- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.901
Bende acile gittim ama normal şırınga ile temizlediler belki de çok birikmemişti aman dikkat edin kızlar güzel temizleyin bizim gibi öksürük olmasın, gerçi şükür geçti ama kötüydü yinedeAz önce bi videoda okudum sıktıgımız halde çıkmıyorsa birikmişse genizde acile gidip burnunu temizletmk istiyorm deyince temizliyorlarmış ince bir boru ile
o kadar çok şeye ana kucağı deniliyor ki kafam karışıyor. hangisi oluyor bu?Bütün cevaplara bakamadım ama benim kurtarıcı dediğim 2 ürün var;
Yataş juno ( bebeğim ne gaz sorunu yaşadı ne de kusma sorunu)
Ana kucağı ( 40ı çıktıktan sonra koymaya başladım hala sadece onda duruyor)
Bizimki emzik tutmuyor ah bi tutsaBenimde öyle. Bazen anakucağına koyuyorum emzik veriyorum orda uyuyor
Demeeee söyleme böyle şeylerİlk çocuuuuuum 24. Ayda memeden kesme ile biberondan süt içmeye geçiş yaparak uykusuna o şekilde dalmaya başladı.
24 ay. 2 yıl. 1 değil 2 sene. Pışpış yapmaya kalksam sinirinden uyumazdıve hatta yanında genelde uyuyakalır cücük kadar yatağında heryerim tutulmuş olarak kalkardım.
Ve sürpriiiiiz2 saat sonra anne süt diye benim yatağıma geri gelirdi. 1 yıl gece uykusu bilmedim, 2. Yıl ise bazen şaşırırdım gece uyuduğu için.
Bakalım bu nasıl olacak.
yapıyorlar yani beceremezsem giderim o zamanBende acile gittim ama normal şırınga ile temizlediler belki de çok birikmemişti aman dikkat edin kızlar güzel temizleyin bizim gibi öksürük olmasın, gerçi şükür geçti ama kötüydü yinede
Fotoğraf ekledim, marka değişiyor tabi hangisini isterseno kadar çok şeye ana kucağı deniliyor ki kafam karışıyor. hangisi oluyor bu?
Gidip dene mini center dan aldim doonaa denedim cok yere yakin geldi bide esya tasiyacak yeri yok. Ama hafif mi on numara hafif. Peg perego aldim 6.5 kg agirligi tek elimle bebegim kucagimda arabayi acip kapatiyorum. Yol surusu asiri rahat 360 derece donuyo. Rahattan kastim mesela kotu bir yolda yokus inip cikiyorim sahile inmek icin. Bebek + bebek cantasi+ anakucagi agirliklariyla. Sahsen memnunum 4 yasa kadar da kullaniliyorbebek arabasında çok kararsızım hafif olsun diyorlar ancak çok hafif olması durumunda da yol sürüşü iyi değil deniliyor.
Benimki de başta tutmadı. Yavaş yavaş soktum ağzına öyle aldı. Hala midesi kalkıyor atıyorr ama aldığında bir süre tutup uyuyor yine ağzından atınca uyanıyorBizimki emzik tutmuyor ah bi tutsa
6.5 kg gerçekten hafifmiş. pek pregoya internetten baktım biraz tek yönlü yazıyor öyle mi?Gidip dene mini center dan aldim doonaa denedim cok yere yakin geldi bide esya tasiyacak yeri yok. Ama hafif mi on numara hafif. Peg perego aldim 6.5 kg agirligi tek elimle bebegim kucagimda arabayi acip kapatiyorum. Yol surusu asiri rahat 360 derece donuyo. Rahattan kastim mesela kotu bir yolda yokus inip cikiyorim sahile inmek icin. Bebek + bebek cantasi+ anakucagi agirliklariyla. Sahsen memnunum 4 yasa kadar da kullaniliyor
Evet kabin tipi oto koltugu diyeyim normal bebek arabasina oturuyo. Onunda 13 kg siniri var yanlis hatirlamiyosam.6.5 kg gerçekten hafifmiş. pek pregoya internetten baktım biraz tek yönlü yazıyor öyle mi?
Sagolasin yaa cok iyi bilgi hic aklima gelipte bakmamArkadaşlar yasaklanan serum fizyolojikler var kontrol edin sizde kullandığınız markaları
Şaka gibiler ya bebeklerin sağlığıyla bari oynamayın, neyseki bu markaları kullanmadımArkadaşlar yasaklanan serum fizyolojikler var kontrol edin sizde kullandığınız markaları
Bunda sanki oturur gibi oluyor ya ben korkuyorum bundan bizde de var da hiç koymuyorum kaç kilo olunca koyulabilirFotoğraf ekledim, marka değişiyor tabi hangisini istersen
Benim ikizlerin bi tane anakucagi var guzel sallanan birinide puseti kullaniyorum ama pusetibxok sevmedikleri icin bundan alayim diyroum bi tanede. 2 bucuk ayliklar acaba bunlar ne kadar zamana kadar kullanilir bosuna da almis olmak istememFotoğraf ekledim, marka değişiyor tabi hangisini istersen
Bende de var ve asiri isime yariyo valla. Ozellikle tek basima yikadigim icin banyoya sokmadan once ve cikarinca bunu kullaniyorum. Yemek yaparken yanimda bunda ziplayip duruyo. 3 kademeli en alt yenidogan sonra ki 7kg ve ustu 3.kademe 11kg kadar kullaniliyo. Bendekinin kumasini ters cevirip gecirince cocuk koltugu gibi kullaniliyo. Baya bi sure kullaniriz yani. Bide kendi kendini salladigi icinde ilgisini cekiyo. Dogdugundan beri bi yataginda bi bunda uyudu bambam. Gecen asidan atesi cikincada salonda klimanin yaninda bunun icinde uyuttum hepBenim ikizlerin bi tane anakucagi var guzel sallanan birinide puseti kullaniyorum ama pusetibxok sevmedikleri icin bundan alayim diyroum bi tanede. 2 bucuk ayliklar acaba bunlar ne kadar zamana kadar kullanilir bosuna da almis olmak istemem
Omurgası için tehlikeli değil mi ya benim oğlum zayıf diye korkuyorum sanırım hiç okumadığım için kendini sallamayı bilmiyorBende de var ve asiri isime yariyo valla. Ozellikle tek basima yikadigim icin banyoya sokmadan once ve cikarinca bunu kullaniyorum. Yemek yaparken yanimda bunda ziplayip duruyo. 3 kademeli en alt yenidogan sonra ki 7kg ve ustu 3.kademe 11kg kadar kullaniliyo. Bendekinin kumasini ters cevirip gecirince cocuk koltugu gibi kullaniliyo. Baya bi sure kullaniriz yani. Bide kendi kendini salladigi icinde ilgisini cekiyo. Dogdugundan beri bi yataginda bi bunda uyudu bambam. Gecen asidan atesi cikincada salonda klimanin yaninda bunun icinde uyuttum hep
Yok gayet ergonomik omurgasi kalcasi kuyruk sokumu dahil hic bir yerine baski yapmiyo. Benimki 3 aylik surda 2 haftadir falan kendi kendini salliyo zatenOmurgası için tehlikeli değil mi ya benim oğlum zayıf diye korkuyorum sanırım hiç okumadığım için kendini sallamayı bilmiyor
Hangi marka sizinkiYok gayet ergonomik omurgasi kalcasi kuyruk sokumu dahil hic bir yerine baski yapmiyo. Benimki 3 aylik surda 2 haftadir falan kendi kendini salliyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?