2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim oğlumda öyle bugün canımı yaktı memeye bastırıyor. Süt gelmeyince çırpınıp çekiştiriyor belli oluyor

Kesinlikleeeee bencede uzaklik sart. Cok sinir bisey anneligini yasatmiyolar insana. Al gotur desen goturcekler hee

Seni en iyi ben anlıyorum benim oğlum da zayıf sma Sağlıklı olsunlar ya ne yapalım

merhaba canim
normalde doktor dogum kilosu na gore belirliyor kilo alimini
benim ikizlerde cok zayifti dogdugunda ama sagliklardi
Şuan bile birinin kilosu sinirda çok sukur yemeginide yiyor ama zayif
Bu kilo konusu beni çok yordu ve gerdi gerçekten. Bebe emiyor, emmek için ikimizi de uykusuz bırakıyor ama almıyor ya. O kadar emmeye 7-8 kilo olmasını beklerim ama ı ıh. Daha 3. Ayda kilo alımı da azalacak deniyor. Hiç almayacak herhalde o zaman.
Sağlıklı olduğunu nasıl anlayacağımı da bilmiyorum. Kiloyla anlamıyor muyuz normalde.

Günlerce ağladım aşırı stres yaptım ama ne yapayım ki,, gelişimi iyi mi hareketleri, huzurlu mu ona bakacağız ne yapalım , kız mı senin

Kizlar sanirim bebegim ustmuş bugun biraz oksuruyor ve ateside 37.3lerde
Sizce doktora goturmelimiyim?
Yada ateş dusurucumu versem
Naptın canım doktora götürdün mü? Öksürüğü nasıl balgamlı mı, ateşi çıktı mı? Hastanelerde mikrop kaynıyor insan götürmek istemiyor

Naptın canım doktora götürdün mü? Öksürüğü nasıl balgamlı mı, ateşi çıktı mı? Hastanelerde mikrop kaynıyor insan götürmek istemiyor
Suan daha iyi canim arada oksuruyor
Atesi icinde agri kesici verdim
Baktim oksurugu devam ederse goturcem mecbur
hastanede mikrop kayniyor dedigin gibi

Bizde asi yaptırdık bugün benim bebekde çok kilo almamış 4700 olmuş zaten 3700 doğdu
Emmiyor mama ve sagdigim sütü veriyorum

Kafa cevreleri ne kadar bebeklerinizin benim ayda 0.5 cm artmış

Günlerce ağladım aşırı stres yaptım ama ne yapayım ki,, gelişimi iyi mi hareketleri, huzurlu mu ona bakacağız ne yapalım , kız mı senin
Çok hareketli, memede olduğu sürece huzurlu falan. Erkek bebiş.
Bizde asi yaptırdık bugün benim bebekde çok kilo almamış 4700 olmuş zaten 3700 doğdu
Emmiyor mama ve sagdigim sütü veriyorum

Kafa cevreleri ne kadar bebeklerinizin benim ayda 0.5 cm artmış
40 cm olmuş dedi ebe. 35 cm doğmuştu. Ayda 2.5 cm yapıyor ya.

Selamlaaaar 4.ayda uyku gerilemesi mi dersin yalanci meme reddi mi dersin neler neler okudum daha bismillah surda kac gun oldu 4.aya giris yapali kurulmus saat gibi basladik. Sanirim 4.trimester dedikleri ilk3 aylik donem cok dogru bi tespitmis. Meme reddiyle ve uykuya dalmada sorunlarla giris yaptik cikisimiz nasil olur bilmiyorum

Dün bir bugün iki yaaaa 4 e Girmeyi mi beklemiş minnoşşş Allahım Yardım etsin bize

Bebegin ksc kilo dogdu

Beylikdüzü, yazın çekmece sahil yapıyorduk ama bu sene iptaliz malum. Bende 2 tane daha var ve büyük 3 e gidiyor onu okula götür eve gel evi topla yemek yap ve bunları da küçük hanımın izin verdiği zamanlarda yap sonra git tekrar oğlanı al akşam 7,3 oluyor. Keşke yapabilsek öyle bir kahve molası seneye inşallah ben bütün plan projeyi seneye diye yaptım şimdiden kızlara mayo bikini aldım inşallah tatil yapmak istiyorum bakalım hayaller hayatlar ne kadar gerçekleşecek.

Kafanın önünde eğim vardı şeker poşeti örneği vereyim sana bir tarafa yatık koyarsan içi o tarafa toplaşır diğer taraf oraya doğru yatık şekil olur ya öyle sağa yattığı için sol taraf 45 derece neredeyse eğimliydi. Ama bu doğduğunda bile vardı o yüzden zor da bir doğum olduğu için ben ona yormuştum zorlamıyordum bebeği bir de çeviriyordu kafayı kendisi zaten göz muayenesinde dr uyarınca dönmek istesede arkasına takoz koy dönemesin dedi bizde de reflü yatağı vardı onun üstündeki yastıklara göre yatırınca dönemedi ve düzeldi gerçekten şu an anlaşılmıyor ve o da alıştı sola yatmaya artık inatla dönmüyor.

Bu arada günü ayanlara günaydin telefonu elime alıp bakamadığım günler olduğu doğrudur. Bazen bakıp cevap verme müsaitliği de olmuyor sadece okuyorum beynim sonradan çözümleyip algılıyor. Uykudan esnemekten gözlerim yaşarıyor misal şu an ay neyse modumuz düşmesin. Bu kışı atlatalım sonrası çoğ eğlenceli ve yorgunluktan anlamıyoruz ama bu kokuyu bol bol içimize çekip sarılalım. Sonra izin isteyerek sarılıyoruz çünkü

Günaydııınn, hayırlı huzurlu bol gülücüklü cumalar olsun benim cimcime 3300 doğmuştu, 15.günde kilosu 2900 çıkınca doktorumuz mama başlattı o şekilde toparladık şükür.
Son kontrolde 4500 çıktı kilosu boyu da 55cm gayet iyi dedi dr bana biraz az geldi ama toplum baskısından sanırım, yapılı bir insan olduğum için herkes kocaman bebek bekledi herhalde
Aklıma takılan bir konu var ama sürekli elini emmeye başladı, her gören aç bu çocuk aç olmasa emmez diyor ama sürekli emiyor, sütüm de var hani anlayamadım
Aşılar konusunda da sağlık ocağı ya da dr bilgilendirme yapmadı rota ve menenjit için yani adı bile geçmedi onların, eşime rica ettim soracak bugün uğrayıp, en son 3 tane yapılan aşılardan oldu

Emmesi hep açlıktan olmuyor. Bir ebe şey demişti. Bazı insanlar günde sağlam 2 öğün yapar arada atıştırıp durmaz. Bazılrı ise gün içinde sürekli atıştırmak ister az az. Bebeklerin bazısı da sürekli emme refleksi ile ağzında meme süt olsun ister sürekli atıştıran insan gibi aç değil ama yemeyi seviyor . Benimki de çok sık meme istiyor gündüz. Ben elini ağzına attığı her an emziryorım. Çevremde bu çocuk emzik istiyor diyorlar emme refleksi var aç değil diyorlar ama dinlemiyorum. 5 dk önce dakikalarca emzirdiğim bebek hemen yine elini ağzına atınca alıp tekrar emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…