2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar acaba kucakta memede uyutmadan bebeği yatağına koyup pış pış ve pat pat yaparak uyutan var mı?
Memede iyice uykusu geliyor. Kaldırıp gaz çıkartırken kucakta uyuyor benimki. Gazı çıkıp yatağa uyumadan koyarsam kalkıyor. Her uyumada kucakta uyutmak zor oluyor. Gazını çıkarır çıkarmaz yatağına koyup orada uyutmak istiyorum ama ağlıyor. Çözüm bulamadım. Acaba erken mi Şuan düzen kurmak için?

Bebeklerin en iyi bildiği şey emmek bu yüzden sürekli emmek istiyorlar, rahatlamak için, kaka yapmak için vs. Eğer bebeğin ses çıkarmaya başladıysa diş yerleri kaşınıyormuş o yüzden elleri hep ağzında oluyor. Elini ağzından çekmemek gerekiyor. Bebek açsa çok ağlar zaten merak etme. İki aşınında yapılması gerekiyor bence. Rota 2 doz 3 ve 5 ayda yapacağım, menenjit 3 doz 5,7,12 yapacağım ben

Çok uykusu varsa yatağına koyunca emzik veriyorum pış pış yapıp uyutuyorum. Ama çok nadir oluyor bu durum. En kolay memede uyuyor

Ay senin hayat kosturman cok yogun evet insallah seneye denicem yaaa bakalim bende benim sipaninda solunda o dalgalanma solada yatiyo halbuki ama sagi komple iptal edeyim bi muddet

Sahsen erken diye dusunuyorum. Yani uyku saatlerini duzenleyebilirsin bu donemler evet. Ama uyku sekli cok degisiyo. Bi donem oldu yatagina hala uyanikken koydum kendi kendine uyudu. Bi donem oldu sadece memede uyudu. Suan kucakta deli dana gibi sallanarak ve yuksek pispis sesiyle aglayarak uyuyo. Daha dip gorur muyuz bilmiyorum ama degisiyo devamli sakinlestirme teknikleri ogretmek daha mantikli geliyo o yuzden

Ayy maşallah ya 4 aylık mı oldu seninki zor olacağı söyleniyordu ama girer girmezde başlamazsın ya uykuya dalma sorunları hakim olduğumuz konularda meme reddi beni korkutur ama bizim daha 1 aydan fazla var
Menenjit aşısı yaptırdın mı sen, hangisini yaptıracaksın

Çoooook nadir böyle uyuyor memede uyuyor genelde daha küçükler ya ben de karışmıyorum nasıl isterse öyle uyuyor

Bu arada çok araştırdım menenjit aşısı faz4 aşamasındaymış yani insanlar üzerinde denenme aşaması o yüzden yaptırmayacağım şimdilik kalsın

2.ay kontrolünde mi 4500 çıktı? Çok kilo kaybetti benim oğlum da o yüzden doktor bize de iyi diyor bizim de bu civardı 2.ay, benim oğlum da salyalandı elini emiyor diş mi çıkacak yoksaaaaa, ama açlıktan emmiyor emin ol ağlardı aç olsa

4e girdik canim 3+5 diyeyim girer girmez selamin aleykum dedik gercekten. Meme reddi gunduz var suan gece veya uyku halinde sorun yok ama gunduz adam akilli emmiyo. Menenjit asisini henuz yaptirmadim biraz asi takvimimiz karisti bizim 3 5 13 yazmis doktorumuz ama 7 9 13 olsun diye onericem bakalim

Meme reddini nasıl aşıyorsun :/
Karanlik odada beyaz gurultu ilgisini cekecek baska seyler olmadan kundak yapip deniyorum canim hala emmiyosa ayakta dolasarak deniyorum yatakta ziplayarak deniyorum bunun ilerisi amuda kalkmak bakalim

Karanlik odada beyaz gurultu ilgisini cekecek baska seyler olmadan kundak yapip deniyorum canim hala emmiyosa ayakta dolasarak deniyorum yatakta ziplayarak deniyorum bunun ilerisi amuda kalkmak bakalim
Ya kıyamammm her şeyi yapmışsın annesi ya inşallah çok çok kısaaa sürer bu olay hemen bitsin lütfen

N Nedesemolmuyor1 canım senin kafa yastığından aldım yarın gelir heralde. Nasıl kullancam ben tamamen sola yatırmak istiyorum o yastıkla yani sağ ve düz yatmasını önlemem lazım düzleşme geçsin diye. Kafa yastığında sağa veya düz yatsa düzleşme devam eder mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…