaması tonlamadan anlıyorum) uyandı. Fitil sonrası rahatladı ama %100 değil.
Şimdi gece uykusunda. Derin gibi gözüküyor ama tırsıyorum yaklaşmaya.
Gün içinde hep uyukladı
Gözleri baygın fakat derin uykuya dalamadı (buna gelen sürpriz misafir ve çocuk sesleri etkilemiş olabilir)
Huzursuzluk var. Yarın 24. Saati tamamladığında nasıl olacak bakalım.
hala çok mutsuzum. Yavrular hasta olmasın hiç
Çok teşekkür ederim b takip ediyim kendimi ben de.3-4 gündür Farklı olarak ne yediğine bak canım. Benimki de böyle oldu o gün 2 köfte yemiştim. Birkaç gün yemeyip 1 gün daha yedim gerçekten köfteden mahvolmuş çocuğum. Önce onu bulup kes. Bu oldukça azaltır. Sorunu bulunca masaj vs yeterli geliyor. Baştan beri hep gazlı bir bebek olsaydı sıkıntı ama demek ki yakın zamanda rahatsız eden bir şey oldu.
Düzelir tabi ,düzenli olarak sağa sola ve yüz yukarı yatirmalisin,ben emzirip yatırınca hep sola yatiriyorum ,yeni emmediyse sağa,oynarken alt alırken yüzüstü,bazen uyurkende.günaydın tatlış annelerbebişleri nasıl yatırıyorsunuz. Bebeğimin sağında hafif düzlük oluştu. Reflüde sırt üstü yatıyor sürekli böyle olunca kafa sivrileşti. Korkuyorum böyle kalacak diye yan yatırmak için çok küçük daha. Nasıl düzeltcem ben bu kafayı gece boyu kalkıp sağına döndü mü diye baktım desteklediğim halde dönüyor. Düzelir mi bu tecrübeli annelere sorayım
Bepanthol dene istersen, geçmiş olsunKizlar ben bugun oglumu cocuk doktoruna goturdum yuzu mahvolmuş doktor egzema dedi bi krem bile vermedi yabuyuyene kadar boyle dedi
Kalca ultrasyonu temiz cikti cok şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?