- 12 Temmuz 2016
- 4.609
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.631
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.601
Biz sahile 5 dk oturuyoruz ben her gun yuruyuse cikiyorum yaz kis o yuzden bana ihtiyac. Haklisin cikarmam diyosan gereksiz alisveris polar battaniyeye sararsin oldu bitti. Astronot gibi aynen polarliBen mont alıp almamakta kararsızım
Gitsek çıksak maks anane babane
Oralara da arabayla gidip geliyoruz sıcacık her daim. Hatta evler o kadar sıcak oluyor ki kışın bile tişörtle filan geziyo bebeler. Kar yağarsa oynamaya da çıkarmam herhalde o kadar bordo bereli değilim
Ama tulumlar çok iyi üzerini örtmeden kışın sıcacık yatar. Ev istediği kadar sıcak olsun o sarıp sarmalamayı istiyor insan.
Mont be aldın astronot filan mı ?
Ay bunlarda cok tatli baktim da kanguru kullanmak niyetim zor olur icine oturtmam diye almadim. İste sende ikisinide alicaksin dimi mecburuz galiba biraz nasil evimizde hem yorgan hem battaniye varsa ayni onun hesap.Selam bebişben bir tane 2,5 tog aldım ayaklı duruma göre bakacağım çok sıcak olursa 1 tog olandan da alıcam. Mont almadım arkadaşım kundak gibi bir şey almış yeterli olur diye düşünüyorum, foto ekledim. Yeterli olmazsa o zaman bakacağım
biz çok çıkıyoruz uyumayınca falan hemen dışarı çıkıp uyutuyoruzBende bundan alıcam ama pek dışarı çıkmıyoruz alsam belki kenarda öylece duracak
Aynen online çok zor oluyor.Alışveriş merkezlerine çok uzağız biz.Yol gitmeye kalksak çocuk daha yolda acıkıyor sıkılıyor ağlamaya başlıyor.Kırk kere duruyoruz doktora giderken bile.Güle güle kullansın çok güzelmiş.
Benim bebem şuan resmen çıplakbir tane tulumu var üzerine olan onu kurutup kurutup giydiriyorum haftasonunu bekliyorum alışveriş için. Liste yapmam lazım ellemem lazım online ben rahat alışveriş yapamıyorum
Biz hep bebek arabası kullandığımız için rahatla yatar içinde diye düşünüyorum, kanguruyla olmaz dediğin gibi. 2,5luğu denicem bakalım bi çok sıcak olur rahat edemezse mecbur 1likte alıcamAy bunlarda cok tatli baktim da kanguru kullanmak niyetim zor olur icine oturtmam diye almadim. İste sende ikisinide alicaksin dimi mecburuz galiba biraz nasil evimizde hem yorgan hem battaniye varsa ayni onun hesap.
Aynen bebek arabasi icin cok ideal. O zaman sen almissin hazir tecrube edince soylersin alalim mi napalim diyeBiz hep bebek arabası kullandığımız için rahatla yatar içinde diye düşünüyorum, kanguruyla olmaz dediğin gibi. 2,5luğu denicem bakalım bi çok sıcak olur rahat edemezse mecbur 1likte alıcam
Söylerim tabikiAynen bebek arabasi icin cok ideal. O zaman sen almissin hazir tecrube edince soylersin alalim mi napalim diye
Dün bi çıkıyım dedim ağlaya ağlaya içi çıktı eve geldim hemen geri normalde çok seviyordu dışarıyı dün durmadıbiz çok çıkıyoruz uyumayınca falan hemen dışarı çıkıp uyutuyoruz
Evet canım gerek yokTog tulum giyince üstüne battaniye örtmeye gerek yok mu
her günleri aynı olmuyor işteDün bi çıkıyım dedim ağlaya ağlaya içi çıktı eve geldim hemen geri normalde çok seviyordu dışarıyı dün durmadıbi de merdivenli heryer bebek arabasını tek çıkaramıyorm merdivenden keşke her gün çıksak biz de
Benimde var sosyal tesis var güzel ama yolu geçmek için merdiven var başka yol var mı bakıcam yeni taşındım ama uyut uyan iş yemek derken akşam oluyor zaman kalıyor mu ki çıkmak içinEvet canım gerek yok
her günleri aynı olmuyor iştebenim evimin yakınında kocaman bir park var, yürüyüş yolu falan var ben hep oradayım hem bana yürüyüş oluyor hem bebiş uyuyor
Peki evde de 2.5 kullaniyolar miydi acaba vallahi normal vakitte ev kisin kac derece oluyo diye bakmak aklima gelmedi suan hic bir fikrim yok o yuzden arada kaldimSöylerim tabikiBu arada benim annem bebek bakıcılığı yapıyordu o söylemişti bana 2,5luk al diye, onun baktığı ikizler vardı öyle kullanıyorlardı
Ben de yaptırıyorum 20 günlük falan başladım. Ama çok sıkılıyor. Kendini kaldırırken kıpkırmızı oluyorBen onu (karın üstü tummy time zamanını) doğduğu günden beri yaptırıyorum ya çok mu erken başlamışımkaldırıyor kafayı döndü dönecek, bıcır bıcır laf yetiştirip çene çalıyor bizimle artık.
İki buçuk aydan bildiriyorum çok neşeli ve güzeliz.
İlgilenmezsen canı sıkılıyor. Öyle yat bırak uyusun zamanı bitti
Kız benimki kendini uyandırıyor, ağlıyo sonraGece yattığı yerden pırtlayınca yan daireden bile duyuluyor olabilir benim kızınki
Hapşırırken pırtlıyo bazen, ona da sinirleniyor filan
Ben yemeğimi evi toplamayı falan hep sabahtan yapıyorum sabahları keyfi yerinde oluyor ana kucağına koyuyorum bana bakıyor oyalanıyor, akşamüstü cadı saatleri başlıyor o zaman genelde dışarı çıkıyoruzBenimde var sosyal tesis var güzel ama yolu geçmek için merdiven var başka yol var mı bakıcam yeni taşındım ama uyut uyan iş yemek derken akşam oluyor zaman kalıyor mu ki çıkmak için
Evet evde kullanıyorlardı, bir de şöyle düşündüm kışın bende daha çok yorgan kullanıyorum. Bir de benim yatak odam diğer odalarıma göre bir tık soğuk kalıyorPeki evde de 2.5 kullaniyolar miydi acaba vallahi normal vakitte ev kisin kac derece oluyo diye bakmak aklima gelmedi suan hic bir fikrim yok o yuzden arada kaldim
Kesinlikle aldıklarınızı paylaşırsanız seviniriz. Şu kıyafet işini bi çözemedimAldıklarınızı paylaşırsanız çok sevaba girersiniz kızlar.Benim ev çok soğuk oluyor.Bina boş ve kuzeye bakıyor.Rüzgarlı fırtınalı bi yerde yaşıyorum ayrıca alışveriş merkezlerine de uzağım belki int.ten sipariş veririm.
Ay son mesajlarda görünce konuya bi tıklayayım dedim :) ben de 2022 temmuz annesiyim. Sizleri görünce eskilere gittimbu bebişler ne zaman inecek kucaktannnn. Uyanıyor yatağında durmak istemiyor illa kucak. Sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?