- 12 Temmuz 2016
- 4.598
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.618
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.001
Oyle zaten yaa alarm kuruyodum biraktim onu ama zaten kendi 2 saatte bir uyaniyo hala bayada oldu2saate bir emzirdigin icin
saatinde uyaniyo
bence artik uyandirma kendisi acikinca uyanir
Bilmiyorum sütü etkiliyor mu benim genel olarak çok sütüm yok zaten ama ayı itibariyle Artık uyuması gerekiyormuş dürtmemek gerek dediOyle zaten yaa alarm kuruyodum biraktim onu ama zaten kendi 2 saatte bir uyaniyo hala bayada oldu
Yok daha gitmedik randevu da bulamadım hala göz muayenesi de daha olmadı ama sağlık ocağındaki doktor sol gözünde tembellik var dedi siz gittiniz miKalça usg ye gttiniz mi ?
O ince yastıgı diyorsan tavsiye etmem incecik bi işe yaramadı içi çok derin olmadığı için kafasının altında kaydı hep trendyoldan başka aldım o daha güzel içi derin yanlardan sıktırmalı hem dekızlar e bebekten babyjem kafa yastığı alıp kullanan var mı işe yarıyor mu ?
Evet göze 1.ayda gittim kalçayıda bugün aradan çıkardım. Sabah 8 gibi gidip direk sıra al çocuk doktorundan randevu yoktu dersin verirler büyük ihtimalle. Kafa yastığının resmi falan var mı ben bir yastık kullanmaya başlamalıyım acil çünkü sağı kurtarayım derken arkası düzleşmiş dedi doktor sola yatıramıyorum çocuğu yatmıyor sağa dönemezse düz yatıyorYok daha gitmedik randevu da bulamadım hala göz muayenesi de daha olmadı ama sağlık ocağındaki doktor sol gözünde tembellik var dedi siz gittiniz mi
O ince yastıgı diyorsan tavsiye etmem incecik bi işe yaramadı içi çok derin olmadığı için kafasının altında kaydı hep trendyoldan başka aldım o daha güzel içi derin yanlardan sıktırmalı hem de
Evet göze 1.ayda gittim kalçayıda bugün aradan çıkardım. Sabah 8 gibi gidip direk sıra al çocuk doktorundan randevu yoktu dersin verirler büyük ihtimalle. Kafa yastığının resmi falan var mı ben bir yastık kullanmaya başlamalıyım acil çünkü sağı kurtarayım derken arkası düzleşmiş dedi doktor sola yatıramıyorum çocuğu yatmıyor sağa dönemezse düz yatıyor
isstanbul için bişey dyemem tabi. Normal dedi doktor. Gidene kadar içim içimi yedi çok korkuyordum bu kalça usg den birde çat çat ses gelince. Ben hastaneye uzağım tekrar gelemem dedim öğleden sonra çeksinler dediler yok bebeğim çok küçük dedm hemen rica etsem yardımcı olun falan deyince saolsunlar hemen aldılarBen bunu aldım ama gece kullanmıyorum kusma ihtimalinden dolayı gündüz gözetimimde yatırıyorm kalça usg nasıl çıktıi lin baby Ayarlanabilir Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Düz Kafa Sendromu, Kafa Yastığı , Yıkanabilen Kumaş - Fiyatı, Yorumları
i lin baby Ayarlanabilir Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Düz Kafa Sendromu, Kafa Yastığı , Yıkanabilen Kumaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İstanbuldayım bilmiyorum yoktı deyince verirler mi verse de aynı gün usg sırası alabilecek miyim bakalm
Gene de usg sonrasında da dikkat etmek gerekiyor çıkıklık için o ses neden geliyormuş benimde kızımın kolundan geliyor bazenisstanbul için bişey dyemem tabi. Normal dedi doktor. Gidene kadar içim içimi yedi çok korkuyordum bu kalça usg den birde çat çat ses gelince. Ben hastaneye uzağım tekrar gelemem dedim öğleden sonra çeksinler dediler yok bebeğim çok küçük dedm hemen rica etsem yardımcı olun falan deyince saolsunlar hemen aldılar
Hahah çok iyi olmuş isiliklere iyi geldiğini duymuştum evet :)Aslında sorarak iyi yapmışsınben sormadım suda çok ılıktı hemen hoppidik girdik çıktık, ama içim içimi de yiyor tabi. Eşimde tuzlu banyo suyuna sokup çıkardın gibi düşün dedi, isiliklerine çok iyi geldi ama hemen söndüler bir de güzel uyudu. 2-3 gün daha sürecek tatilimiz ama bir daha sokmam çok huzursuz oldum annelik bitmek bilmeyen bir vicdan azabı sanırım Havuz konusunda haklısın zaten enfeksiyon yuvası
Birde hala bebeği uyanmadan emzirmek için gece kendisi uyandıran var mı? Hiç emzirmeden en fazla kaç saat duruyor bebeğiniz?
doktora sormadım ama emzirme odasında konuşurken anneler bizden de geliyor dediler normalmiş dediler söyleyince.Gene de usg sonrasında da dikkat etmek gerekiyor çıkıklık için o ses neden geliyormuş benimde kızımın kolundan geliyor bazen
Göz müüü bize sadece kalça dediler göze neden çağırmadılar kiEvet göze 1.ayda gittim kalçayıda bugün aradan çıkardım. Sabah 8 gibi gidip direk sıra al çocuk doktorundan randevu yoktu dersin verirler büyük ihtimalle. Kafa yastığının resmi falan var mı ben bir yastık kullanmaya başlamalıyım acil çünkü sağı kurtarayım derken arkası düzleşmiş dedi doktor sola yatıramıyorum çocuğu yatmıyor sağa dönemezse düz yatıyor
Evet evet bizim doktorda oyle soyledi de iste miziklaniyo benimki ama uyanmiyo genelde uyuyarak emip devam ediyo. 3 saati gecince goguslerim acimaya basliyo ondan da cok kesemiyorum gece emmesiniBilmiyorum sütü etkiliyor mu benim genel olarak çok sütüm yok zaten ama ayı itibariyle Artık uyuması gerekiyormuş dürtmemek gerek dedi
Çağırmıyorlar zaten bize hem hastaneden çıkarken hem de sağlık ocağındaki hemşire 1,5 ayda göz 2. Ayda kalça kontrolü yaptırılacak diye bilgi verdiGöz müüü bize sadece kalça dediler göze neden çağırmadılar ki
Bizimki baya uyanıyor takılıyor falan uyanıncaEvet evet bizim doktorda oyle soyledi de iste miziklaniyo benimki ama uyanmiyo genelde uyuyarak emip devam ediyo. 3 saati gecince goguslerim acimaya basliyo ondan da cok kesemiyorum gece emmesini
İşte söylemediler anlamında dedim doğunca baktılar mi acabaÇağırmıyorlar zaten bize hem hastaneden çıkarken hem de sağlık ocağındaki hemşire 1,5 ayda göz 2. Ayda kalça kontrolü yaptırılacak diye bilgi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?