2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Emer inşallah yine çok yormadan seni. Hangi aşıyı yaptıracaksın, bexsero mu nimenrix mi

Yüz üstü yatırmıyor musun hiç, bana doktorum arada yüz üstü yatır sorun yaşamazsın demişti bende öyle yaptım şükür kafası düzgün

Yüz üstü yatırmıyor musun hiç, bana doktorum arada yüz üstü yatır sorun yaşamazsın demişti bende öyle yaptım şükür kafası düzgün
Yüzüstü hiç yatırmadım ben arada gün içinde 1 dakika tutuyorum. Düzleştikten sonra mı yüzüstü yatırdın. Birde öyle mi uyutayım uyanıkken durmuyır çünkü

Son düzenleme:
Emer inşallah yine çok yormadan seni. Hangi aşıyı yaptıracaksın, bexsero mu nimenrix mi
İnsallah canisim
Bexsero fix diye biliyorum b grubu menenjit asisi o sart
Nimenrix menveo bi tane daha vardi onlarda farkli grup asi 7 8 9 bexsero 7 ve 13 nimenrix diye sorucam doktora artik oda ne onerirse

İnsallah canisim
Bexsero fix diye biliyorum b grubu menenjit asisi o sart
Nimenrix menveo bi tane daha vardi onlarda farkli grup asi 7 8 9 bexsero 7 ve 13 nimenrix diye sorucam doktora artik oda ne onerirse
Bana hangisini istersen dedi hiç anlamadım bu menenjit aşısını ya

Yüzüstü hiç yatırmadım ben arada gün içinde 1 dakika tutuyorum. Düzleştikten sonra mı yüzüstü yatırdın. Birde öyle mi uyutayım uyanıkken durmuyır çünkü
Yok ben en başından beri yüz üstü yatırıyorum biraz. Bazen öyle uyutuyorum ama gündüz uykularında, bezende emzirme yastığının üstüne koyuyorum önüne zeka kartlarını falan koyuyorum o şekilde bi 15 -20 dk duruyor

Artık dişler geliyor damaklara bakn diş yerleri belli olduysa ve tükürük başladıysa geçmiş olsun 2 3 aya inciler dizilir memintolara tikat edin.

Ay senin hayat kosturman cok yogun evet insallah seneye denicem yaaa bakalim bende benim sipaninda solunda o dalgalanma solada yatiyo halbuki ama sagi komple iptal edeyim bi muddet
Evet sürekli sola yatması lazım ki düzelme olsun. Ama artık dönmelerde başladı arkasına iyi bir destek koyman gerekecek.

Maşallah iyi duruyormuş. Ben 1 dakika anca tutuyorum emzirme yastığında

Kızlar bugün 2. Ay aşılarını olmaya gittik o sıra rotavirüs aşısını al onuda yapalım dedi ebemiz bende burada geçen muhabbeti söyledim ben 2. Ay aşılarıyla yapıyorum şu ana kadarki hiç bir bebeğimde problem olmadı dedi aşıyı aldık yaptırdım. Aşının fiyatıda 1390 tl bebeğim 1 kg almış boyuda 61 cm olmuş gelişimi iyi dedi. Aşırı tükrük salgısı ve salyası var sürekli eli ağzında onu da sordum diş yerleri yavaş yavaş kaşınıyor olabilir yanaklarından öpen çok oluyorsa o da tükrük bezlerinşn çalışmasını arttır ama 4. Ayda diş çıkmaya başlar ve bebekler elleriyle dünyayı tanırlar sürekli ağzına o yüzden götürüyor dedi.

Ne taraf havada kalsın dersen diğer tarafını büzdür. Bi de o tarafa yatmasın kendi kendine de gelişir orası dolar diyordu annem

hadi bakalım inşallah işe yarar bu kafa olayı bende takıntı oldu ciddi bişey yok müdahale etmeden de düzelcek kadar az ama ilerler diye korkuyorum
Benim de arkası büyüyor hep sürekli sağa yatıyor çok az sola arkası büyüyo arkaya yatmıyor bikaç kere yattı arka toparladı ama sonra gene büyüdü arkaya yatmayınca

Kızlar aklıma bişey geldi bebeğim kucakta yatıyo çogu zaman yan yatınca omurgasını olumsuz etkiler mi

kizlar bu menenjit asisi ne zaman yapiliyor saglik ocayi sadece rotayi tek soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…