2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bunda sanki oturur gibi oluyor ya ben korkuyorum bundan bizde de var da hiç koymuyorum kaç kilo olunca koyulabilir
En alt pozisyonda baya yatar pozisyon gibi oluyor, uyuduğu bile oluyor orda. 3,5 kg minimum benim bebeğim şu an 5,5 kg civarı çok güzel oluyor içine
Benim ikizlerin bi tane anakucagi var guzel sallanan birinide puseti kullaniyorum ama pusetibxok sevmedikleri icin bundan alayim diyroum bi tanede. 2 bucuk ayliklar acaba bunlar ne kadar zamana kadar kullanilir bosuna da almis olmak istemem
3 yaşına kadar kullanılıyor deniyor ama büyüdüklerinde duracaklarını sanmam, en azından bir yaşına kadar rahat kullanılır diye düşünüyorum

İzletme kiz isikli isikli sonra uyutamican
İzlerken uyudu resmen sese alıştığı için ona ortam fark etmiyor artık uykuya geçiyor çok şükür uykuda sorunumuz yok gündüzleri az uyuyup gece ful tam uyuyor bende uykumu alabiliyorum gunduzle geceyi ayırt ettirdim dier çocuklarıma ne uyguladiysam buda aynı tek sorun akşamları serin olması evin tüm camları kapali giydik gene polarlari

Masallah masallah kicini kasi ay bosversene bezdim valla sicaklardan gelsin polar mevsimi yiter gari

Ooo kaç derece ki baya kalın giyinmiş yakışıklı, o kadar mı soğuk

Ben olsam mamma ve ya babybjörn alırdım merfbaby nin kumaşı güzel değil maalesef, bana hediye geldi kendim seçmedim
Bende alsam mamma alırım ama bana da hediye gelecek pierre cardin alacaktı marka sordu bende merfbaby ya da mamma dedim bakalm hangisini alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…