- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.421
Ah yavrum ya kıyamam elini gotürdügüne göre kaşınıyor. Hic kıyamiyorum bebislere. Rabbim bir an önce şifa versin. Nerde oturuyosun cnm cocuk endokrinolojiye randevu bulmayi bekleme cnm bence al bebisi git doktora ricaci ol kayit actirir sana büyük ihtimal. Ben cok oyle gittim tüp bebek sürecinde randevu bulmak zor cünkü. Insanina denk gelirsen geri cevirmez seniOyle yapacam zaten
gittigim doktor cok ilgisizdi bi dsha gitmem onun yanina
Zaten oraya gidicem bebegimin tahlileri iyi cikmadi tekrar isteyecek
randevu bulamiyorum sevkli gidecem ama doktor izindeymiş
denedim bi ara gecti tekrar oldu
Hic denemedim
Deneyeyim bi ara ama gececigini sanmiyorum
Spiral ile 3 aylik igneyi neden onermiyormus acaba? Ben spiral dusunuyordumKızlar benim bugün kontrolüm vardı doktorum dedi ki yakın zamanda adet olacak gibi durmuyosun ama olmadan da yumurtlama olabilir o yüzden korunman lazım. Prezervatif öneriyorum ben spiral ya da 3 aylık iğne önermiyorum dedi ama eşimde sorun olduğu için o da prezervatif istemez. Şimdiye kadar bir ilişki oldu sadece onda da korunmadık. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda? Benim kafam baya karıştı açıkçası
Kanama çok fazla yaptığını söyledi hormon dengeni boşuna bozma dedi ben zaten endometriozis hastasıyım belki o yüzdendir ben spiral düşünüyordum hatta alıp mı gitsem hemen taksa diyodum şu an ne yapacağımı bilmiyorumSpiral ile 3 aylik igneyi neden onermiyormus acaba? Ben spiral dusunuyordum
Bende bunu düşündümKanama çok fazla yaptığını söyledi hormon dengeni boşuna bozma dedi ben zaten endometriozis hastasıyım belki o yüzdendir ben spiral düşünüyordum hatta alıp mı gitsem hemen taksa diyodum şu an ne yapacağımı bilmiyorum
Ben lansinoh un tekli elektriklisini almıştım çekim gücü normal geldi bana tabi diğerlerini deneyimlemedigim karşılaştırma şansım yok, daha iyi midir bilemem. Bi arkadaşım hastane tipi elektrikli pompalardan bahsetmişti. Çekim gücü çok yüksekmiş kiralaniyormus sanırım medikallerden. Detayını tam bilmiyorum açıkçası. Onu bi araştırın istersenizSelam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya bebişim uyumuyor ve ağlıyor sürekli. Bir şey sormak istiyorum sütüm hala artması ve gittikçe azalıyor. Birinden hiç gelmiyor. Diğerinden de 10 ml anca. Bebeğim memeyi reddetti asla emmiyor. Kiwinim makinesini kullanıyorum. İlk zamanlar süt varken iyi sağıyordu. Şimdi hiç. Lansinoh almak istiyorum son çare bunu da denemedim dememek için. Tekli mi yoksa çiftli mi alayım kararsız kaldım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Çiftlide çelim gücü düşüyor filan yazan olmuş.
Meme reddi için hastane ile görüştün mü destek verebiliyorlar. Tekrar emmesini sağlayabilirsen sütün artar, en iyi çekimi de bebeklerimiz yapıyor. Memeyi reddetti deyip kabullenme yani bu konuda destek alıp aşabilirsin :) ki inşallah tekrar memeyi kabul ederSelam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya bebişim uyumuyor ve ağlıyor sürekli. Bir şey sormak istiyorum sütüm hala artması ve gittikçe azalıyor. Birinden hiç gelmiyor. Diğerinden de 10 ml anca. Bebeğim memeyi reddetti asla emmiyor. Kiwinim makinesini kullanıyorum. İlk zamanlar süt varken iyi sağıyordu. Şimdi hiç. Lansinoh almak istiyorum son çare bunu da denemedim dememek için. Tekli mi yoksa çiftli mi alayım kararsız kaldım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Çiftlide çelim gücü düşüyor filan yazan olmuş.
Doktora gittin mi diyecektim ki gitmişsin. Valla bende spiral alıp gitmeyi düşünüyordum ama şimdi sen böyle söyleyince bilemedim. Eşin korunmayı kabul etmiyorsa geri çekilme yöntemi dışında seçeneğiniz kalmıyor galiba, o da riskli tabi. Umarım bende sorun olmazda takar yoksa naparım bilmemKızlar benim bugün kontrolüm vardı doktorum dedi ki yakın zamanda adet olacak gibi durmuyosun ama olmadan da yumurtlama olabilir o yüzden korunman lazım. Prezervatif öneriyorum ben spiral ya da 3 aylık iğne önermiyorum dedi ama eşimde sorun olduğu için o da prezervatif istemez. Şimdiye kadar bir ilişki oldu sadece onda da korunmadık. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda? Benim kafam baya karıştı açıkçası
Hastanelerde emzirme klinikleri oluyor. Oraya bi danış istersen. Benim bebişin kilo alımı az olunca doktor oraya yönlendirmişti beni.Selam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya bebişim uyumuyor ve ağlıyor sürekli. Bir şey sormak istiyorum sütüm hala artması ve gittikçe azalıyor. Birinden hiç gelmiyor. Diğerinden de 10 ml anca. Bebeğim memeyi reddetti asla emmiyor. Kiwinim makinesini kullanıyorum. İlk zamanlar süt varken iyi sağıyordu. Şimdi hiç. Lansinoh almak istiyorum son çare bunu da denemedim dememek için. Tekli mi yoksa çiftli mi alayım kararsız kaldım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Çiftlide çelim gücü düşüyor filan yazan olmuş.
Kız benimki 3850 olmuş diye seviniyorum, 53 günlük. Sen 6 kilo diyosunSlm kizceler nasılsınız bugün doktora gittik geçende yazmıştım çocuğum oksuruyor hapsuruyor die meğer bizim kuzunun alerjisi varmış bugün 48 günlük olduk 6 kilo olmuşuz bile
Hastanelerde emzirme klinikleri oluyor. Oraya bi danış istersen. Benim bebişin kilo alımı az olunca doktor oraya yönlendirmişti beni.
Hiçbir makine bebek gibi çekemiyor sütü. O yüzden makinede sağdığına güvenme. Bebekler onun kaç katını çekiyor. Süt için tek kural emzirme, memeyi uyarma. 3 saatte bir yenileniyor. 3 saat olmadan emzir her iki memeyi de demişti bana klinikten ebe. Bir de Tomris'in emzirme notları var internette. Bence onları bi okuyun.
Kız benimki 3850 olmuş diye seviniyorum, 53 günlük. Sen 6 kilo diyosun
Ben verdim zaten iyiki de vermişim ateşi olduPazartesi günu ikinci ay aşısıni olacak benim bebis, doktorumuz calpol verebilirsin demişti ama burda onu vermeyen annelerde okuyorum, neden vermiyorsunuz acaba anneler sizin doktorlarıniz önermiyor mu? Bende arada kaldım
Ben ilk 10-15 gun kivi kullandim ama dolu gogsu cekmedigini farkedip lansinoh un teklisini aldim. Cok memnunum . Tabi bebek sagilan sutun 10 katina kadar iciyormus demisti emzirme danismanim. O yuzden once emmeyi teklif et bos olsa da ceksin sonra birakinca sagima gecebilirsin. Ben oyle yaparak artirdimSelam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya bebişim uyumuyor ve ağlıyor sürekli. Bir şey sormak istiyorum sütüm hala artması ve gittikçe azalıyor. Birinden hiç gelmiyor. Diğerinden de 10 ml anca. Bebeğim memeyi reddetti asla emmiyor. Kiwinim makinesini kullanıyorum. İlk zamanlar süt varken iyi sağıyordu. Şimdi hiç. Lansinoh almak istiyorum son çare bunu da denemedim dememek için. Tekli mi yoksa çiftli mi alayım kararsız kaldım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Çiftlide çelim gücü düşüyor filan yazan olmuş.
Çocuk doktoruna git istersen emzirme danışmanlığına yönlendirir orada yardımcı olacaklardırSelam kızlar nasılsınız? Çok giremiyorum sayfaya bebişim uyumuyor ve ağlıyor sürekli. Bir şey sormak istiyorum sütüm hala artması ve gittikçe azalıyor. Birinden hiç gelmiyor. Diğerinden de 10 ml anca. Bebeğim memeyi reddetti asla emmiyor. Kiwinim makinesini kullanıyorum. İlk zamanlar süt varken iyi sağıyordu. Şimdi hiç. Lansinoh almak istiyorum son çare bunu da denemedim dememek için. Tekli mi yoksa çiftli mi alayım kararsız kaldım. Kullananlar yorum yapabilir mi? Çiftlide çelim gücü düşüyor filan yazan olmuş.
Morarana kadar ağlıyor almıyor memeyi ağzınaBen ilk 10-15 gun kivi kullandim ama dolu gogsu cekmedigini farkedip lansinoh un teklisini aldim. Cok memnunum . Tabi bebek sagilan sutun 10 katina kadar iciyormus demisti emzirme danismanim. O yuzden once emmeyi teklif et bos olsa da ceksin sonra birakinca sagima gecebilirsin. Ben oyle yaparak artirdim
Öyle yapacağım artık 2 aylık olduk inşallah bu saatten sonra dönüşü olurÇocuk doktoruna git istersen emzirme danışmanlığına yönlendirir orada yardımcı olacaklardır
İnşallah olur birde süt artırmak için incir, üzüm hoşafı, incir,hurma,kuruyemiş,günde 1 fincan rezene, tahin pekmez, incir reçeli, meyve suları tüketebilirsin. Tatlı yemek sütü baya artırıyor.Öyle yapacağım artık 2 aylık olduk inşallah bu saatten sonra dönüşü olur
Umarım canım ya inan bilmiyorum ben de hala bir karar veremedikDoktora gittin mi diyecektim ki gitmişsin. Valla bende spiral alıp gitmeyi düşünüyordum ama şimdi sen böyle söyleyince bilemedim. Eşin korunmayı kabul etmiyorsa geri çekilme yöntemi dışında seçeneğiniz kalmıyor galiba, o da riskli tabi. Umarım bende sorun olmazda takar yoksa naparım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?