- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.041
Doğru söylüyorsun süt konusu çok hassasSakın sutler mis sutler guzelhep olumlu dusunuceksin is sute gelince
Yani orasi oyle ama bebekle bekleyen birinide soylene soylene de olsa alirlar sankiDoktorların keyfine kalmış artık randevusu yoktu bakmadım der geçer
Ben naparsam yapayim o istedigi tarafa ceviriyo valla biraktim pesiniAhh bebeğimin büyümesini en çok bu kafa yüzünden istiyorum galiba. Düzleşti mi sivri mi yan yatır sağ yattı sol baktı delircem artık
Banada geliyo ayni hisler ama bakarsan 9 ay hamilelikle baslayan degisim sureci bebeklerin hizla buyumesiyle birlesince insanin zaman kavramiyla oynuyo bir seye adapte oldum derken hop degisiyo kalakaliyosun cok normal bu hislerDoğru söylüyorsun süt konusu çok hassas
Bu aralar bende hep bi olumsuz düşünceler var neden böyle oldum anlamıyorum, kızımın hızla büyümesi beni çok etkiledi. Şimdiden daha minik olduğu zamanları özlüyorum şaka gibi. Bu arada çoğunuz istanbuldasınız ne güzel keşke izmirde olsaydınız bi kahve molası iyi gelirdi
Şansımı deniycem bakalmYani orasi oyle ama bebekle bekleyen birinide soylene soylene de olsa alirlar sanki
Gerçekten öyle, hamilelikte çok güzeldi. Anneliğin her saniyesi o kadar değerli ki hiçbir şeyi unutmak istemiyorum sanırım o yüzden zaman biraz yavaş aksın istiyorumBanada geliyo ayni hisler ama bakarsan 9 ay hamilelikle baslayan degisim sureci bebeklerin hizla buyumesiyle birlesince insanin zaman kavramiyla oynuyo bir seye adapte oldum derken hop degisiyo kalakaliyosun cok normal bu hislerkeske yaa istanbulda oluncada denklesilmiyo ki bi yerden bi yere gidebilmek sehir degistirmeye bedel
Kesinlikle bi yere gidebilmek istanbulda mesele ya hele çocukla gecen gün arka sokaktaki bime gittim giderken sakindi dönerken çığlık kıyamet eve zor vardımBanada geliyo ayni hisler ama bakarsan 9 ay hamilelikle baslayan degisim sureci bebeklerin hizla buyumesiyle birlesince insanin zaman kavramiyla oynuyo bir seye adapte oldum derken hop degisiyo kalakaliyosun cok normal bu hislerkeske yaa istanbulda oluncada denklesilmiyo ki bi yerden bi yere gidebilmek sehir degistirmeye bedel
Bende zaman yavaş geçsin istiyorum ya en güzel zamanları doya doya sevmek istiyorum neden kucağa alışmasın diye bırakırlarmış ki acaba şuan bu günleri çabuk geçecek diye üzülüyorum benGerçekten öyle, hamilelikte çok güzeldi. Anneliğin her saniyesi o kadar değerli ki hiçbir şeyi unutmak istemiyorum sanırım o yüzden zaman biraz yavaş aksın istiyorum
Menenjit ileriki aylarda olmuyor muydu ? Sağlıklıysa gelişimi yerindeyse boyuna kilosuna takılma her bebeğin gelişimi ve doğum kilosu farklıHerkese iyi geceler kızlar.Bebikin bugün doktor kontrolü vardı.Ben mama verir artık diye düşünürken kilosu iyi verme sakın dedi.2 ay 12 günlüğüz 5380 gram 61 cm sizin bu günlerde nasıldı.Öyle iri bacaklı kollu bi bebek değil bende özeniyorum açıkçası ve birazda dinlenebilmek için mama vermek istiyorum çünkü mamayı annem,eşimde verebilir diyorum
Birde menenjit aşısı da yaptırmamı istedi.Siz yaptırdınız mı?
Benimki 7-8 saat duruyor emmeden. Uyumadan önce aşırı uzun bir emme yapıyor ilginç şekilde. Bayaa uzun. Sanki stok yapıyor. Sonra her gece olmasa da bazı geceler 7-8 saat uyuyor. Sabah yine çok uzun bir emme oluyor. Uyandırmıyorum açıkçası.Ben hep uyandiriyordum emzirmek için, bu bi haftadır falan kendi uyansın diye bekliyorum. Uzun süre uyanmazsa ben uyandırıp emziriyorum yine. Hatta geçen ben yorgunluktan uyuyakalmışım 4-5 o da hiç uyanmamış ki hiç sesini duymadım. Demekki 4 5 saat durabiliyor emzirmeden diye düşünmüştüm ben de
Benimki 7-8 saat uyuyor. Gece emzirmiyorum ama bence iyi dinlendiğim için sütümde azalma olmuyor nSutu etkilemiyo mu? Benimkide 40 gunlukken gittigimizde aynisini soyledi ama ben hala 2 saatte bir emziriyorum gerci ben uyanmasam o uyaniyo
Şuan 0-3 aylıklar 2 aylık bebeğime tam oluyor.Merhaba Kızlar kışlık kıyafetlerin bedenlerini kaç alıyorsunuz bebislere
Masallah masallah kicini kasiBenimki 7-8 saat uyuyor. Gece emzirmiyorum ama bence iyi dinlendiğim için sütümde azalma olmuyor n
Ben saldim o isi aglasada takiliyorum oyleKesinlikle bi yere gidebilmek istanbulda mesele ya hele çocukla gecen gün arka sokaktaki bime gittim giderken sakindi dönerken çığlık kıyamet eve zor vardım
Bi yandan da buyuse oyun oynasak gezsek tozsak diyorum degisik kafalarGerçekten öyle, hamilelikte çok güzeldi. Anneliğin her saniyesi o kadar değerli ki hiçbir şeyi unutmak istemiyorum sanırım o yüzden zaman biraz yavaş aksın istiyorum
Rotayla aynı gün yaptırabilir miyiz ayın 9unda rota olacak dedim yaptırabilirsiniz dedi.Hiç bilgim yok açıkçası doktor diyene kadar menenjit aklıma gelmemişti.Menenjit ileriki aylarda olmuyor muydu ? Sağlıklıysa gelişimi yerindeyse boyuna kilosuna takılma her bebeğin gelişimi ve doğum kilosu farklı
Bunu ben yaşıyorum sanıyordum tek. İnanılmaz bir şekilde fotoğraflara videolara bakıyorum. Sancı çekerken çekilen videolarım bile keyifli geliyor. Zor da olsa kızıma kavuşmak için araçtı onlar. Her süreci çok sevdim. Bugün arkadaşlarıma doğumu anlattım 16 saat suni sancı ve 10 cm açıklığa rağmen çataldan kalkıp sezeryan olmak zorunda kaldığım halde hala keyifle mutlu anlatabildim.Ben bu aralar geri donup donup dogumu yasiyorum tekrarkeske daha cok video daha cok fotograf cekseymisim resmen bitsede gitsek dedigim hamileligime ozlem duydum bikac gundur acaba hala lohusa kafasi mi
Ah ah annelik her ani baska guzel her ani baska manyakca ahahahBunu ben yaşıyorum sanıyordum tek. İnanılmaz bir şekilde fotoğraflara videolara bakıyorum. Sancı çekerken çekilen videolarım bile keyifli geliyor. Zor da olsa kızıma kavuşmak için araçtı onlar. Her süreci çok sevdim. Bugün arkadaşlarıma doğumu anlattım 16 saat suni sancı ve 10 cm açıklığa rağmen çataldan kalkıp sezeryan olmak zorunda kaldığım halde hala keyifle mutlu anlatabildim.
İki canlı aşının arasında 20 gün olmalı dedi hemşireRotayla aynı gün yaptırabilir miyiz ayın 9unda rota olacak dedim yaptırabilirsiniz dedi.Hiç bilgim yok açıkçası doktor diyene kadar menenjit aklıma gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?