- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.181
Emer inşallah yine çok yormadan seni. Hangi aşıyı yaptıracaksın, bexsero mu nimenrix mi4e girdik canim 3+5 diyeyimgirer girmez selamin aleykum dedik gercekten. Meme reddi gunduz var suan gece veya uyku halinde sorun yok ama gunduz adam akilli emmiyo. Menenjit asisini henuz yaptirmadim biraz asi takvimimiz karisti bizim 3 5 13 yazmis doktorumuz ama 7 9 13 olsun diye onericem bakalim
Yüz üstü yatırmıyor musun hiç, bana doktorum arada yüz üstü yatır sorun yaşamazsın demişti bende öyle yaptım şükür kafası düzgünN Nedesemolmuyor1 canım senin kafa yastığından aldım yarın gelir heralde. Nasıl kullancam ben tamamen sola yatırmak istiyorum o yastıkla yani sağ ve düz yatmasını önlemem lazım düzleşme geçsin diye. Kafa yastığında sağa veya düz yatsa düzleşme devam eder mi ?
Yüzüstü hiç yatırmadım ben arada gün içinde 1 dakika tutuyorum. Düzleştikten sonra mı yüzüstü yatırdın. Birde öyle mi uyutayım uyanıkken durmuyır çünküYüz üstü yatırmıyor musun hiç, bana doktorum arada yüz üstü yatır sorun yaşamazsın demişti bende öyle yaptım şükür kafası düzgün
Amin amin amiiiinYa kıyamammm her şeyi yapmışsın annesi ya inşallah çok çok kısaaa sürer bu olay hemen bitsin lütfen
İnsallah canisimEmer inşallah yine çok yormadan seni. Hangi aşıyı yaptıracaksın, bexsero mu nimenrix mi
Bana hangisini istersen dedi hiç anlamadım bu menenjit aşısını yaİnsallah canisim
Bexsero fix diye biliyorum b grubu menenjit asisi o sart
Nimenrix menveo bi tane daha vardi onlarda farkli grup asi 7 8 9 bexsero 7 ve 13 nimenrix diye sorucam doktora artik oda ne onerirse
Yok ben en başından beri yüz üstü yatırıyorum biraz. Bazen öyle uyutuyorum ama gündüz uykularında, bezende emzirme yastığının üstüne koyuyorum önüne zeka kartlarını falan koyuyorum o şekilde bi 15 -20 dk duruyorYüzüstü hiç yatırmadım ben arada gün içinde 1 dakika tutuyorum. Düzleştikten sonra mı yüzüstü yatırdın. Birde öyle mi uyutayım uyanıkken durmuyır çünkü
Benimde kafam cok karisikti osman hocayla cozdumBana hangisini istersen dedi hiç anlamadım bu menenjit aşısını ya
Artık dişler geliyor damaklara bakn diş yerleri belli olduysa ve tükürük başladıysa geçmiş olsun 2 3 aya inciler dizilir memintolara tikat edin.Günaydııınn, hayırlı huzurlu bol gülücüklü cumalar olsunbenim cimcime 3300 doğmuştu, 15.günde kilosu 2900 çıkınca doktorumuz mama başlattı o şekilde toparladık şükür.
Son kontrolde 4500 çıktı kilosu boyu da 55cm gayet iyi dedi dr bana biraz az geldi ama toplum baskısından sanırım, yapılı bir insan olduğum için herkes kocaman bebek bekledi herhalde
Aklıma takılan bir konu var ama sürekli elini emmeye başladı, her gören aç bu çocuk aç olmasa emmez diyor ama sürekli emiyor, sütüm de var hani anlayamadım
Aşılar konusunda da sağlık ocağı ya da dr bilgilendirme yapmadı rota ve menenjit için yani adı bile geçmedi onların, eşime rica ettim soracak bugün uğrayıp, en son 3 tane yapılan aşılardan oldu
Emmesi hep açlıktan olmuyor. Bir ebe şey demişti. Bazı insanlar günde sağlam 2 öğün yapar arada atıştırıp durmaz. Bazılrı ise gün içinde sürekli atıştırmak ister az az. Bebeklerin bazısı da sürekli emme refleksi ile ağzında meme süt olsun ister sürekli atıştıran insan gibi aç değil ama yemeyi seviyor . Benimki de çok sık meme istiyor gündüz. Ben elini ağzına attığı her an emziryorım. Çevremde bu çocuk emzik istiyor diyorlar emme refleksi var aç değil diyorlar ama dinlemiyorum. 5 dk önce dakikalarca emzirdiğim bebek hemen yine elini ağzına atınca alıp tekrar emziriyorum.
Evet sürekli sola yatması lazım ki düzelme olsun. Ama artık dönmelerde başladı arkasına iyi bir destek koyman gerekecek.Ay senin hayat kosturman cok yogun evet insallah seneyedenicem yaaa bakalim bende benim sipaninda solunda o dalgalanma solada yatiyo halbuki ama sagi komple iptal edeyim bi muddet
Maşallah iyi duruyormuş. Ben 1 dakika anca tutuyorum emzirme yastığındaYok ben en başından beri yüz üstü yatırıyorum biraz. Bazen öyle uyutuyorum ama gündüz uykularında, bezende emzirme yastığının üstüne koyuyorum önüne zeka kartlarını falan koyuyorum o şekilde bi 15 -20 dk duruyor
Ne taraf havada kalsın dersen diğer tarafını büzdür. Bi de o tarafa yatmasın kendi kendine de gelişir orası dolar diyordu annemN Nedesemolmuyor1 canım senin kafa yastığından aldım yarın gelir heralde. Nasıl kullancam ben tamamen sola yatırmak istiyorum o yastıkla yani sağ ve düz yatmasını önlemem lazım düzleşme geçsin diye. Kafa yastığında sağa veya düz yatsa düzleşme devam eder mi ?
hadi bakalım inşallah işe yarar bu kafa olayı bende takıntı oldu ciddi bişey yok müdahale etmeden de düzelcek kadar az ama ilerler diye korkuyorumNe taraf havada kalsın dersen diğer tarafını büzdür. Bi de o tarafa yatmasın kendi kendine de gelişir orası dolar diyordu annem
Benim de arkası büyüyor hep sürekli sağa yatıyor çok az sola arkası büyüyo arkaya yatmıyor bikaç kere yattı arka toparladı ama sonra gene büyüdü arkaya yatmayıncahadi bakalım inşallah işe yarar bu kafa olayı bende takıntı oldu ciddi bişey yok müdahale etmeden de düzelcek kadar az ama ilerler diye korkuyorum
Kafa olayı çok zormuş cidden hiçbirşey beni bunun kadar yormadıBenim de arkası büyüyor hep sürekli sağa yatıyor çok az sola arkası büyüyo arkaya yatmıyor bikaç kere yattı arka toparladı ama sonra gene büyüdü arkaya yatmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?