2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok üzülüyorum gerçekten kıpkırmızı şuan ıkınmaktan elleri kafasında yüzünde ıkınıp duruyor. Sürekli meme verincede kusuyor emzik verip kucağıma aldım artık

Çok üzülüyorum gerçekten kıpkırmızı şuan ıkınmaktan elleri kafasında yüzünde ıkınıp duruyor. Sürekli meme verincede kusuyor emzik verip kucağıma aldım artık
Aynen yazık ne kadar ağrıyor kim bilir bende meme veriyorum hemen rahatlasın diye çok emdikçe de gaz oluyo ama agızdan çıkarmak lazım bağırsaklara inmeden

Direk yatağında hiçbir destek koymadan mı çevireyim kolları nasıl duruyor peki
Ben sırt üstü yatırıyorum sonra döndürüyorum istersen kucağında yüzüstü duruyor gibi tut koy elleri yanlarında olacak omuz hizasına getir güç alsın ellerinden kollarından o zaten kendi yapar önüne de ilgisini çekecek bir iki şey koy kafasını kaldırıp bakmaya çalışsın

Bizde öyle emdikten sonra gazını çıkıyoruz. Çok nadir çok uykusuz kalırsa uyanmasın diye direk yatıyorum demek ki o bile bu hale getiriyor.
Benimki hep emerken uyuyor memeden ayırıp gaz çıkarsam uyuyabilmek için gene emmek istiyor o yüzden çıkaramadan uyuyo ama bende kimyon içiyorm her gün gaz damlası veriyorum yoksa zorlanıyo bide gaz yapan seyler yersen kötü oluyor ona da dikkat etmek lazım

Bende de aynisi oldu smear verirken resmen bagirdim ki alttan muayeneye cok aliskinim tüp bebek tedavisi gördugüm icin. Sonra da kanadi. Asiri kuruluk var hic normal dogum yapmamin da etkisi oldugunu söyledi
Bende de aşırı bir kuruluk var benim de kanamam oldu ben sezaryen de oldum ondan şaşkınım hani hiç zarar görmedi normal doğum gibi doktor emzirmeye bağlı hormonal dedi ben de aşırı alışkınım hem tedavi dediğin gibi hem kist derken her ay kontrole giden biriydim aşırı alışkınım ama çok zorlandım kayganlastirici önerdi doktor emzirme boyunca öteki türlü ilişki çok zorluyo beni bence sen de kullan

Yatağını tam tur gitmesine izin vermeden daha kısa mesafeli bir tık hızlı salliyoruz uykuya geri dalıyo on dakikada bı yandan beyaz gürültü acil kolik bebek yazandan youtubeda

Kızlar bebeklerinizin verem aşısı izleri yarası ne durumda?
Şişen kızaran akan var mı? Kaçıncı gün beklemeliyiz öyle bir olguyu? 3. Gün bitti ufak kızarıklık var sadece. Normal midir?
İlk iki gün kızarıklık vardı sonra geçti bizimki

Yediklerime dikkat ediyorum evet gaz damlasına başlamadım daha kontrole falan gitmedik. Dediğin gbi uykusundan uyanmasın diye 1 defa çıkarmayınca böyle oluyor. Kimyonu yemeklerde çok kullanıyorum içmeyi deneyeyim bende

Ben daha kalça çıkığı muayenesine de gitmedim ya. Bu hafta gitmem gerek artık.
Ama bana ilk bebemde doktor öğretmişti bir iki taktik, böyle ise çıkık yoktur diye.
Ayaklar eş boyutta, bacaklardaki çizgiler senkronize ise ve bebek yatarken iki bacağı hafif açarak rahat yatıyorsa çıkık yoktur demişti. Bir de iki bacağı birleştirebiliyorsan çocuk çekmiyorsa filan iyidir demişti.
İlk çocuğumda da ultrasona girmedik, muayene sonucu gerek yok denilmişti.

Yatağını tam tur gitmesine izin vermeden daha kısa mesafeli bir tık hızlı salliyoruz uykuya geri dalıyo on dakikada bı yandan beyaz gürültü acil kolik bebek yazandan youtubeda
Yapıyorum kucağımda doğrulunca giderken az sallıyorm yavaşca koyuyorum koyunca elimi hemen çekmeden sallıyorum hafif ama yok uyanıyor kolik müziği hiç açmadım doğdugundan beri ilk 2-3 hafta arada ben şşşş diyordum ama bayadır onu da demiyorum yemiyor artık onları

Valla gazı olunca maalesef benim de ya ayakta yastıkta uyuyor ya da kucağımda sıkı sıkı tutuyorum
Çarem yok:/
Ben kusmadan muzdaribim. Gazı olunca geğirmek istediğinde kusuyor ya da o gaz çıkmayınca mutlaka kusarak çıkıyor o da uykudan uyandırıyor bebemi

Kizlar gaz icin metsid damla kullaniyor musunuz bana bugun doktor yazdi kullan diyor bir de bizim kiza ocean d vitamini de cok gaz yapti givi geldi sizde de oyle bir durum farkeden oldu mu ???

Günaydın anneler bebişimin 2 aylık olmasına 1 hafta kaldı. Nasıl hareketler yaptırıyorsunuz. Karın üstü falan yapan var mı. Başını kaldırmaya çalışan bebişler var mı
8 gun sonra 3 aylik olcak
arada karin ustu birakiyorum tabi o an yaninda kaliyorum ve basini kaldiriyor sonra yorulup tekrar birakiyor
arada msjda yapiyorum

Kizlar gaz icin metsid damla kullaniyor musunuz bana bugun doktor yazdi kullan diyor bir de bizim kiza ocean d vitamini de cok gaz yapti givi geldi sizde de oyle bir durum farkeden oldu mu ???
metsid gaz damlasi kullandim hic faydasini gormedim
nursey gaz damlasini kullqndim cok memnunum

Ayaklar eş boyutta. Bacak çizgileride aynı görünüyor. Yatarken bacakları hep açık katlı bir şekilde poposuna doğru. Diğerini denemedim ama uzatıp çekermi bilmiyorum. İnş temiz çıkar

Ocean d vitamini içeriğinde zeytinyağı var gaz yapmaz tam tersi rahatlatır. Benim bebeğimde çok şükür gaz problemi yok hep Ocean kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…