- 12 Temmuz 2016
- 4.609
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.631
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.621
O zaman almak lazim yaaEvet evde kullanıyorlardı, bir de şöyle düşündüm kışın bende daha çok yorgan kullanıyorum. Bir de benim yatak odam diğer odalarıma göre bir tık soğuk kalıyor
Hayirlisiyla saglikla kavusun insallahmerhaba sevgili anneler,
Kasımda hayırlısıyla ben de çocuğumu kucağıma alıyorum. Siz biraz daha tecrübe kazandınız bu konuda. Sizce alınması gereken şeyler neler? tavsiyeleriniz neler? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aynen canim gerek yok. Ben dogdugundan beri bunu kullaniyorum cokta rahat ettim icinde sadece body giydiriyorum.Tog tulum giyince üstüne battaniye örtmeye gerek yok mu
Evet öyle diyor herkes ara ara insan yoruluyor tatlı yorgunluklar diyelimAy son mesajlarda görünce konuya bi tıklayayım dedim :) ben de 2022 temmuz annesiyim. Sizleri görünce eskilere gittim
Malesef bir süre inmiyorlar o kucaktan yaklaşık 4.5 ay kucağımda uyudu sayılır. Gece hariç. Çok sıkılp ve bunalmıştım. Bana hep bugünlerin kıymeti bil özleyeceksin diyorlardı. Ne saçmalıyor bunlar derdim. Gerçekten çok özleniyormuşmis kokulunun tadını çıkarın bence, 6. Aydan sonra öyle kucaktan da sıkılmaya başlıyorlar zaten. Hele simdi hiç durmuyor. Keşke uyusa koynumda
Sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah
Sağlıkla gelsin inşallahmerhaba sevgili anneler,
Kasımda hayırlısıyla ben de çocuğumu kucağıma alıyorum. Siz biraz daha tecrübe kazandınız bu konuda. Sizce alınması gereken şeyler neler? tavsiyeleriniz neler? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende mi alsam kararsız kaldım. Çok dışarı çıkmayız diye düşünüyorum. Aşıydı hastaneydi hariç. Belki birde haftasonu. Kıyafet konusunda kafam allak bullak. Doğmadan önce yenidoğan çok almayın çabuk büyüyorlar dediler 1-3 aldım biraz büyük oldular yeni yeni oluyorlar. Kışa hazırlık yapayım diyorum bir türlü kestiremedim ne alsam 3-6 olarak başladım bakalımSimdi disarda giymesi icin sunu aldim. Evde giyeceklerinede karar verince aticam kizlar
Valla kalibi cok degisik oluyo bazilarinin yazlik ne kadar tulumu varsa 3 6 aylik 0 3 anca bodyler oldu falan fisman. Cok cikmiyosaniz disari bencede gerek yok guzel polar bir battaniye yeterli olur.Bende mi alsam kararsız kaldım. Çok dışarı çıkmayız diye düşünüyorum. Aşıydı hastaneydi hariç. Belki birde haftasonu. Kıyafet konusunda kafam allak bullak. Doğmadan önce yenidoğan çok almayın çabuk büyüyorlar dediler 1-3 aldım biraz büyük oldular yeni yeni oluyorlar. Kışa hazırlık yapayım diyorum bir türlü kestiremedim ne alsam 3-6 olarak başladım bakalım
Şu nohut battaniyelerden 2 adet aldım sanırım işimizi görür gidip gelmelerde.Valla kalibi cok degisik oluyo bazilarinin yazlik ne kadar tulumu varsa 3 6 aylik 0 3 anca bodyler oldu falan fisman. Cok cikmiyosaniz disari bencede gerek yok guzel polar bir battaniye yeterli olur.
E yeterli daha ne arabadan eve evden arabayaŞu nohut battaniyelerden 2 adet aldım sanırım işimizi görür gidip gelmelerde.
Ne kadarlık bebeğin benimki kendi kendine durmuyor hiçBen yemeğimi evi toplamayı falan hep sabahtan yapıyorum sabahları keyfi yerinde oluyor ana kucağına koyuyorum bana bakıyor oyalanıyor, akşamüstü cadı saatleri başlıyor o zaman genelde dışarı çıkıyoruz
10 haftalıkNe kadarlık bebeğin benimki kendi kendine durmuyor hiç
Hmm 3 hafta var aralarında 7 haftalık benim kızım10 haftalık
Hmm 3 hafta var aralarında 7 haftalık benim kızım
Aslında yenidoğan dönemi daha güzel çok minik çok tatlı hep kucağımda olmasında da sorun yok sadece arada bırakmam gerektiğinde ve gazdan vs ağlamasa keşke3 haftada çok şey değişiyor yakında sende biraz rahatlarsın :)
İshal için haşlanmış patates ye ya da muz grip için sıcak suya limon sık bal koy iç geçmiş olsunSlm kızlar iyi akşamlar çok fena hasta oldum ısal kusma baş arası oda yetmiyor gibi girip oldum gözlerimin içi kızardı iyice sütüm desen aşırı derecede azaldı hastalık sayesinde bana bir akıl verin sütümu nasıl artira bilirim onu geçtim nasıl oglesicem ben üç gundur yemek yiyemiyorum kusmaktandoktorlar ilacda vermiyor süte geçer die
İçiyorum cnm ya yemek yesem kendime gelicem ama oda olmuyor çok az yiye biliyorum fazla yiynce mide kabul etmiyor gidip kusuyorum hemen ilac olsaydı toplardim hemen ama oda olmuyorİshal için haşlanmış patates ye ya da muz grip için sıcak suya limon sık bal koy iç geçmiş olsun
İçiyorum cnm ya yemek yesem kendime gelicem ama oda olmuyor çok az yiye biliyorum fazla yiynce mide kabul etmiyor gidip kusuyorum hemen ilac olsaydı toplardim hemen ama oda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?