2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kalça usg ye gttiniz mi ?
Yok daha gitmedik randevu da bulamadım hala göz muayenesi de daha olmadı ama sağlık ocağındaki doktor sol gözünde tembellik var dedi siz gittiniz mi
kızlar e bebekten babyjem kafa yastığı alıp kullanan var mı işe yarıyor mu ?
O ince yastıgı diyorsan tavsiye etmem incecik bi işe yaramadı içi çok derin olmadığı için kafasının altında kaydı hep trendyoldan başka aldım o daha güzel içi derin yanlardan sıktırmalı hem de

Evet göze 1.ayda gittim kalçayıda bugün aradan çıkardım. Sabah 8 gibi gidip direk sıra al çocuk doktorundan randevu yoktu dersin verirler büyük ihtimalle. Kafa yastığının resmi falan var mı ben bir yastık kullanmaya başlamalıyım acil çünkü sağı kurtarayım derken arkası düzleşmiş dedi doktor sola yatıramıyorum çocuğu yatmıyor sağa dönemezse düz yatıyor

Ben bunu aldım ama gece kullanmıyorum kusma ihtimalinden dolayı gündüz gözetimimde yatırıyorm kalça usg nasıl çıktı
İstanbuldayım bilmiyorum yoktı deyince verirler mi verse de aynı gün usg sırası alabilecek miyim bakalm

Eklentiler

• IMG_4516.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bebeğim bugun sabahtan beri ağlıyor gazı var gibi ya da bi yeri ağrıyor gibi ama az gaz çıkardı hala gazı var mı bilmiyorum ıkınmıyor ama uyumuyor huzursuz memede uyuyo agzından çıkınca uyanıyor bi de damağıyla memeyi eziyor canı yandığı için mi bilmiyorum gaz da çıkarmıyor var mı belli değil meme uclarım acıdı artık hala emiyor atak mıdır acaba yarın tam 2 aylık olacak

isstanbul için bişey dyemem tabi. Normal dedi doktor. Gidene kadar içim içimi yedi çok korkuyordum bu kalça usg den birde çat çat ses gelince. Ben hastaneye uzağım tekrar gelemem dedim öğleden sonra çeksinler dediler yok bebeğim çok küçük dedm hemen rica etsem yardımcı olun falan deyince saolsunlar hemen aldılar

Gene de usg sonrasında da dikkat etmek gerekiyor çıkıklık için o ses neden geliyormuş benimde kızımın kolundan geliyor bazen

Hahah çok iyi olmuş isiliklere iyi geldiğini duymuştum evet :)

Kızlar merhaba kızımın büyük çişinde sürekli bu aralar renk değişimi oluyo1 defa mukuslu geldi içinde beywz beyaz pütürlü parçalar var ve ağzı çok salyalı 3 4 gündür niye böyle oldu anlamaıdm başına gelen varmı

bebekleri 3.ayda olanlar ilk 2 ay aldıkları kilo gibi mi kilo aldılar yoksa 3.ay daha az mı aldılar, benim bebeğim ilk 1. ve 2.ay bir kilo almıştı şimdi 500 gram almış ay bitene kadar anca 750 gram felan olur neden azaldı ki

Göz müüü bize sadece kalça dediler göze neden çağırmadılar ki

Bilmiyorum sütü etkiliyor mu benim genel olarak çok sütüm yok zaten ama ayı itibariyle Artık uyuması gerekiyormuş dürtmemek gerek dedi
Evet evet bizim doktorda oyle soyledi de iste miziklaniyo benimki ama uyanmiyo genelde uyuyarak emip devam ediyo. 3 saati gecince goguslerim acimaya basliyo ondan da cok kesemiyorum gece emmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…