2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim evde gece gunduz 26 derece uyku tulumu kisa kollu zibin takiliyoruz hala. Bu arada tulumumuz kundak tulumlardan refleks yapiyo diye oyle almistim simdi de kollari acikta uyumuyo asla
Benim sabah 28 29 derece akşam anca 26 oluyor. Ben hiç kundak yapamamıştım asla uyumamıştı o şekilde, ellerine aşık benimki mutlaka yüzüne temas edecek

Kızlar hışırtılı kitap kullanıyor musunuz, Adoşun bugün ilgisini çekti ilk defa bir süredir onunla oyalanıyor. Aktivite olarak neler yapıyorsunuz? (Bebişim 80 günlük, şaka maka 80 gün ne zaman geçti hiç anlamadım )

Kizlar bende ilk defa gece bi titreme geldi uşeme degil ama her yerim titriyordu uyumadim bana bisey olcak diye okadar kotu bi titremeydi ki heryerimi hisettim resmen
Sizce normal mi doktora gitmem gerekiyormu?
Gece bana da hep titreme geliyo ama üşüyorum da sanki ben yerimden kalkmaya bile halim olmuyo ben de hep korkuyorum ateşim mi var hasta mı oldum diye sabaha biseyim kalmıyo ben doktora gitmeyi düşünüyorum bence sen de git normal olduğunu sanmıyorum bir şey eksikliğinden falan oluyo heralde ya kansızlık ya başka bişey ama normal değil

Biz şimdilik kontrast renk kartlarına bakıyoruz 58 günlük öyle tutmalı , dokunmali oyunlarımız yok

Bende İstanbul Avrupa yakasındayım ki hatırlarsın aynı hastane de doğum yaptık, kızım hemen gazlanıyor diye kollar bacaklar hep kapalı geziyoruz evin içinde biz hele son 2 haftadır, aman dikkat et (insanın yavrusu gazlı olunca herkesi aynı sanıyor )
Maşallah kuzumuza büyüyorlar yaaaq

Kizlar bende ilk defa gece bi titreme geldi uşeme degil ama her yerim titriyordu uyumadim bana bisey olcak diye okadar kotu bi titremeydi ki heryerimi hisettim resmen
Sizce normal mi doktora gitmem gerekiyormu?

1 yada 2 gece de benim olmuştu ki o zaman havalar şimdikinden bile sıcaktı üzerime birşeyler almıştım, kendini takip et duruma göre gidersin

Aa olabilir gerçekten benim oğlum hiçbir zaman göğsümü tam bosaltmiyor dün de süt hiç sagamadim gece çok uykusuzum diye uyudum oğlum uyuyunca

Emziriyo musun ? Sut sitmasi diye bisey varmis gecenlerde benimde basima geldi noluyoruz dedim. Uzun sure emzirmezsen boyle usume titreme olurmus bazen. Aklima o geldi
Emziriyorum aslında gece de hep emzirdim oğlum zaten gece nerdeyse hiç uyumadı ama hiçbir zaman göğsümdeki sütü boşaltmıyo tam olarak normalde sağım yapıyorum ama hem uykusuzum hem de doğru düzgün uyumuyo uyandığında sütüm kalmazsa diye sağmadım dün gece

Bende oyle yapiyodum da sagim makinesi tam bosaltamiyo gogusu bence bu sorunu yasiyosan sagim yap ara sira doluluk hissedince. Sut sitmasi mi sut hummasi mi oyle bi adi vardi

Oh oh uyusun büyüsün paşa, bizimkiler uyumadan büyüyor
Akşam uykusuna geç mi geçiyor
Akşam uykusu sekizden sonra yatıyordu şimdi ise ona doğru yatıyor sabaha kadar uyuyoruz çok şükür bazen ogleni buluyor kalkması bazende daha erken kalkıyor doymuyor anam devamlı emiyor doktora gidicez cuma günü 61 günlük olucaz konturoller var inşallah birsey çıkmaz

10 güne kadar normal

10 güne dek normal.
Benimki geçen 5. Günde yaptı. Şimdi bugünde 3. Günüydü yaptı. Bu aralar bu sorunu yaşıyoruz.
Benim bebik buraya yazmamı bekliyormuş kakasını yapmak için 3 günde yapmadığını bugün 3 kere yaparak telafi etti yavrukuş

Bizim ki bazen çok rahat bazen çok zor çıkarıyor, ama sıcak sevmiyor o yüzden vücut ısısına göre giydiriyorum. Üstünü de örttürmüyor. Pencereleri kapatıyorum mecbur ben üşürsem gövdesini sadece örtecek şekilde örtüyorum kolları bacakları açık

Abooo cocuk basta rengini belli etmemis size demek ki alistirmis sonra patlatmis
Hemde ne patlatmak atağa umut bağlamıştım geçti geçecek 1 ay olunca doktor da demesin mi huy edindi yıkıldım yani o ançok şükür bir hastalığı yok kolikte değil, el kadar bebe ağlayarak istediğini yaptırmayı öğrendi resmen, bazen diyorum ağlamasına biraz müsaade edeyim de her ağladığında istediği olmayacağını anlasın diye 3 aylık bebeyle içsel bir kavgaya giriyorum sonuç o kazanıyor çünkü susmuyor, konuşsa ne derdi acaba nbr anne falan mı önceki 2 ay rüya gibiydi şimdi kabuslaryız

Aa olabilir gerçekten benim oğlum hiçbir zaman göğsümü tam bosaltmiyor dün de süt hiç sagamadim gece çok uykusuzum diye uyudum oğlum uyuyunca
Bence olabilir benimde defalarca oldu o sıcaklarda üşüme geliyordu sonra ne zaman evde olmasam sağ göğsümü dışarıda emzirmek daha kolay geldiği için solu az emzirdiğimde olduğuna dikkat ettim

Maşallah maşallah nazar olmasın benimki de iyiydi 8 oldu mu uyumuş olurdu sabah 8 e kadar sadece emmek için uyanırdı, ağlamazdı şimdi uyumadı 11 i buluyor sonrada saat başı uyanıp ağlıyor

Evet benim de 2 kere göğsümde süt kaldığı için mastit oldum, inanılmaz ateş ve halsizlik yapıyor. Hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım birinde. Doktor her seferinde göğüslerin boşaldığına emin ol dedi ben de hep emzirme sonrasi sagmaya çalışıyorum

Maşallah maşallah nazar olmasın benimki de iyiydi 8 oldu mu uyumuş olurdu sabah 8 e kadar sadece emmek için uyanırdı, ağlamazdı şimdi uyumadı 11 i buluyor sonrada saat başı uyanıp ağlıyor
Çok şükür şuan yorumuyorum ama yeri gelince yorulucagim için şimdiden iyi enerji depolayim gerçi üç çocukla çok zor oluyor bir yeri topluyorum dier yer dağılıyor

Çok şükür şuan yorumuyorum ama yeri gelince yorulucagim için şimdiden iyi enerji depolayim gerçi üç çocukla çok zor oluyor bir yeri topluyorum dier yer dağılıyor
Çocuklar evdeyken evin toplu olması imkansız, psikolojimiz toplu olsunda ev dağınık olursa olsun boşver, ben son günlerde psikolojik olarak zorlanıyorum, uykusuzluğa yorgunluğa alışık bünyem o konuda etkilenmiyorum ama sürekli ağladığı için yıpratıcı oluyor anne olarak çare olamıyorum ona diye içten içe doluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…