2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
2 aylık bir bebek nasıl hiç uyumaz ya nasıl lütfen söyleyin nasılllllll
Uyumayınca uyumuyorlar canım benimki de öyle. Herşey iyi hoş ama uykusuz olunca onun ağlamasıda oluyor hem uyumuyorlar hem uykusuzluktan ağlıyorlar sabah kahvaltı yapayım dedim başladı ağlamaya davlumbazı açtım emzik verdim öyle yaptım anakucağında uyudu tabi alıp içeri götürene kadar. Kızlar mutfakta işiniz olursa davlumbazı açın

Selam kizlaaar hafiften kış alisverisi yapiyorumda uyku tulumu aldiniz mi hic? Cok kararsiz kaldim sanirim 1 tog ve 2.5 tog biri torba digeri bacakli olucak sekilde siparis edicem ama maliyetli olcak biraz. Tavsiyesi olan veya daha once kullanan var mi? 1 tog icin battaniye 2.5 tog icin yorgan ayarinda diyolar. 1 tog olani torba tulum 2.5 tog olani ayakli alayim dedim. Sizce???

Evet yaa bugun kislik montunu aldim tulum seklinde ayakli eldivenli falan fisman. Ama evde giyeceklerine kafam basmadi tecrube lazim owli marka 0.3 tog almistim dogum yaptiktan sonra iste yaklasik 3 aydir kullaniyorum ama en fazla 1 ay daha goturur ince kalir sonra. Bakalim yorumlardan faydalanalim insallah

Bu tog ne nasıl hiç anlamadım ilk kez duyuyorum cidden bilenler bizi aydınlatsın

Hiç bilmiyorum ben de ya, Montu nerden aldın ben mont falan almadım henüz nasıl bir şey alacağız

bende yerimi aldım çünkü 0 bilgi mont ayakkabı mı patik mi daha hiç birşey almadım

Ben mont alıp almamakta kararsızım
Gitsek çıksak maks anane babane
Oralara da arabayla gidip geliyoruz sıcacık her daim. Hatta evler o kadar sıcak oluyor ki kışın bile tişörtle filan geziyo bebeler. Kar yağarsa oynamaya da çıkarmam herhalde o kadar bordo bereli değilim
Ama tulumlar çok iyi üzerini örtmeden kışın sıcacık yatar. Ev istediği kadar sıcak olsun o sarıp sarmalamayı istiyor insan.
Mont be aldın astronot filan mı ?

Ben şimdi için civilden şunu aldım gitti.
Başını da kapatıyorum kapşonla içi pamuklu.Rüzgar oluyor buralarda.Üstüne örtü almıyorum bebek arabasıyla,pusetle.
Güle güle kullansın çok güzelmiş.
Benim bebem şuan resmen çıplak bir tane tulumu var üzerine olan onu kurutup kurutup giydiriyorum haftasonunu bekliyorum alışveriş için. Liste yapmam lazım ellemem lazım online ben rahat alışveriş yapamıyorum

Selam bebiş ben bir tane 2,5 tog aldım ayaklı duruma göre bakacağım çok sıcak olursa 1 tog olandan da alıcam. Mont almadım arkadaşım kundak gibi bir şey almış yeterli olur diye düşünüyorum, foto ekledim. Yeterli olmazsa o zaman bakacağım

Eklentiler

• image.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 70
Kuzum inşallah sende cidden işe yaramıştır ama ben denemiştim bende yaramamıştı
2 kere koklattım geri uyudu 3. De geri uyumadı aldım acıkmışmış meger belki bi derdi vardı ondan geri uyumamış olabilir belki de gerçekten yaramamıştır tabi bilemiyorum

Bende bundan alıcam ama pek dışarı çıkmıyoruz alsam belki kenarda öylece duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…