2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayaklar eş boyutta. Bacak çizgileride aynı görünüyor. Yatarken bacakları hep açık katlı bir şekilde poposuna doğru. Diğerini denemedim ama uzatıp çekermi bilmiyorum. İnş temiz çıkar
İlk ay muayenede doktor bakmadı mı bir çıkıklık var mı diye? Bizimki kontrol etmişti bir şey yok ama mecburen ultrasona yönlendiriyorum dedi. Garanti olsun diye baktılar bir şey çıkmadı şükür

İlk ay muayenede doktor bakmadı mı bir çıkıklık var mı diye? Bizimki kontrol etmişti bir şey yok ama mecburen ultrasona yönlendiriyorum dedi. Garanti olsun diye baktılar bir şey çıkmadı şükür
bakılmadı sanırım. Ben bir ara profla görüştüm el muayenesinde sertlik var dedi işte sizde var mı ailede var mı falan dedi bende çıkıklık mı var dedim yok dedi ondan sonra kafama takıldı ya varsa diye. Başka birşey için gitmiştim bide ona bakalım dedi daha ultrasona grmedik

Önemli bir şey yoktur inşallah en kötü şey bebeklerin hasta olması değil mi ya benimki bugün bir iki öksürdü panik perileri geldi hemen bana şimdi uyuyor ama gözümü bir saniye ayıramıyorum

Normalde uyanır kucagıma almazsam ağlamaya başlardı 3 kere ağlamaya başladı gözler kapalı hemen koklattım uyudu geri 2 bucuk saattir uyuyo ben de işlerimi yaptım her gün işe yarayacak mı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…