- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.581
Uyumayınca uyumuyorlar canım benimki de öyle. Herşey iyi hoş ama uykusuz olunca onun ağlamasıda oluyor hem uyumuyorlar hem uykusuzluktan ağlıyorlar2 aylık bir bebek nasıl hiç uyumaz ya nasıl lütfen söyleyin nasılllllll
Evet yaa bugun kislik montunu aldim tulum seklinde ayakli eldivenli falan fisman. Ama evde giyeceklerine kafam basmadi tecrube lazimYerimi aldım bekliyorum bugün ben de onlara baktımmaşallah baya pahalılar ama kışın o soğuk zamanında da bulunmuş gibi olacaklar
Fakat ben cahilim bu konuda. Bilen arkadaşları piste bekliyoruzsipariş listesi oluşturuluyor…
Bu tog ne nasıl hiç anlamadım ilk kez duyuyorum cidden bilenler bizi aydınlatsınSelam kizlaaar hafiften kış alisverisi yapiyorumda uyku tulumu aldiniz mi hic? Cok kararsiz kaldim sanirim 1 tog ve 2.5 tog biri torba digeri bacakli olucak sekilde siparis edicem ama maliyetli olcak biraz. Tavsiyesi olan veya daha once kullanan var mi? 1 tog icin battaniye 2.5 tog icin yorgan ayarinda diyolar. 1 tog olani torba tulum 2.5 tog olani ayakli alayim dedim. Sizce???
Kıyafetin kalınlık derecesini belirtiyor.Bu tog ne nasıl hiç anlamadım ilk kez duyuyorum cidden bilenler bizi aydınlatsın
Hiç bilmiyorum ben de ya, Montu nerden aldın ben mont falan almadım henüz nasıl bir şey alacağızEvet yaa bugun kislik montunu aldim tulum seklinde ayakli eldivenli falan fisman. Ama evde giyeceklerine kafam basmadi tecrube lazimowli marka 0.3 tog almistim dogum yaptiktan sonra iste yaklasik 3 aydir kullaniyorum ama en fazla 1 ay daha goturur ince kalir sonra. Bakalim yorumlardan faydalanalim insallah
Yerimi aldım bekliyorum bugün ben de onlara baktımmaşallah baya pahalılar ama kışın o soğuk zamanında da bulunmuş gibi olacaklar
Fakat ben cahilim bu konuda. Bilen arkadaşları piste bekliyoruzsipariş listesi oluşturuluyor…
bende yerimi aldım çünkü 0 bilgiSelam kizlaaar hafiften kış alisverisi yapiyorumda uyku tulumu aldiniz mi hic? Cok kararsiz kaldim sanirim 1 tog ve 2.5 tog biri torba digeri bacakli olucak sekilde siparis edicem ama maliyetli olcak biraz. Tavsiyesi olan veya daha once kullanan var mi? 1 tog icin battaniye 2.5 tog icin yorgan ayarinda diyolar. 1 tog olani torba tulum 2.5 tog olani ayakli alayim dedim. Sizce???
Ben mont alıp almamakta kararsızımEvet yaa bugun kislik montunu aldim tulum seklinde ayakli eldivenli falan fisman. Ama evde giyeceklerine kafam basmadi tecrube lazimowli marka 0.3 tog almistim dogum yaptiktan sonra iste yaklasik 3 aydir kullaniyorum ama en fazla 1 ay daha goturur ince kalir sonra. Bakalim yorumlardan faydalanalim insallah
Güle güle kullansın çok güzelmiş.Ben şimdi için civilden şunu aldım gitti.
Başını da kapatıyorum kapşonla içi pamuklu.Rüzgar oluyor buralarda.Üstüne örtü almıyorum bebek arabasıyla,pusetle.
Kuzum inşallah sende cidden işe yaramıştır ama ben denemiştim bende yaramamıştıkızlar sütüm damlıyo bazen bebeğim yatagnda uyurken uyandıgında sütümün aktığı tişört ya da sütyenimi burnunun ucuna koyunca hemen geri uykuya geçiyor deneyin
Selam bebişSelam kizlaaar hafiften kış alisverisi yapiyorumda uyku tulumu aldiniz mi hic? Cok kararsiz kaldim sanirim 1 tog ve 2.5 tog biri torba digeri bacakli olucak sekilde siparis edicem ama maliyetli olcak biraz. Tavsiyesi olan veya daha once kullanan var mi? 1 tog icin battaniye 2.5 tog icin yorgan ayarinda diyolar. 1 tog olani torba tulum 2.5 tog olani ayakli alayim dedim. Sizce???
2 kere koklattım geri uyudu 3. De geri uyumadı aldım acıkmışmış meger belki bi derdi vardı ondan geri uyumamış olabilir belki de gerçekten yaramamıştır tabi bilemiyorumKuzum inşallah sende cidden işe yaramıştır ama ben denemiştim bende yaramamıştı
Bende bundan alıcam ama pek dışarı çıkmıyoruz alsam belki kenarda öylece duracakSelam bebişben bir tane 2,5 tog aldım ayaklı duruma göre bakacağım çok sıcak olursa 1 tog olandan da alıcam. Mont almadım arkadaşım kundak gibi bir şey almış yeterli olur diye düşünüyorum, foto ekledim. Yeterli olmazsa o zaman bakacağım
Canim tog kalinligi ifade ediyo bu tukumlarin tablosu var bide hangi tog icine ne giydirmen lazim hangi derecede yaziyo ama tecrubeye kalmis biraz benceBu tog ne nasıl hiç anlamadım ilk kez duyuyorum cidden bilenler bizi aydınlatsın
Next baby den aldim ayicik gibi oluyo giydirince hosum gitti ,Hiç bilmiyorum ben de ya, Montu nerden aldın ben mont falan almadım henüz nasıl bir şey alacağız
Patikli ayi kivamindabende yerimi aldım çünkü 0 bilgimont ayakkabı mı patik mi daha hiç birşey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?