- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.061
Ağlamaktan boğazı acıyıp öksürmeye başlıyor hemen oluyo bu gerci iki üç dk ağlıyor almazsam dozu artırıyor çok ağlıyor alıyorum hemenBen saldim o isi aglasada takiliyorum oyletabi keyfinden agliyosa bi sorunu varsa sonic hizinda evdeyim
Ah o dudak buzme ic cekme yok muuuu usta manipulatorler yemin ediyorumAğlamaktan boğazı acıyıp öksürmeye başlıyor hemen oluyo bu gerci iki üç dk ağlıyor almazsam dozu artırıyor çok ağlıyor alıyorum hemenama sonra iç çekiyor üzülüyorm
Bende burada öyle bişey okumuştum ondan yazdım özellikle de sordum aynı gün olabilir mi diye olur dediİki canlı aşının arasında 20 gün olmalı dedi hemşire
Siz minyon diyordunuz bebeğe de minyon değil biz 4700 kg 58 cm ydik o günlerde neden kilosu iyi olmasınHerkese iyi geceler kızlar.Bebikin bugün doktor kontrolü vardı.Ben mama verir artık diye düşünürken kilosu iyi verme sakın dedi.2 ay 12 günlüğüz 5380 gram 61 cm sizin bu günlerde nasıldı.Öyle iri bacaklı kollu bi bebek değil bende özeniyorum açıkçası ve birazda dinlenebilmek için mama vermek istiyorum çünkü mamayı annem,eşimde verebilir diyorum
Birde menenjit aşısı da yaptırmamı istedi.Siz yaptırdınız mı?
Tam olarak benim bebeğim işte ne yapıyor ne ediyor sağa dönüyor öyle bir alışkanlık yapmış ki pusette bile sağa yatıyor her defasında bende yat oğlum karışmıyorum diye söylensem de düzlük kalacak korkusu ile elim durmadan kafadaBen naparsam yapayim o istedigi tarafa ceviriyo valla biraktim pesinisadece gun icinde sirti basi dinlesin diye kucagimda bol bol gezdirmeye calisiyorum o kadar
Ben de şimdi buraya yazıp soracaktım. 2 gündür son emmesini dolu dolu yapıyor hatta yarım saat aralıklar uyanıp sonra 5-6 saat uyuyor, ben de uyuyakalıyorum acaba alarm kursam uyandırsam mı ya da o arada sütü sağmamız mı gerekiyor? Çünkü neredeyse pütürcükleniyor göğüslerim süt birikmesinden. Daha yeni başladı bu 2 gün oldu kendimi de nasıl suçlu hissettim keşke alarm kursaydım diye çünkü normalde gerek olmadan 2-2.5 saatte bir uyanıp emiyordu. Ben sütüm içinde endişelendim sağılmayınca az mı üretmeye başlarBenimki 7-8 saat duruyor emmeden. Uyumadan önce aşırı uzun bir emme yapıyor ilginç şekilde. Bayaa uzun. Sanki stok yapıyor. Sonra her gece olmasa da bazı geceler 7-8 saat uyuyor. Sabah yine çok uzun bir emme oluyor. Uyandırmıyorum açıkçası.
yüzüne bakıyor ve dinliyorsa normaldir bence. Sesli bişeyler sallasan kulak dibinde dönecektir alkış falan yapıp bak birdeKızlar bebeğim tam 2 aylık işitme testini geçti en küçük sesleri bile algılıyor konuşuyorum dinliyor yüzüme bakıp ama sesin geldi yöne dönmüyor tepki vermiyor normal mi erken mi bunun için
Yanlış hatırlamıyorsam sizin bebeğinizde de gelişim geriliği vardı sanırım. 38.haftada 2820 doğdu benim bebegim 2.ay kontrolünde 5120 çıktı. Bende mamaya geçeriz diyordum ama doktor da ebe de mamaya gerek yok sütün yetiyor dediler, ama bende bebek küçük diye hep kafama takıyorum dün arkadaşım geldi mesela ay küçücük hafifcik dedi falan dediler ben stres oluyorum büyümüyor küçük mu diyeHerkese iyi geceler kızlar.Bebikin bugün doktor kontrolü vardı.Ben mama verir artık diye düşünürken kilosu iyi verme sakın dedi.2 ay 12 günlüğüz 5380 gram 61 cm sizin bu günlerde nasıldı.Öyle iri bacaklı kollu bi bebek değil bende özeniyorum açıkçası ve birazda dinlenebilmek için mama vermek istiyorum çünkü mamayı annem,eşimde verebilir diyorum
Birde menenjit aşısı da yaptırmamı istedi.Siz yaptırdınız mı?
Bu gerilikse bizimki ne? Doktor hiç gerilikten bahsetmiyor bize normal diyor ama 4700 kg yani benim oğlum 2 ay 10 günlükYanlış hatırlamıyorsam sizin bebeğinizde de gelişim geriliği vardı sanırım. 38.haftada 2820 doğdu benim bebegim 2.ay kontrolünde 5120 çıktı. Bende mamaya geçeriz diyordum ama doktor da ebe de mamaya gerek yok sütün yetiyor dediler, ama bende bebek küçük diye hep kafama takıyorum dün arkadaşım geldi mesela ay küçücük hafifcik dedi falan dediler ben stres oluyorum büyümüyor küçük mu diye
Ne kadarlık oldu bebisiniz. Benimkiler tam 2.5 aylık uyanmasalar 5-6 saat uyandirmam kesinlikle. Yenidogan degiller artik aclık toleranslari da gelişti.Ben de şimdi buraya yazıp soracaktım. 2 gündür son emmesini dolu dolu yapıyor hatta yarım saat aralıklar uyanıp sonra 5-6 saat uyuyor, ben de uyuyakalıyorum acaba alarm kursam uyandırsam mı ya da o arada sütü sağmamız mı gerekiyor? Çünkü neredeyse pütürcükleniyor göğüslerim süt birikmesinden. Daha yeni başladı bu 2 gün oldu kendimi de nasıl suçlu hissettim keşke alarm kursaydım diye çünkü normalde gerek olmadan 2-2.5 saatte bir uyanıp emiyordu. Ben sütüm içinde endişelendim sağılmayınca az mı üretmeye başlar
Benimkiler senden de fena 2.5 ayliklar ikizler 4600-4700. Ama ben hic takilmiyorum saglikli olsunlar kilo alimi yeterli olsun da zamanla ara kapanir diye düşünuyorumBu gerilikse bizimki ne? Doktor hiç gerilikten bahsetmiyor bize normal diyor ama 4700 kg yani benim oğlum 2 ay 10 günlük
Ben uyandırmıyorum. Çevremdekiler bunu duyunca şok oldular. Kendimi garip hissettirdiler. O yüzden sordum aslında.Ben de şimdi buraya yazıp soracaktım. 2 gündür son emmesini dolu dolu yapıyor hatta yarım saat aralıklar uyanıp sonra 5-6 saat uyuyor, ben de uyuyakalıyorum acaba alarm kursam uyandırsam mı ya da o arada sütü sağmamız mı gerekiyor? Çünkü neredeyse pütürcükleniyor göğüslerim süt birikmesinden. Daha yeni başladı bu 2 gün oldu kendimi de nasıl suçlu hissettim keşke alarm kursaydım diye çünkü normalde gerek olmadan 2-2.5 saatte bir uyanıp emiyordu. Ben sütüm içinde endişelendim sağılmayınca az mı üretmeye başlar
Bakıyo dinliyo gülüyo ama yok çıngırakla denedim bakmıyor yine takip edicem bakalm erken mi bunun için onu da bilmiyorum gerçiyüzüne bakıyor ve dinliyorsa normaldir bence. Sesli bişeyler sallasan kulak dibinde dönecektir alkış falan yapıp bak birde
Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an. Ben de o yüzden kendimi kötü hissettim ama bir yandan da inanılmaz iyi 5 saat bile olsa 2 gündür deliksiz uyumak insanın aklını yerine getiriyor. Oğlum 9 yaşında onda hiç bilmedim ben yok 15 dk bir meme 15 dk diğer meme o sırayla emer boşaltırdı, ne sütüm küstü ne başka bir şey. Sarılık zamanı dikkat etmiştim ilk ay sonra doktor hatta ben uyandırıyorum diye kızmıştı büyüme hormonu gece salgılanır o acıksa uyanır zaten diye. Şimdi sürekli sağmazsan meme az üretir psikolojisi yerleşiyor hepimize sürekli sağınca da zaten az geliyor ve herkes sütü az diye düşünüp stres yaşıyor. Buzluk stoğu yapılmayacaksa sanırım bebek, anne döngüsüne müdahale etmemek gerekBen uyandırmıyorum. Çevremdekiler bunu duyunca şok oldular. Kendimi garip hissettirdiler. O yüzden sordum aslında.
Uyandırmamaya devam edeceğim. Benim de sütüm doluyor taşıyor geceleri hatta. Ama sabah uyanınca bir güzel emiyor tamamen boşaltıyor. 1 aylık olduğundan beri böyle hemen hemen 1 aydır azalma hiç olmadı sütümde.
İnanılmaz iyi dinleniyorum. Buda süt üretimi için önemli. Sanırım dengeliyor
2 aylık benimki deNe kadarlık oldu bebisiniz. Benimkiler tam 2.5 aylık uyanmasalar 5-6 saat uyandirmam kesinlikle. Yenidogan degiller artik aclık toleranslari da gelişti.
Kapanır değl mi ya inşallah ben de öyle umuyorum mama veriyor musunBenimkiler senden de fena 2.5 ayliklar ikizler 4600-4700. Ama ben hic takilmiyorum saglikli olsunlar kilo alimi yeterli olsun da zamanla ara kapanir diye düşünuyorum
Erken canim ilgisini cekicek seyler kullan ama o takip icin erken. Mesela cingiragi once orta hatta tut sonra yanlardan yap takip olayindan once odak gelisiyo cunkuBakıyo dinliyo gülüyo ama yok çıngırakla denedim bakmıyor yine takip edicem bakalm erken mi bunun için onu da bilmiyorum gerçi
Benimki biraz takıntı oldu birde bebek göğsümle emerken resmen kavga ediyor.Mıncıklıyor,yoluyor beni doymadığını düşünüyorum öyle olunca.Siz minyon diyordunuz bebeğe de minyon değil biz 4700 kg 58 cm ydik o günlerde neden kilosu iyi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?