- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.941
Oy oy maşallah ne kadar yakışıklısın sen paşaAllahim ben bunu yerim yaaa offff benle televizyona bakiyo
Gunaydin paşa daha yeni uyandıOy oy maşallah ne kadar yakışıklısın sen paşa
Ablamın bebeği de yapmıyor doktorlar normal diyo anne sütü alıyosa 10 güne kadar mama da alıyosa 6 güne kadar ablamdan öğrendiğim kadarıyla. Ama sonra doktor yardımıyla yaptı 7.gunde baya katı ve yeşil yaptı zeytinyağı sürün isterseniz ve bol damla verin kaka yapamama nedeni gazmış masajı da çok uzun süre yapın saatlerce gerekirse inşallah yapar da rahatlar minnoşMerhaba kızlar, benim bebik neredeyse 3 gün olacak kakasını yapmıyor, masaj yapiyorum, gaz çıkarma hareketleri vs bana mısın demedi. Normal mi bu kadar süre kaka yapmamasi
Yaa nasıl yakışmış cicisi maşallah
Gunaydin fistiga bak sen
Maşaallah paşayaAllahim ben bunu yerim yaaa offff benle televizyona bakiyo
Emziriyo musun ? Sut sitmasi diye bisey varmis gecenlerde benimde basima geldi noluyoruz dedim. Uzun sure emzirmezsen boyle usume titreme olurmus bazen. Aklima o geldiKızlar ben çok aşırı üşüyorum ya demir ilacı da içiyorum ama dün gece evin içi 24 dereceydi ben tişört üstüne yün hırka giydim olmadı eşimin kürklü kış günü mont diye giydiği bir hırkası var çok güzel ısıtan üstüne onu da giydim kalın bir pikem var onu örtündüm de öyle uyudum onu giymeden titremekten uyuyamadım. Bu kadar üşümek normal mi ateşim mi çıkıyo noluyo anlamıyorum kalkıp gidemiyorum da titremekten ateşimi ölçmeye sabah olunca düzeliyo üşümem hep
Günaydın pirensesim ya alalhim
Benim evde gece gunduz 26 derece uyku tulumu kisa kollu zibin takiliyoruz hala. Bu arada tulumumuz kundak tulumlardan refleks yapiyo diye oyle almistim simdi de kollari acikta uyumuyo aslaMaşallah bebişlerinize biz sabahtan hala kısa kollu zıbın giyiyoruz sadece. Akşam olunca uzun kollu bir tulum giydiriyorum ama o bile fazla geliyor
Benimde ara ara oluyor sağ sol göğsümü eşit emzirmezsem birinde süt kalırsa uzun süre o zaman olduğuna dikkat ettim zaten sonraki aşama mastit oluyor 2 kere tecrübe ettim maalesef, emzirince ateşim üşümem geçiyorKızlar ben çok aşırı üşüyorum ya demir ilacı da içiyorum ama dün gece evin içi 24 dereceydi ben tişört üstüne yün hırka giydim olmadı eşimin kürklü kış günü mont diye giydiği bir hırkası var çok güzel ısıtan üstüne onu da giydim kalın bir pikem var onu örtündüm de öyle uyudum onu giymeden titremekten uyuyamadım. Bu kadar üşümek normal mi ateşim mi çıkıyo noluyo anlamıyorum kalkıp gidemiyorum da titremekten ateşimi ölçmeye sabah olunca düzeliyo üşümem hep
Tam yemelik olmuş maşallah kuzucuğa
Oh oh uyusun büyüsün paşa, bizimkiler uyumadan büyüyorGunaydin paşa daha yeni uyandıne uyudu beee
Abooo cocuk basta rengini belli etmemis size demek ki alistirmis sonra patlatmisAtak matak hakgetire şimdiki halimize 2 aydan sonra 180 derece değişti bebem, uykuları düzenliydi gece uykusuna en geç 8 de geçerdi emmesi düzenliydi ağlamazdı bebek arabasına bayılırdı, şimdiyse asla uyumuyor gündüz emerken 5 dk kestiriyor o kadar, gece uykusuna 5 saat uyutmaya çalışarak gece 11-12 de geçiyor o esnada ve gün boyu feryat figan ağlıyor sabaha kadar saat başı uyanıyor emmek için, sürekli ağlak modda olduğu için emerken de sinirli sakin anı bekliyorum emzirmek için, bebek arabasına koyar koymaz sanki iğne batıyor gibi bağırıyor doktor ilk atak dedi oldu 1 ay o da diyor bu atak değil huy edindi diyor, kolikte değil gazı var ama 24 saat süren bir gaz değil hep vardı damlada kullanıyoruz etki ediyor, hastada değil çok şükür bir yeri ağrıyor desek kucakta dikilip gezerken keyfi yerinde gayet, 20 günlük ten itibaren dağ tepe gezdim hiç zorluk çıkarmadı her ortama uyduk nazar değdi diyorlar ama nasıl bir nazar aldıysak hayatımız kaydıgülüyorum ama sinirden
10 güne dek normal.Merhaba kızlar, benim bebik neredeyse 3 gün olacak kakasını yapmıyor, masaj yapiyorum, gaz çıkarma hareketleri vs bana mısın demedi. Normal mi bu kadar süre kaka yapmamasi
Yaa nasıl yakışmış cicisi maşallahfındık burunlu pisicik
Gunaydin fistiga bak sen
Günaydın pirensesim ya alalhimaz isiram la valla acitmam çok tatlı ya bu
Maşallah bebişlerinize biz sabahtan hala kısa kollu zıbın giyiyoruz sadece. Akşam olunca uzun kollu bir tulum giydiriyorum ama o bile fazla geliyor
Hepinize teşekkür ederiz teyzoşlar böyle cicileri giyip anı biriktiriyoruz sadece onların içinde durmak mümkün değil hem gün içinde sıcak oluyor hem de çok tosbiğiz çıt çıtlar sıkıyorTam yemelik olmuş maşallah kuzucuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?