- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.988
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.161
Bebeklerin en iyi bildiği şey emmek bu yüzden sürekli emmek istiyorlar, rahatlamak için, kaka yapmak için vs. Eğer bebeğin ses çıkarmaya başladıysa diş yerleri kaşınıyormuş o yüzden elleri hep ağzında oluyor. Elini ağzından çekmemek gerekiyor. Bebek açsa çok ağlar zaten merak etme. İki aşınında yapılması gerekiyor bence. Rota 2 doz 3 ve 5 ayda yapacağım, menenjit 3 doz 5,7,12 yapacağım benGünaydııınn, hayırlı huzurlu bol gülücüklü cumalar olsunbenim cimcime 3300 doğmuştu, 15.günde kilosu 2900 çıkınca doktorumuz mama başlattı o şekilde toparladık şükür.
Son kontrolde 4500 çıktı kilosu boyu da 55cm gayet iyi dedi dr bana biraz az geldi ama toplum baskısından sanırım, yapılı bir insan olduğum için herkes kocaman bebek bekledi herhalde
Aklıma takılan bir konu var ama sürekli elini emmeye başladı, her gören aç bu çocuk aç olmasa emmez diyor ama sürekli emiyor, sütüm de var hani anlayamadım
Aşılar konusunda da sağlık ocağı ya da dr bilgilendirme yapmadı rota ve menenjit için yani adı bile geçmedi onların, eşime rica ettim soracak bugün uğrayıp, en son 3 tane yapılan aşılardan oldu
Çok uykusu varsa yatağına koyunca emzik veriyorum pış pış yapıp uyutuyorum. Ama çok nadir oluyor bu durum. En kolay memede uyuyorKızlar acaba kucakta memede uyutmadan bebeği yatağına koyup pış pış ve pat pat yaparak uyutan var mı?
Memede iyice uykusu geliyor. Kaldırıp gaz çıkartırken kucakta uyuyor benimki. Gazı çıkıp yatağa uyumadan koyarsam kalkıyor. Her uyumada kucakta uyutmak zor oluyor. Gazını çıkarır çıkarmaz yatağına koyup orada uyutmak istiyorum ama ağlıyor. Çözüm bulamadım. Acaba erken mi Şuan düzen kurmak için?
Geçmiş olsunSuan daha iyi canim arada oksuruyor
Atesi icinde agri kesici verdim
Baktim oksurugu devam ederse goturcem mecbur
hastanede mikrop kayniyor dedigin gibi
Valla saskinim yani tamam basima gelecekleri biliyodum da boyle cat diye olacagini tahmin etmemistimDün bir bugün iki yaaaa 4 e Girmeyi mi beklemiş minnoşşşAllahım Yardım etsin bize
Ay senin hayat kosturman cok yogun evet insallah seneyeBeylikdüzü, yazın çekmece sahil yapıyorduk ama bu sene iptaliz malum. Bende 2 tane daha var ve büyük 3 e gidiyor onu okula götür eve gel evi topla yemek yap ve bunları da küçük hanımın izin verdiği zamanlarda yap sonra git tekrar oğlanı al akşam 7,3 oluyor. Keşke yapabilsek öyle bir kahve molasıseneye inşallah ben bütün plan projeyi seneye diye yaptım şimdiden kızlara mayo bikini aldım inşallah tatil yapmak istiyorum bakalım hayaller hayatlar ne kadar gerçekleşecek.
Kafanın önünde eğim vardı şeker poşeti örneği vereyim sana bir tarafa yatık koyarsan içi o tarafa toplaşır diğer taraf oraya doğru yatık şekil olur ya öyle sağa yattığı için sol taraf 45 derece neredeyse eğimliydi. Ama bu doğduğunda bile vardı o yüzden zor da bir doğum olduğu için ben ona yormuştum zorlamıyordum bebeği bir de çeviriyordu kafayı kendisi zaten göz muayenesinde dr uyarınca dönmek istesede arkasına takoz koy dönemesin dedi bizde de reflü yatağı vardı onun üstündeki yastıklara göre yatırınca dönemedi ve düzeldi gerçekten şu an anlaşılmıyor ve o da alıştı sola yatmaya artık inatla dönmüyor.
3 gun banyo yok onun disinda bi sure sonra yara irin yapar kabuk baglar akar eder hicbisey yapmayacaksin pansuman vs.. o kadar bisey yokKizlar verem asisindan sonra dikkat etmemis gereken bir sey var mi ?
Sahsen erken diye dusunuyorum. Yani uyku saatlerini duzenleyebilirsin bu donemler evet. Ama uyku sekli cok degisiyo. Bi donem oldu yatagina hala uyanikken koydum kendi kendine uyudu. Bi donem oldu sadece memede uyudu. Suan kucakta deli dana gibi sallanarak ve yuksek pispis sesiyle aglayarak uyuyo. Daha dip gorur muyuz bilmiyorum ama degisiyo devamli sakinlestirme teknikleri ogretmek daha mantikli geliyo o yuzdenKızlar acaba kucakta memede uyutmadan bebeği yatağına koyup pış pış ve pat pat yaparak uyutan var mı?
Memede iyice uykusu geliyor. Kaldırıp gaz çıkartırken kucakta uyuyor benimki. Gazı çıkıp yatağa uyumadan koyarsam kalkıyor. Her uyumada kucakta uyutmak zor oluyor. Gazını çıkarır çıkarmaz yatağına koyup orada uyutmak istiyorum ama ağlıyor. Çözüm bulamadım. Acaba erken mi Şuan düzen kurmak için?
Ayy maşallah ya 4 aylık mı oldu seninkiSelamlaaaar 4.ayda uyku gerilemesi mi dersin yalanci meme reddi mi dersin neler neler okudum daha bismillah surda kac gun oldu 4.aya giris yapali kurulmus saat gibi basladik. Sanirim 4.trimester dedikleri ilk3 aylik donem cok dogru bi tespitmis. Meme reddiyle ve uykuya dalmada sorunlarla giris yaptik cikisimiz nasil olur bilmiyorum
Çoooook nadir böyle uyuyor memede uyuyor genelde daha küçükler ya ben de karışmıyorum nasıl isterse öyle uyuyorKızlar acaba kucakta memede uyutmadan bebeği yatağına koyup pış pış ve pat pat yaparak uyutan var mı?
Yara oldu mu bebişin kolu bizde br şey yok henüz 10 gün oldu yaptıralı nerdeyse minik bir kırmızı o kadar3 gun banyo yok onun disinda bi sure sonra yara irin yapar kabuk baglar akar eder hicbisey yapmayacaksin pansuman vs.. o kadar bisey yok
Meme reddini nasıl aşıyorsun :/Valla saskinim yani tamam basima gelecekleri biliyodum da boyle cat diye olacagini tahmin etmemistim
2.ay kontrolünde mi 4500 çıktı? Çok kilo kaybetti benim oğlum da o yüzden doktor bize de iyi diyor bizim de bu civardı 2.ay, benim oğlum da salyalandı elini emiyor diş mi çıkacak yoksaaaaa, ama açlıktan emmiyor emin ol ağlardı aç olsaGünaydııınn, hayırlı huzurlu bol gülücüklü cumalar olsunbenim cimcime 3300 doğmuştu, 15.günde kilosu 2900 çıkınca doktorumuz mama başlattı o şekilde toparladık şükür.
Son kontrolde 4500 çıktı kilosu boyu da 55cm gayet iyi dedi dr bana biraz az geldi ama toplum baskısından sanırım, yapılı bir insan olduğum için herkes kocaman bebek bekledi herhalde
Aklıma takılan bir konu var ama sürekli elini emmeye başladı, her gören aç bu çocuk aç olmasa emmez diyor ama sürekli emiyor, sütüm de var hani anlayamadım
Aşılar konusunda da sağlık ocağı ya da dr bilgilendirme yapmadı rota ve menenjit için yani adı bile geçmedi onların, eşime rica ettim soracak bugün uğrayıp, en son 3 tane yapılan aşılardan oldu
4e girdik canim 3+5 diyeyimAyy maşallah ya 4 aylık mı oldu seninkizor olacağı söyleniyordu ama girer girmezde başlamazsın ya uykuya dalma sorunları hakim olduğumuz konularda meme reddi beni korkutur ama bizim daha 1 aydan fazla var
Menenjit aşısı yaptırdın mı sen, hangisini yaptıracaksın
Yok henuz bizde de yok aynen kirmizicik bi nokta varYara oldu mu bebişin kolu bizde br şey yok henüz 10 gün oldu yaptıralı nerdeyse minik bir kırmızı o kadar
Karanlik odada beyaz gurultu ilgisini cekecek baska seyler olmadan kundak yapip deniyorum canim hala emmiyosa ayakta dolasarak deniyorum yatakta ziplayarak deniyorum bunun ilerisi amuda kalkmak bakalimMeme reddini nasıl aşıyorsun :/
Ya kıyamammm her şeyi yapmışsın annesi ya inşallah çok çok kısaaa sürer bu olay hemen bitsin lütfenKaranlik odada beyaz gurultu ilgisini cekecek baska seyler olmadan kundak yapip deniyorum canim hala emmiyosa ayakta dolasarak deniyorum yatakta ziplayarak deniyorum bunun ilerisi amuda kalkmak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?