2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Göz müüü bize sadece kalça dediler göze neden çağırmadılar ki
1.ayda göz ve işitme 2.ayda kalça için gidilmesi gerekiyor. Göze bağımsız gidebilirsin ben özele götürdüm normal hastanede çocuk göz doktoru yoktu direk özel cocuk doktoruna götürdüm. Yaptır canım sende yakında kontrol varsa sorarsın doktorunuza

Öyle olurmuş canım. İlk aylar normal sonra düşermiş doktorlar ve sağlık ocağı ebeler öyle diyor

Bizimde oyle canim 600 gram aldi 3.ayinda yavasliyomus artik kilo alimi normalmis

Ben bu aralar geri donup donup dogumu yasiyorum tekrar keske daha cok video daha cok fotograf cekseymisim resmen bitsede gitsek dedigim hamileligime ozlem duydum bikac gundur acaba hala lohusa kafasi mi

Kalça usg de kilo sınırı var ama 6kg dan sonra olmuyormuş usg öyle söylemişlerdi oğlumda. O yüzden 1,5.aydan sonra gittik hemen. Aynı gün çektiler Beylikdüzü devlet Hastanesi'nde. Göz içinde Avcılar a gittim 1 yaş ve 3 yaş kontrol varmış. Bilmiyordum mesela tesadüf kızım 3 yaşında bakar mısınız dedim ölçüm yapan yere gönderdi sonra sonuçları götürdük iyiymiş ikisi de. İşitme testi de 1. Ay kontrolünde yapılmıştı.
Kafa mevzusuna gelince bizimde sol taraf eğimliydi hep sağına yatıyordu çünkü ben yatmadan olduğunu düşünmemiştim. Göz dr uyardı arkasına birşey koy dönemesin solun yatır düzelir dedi reflü yatağında ki yastıkları koydum dönemedi ve düzeldi.

Bizde sariliktan fototerapi aldik onun icin 6.ayda goz kontrolu istediler yoksa 1 yasinda demislerdi ama bence iyi olmus simdide kontrol edilmesi
Aynen daha gitmedik ama sağlık ocağındaki doktor gözünde tembellik var dedi bakalm göz doktoru ne diyecek

Ben bu aralar geri donup donup dogumu yasiyorum tekrar keske daha cok video daha cok fotograf cekseymisim resmen bitsede gitsek dedigim hamileligime ozlem duydum bikac gundur acaba hala lohusa kafasi mi
Aynen bende pek çekmemişim ne kendimizi ne bebeğimi bebeğimin var ama az kendimizin bi kere çektik sonra fotoğraf falan aklıma gelmedi keşke daha çok çekseymişim

Aynen daha gitmedik ama sağlık ocağındaki doktor gözünde tembellik var dedi bakalm göz doktoru ne diyecek
Ffff 2 dk bile surmuyo saglik ocagi muayenesi nerden anlamis tembelligi valla hic inanasim gelmiyo saglik ocaginin soylediklerine. Sen goz doktoruna gotur onu dinle.

Ffff 2 dk bile surmuyo saglik ocagi muayenesi nerden anlamis tembelligi valla hic inanasim gelmiyo saglik ocaginin soylediklerine. Sen goz doktoruna gotur onu dinle.
Bilmiyorum ki elindeki ışıkla baktı gözlerine solda var dedi ama bakalm göz doktoru ne diyecek tabi randevu bulabilirsemm egzersizlerle gelişir diye düşünüyorum inşallah kayma gibi bişey yoktur bakalm

Yaa biz yakin oturuyoruz galiba buyukcekmece sahil tarafina gelirsen bi tiklativer kahve iceriz kafasinin arkasinda mi egim vardi? Bizimkinin de sol tarafinda hafif bi dalgalanma var ama basinin onunde sanirim bingildaklar oturunca oyle oldu emin degilim pazartesi sorucam doktora

Bilmiyorum ki elindeki ışıkla baktı gözlerine solda var dedi ama bakalm göz doktoru ne diyecek tabi randevu bulabilirsemm egzersizlerle gelişir diye düşünüyorum inşallah kayma gibi bişey yoktur bakalm
Kiz yok Allah korusun nobet havale tarzi bi saglik sorunu olmadigi surece sanmam daha cok kucuk. Ki asiri goz sorunu olan cocuklar bile kisa tedavilerle cabuk toparliyo hamur gibi olduklari donemler 2 yasa kadar. Sahsen 2 yasa kadar su var bu var dedikleri hic biseye kesin gozuyle bakilmamasi gerektigini dusunuyorum. Sıkma canını yok yere. Bu arada randevusuz gitsen araya almazlar mi

Bence de 6 aya kadar göz kasları daha gelişmemiş oluyor çünkü o yüzden pek takmadım sürekli gözlerini şaşı yapıyor mesela çok komik oluyor gelişimini tamamlasın ondan sonra olursa o zaman takarım kafaya bilmiyorum ki randevusuz alıyorlar mı istanbuldayım çocuk doktoruna randevu buldum ama göze bulamadım hala rica edicem doktordan sıra açması için kabul ederse bakar artık

Kesinlikle bide 54 gunluk seninki tam sasi kalip gozleri toparlayamadigi zamanlar sapsik sapsik ay cok guzeldi yaaa
Bence direkt git araya alirlar bende istanbuldayim zor durumda randevu bulamayinca gidiyodum aliyolardi mecbur

Ahh bebeğimin büyümesini en çok bu kafa yüzünden istiyorum galiba. Düzleşti mi sivri mi yan yatır sağ yattı sol baktı delircem artık

Kesinlikle bide 54 gunluk seninki tam sasi kalip gozleri toparlayamadigi zamanlar sapsik sapsik ay cok guzeldi yaaa
Bence direkt git araya alirlar bende istanbuldayim zor durumda randevu bulamayinca gidiyodum aliyolardi mecbur
Doktorların keyfine kalmış artık randevusu yoktu bakmadım der geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…