2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz sahile 5 dk oturuyoruz ben her gun yuruyuse cikiyorum yaz kis o yuzden bana ihtiyac. Haklisin cikarmam diyosan gereksiz alisveris polar battaniyeye sararsin oldu bitti. Astronot gibi aynen polarli

Ay bunlarda cok tatli baktim da kanguru kullanmak niyetim zor olur icine oturtmam diye almadim. İste sende ikisinide alicaksin dimi mecburuz galiba biraz nasil evimizde hem yorgan hem battaniye varsa ayni onun hesap.

Aynen online çok zor oluyor.Alışveriş merkezlerine çok uzağız biz.Yol gitmeye kalksak çocuk daha yolda acıkıyor sıkılıyor ağlamaya başlıyor.Kırk kere duruyoruz doktora giderken bile.

Ay bunlarda cok tatli baktim da kanguru kullanmak niyetim zor olur icine oturtmam diye almadim. İste sende ikisinide alicaksin dimi mecburuz galiba biraz nasil evimizde hem yorgan hem battaniye varsa ayni onun hesap.
Biz hep bebek arabası kullandığımız için rahatla yatar içinde diye düşünüyorum, kanguruyla olmaz dediğin gibi. 2,5luğu denicem bakalım bi çok sıcak olur rahat edemezse mecbur 1likte alıcam

Biz hep bebek arabası kullandığımız için rahatla yatar içinde diye düşünüyorum, kanguruyla olmaz dediğin gibi. 2,5luğu denicem bakalım bi çok sıcak olur rahat edemezse mecbur 1likte alıcam
Aynen bebek arabasi icin cok ideal. O zaman sen almissin hazir tecrube edince soylersin alalim mi napalim diye

Aldıklarınızı paylaşırsanız çok sevaba girersiniz kızlar.Benim ev çok soğuk oluyor.Bina boş ve kuzeye bakıyor.Rüzgarlı fırtınalı bi yerde yaşıyorum ayrıca alışveriş merkezlerine de uzağım belki int.ten sipariş veririm.

biz çok çıkıyoruz uyumayınca falan hemen dışarı çıkıp uyutuyoruz
Dün bi çıkıyım dedim ağlaya ağlaya içi çıktı eve geldim hemen geri normalde çok seviyordu dışarıyı dün durmadı bi de merdivenli heryer bebek arabasını tek çıkaramıyorm merdivenden keşke her gün çıksak biz de

Tog tulum giyince üstüne battaniye örtmeye gerek yok mu
Evet canım gerek yok
her günleri aynı olmuyor işte benim evimin yakınında kocaman bir park var, yürüyüş yolu falan var ben hep oradayım hem bana yürüyüş oluyor hem bebiş uyuyor

Evet canım gerek yok

her günleri aynı olmuyor işte benim evimin yakınında kocaman bir park var, yürüyüş yolu falan var ben hep oradayım hem bana yürüyüş oluyor hem bebiş uyuyor
Benimde var sosyal tesis var güzel ama yolu geçmek için merdiven var başka yol var mı bakıcam yeni taşındım ama uyut uyan iş yemek derken akşam oluyor zaman kalıyor mu ki çıkmak için

Söylerim tabiki Bu arada benim annem bebek bakıcılığı yapıyordu o söylemişti bana 2,5luk al diye, onun baktığı ikizler vardı öyle kullanıyorlardı
Peki evde de 2.5 kullaniyolar miydi acaba vallahi normal vakitte ev kisin kac derece oluyo diye bakmak aklima gelmedi suan hic bir fikrim yok o yuzden arada kaldim

Ben de yaptırıyorum 20 günlük falan başladım. Ama çok sıkılıyor. Kendini kaldırırken kıpkırmızı oluyor hiç sevmiyor bebem ya.
Gece yattığı yerden pırtlayınca yan daireden bile duyuluyor olabilir benim kızınki
Hapşırırken pırtlıyo bazen, ona da sinirleniyor filan
Kız benimki kendini uyandırıyor, ağlıyo sonra

Ben de bu ara uyku tulumu bakıyorum. Owli ve kidzee çok öneriliyor ama bana pahalı geldi. Lcw alayım diyorum ama onun da açılma şeklini beğenmedim. Gece altını değiştirirken zor olur gibi geldi. Bir de iki tane almak istiyorum, biri yıkanırken diğerini giyer diye. Onunla dışarı çıkmak, aşıya vs götürmek de kolay oluyo dendiği için elimde yedekli olsun istiyorum ama hala karar veremedim.

Benimde var sosyal tesis var güzel ama yolu geçmek için merdiven var başka yol var mı bakıcam yeni taşındım ama uyut uyan iş yemek derken akşam oluyor zaman kalıyor mu ki çıkmak için
Ben yemeğimi evi toplamayı falan hep sabahtan yapıyorum sabahları keyfi yerinde oluyor ana kucağına koyuyorum bana bakıyor oyalanıyor, akşamüstü cadı saatleri başlıyor o zaman genelde dışarı çıkıyoruz

Peki evde de 2.5 kullaniyolar miydi acaba vallahi normal vakitte ev kisin kac derece oluyo diye bakmak aklima gelmedi suan hic bir fikrim yok o yuzden arada kaldim
Evet evde kullanıyorlardı, bir de şöyle düşündüm kışın bende daha çok yorgan kullanıyorum. Bir de benim yatak odam diğer odalarıma göre bir tık soğuk kalıyor

Kesinlikle aldıklarınızı paylaşırsanız seviniriz. Şu kıyafet işini bi çözemedim

bu bebişler ne zaman inecek kucaktannnn. Uyanıyor yatağında durmak istemiyor illa kucak. Sizler ne alemdesiniz
Ay son mesajlarda görünce konuya bi tıklayayım dedim :) ben de 2022 temmuz annesiyim. Sizleri görünce eskilere gittim
Malesef bir süre inmiyorlar o kucaktan yaklaşık 4.5 ay kucağımda uyudu sayılır. Gece hariç. Çok sıkılp ve bunalmıştım. Bana hep bugünlerin kıymeti bil özleyeceksin diyorlardı. Ne saçmalıyor bunlar derdim. Gerçekten çok özleniyormuş mis kokulunun tadını çıkarın bence, 6. Aydan sonra öyle kucaktan da sıkılmaya başlıyorlar zaten. Hele simdi hiç durmuyor. Keşke uyusa koynumda

Sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…