- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.481
Bizim oldu. Çok uzun süre de gitmedi ben internetten gözyaşı masajı yaptım. Dalinle yikadm anne sütü damlattim neler nelerBebeğinin gözünde çapaklanma akma olan oldu mu arkadaşlar.Düzeliyor mu? Elleri hep yüzünde ondan mı oldu anlamadım.
Üzülme canim kendini sev annesin ama herşey emzirmek değil sadece pes etme ben çok blyrm sonradan tutan memeyi. Sagarak üzme kendini sagdigin ile içilen aynı degil sen keyifli hale getir bu durumu emzir hobi olarak :) gerçekten bu olayı çok dramatize etme. Bende hipoglisemi oldu doğum sonrası neler çektim.ve cekiyorm da şeker yasak ekmek yasak. Tatlı yasak okdr çok yasak varki anlatamam sana yoğurt süt ürünleri. Yediklerim.cok az sütüm var ama sanırım emzirmeyi sonlandiricam çünkü her emzirme sonrası kötü olurm.sekerm.dusuor baygınlık hissi gittiği yere kadar diyorm bak nasip herseh bu kdr sekelri şeyler yemememe rağmen evet sütüm var bol değil ama doyuyor.iste yeter elhamdülillah ama. Şans ya bu defqda ben kotulesiyordm yeri geliyor emzirecek halim.olmuyor şekerim.dusunce ozmnda ağlıyor bebegim ve emzirmeyi birakinca bitmicek. Bir kere vücudum çünkü o hasarı aldı maalesef sadece bu denli kötü olmicamÇok üzgünüm, mutsuzum ne yapacağız bilmiyorum. Haftaiçi bi hastaneye gidip hemşirelere danışacağım. Mosmor oluyor ağlamaktan emziği emiyor ama memeyi asla istemiyor. Onun için de kendim için de çok üzülüyorum. Hep mama içiyor
Hayirrr olunur hamile aman çok dikkat et öyle düşünüp rahat davranma gebe olursun bir andaKızlar ben adet olmadım 40 gün bittikten sonra hiç ve emzirdiğim sürece adet olmayacağım diye biliyorum süt korur diyorlar doğru değil mi ? Adet olmadan hamile de kalmayız dimi ?
Ah sizi en iyi ben anlarım neler yaptım da gelmediAhh hepsini yiyorum canım boş su da içiyorum. 4 kilo aldım ama yok. Ebebekten promalt içeceği, bestlak damla, tahinli helvalar neler neler. Olmayınca olmuyor demek ki
Öyle artık ne yapayımAh sizi en iyi ben anlarım neler yaptım da gelmedibebiş doysun da nasıl doyduğu hiç önemli değil psikolojisini anlıyorum ama böyle düşünün sonuç olarak bebeğiniz tok ve hiç anne sütü almamış değil az da olsa yeterli
Geçmiş olsun canım. Allah yardımcımız olsun evet haklısın. Olduğu kadar artık ne yapalım. Allah şifamızı versin. Hiç emmiyor değildi benimki. Nasıl ki gelen gidenden emziremedim doğru dürüst birkaç gün bidaha almadı süt de kesildi. Makineyle de anca 5 10 ml geliyor o da bir şeye çözüm değil.Üzülme canim kendini sev annesin ama herşey emzirmek değil sadece pes etme ben çok blyrm sonradan tutan memeyi. Sagarak üzme kendini sagdigin ile içilen aynı degil sen keyifli hale getir bu durumu emzir hobi olarak :) gerçekten bu olayı çok dramatize etme. Bende hipoglisemi oldu doğum sonrası neler çektim.ve cekiyorm da şeker yasak ekmek yasak. Tatlı yasak okdr çok yasak varki anlatamam sana yoğurt süt ürünleri. Yediklerim.cok az sütüm var ama sanırım emzirmeyi sonlandiricam çünkü her emzirme sonrası kötü olurm.sekerm.dusuor baygınlık hissi gittiği yere kadar diyorm bak nasip herseh bu kdr sekelri şeyler yemememe rağmen evet sütüm var bol değil ama doyuyor.iste yeter elhamdülillah ama. Şans ya bu defqda ben kotulesiyordm yeri geliyor emzirecek halim.olmuyor şekerim.dusunce ozmnda ağlıyor bebegim ve emzirmeyi birakinca bitmicek. Bir kere vücudum çünkü o hasarı aldı maalesef sadece bu denli kötü olmicam
3050 gram doğdu. Zayıf bi bebek olcak, artık kabullendim. Boğum boğum olan bebeklere çok özenirdim ama ben 50 kiloyum, eşim 57 kilo. Kilolu olması zordu zatenDogdugu kilo kacti benimki de 4.4 suanda dogum kilosu 2990 du.
Biz aynıyız bebiş kaç günlük sizinDogdugu kilo kacti benimki de 4.4 suanda dogum kilosu 2990 du.
Kaç günlük şimdi kaç kilo bebiş3050 gram doğdu. Zayıf bi bebek olcak, artık kabullendim. Boğum boğum olan bebeklere çok özenirdim ama ben 50 kiloyum, eşim 57 kilo. Kilolu olması zordu zaten
2 aylik olduk bugunBiz aynıyız bebiş kaç günlük sizin
Gazı rezene rahatlatıyor arkadaşta yazmış.Ben sütü arttırma etkisi olduğunu bilmiyordum ama rezenenin.Bide kimyon iyi geliyor gaza.Deniyim canım. Ben de bulgur gaz yapıyor diye okuduğum için korkudan hiç yemiyordum
Doktorun halinden benim olmamı beklermis gibiydi muayeneye başlamadan önce olmadığımı söyleyince şaşırmış gibiydi bazı kişiler olmuyo falan dedi muayene olurken de daha rahmin çok ince uzun zaman olacak gibi durmuyosun dedi. Sütle çok ilgisi olduğunu sanmıyorum benim de sütüm az çünkü. Ben de acaba olmalı mıydım diye düşündüm onun halinden tavrındanBen tam 2. Ayın dolduğu igğn adet oldum. Çok erken geldi bana. Sütüm yok emmiyor ya ondan mı acaba dedim.
Ben bir de milkin diye bir ilaç içiyorum inan süt artsın diye benim de yapmadığım yemediğim kalmıyo bir de emzirme çayları var onlardan alabilirsin yulaflı smoothie tariflerim var istersen onları da yapabilirsinAhh hepsini yiyorum canım boş su da içiyorum. 4 kilo aldım ama yok. Ebebekten promalt içeceği, bestlak damla, tahinli helvalar neler neler. Olmayınca olmuyor demek ki
Kaliniyormus adet olmasan da yumurtlama oluyormuş mutlaka korunmak lazımmışKızlar ben adet olmadım 40 gün bittikten sonra hiç ve emzirdiğim sürece adet olmayacağım diye biliyorum süt korur diyorlar doğru değil mi ? Adet olmadan hamile de kalmayız dimi ?
Alttan mi muayene olunuyor normsl karindan nu rahmin inceligine bakmak icin ?Doktorun halinden benim olmamı beklermis gibiydi muayeneye başlamadan önce olmadığımı söyleyince şaşırmış gibiydi bazı kişiler olmuyo falan dedi muayene olurken de daha rahmin çok ince uzun zaman olacak gibi durmuyosun dedi. Sütle çok ilgisi olduğunu sanmıyorum benim de sütüm az çünkü. Ben de acaba olmalı mıydım diye düşündüm onun halinden tavrından
Benim bebeğim yoğun bakımda kaldı orda mama biberon ne varsa aldı. Ben de bu süreçte 3 saatte bir 20şer dakika gece de dahil her iki memeyi de sağdım. Doğumdan sonraki ilk günler çok az geldi sonra yavaş yavaş arttı. Hastanede medela diye bi sağma makinesi vardı. Evde philips avent vardı. Bi süre medelanın başlığını Philips’e takıp sağdım daha rahat geliyordu. Sonra 20 20 40 dakika uzun gelmeye başladı geceleri zor oluyordu Bi makine daha aldım. İki memeyi aynı anda sağıyordum rahat oldu. Benim bebiş de şimdi silikon uç olmadan emmiyo.Öyle artık ne yapayımkendimi suçluyorum gelen gidenden emziremediğim zaman biberona alıştırdım ondan mı emmiyor diye ama artık elden bir şey gelmiyor.
55 günlük oldu bugün. Güncel kilosunu bilmiyorum ama en son perşembe tartıldı 3850'ydi. (Tartı 3900 üstüydü ama hemşire bu kadar dedi.) Şimdi de 3900 falandır işte.Kaç günlük şimdi kaç kilo bebiş
bebeğin emmeye başlarsa inşallah gelir. En iyi süt artıran şey emzirmek. Emzirme danışmanı faydalı olacaktırAhh hepsini yiyorum canım boş su da içiyorum. 4 kilo aldım ama yok. Ebebekten promalt içeceği, bestlak damla, tahinli helvalar neler neler. Olmayınca olmuyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?