2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben eşimi istemedim bile ne bilim bir toaf oldum adam bırak ti dokunmadı istemeyince tiskintim sanki y
Benimki de hamilelikte yaklaşmak istemedi açıkçası ama ben anlayışla karşıladım.Hep içimizde korku vardı hamileliğim boyunca çocuk büyümüyor diye sanki ona zarar verecekmişiz gibi geldi.
Bi kaç kere denedik kanamam oldu çünkü.
Zamanla geçer inşallah ben çiftlerin cinsellik olmayınca uzaklaşacağına inanıyorum birbirinden ya.Sinirli oluyor insan bebeğe de yansıyor bu tip şeyler.

Bebeğinin gözünde çapaklanma akma olan oldu mu arkadaşlar.Düzeliyor mu? Elleri hep yüzünde ondan mı oldu anlamadım.

Zamanla düzeliriz harelde öyle tahmin ediyorum korkuyorum eşim her yanasdiginda bebek kalkicak die

Hyr güvenme sütüne banada öyle dedi kızım üç aylıktı oğluma hamile kalmıştım süt korumuyor malesef ben yine sprail taktiricm yine on yıllık
Kızlar ben adet olmadım 40 gün bittikten sonra hiç ve emzirdiğim sürece adet olmayacağım diye biliyorum süt korur diyorlar doğru değil mi ? Adet olmadan hamile de kalmayız dimi ?

Merhaba bir arkadaş yazmış bulgur diye kesinlikle katılıyorum bulgur pilavı ve kısır yapabilirsin kesinlikle süt yapıyor bende. Bir de rezeneyi de deneyebilirsin . İnşallah sütün artar canım bir de surekli emzir bir sag gogusten bor sol gogusten yok duye birakma az az da olsa emzir zamanla daha da artacak zorladikca bir de uyumaya vaktin oluyorsa uyu , dinlenmek de artiriyor sutu.

Dogdugu kilo kacti benimki de 4.4 suanda dogum kilosu 2990 du.

Kızlar ben adet olmadım 40 gün bittikten sonra hiç ve emzirdiğim sürece adet olmayacağım diye biliyorum süt korur diyorlar doğru değil mi ? Adet olmadan hamile de kalmayız dimi ?
Valld cnm ben ilk cocuklsrima adet olmadan hamile kalmıştım şuan korkuyorum desem yeridir

Kuzum benim bir tanıdık 40ı çıkmadan hamile kalmıştım diye anlatır, süt korur olayı da yok yani ki doktor kontrolüne gidince doktor hemen nasıl korunmayı düşünüyorsunuz diye sorar

Kız 2 yıl emzirsen adet olmayacak mısın? Süt korur diyenlerle dolu gebelik bölümü

Doktorum bu konuda da yorum yaptı ben ilk iliskiden bile çok rahatsız oldum tek ilişki yaşadık zaten kuruluk çok fazla vardı doktorum muayene ederken de canım yandı kayganlastirici jel önerdi emzirme kaynaklı hormonlara bağlı bir şeymiş bir yıla kadar sürebilir dedi

Tamam canım sağ olasın. Rezene içiyorum. Bebiş hiç almıyor memeyi emziremiyorum. Sağmaya çalışıyorum. Geldiği kadar.

Deniyim canım. Ben de bulgur gaz yapıyor diye okuduğum için korkudan hiç yemiyordum

Çok üzgünüm, mutsuzum ne yapacağız bilmiyorum. Haftaiçi bi hastaneye gidip hemşirelere danışacağım. Mosmor oluyor ağlamaktan emziği emiyor ama memeyi asla istemiyor. Onun için de kendim için de çok üzülüyorum. Hep mama içiyor

Memeyi hiç almıyor ağzına o yüzden çok sıkıntı çekiyorum. Süt de yok o yüzden. Kiwi ile 5-10 ml anca çıkarıyorum o da bir işe yaramıyor. O yğzden lansinoh artırırsa onu alayım çekim gücü iyiyse diye düşünüyorum. Çaresizlikten

İnşallah olur birde süt artırmak için incir, üzüm hoşafı, incir,hurma,kuruyemiş,günde 1 fincan rezene, tahin pekmez, incir reçeli, meyve suları tüketebilirsin. Tatlı yemek sütü baya artırıyor.
Ahh hepsini yiyorum canım boş su da içiyorum. 4 kilo aldım ama yok. Ebebekten promalt içeceği, bestlak damla, tahinli helvalar neler neler. Olmayınca olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…