2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Anladım canım belki hormonlarla ilgilidir

Minyon bir bebek falan dedi de doktor bize size dedi mi merak ettim
53 cmdi ebe ölçtüğünde ama bu ebenin ölçümüne güvenmiyorum. Hastanede ölçüldüğünde 51 cm'di, 1 hafta sonra ebe ölçtü 49 cm dedi. Doğum boyu bile 50 cm diyince aaa 50 cm o zaman uzamamış demişti. Tamam uzamadı ama kısaldı mı bu çocuk 1-2 cm fark ediyor ebe ve hastane arası.
Doktor sadece biraz az kilo almış diyip emzirme kliniğine yönlendirmişti. Sonrasında yorum yapmamıştı.

Slm kızlar sizinde sağ gogsunuz sol göğsünüzün kucukmu eşit emziriyorum ama sağ gogsum dierinden küçük

Ahaha resmen kısaltmış çocuğu Bizim de az buldu kız mı erkek mi bu arada

Aynı şeyleri yaşamışız benim bebeğimde yoğun bakımda kaldı 7 gün.3 saatte bi geceleri kalkıp sağdım hastaneye götürdü eşim sen yazınca o günler geldi aklıma tuhaf oldum.Benim bebeğimde göğsümü emmek istemedi.Bi gün ağlama kriziyle zorla tuttu.Çok direndik ikimizde ama.Yorucuydu.

Ahaha resmen kısaltmış çocuğu Bizim de az buldu kız mı erkek mi bu arada
Aşıları falan da o yapsın istemiyorum ama aile hekiminin ebesi o. Mecbur kalıyorum. Gebelik takibinde iyiydi ama çocuk takibinde bi garip davranıyor. Erkek. Az ama dediğim gibi ana belli baba belli.
Benim annem boyum uzun olsun diye çok istemiş. İşte balık yağı, vitamin vs bi sürü takviye denedi. Birlikte çalıştığı bir doktor vardı. Kendine bak, kocana bak, bu çocuğun ne kadar uzun olmasını bekliyosun demişti. Kiloda da benimki o hesap. Ayakları boyuna göre büyük bu arada ya da parmakları normalden uzun görünüyor. Çok da minyon olmaz ama zayıf olur bence.

Kızlar merhaba ben bugün bebişimi denize soktum. Ama öyle bir çimip çıktık 2-3 dk falan sürmüştür. Sonra da pişman oldum korku sardı ama iyi geldi sanki 2 saattir uyuyor(gündüz bu bir mucize)
Bende istedim ama doktor 6 aydan önce önermedi cesaret edemedim :) havuz kesinlikle yasakta denize bazı doktorlar izin veriyor bazısı önermiyor bende anlamadım.

Yani biz de çok uzun değiliz ama kardeşlerim çok uzun, kardeşime de doktor anak bir yetmiş olur demiş vakti zamanında kendisi 1,85 boyunda şu an o yüzden hiç dert etmiyorum

Kızlar bebeklerinizin verem aşısı izleri yarası ne durumda?
Şişen kızaran akan var mı? Kaçıncı gün beklemeliyiz öyle bir olguyu? 3. Gün bitti ufak kızarıklık var sadece. Normal midir?

Bildirim gelmiyor nedense bende kimse yazmıyor sandım. 7 haftalık oldu İki gündür uyumuyor daha doğrusu uyuyor kucagımdan inince uyanıyor sizinde öyle mi gene mi ataga geldi noldu anlamadım e bi de gaz var öğlene kadar kıvranıyo 4-5 gibi ancak yapıp rahatlıyo ama gene kucak istiyor tabi sizin bebekler de böyle mi

kızlar bayadır mesajlara bakamıyorum hem bebişle ilgileniyorum hemde tam evi boyattık doktor doğum diyince temizlemeden açmıştık daha yen yeni temizliyorum bebekle çok zor oluyo bi yandanda kış hazırlığı derken kendime hiç zaman ayıramaz oldum

8. Hafta atagi var canim o baslamis olabilir. Bunu atlat biraz soluklanirsin digeri 12.haftaya dogru

Bende istedim ama doktor 6 aydan önce önermedi cesaret edemedim :) havuz kesinlikle yasakta denize bazı doktorlar izin veriyor bazısı önermiyor bende anlamadım.
Aslında sorarak iyi yapmışsın ben sormadım suda çok ılıktı hemen hoppidik girdik çıktık, ama içim içimi de yiyor tabi. Eşimde tuzlu banyo suyuna sokup çıkardın gibi düşün dedi, isiliklerine çok iyi geldi ama hemen söndüler bir de güzel uyudu. 2-3 gün daha sürecek tatilimiz ama bir daha sokmam çok huzursuz oldum annelik bitmek bilmeyen bir vicdan azabı sanırım Havuz konusunda haklısın zaten enfeksiyon yuvası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…