- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.021
Bişey olmaz 6. Aya kadar gidebilirsiniz kontrole illa 1,5-2 de olması şart değilmişİşte söylemediler anlamında dedim doğunca baktılar mi acaba
Allah yardimcin olsunBizimki baya uyanıyor takılıyor falan uyanınca
Bizde sariliktan fototerapi aldik onun icin 6.ayda goz kontrolu istediler yoksa 1 yasinda demislerdi ama bence iyi olmus simdide kontrol edilmesiBişey olmaz 6. Aya kadar gidebilirsiniz kontrole illa 1,5-2 de olması şart değilmiş
1.ayda göz ve işitme 2.ayda kalça için gidilmesi gerekiyor. Göze bağımsız gidebilirsin ben özele götürdüm normal hastanede çocuk göz doktoru yoktu direk özel cocuk doktoruna götürdüm. Yaptır canım sende yakında kontrol varsa sorarsın doktorunuzaGöz müüü bize sadece kalça dediler göze neden çağırmadılar ki
Öyle olurmuş canım. İlk aylar normal sonra düşermiş doktorlar ve sağlık ocağı ebeler öyle diyorbebekleri 3.ayda olanlar ilk 2 ay aldıkları kilo gibi mi kilo aldılar yoksa 3.ay daha az mı aldılar, benim bebeğim ilk 1. ve 2.ay bir kilo almıştı şimdi 500 gram almış ay bitene kadar anca 750 gram felan olur neden azaldı ki
Bizimde oyle canim 600 gram aldi 3.ayinda yavasliyomus artik kilo alimi normalmisbebekleri 3.ayda olanlar ilk 2 ay aldıkları kilo gibi mi kilo aldılar yoksa 3.ay daha az mı aldılar, benim bebeğim ilk 1. ve 2.ay bir kilo almıştı şimdi 500 gram almış ay bitene kadar anca 750 gram felan olur neden azaldı ki
Aynen daha gitmedik ama sağlık ocağındaki doktor gözünde tembellik var dedi bakalm göz doktoru ne diyecekBizde sariliktan fototerapi aldik onun icin 6.ayda goz kontrolu istediler yoksa 1 yasinda demislerdi ama bence iyi olmus simdide kontrol edilmesi
Aynen bende pek çekmemişim ne kendimizi ne bebeğimi bebeğimin var ama az kendimizin bi kere çektik sonra fotoğraf falan aklıma gelmedi keşke daha çok çekseymişimBen bu aralar geri donup donup dogumu yasiyorum tekrarkeske daha cok video daha cok fotograf cekseymisim resmen bitsede gitsek dedigim hamileligime ozlem duydum bikac gundur acaba hala lohusa kafasi mi
Ffff 2 dk bile surmuyo saglik ocagi muayenesi nerden anlamis tembelligi valla hic inanasim gelmiyo saglik ocaginin soylediklerine. Sen goz doktoruna gotur onu dinle.Aynen daha gitmedik ama sağlık ocağındaki doktor gözünde tembellik var dedi bakalm göz doktoru ne diyecek
Bilmiyorum ki elindeki ışıkla baktı gözlerine solda var dedi ama bakalm göz doktoru ne diyecek tabi randevu bulabilirsemmFfff 2 dk bile surmuyo saglik ocagi muayenesi nerden anlamis tembelligi valla hic inanasim gelmiyo saglik ocaginin soylediklerine. Sen goz doktoruna gotur onu dinle.
Yaa biz yakin oturuyoruz galiba buyukcekmece sahil tarafina gelirsen bi tiklativer kahve icerizKalça usg de kilo sınırı var ama 6kg dan sonra olmuyormuş usg öyle söylemişlerdi oğlumda. O yüzden 1,5.aydan sonra gittik hemen. Aynı gün çektiler Beylikdüzü devlet Hastanesi'nde. Göz içinde Avcılar a gittim 1 yaş ve 3 yaş kontrol varmış. Bilmiyordum mesela tesadüf kızım 3 yaşında bakar mısınız dedim ölçüm yapan yere gönderdi sonra sonuçları götürdük iyiymiş ikisi de. İşitme testi de 1. Ay kontrolünde yapılmıştı.
Kafa mevzusuna gelince bizimde sol taraf eğimliydi hep sağına yatıyordu çünkü ben yatmadan olduğunu düşünmemiştim. Göz dr uyardı arkasına birşey koy dönemesin solun yatır düzelir dedi reflü yatağında ki yastıkları koydum dönemedi ve düzeldi.
Kiz yok Allah korusun nobet havale tarzi bi saglik sorunu olmadigi surece sanmam daha cok kucuk. Ki asiri goz sorunu olan cocuklar bile kisa tedavilerle cabuk toparliyo hamur gibi olduklari donemler 2 yasa kadar. Sahsen 2 yasa kadar su var bu var dedikleri hic biseye kesin gozuyle bakilmamasi gerektigini dusunuyorum. Sıkma canını yok yere. Bu arada randevusuz gitsen araya almazlar miBilmiyorum ki elindeki ışıkla baktı gözlerine solda var dedi ama bakalm göz doktoru ne diyecek tabi randevu bulabilirsemmegzersizlerle gelişir diye düşünüyorum inşallah kayma gibi bişey yoktur bakalm
Bence de 6 aya kadar göz kasları daha gelişmemiş oluyor çünkü o yüzden pek takmadım sürekli gözlerini şaşı yapıyor mesela çok komik oluyorKiz yok Allah korusun nobet havale tarzi bi saglik sorunu olmadigi surece sanmam daha cok kucuk. Ki asiri goz sorunu olan cocuklar bile kisa tedavilerle cabuk toparliyo hamur gibi olduklari donemler 2 yasa kadar. Sahsen 2 yasa kadar su var bu var dedikleri hic biseye kesin gozuyle bakilmamasi gerektigini dusunuyorum. Sıkma canını yok yere. Bu arada randevusuz gitsen araya almazlar mi
Öyle olurmuş canım. İlk aylar normal sonra düşermiş doktorlar ve sağlık ocağı ebeler öyle diyor
Teşekkürler güzel anneler rahatladım sütümden şüphe etmeye başlamıştımBizimde oyle canim 600 gram aldi 3.ayinda yavasliyomus artik kilo alimi normalmis
Kesinlikle bide 54 gunluk seninki tam sasi kalip gozleri toparlayamadigi zamanlar sapsik sapsikBence de 6 aya kadar göz kasları daha gelişmemiş oluyor çünkü o yüzden pek takmadım sürekli gözlerini şaşı yapıyor mesela çok komik oluyorgelişimini tamamlasın ondan sonra olursa o zaman takarım kafaya bilmiyorum ki randevusuz alıyorlar mı istanbuldayım çocuk doktoruna randevu buldum ama göze bulamadım hala rica edicem doktordan sıra açması için kabul ederse bakar artık
Sakın sutler mis sutler guzelTeşekkürler güzel anneler rahatladım sütümden şüphe etmeye başlamıştım
Ahh bebeğimin büyümesini en çok bu kafa yüzünden istiyorum galiba. Düzleşti mi sivri mi yan yatır sağ yattı sol baktı delircem artıkKiz yok Allah korusun nobet havale tarzi bi saglik sorunu olmadigi surece sanmam daha cok kucuk. Ki asiri goz sorunu olan cocuklar bile kisa tedavilerle cabuk toparliyo hamur gibi olduklari donemler 2 yasa kadar. Sahsen 2 yasa kadar su var bu var dedikleri hic biseye kesin gozuyle bakilmamasi gerektigini dusunuyorum. Sıkma canını yok yere. Bu arada randevusuz gitsen araya almazlar mi
Doktorların keyfine kalmış artık randevusu yoktu bakmadım der geçerKesinlikle bide 54 gunluk seninki tam sasi kalip gozleri toparlayamadigi zamanlar sapsik sapsikay cok guzeldi yaaa
Bence direkt git araya alirlar bende istanbuldayim zor durumda randevu bulamayinca gidiyodum aliyolardi mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?