2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sakın sutler mis sutler guzel hep olumlu dusunuceksin is sute gelince
Doğru söylüyorsun süt konusu çok hassas
Bu aralar bende hep bi olumsuz düşünceler var neden böyle oldum anlamıyorum, kızımın hızla büyümesi beni çok etkiledi. Şimdiden daha minik olduğu zamanları özlüyorum şaka gibi. Bu arada çoğunuz istanbuldasınız ne güzel keşke izmirde olsaydınız bi kahve molası iyi gelirdi

Ahh bebeğimin büyümesini en çok bu kafa yüzünden istiyorum galiba. Düzleşti mi sivri mi yan yatır sağ yattı sol baktı delircem artık
Ben naparsam yapayim o istedigi tarafa ceviriyo valla biraktim pesini sadece gun icinde sirti basi dinlesin diye kucagimda bol bol gezdirmeye calisiyorum o kadar

Banada geliyo ayni hisler ama bakarsan 9 ay hamilelikle baslayan degisim sureci bebeklerin hizla buyumesiyle birlesince insanin zaman kavramiyla oynuyo bir seye adapte oldum derken hop degisiyo kalakaliyosun cok normal bu hisler keske yaa istanbulda oluncada denklesilmiyo ki bi yerden bi yere gidebilmek sehir degistirmeye bedel

Gerçekten öyle, hamilelikte çok güzeldi. Anneliğin her saniyesi o kadar değerli ki hiçbir şeyi unutmak istemiyorum sanırım o yüzden zaman biraz yavaş aksın istiyorum

Kesinlikle bi yere gidebilmek istanbulda mesele ya hele çocukla gecen gün arka sokaktaki bime gittim giderken sakindi dönerken çığlık kıyamet eve zor vardım

Gerçekten öyle, hamilelikte çok güzeldi. Anneliğin her saniyesi o kadar değerli ki hiçbir şeyi unutmak istemiyorum sanırım o yüzden zaman biraz yavaş aksın istiyorum
Bende zaman yavaş geçsin istiyorum ya en güzel zamanları doya doya sevmek istiyorum neden kucağa alışmasın diye bırakırlarmış ki acaba şuan bu günleri çabuk geçecek diye üzülüyorum ben

Herkese iyi geceler kızlar.Bebikin bugün doktor kontrolü vardı.Ben mama verir artık diye düşünürken kilosu iyi verme sakın dedi.2 ay 12 günlüğüz 5380 gram 61 cm sizin bu günlerde nasıldı.Öyle iri bacaklı kollu bi bebek değil bende özeniyorum açıkçası ve birazda dinlenebilmek için mama vermek istiyorum çünkü mamayı annem,eşimde verebilir diyorum
Birde menenjit aşısı da yaptırmamı istedi.Siz yaptırdınız mı?

Menenjit ileriki aylarda olmuyor muydu ? Sağlıklıysa gelişimi yerindeyse boyuna kilosuna takılma her bebeğin gelişimi ve doğum kilosu farklı

Benimki 7-8 saat duruyor emmeden. Uyumadan önce aşırı uzun bir emme yapıyor ilginç şekilde. Bayaa uzun. Sanki stok yapıyor. Sonra her gece olmasa da bazı geceler 7-8 saat uyuyor. Sabah yine çok uzun bir emme oluyor. Uyandırmıyorum açıkçası.

Benimki 7-8 saat uyuyor. Gece emzirmiyorum ama bence iyi dinlendiğim için sütümde azalma olmuyor n
Masallah masallah kicini kasi dogrudur benim gogusler bide buyuk degil bence o yuzden de cabuk doluyodur diyorum aciyo yaa gece 3 saati gecerse cocuk emmese bile sagmak gerekiyo malesef

Kesinlikle bi yere gidebilmek istanbulda mesele ya hele çocukla gecen gün arka sokaktaki bime gittim giderken sakindi dönerken çığlık kıyamet eve zor vardım
Ben saldim o isi aglasada takiliyorum oyle tabi keyfinden agliyosa bi sorunu varsa sonic hizinda evdeyim

Menenjit ileriki aylarda olmuyor muydu ? Sağlıklıysa gelişimi yerindeyse boyuna kilosuna takılma her bebeğin gelişimi ve doğum kilosu farklı
Rotayla aynı gün yaptırabilir miyiz ayın 9unda rota olacak dedim yaptırabilirsiniz dedi.Hiç bilgim yok açıkçası doktor diyene kadar menenjit aklıma gelmemişti.

Ben bu aralar geri donup donup dogumu yasiyorum tekrar keske daha cok video daha cok fotograf cekseymisim resmen bitsede gitsek dedigim hamileligime ozlem duydum bikac gundur acaba hala lohusa kafasi mi
Bunu ben yaşıyorum sanıyordum tek. İnanılmaz bir şekilde fotoğraflara videolara bakıyorum. Sancı çekerken çekilen videolarım bile keyifli geliyor. Zor da olsa kızıma kavuşmak için araçtı onlar. Her süreci çok sevdim. Bugün arkadaşlarıma doğumu anlattım 16 saat suni sancı ve 10 cm açıklığa rağmen çataldan kalkıp sezeryan olmak zorunda kaldığım halde hala keyifle mutlu anlatabildim.

Ah ah annelik her ani baska guzel her ani baska manyakca ahahah gercekten dusundukce bu sipa buyusunde kardes dusuneyim diyorum icimden boyle boyle geciyo zaman iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…