- 12 Temmuz 2016
- 4.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.618
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.981
Normalmis evetİzmirdeyim
Çok şükür kızım topluyor evi bana bırakmıyor çayı felan ben demeden yapıyor oğlan da işine gelince alıyor zaten destekcim var evde tek olunca zor oluyor malesef neyi yapicagini şaşırıyorsun bazen geceleri evi topluyorum hepsi uyurken sabahta makineye çekiyorum işimi bitirmis oluyorumÇocuklar evdeyken evin toplu olması imkansız, psikolojimiz toplu olsunda ev dağınık olursa olsun boşver, ben son günlerde psikolojik olarak zorlanıyorum, uykusuzluğa yorgunluğa alışık bünyem o konuda etkilenmiyorum ama sürekli ağladığı için yıpratıcı oluyor anne olarak çare olamıyorum ona diye içten içe doluyorum
Ooh oh 2 oğlum var okuyunca kızı olmalı her insanın diye düşündüm biran aferin ona :)Çok şükür kızım topluyor evi bana bırakmıyor çayı felan ben demeden yapıyor oğlan da işine gelince alıyor zaten destekcim var evde tek olunca zor oluyor malesef neyi yapicagini şaşırıyorsun bazen geceleri evi topluyorum hepsi uyurken sabahta makineye çekiyorum işimi bitirmis oluyorum
Ben kullanıyorum benim kızımda seviyor.Kızlar hışırtılı kitap kullanıyor musunuz, Adoşun bugün ilgisini çekti ilk defa bir süredir onunla oyalanıyor. Aktivite olarak neler yapıyorsunuz? (Bebişim 80 günlük, şaka maka 80 gün ne zaman geçti hiç anlamadım)
Ben uyutmadan değiştiriyorum bezi gece aşırı şiş değilse dokunmuyorum çünkü huylu bizimki, gece 5-6 saat uyuyor şükür, açsa zaten imkansız yatması kıyamet kopuyorBirde hala bebeği uyanmadan emzirmek için gece kendisi uyandıran var mı? Hiç emzirmeden en fazla kaç saat duruyor bebeğiniz?
Bakarsın bir daha olur oda kız olur Allah'ın işi belli olmaz tabi sana kalmış ama gerçekten kız çocuk ayrı ya daha 10 yaşında ama bulasigimi olsun evi toplar temizlikte bana baya baya yardım ediyor yorulmadan evin işini bitiyorum artıkOoh oh 2 oğlum var okuyunca kızı olmalı her insanın diye düşündüm biran aferin ona :)
Oğlum annesinin acaba uyandırsammı uyandırmasam mı tereddütüne mahal bırakmadan saat başı uyandığı için bu soruya cevabım çok net uyuyan çocuk uyandırılmaz. Yenidoğan değiller koca dana oldular. Uykuda beslenme kadar önemli bırakın uyusun. Benimki kendi uyanmasa uyanana kadar ilişmez yatar bende uyurdumBirde hala bebeği uyanmadan emzirmek için gece kendisi uyandıran var mı? Hiç emzirmeden en fazla kaç saat duruyor bebeğiniz?
Maşallah onaBakarsın bir daha olur oda kız olur Allah'ın işi belli olmaz tabi sana kalmış ama gerçekten kız çocuk ayrı ya daha 10 yaşında ama bulasigimi olsun evi toplar temizlikte bana baya baya yardım ediyor yorulmadan evin işini bitiyorum artık
Bez dolu bile olsa çişi emdiği için yüzeyi rahatsız etmez onu zaten etse uyanır, mışıl mışıl uyuyan çocuklara ilişmeyin yaKızlar gece bebeğinizin bezini o uyanmadan değiştiriyor musunuz? Bazen anlıyorum bez dolu ama mışıl mışıl da uyuyor ne yapmak gerek böyle durumlarda?
Ben hep uyandiriyordum emzirmek için, bu bi haftadır falan kendi uyansın diye bekliyorum. Uzun süre uyanmazsa ben uyandırıp emziriyorum yine. Hatta geçen ben yorgunluktan uyuyakalmışım 4-5 o da hiç uyanmamış ki hiç sesini duymadım. Demekki 4 5 saat durabiliyor emzirmeden diye düşünmüştüm ben deBirde hala bebeği uyanmadan emzirmek için gece kendisi uyandıran var mı? Hiç emzirmeden en fazla kaç saat duruyor bebeğiniz?
Ben uyandırıyorum hala. Gerçi uyandırma denemez, uykusunda emziriyorum diyetim. Kilo almadı gibi görünüyor gözüme, o yüzden. Yoksa hayatta dürtmemBirde hala bebeği uyanmadan emzirmek için gece kendisi uyandıran var mı? Hiç emzirmeden en fazla kaç saat duruyor bebeğiniz?
Birde hala bebeği uyanmadan emzirmek için gece kendisi uyandıran var mı? Hiç emzirmeden en fazla kaç saat duruyor bebeğiniz?
Dün gece her emzirme sonrası sagdim gerçekten iyi geldi üşümedimEvet benim de 2 kere göğsümde süt kaldığı için mastit oldum, inanılmaz ateş ve halsizlik yapıyor. Hatta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım birinde. Doktor her seferinde göğüslerin boşaldığına emin ol dedi ben de hep emzirme sonrasi sagmaya çalışıyorum
Sutu etkilemiyo mu? Benimkide 40 gunlukken gittigimizde aynisini soyledi ama ben hala 2 saatte bir emziriyorum gerci ben uyanmasam o uyaniyoDoktorumuz uyandırma dedi 3-4 saatte bir kendisi kalkıyor bazen 5 saati buluyor
Kalça usg ye gttiniz mi ?Bende alsam mamma alırım ama bana da hediye gelecek pierre cardin alacaktı marka sordu bende merfbaby ya da mamma dedim bakalm hangisini alacak
Benide etiketle bebeginin durumunu merak ettimBen uyandırıyorum hala. Gerçi uyandırma denemez, uykusunda emziriyorum diyetim. Kilo almadı gibi görünüyor gözüme, o yüzden. Yoksa hayatta dürtmem
Yarın kontrolümüz var. Doktora sorcam artık onun uyanmasını beklesem olur mu diye. Çünkü şu an mesela gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktan .
2saate bir emzirdigin icinSutu etkilemiyo mu? Benimkide 40 gunlukken gittigimizde aynisini soyledi ama ben hala 2 saatte bir emziriyorum gerci ben uyanmasam o uyaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?