2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Az önce bi videoda okudum sıktıgımız halde çıkmıyorsa birikmişse genizde acile gidip burnunu temizletmk istiyorm deyince temizliyorlarmış ince bir boru ile
Bende acile gittim ama normal şırınga ile temizlediler belki de çok birikmemişti aman dikkat edin kızlar güzel temizleyin bizim gibi öksürük olmasın, gerçi şükür geçti ama kötüydü yinede

o kadar çok şeye ana kucağı deniliyor ki kafam karışıyor. hangisi oluyor bu?

Demeeee söyleme böyle şeyler en korktuğum şey bir de çalışmaya başlayınca daha da zorlancam ne yapsam uyutamıyorum hadi diyorum yenidoğan ama Sanki böylee devam edecekmişiz gibi

Bende acile gittim ama normal şırınga ile temizlediler belki de çok birikmemişti aman dikkat edin kızlar güzel temizleyin bizim gibi öksürük olmasın, gerçi şükür geçti ama kötüydü yinede
yapıyorlar yani beceremezsem giderim o zaman

bebek arabasında çok kararsızım hafif olsun diyorlar ancak çok hafif olması durumunda da yol sürüşü iyi değil deniliyor.
Gidip dene mini center dan aldim doonaa denedim cok yere yakin geldi bide esya tasiyacak yeri yok. Ama hafif mi on numara hafif. Peg perego aldim 6.5 kg agirligi tek elimle bebegim kucagimda arabayi acip kapatiyorum. Yol surusu asiri rahat 360 derece donuyo. Rahattan kastim mesela kotu bir yolda yokus inip cikiyorim sahile inmek icin. Bebek + bebek cantasi+ anakucagi agirliklariyla. Sahsen memnunum 4 yasa kadar da kullaniliyor

6.5 kg gerçekten hafifmiş. pek pregoya internetten baktım biraz tek yönlü yazıyor öyle mi?

Fotoğraf ekledim, marka değişiyor tabi hangisini istersen
Benim ikizlerin bi tane anakucagi var guzel sallanan birinide puseti kullaniyorum ama pusetibxok sevmedikleri icin bundan alayim diyroum bi tanede. 2 bucuk ayliklar acaba bunlar ne kadar zamana kadar kullanilir bosuna da almis olmak istemem

Benim ikizlerin bi tane anakucagi var guzel sallanan birinide puseti kullaniyorum ama pusetibxok sevmedikleri icin bundan alayim diyroum bi tanede. 2 bucuk ayliklar acaba bunlar ne kadar zamana kadar kullanilir bosuna da almis olmak istemem
Bende de var ve asiri isime yariyo valla. Ozellikle tek basima yikadigim icin banyoya sokmadan once ve cikarinca bunu kullaniyorum. Yemek yaparken yanimda bunda ziplayip duruyo. 3 kademeli en alt yenidogan sonra ki 7kg ve ustu 3.kademe 11kg kadar kullaniliyo. Bendekinin kumasini ters cevirip gecirince cocuk koltugu gibi kullaniliyo. Baya bi sure kullaniriz yani. Bide kendi kendini salladigi icinde ilgisini cekiyo. Dogdugundan beri bi yataginda bi bunda uyudu bambam. Gecen asidan atesi cikincada salonda klimanin yaninda bunun icinde uyuttum hep

Omurgası için tehlikeli değil mi ya benim oğlum zayıf diye korkuyorum sanırım hiç okumadığım için kendini sallamayı bilmiyor

Omurgası için tehlikeli değil mi ya benim oğlum zayıf diye korkuyorum sanırım hiç okumadığım için kendini sallamayı bilmiyor
Yok gayet ergonomik omurgasi kalcasi kuyruk sokumu dahil hic bir yerine baski yapmiyo. Benimki 3 aylik surda 2 haftadir falan kendi kendini salliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…