2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Dogumun 80.gununde anca 40 randevusuna kadin doguma gidebildim cok sukur her sey yerli yerinde. 6 aya kadar sut korur dedi doktorum ha sen korun istiyosan yine ama gerek yok emzirdigin icin dedi ek gidaya basladiginda artik korumaz dedi. Bilmiyorum ne kadar guvenmek lazim sute. Dogum kontrol hapi icebilirmisim ama sutu bir miktar azaltirmis. Sanirim sadece esim korunacak bir sure sonra spiral taktiririm diye dusunuyorum. Siz bir karar verebildiniz mi?

Etraf 3 aylık bebesiyle 5 haftalık hamile kaynıyor süt korur mentalitesi ile. Doktor diyince komiğime geldi.
Benim riske atma şansım yok ikinciyi doğurdum üç istemem Allah isteyene versin

Ben şoktayım. Hala süt korur diyen doktor kaldı mı ya. İlk aydan hamile kalan o kadar kadına rağmen.

Arkadaşlar bana lütfen birşeyler önerin.
Benim kız 48 günlük oldu 3 4 gündür fena şekilde gazı var pırtlıyor ama hala devam ediyor meme istiyor orda da sürekli 2 çekiyor çırpınıyor gece uykuya geçerken daha berbat sürekli ağlıyor dalamıyor uykuya.masaj yapıyorum ama yetmiyor.

3-4 gündür Farklı olarak ne yediğine bak canım. Benimki de böyle oldu o gün 2 köfte yemiştim. Birkaç gün yemeyip 1 gün daha yedim gerçekten köfteden mahvolmuş çocuğum. Önce onu bulup kes. Bu oldukça azaltır. Sorunu bulunca masaj vs yeterli geliyor. Baştan beri hep gazlı bir bebek olsaydı sıkıntı ama demek ki yakın zamanda rahatsız eden bir şey oldu.

Kaç kilo doğdu canım şuan kaç kilo

Hyr güvenme sütüne banada öyle dedi kızım üç aylıktı oğluma hamile kalmıştım süt korumuyor malesef ben yine sprail taktiricm yine on yıllık

Örnek ben işte süt mut korumuyor hepsi bahane ben adet olmayı beklerken meğer oğluma hamileymisim şuan kızım on oğlum dokuz yaşında doktorlar kekleye bildiğini kekliyor valla

Etraf 3 aylık bebesiyle 5 haftalık hamile kaynıyor süt korur mentalitesi ile. Doktor diyince komiğime geldi.
Benim riske atma şansım yok ikinciyi doğurdum üç istemem Allah isteyene versin
Yaa bende dalga geciyo sandim basta guldum meger ciddiymis belkide yumurtlama gormedi rahim cok kalindi ondan demistir yakin zamanda adet olucak gibi degilsin full emzirdigin icin diye ekledi evet bende cok duyuyorum oyle hamile kalan

Güncelleme:
2. Ay aşısı olalı 13 saat oldu. Akşam üzeri ateşi çıkar gibi oldu. Calpol içiremediğim için fitil verdim. Biraz rahatlattı. Yoksa uyuyakaldığı her anda ağlayarak (can acısı ağlaması tonlamadan anlıyorum) uyandı. Fitil sonrası rahatladı ama %100 değil.
Şimdi gece uykusunda. Derin gibi gözüküyor ama tırsıyorum yaklaşmaya.
Gün içinde hep uyukladı
Gözleri baygın fakat derin uykuya dalamadı (buna gelen sürpriz misafir ve çocuk sesleri etkilemiş olabilir)
Huzursuzluk var. Yarın 24. Saati tamamladığında nasıl olacak bakalım.
hala çok mutsuzum. Yavrular hasta olmasın hiç

Hyr güvenme sütüne banada öyle dedi kızım üç aylıktı oğluma hamile kalmıştım süt korumuyor malesef ben yine sprail taktiricm yine on yıllık
Benimde cok kafama yatmiyo sut isi aynen. Spirali onerdi ama acele etme dedi niye dedi bilemem smear falan bakalim sonra yapariz bi 6 aylik olsun bebegin goruselim dedi

Asi mahmurlugu benide mahvediyo. Ama alternatifi dusununce asinin gozunu seveyim diyo insan Allah korusun yavrucaklari gecmis olsun sifa olsuuun asilari bebiskonun

Çok teşekkür ederim b takip ediyim kendimi ben de.

Düzelir tabi ,düzenli olarak sağa sola ve yüz yukarı yatirmalisin,ben emzirip yatırınca hep sola yatiriyorum ,yeni emmediyse sağa,oynarken alt alırken yüzüstü,bazen uyurkende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…