2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayirlisiyla saglikla kavusun insallah alinmasi gereken bitmiyo simdi hangisini soruyosun hastanede senin icin mi bebek icin mi yoksa genel olarak evede ne lazim mi? Liste buyuk

Eklentiler

• Screenshot_20230912-161804_Chrome~2.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 84
Evet öyle diyor herkes ara ara insan yoruluyor tatlı yorgunluklar diyelim Çok teşekkür ederim inşallah sizin bebek büyümüş maşallah sağlıkla yaş almaya devam etsin

Simdi disarda giymesi icin sunu aldim. Evde giyeceklerinede karar verince aticam kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20230911-223039_Instagram.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20230911-223037_Instagram.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 88
Sağlıkla gelsin inşallah alınacak çok şey var genel olarak mı yoksa olmazsa olmazları mı soruyorsun?

Simdi disarda giymesi icin sunu aldim. Evde giyeceklerinede karar verince aticam kizlar
Bende mi alsam kararsız kaldım. Çok dışarı çıkmayız diye düşünüyorum. Aşıydı hastaneydi hariç. Belki birde haftasonu. Kıyafet konusunda kafam allak bullak. Doğmadan önce yenidoğan çok almayın çabuk büyüyorlar dediler 1-3 aldım biraz büyük oldular yeni yeni oluyorlar. Kışa hazırlık yapayım diyorum bir türlü kestiremedim ne alsam 3-6 olarak başladım bakalım

Valla kalibi cok degisik oluyo bazilarinin yazlik ne kadar tulumu varsa 3 6 aylik 0 3 anca bodyler oldu falan fisman. Cok cikmiyosaniz disari bencede gerek yok guzel polar bir battaniye yeterli olur.

Ne kadarlık bebeğin benimki kendi kendine durmuyor hiç

Slm kızlar iyi akşamlar çok fena hasta oldum ısal kusma baş arası oda yetmiyor gibi girip oldum gözlerimin içi kızardı iyice sütüm desen aşırı derecede azaldı hastalık sayesinde bana bir akıl verin sütümu nasıl artira bilirim onu geçtim nasıl oglesicem ben üç gundur yemek yiyemiyorum kusmaktan doktorlar ilacda vermiyor süte geçer die

İshal için haşlanmış patates ye ya da muz grip için sıcak suya limon sık bal koy iç geçmiş olsun

İshal için haşlanmış patates ye ya da muz grip için sıcak suya limon sık bal koy iç geçmiş olsun
İçiyorum cnm ya yemek yesem kendime gelicem ama oda olmuyor çok az yiye biliyorum fazla yiynce mide kabul etmiyor gidip kusuyorum hemen ilac olsaydı toplardim hemen ama oda olmuyor

İçiyorum cnm ya yemek yesem kendime gelicem ama oda olmuyor çok az yiye biliyorum fazla yiynce mide kabul etmiyor gidip kusuyorum hemen ilac olsaydı toplardim hemen ama oda olmuyor

Çok geçmiş olsun canım, bizim ağustos anaları dut kurusundan bahsediyorlardı sütü arttırıcı etkisi varmış bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…