- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.301
Hahaha aynı durum bendede var saat ondan sonra uyuyor ondan önce yağsa bile kalkıyor geriKızlar bebeklerinizin akşam belli bi uyku saati var mı yani mesela 8 dedi mi yatırıyor musunuz bizim ki 11 de gece modunu açıyor
Ahahahah cok mantikli ver sokak hayvanlarina gitsin en guzeliAy biliyorum biliyorum, süresi bitmek üzere zaten. Yapıp kedilere mi versem diyorumküçük kedimi sokakta buldum, daha bir haftalık ya vardı ya yoktu. Yaşadığım yerde de kedi-köpek veterineri yoktu, kargo geç geliyordu falan, kedi süt tozu bulamadığım için aptamille beslemiştim. O yüzden kedi gibi değil de insan bebeği gibi diye dalga geçiyorum sürekli
Yaa valla iyi ki vermemissin kutuda yaziyomus meger bende sakliyodumAa ben bunu bilmiyordum hatta geçen eşime dedim yeni doğduğunda aldığımız mamayı versekte uzun mu uyusa diye iyi ki vermemişim
Bizim az cok bi duzenimiz var ama yaklasik 40 gunu dolduktan sonra hep ayni gidiyo. 7-9 arasi uyanis garanti tabi ben bazen uzatiyorum 11e kadar.. 7.30 8 gece uykusuna gecis. Sukur uykuyu seviyo bambam. Ama hamileyken de oyleydi sabah 10da kipirdanir gece de uyurdu degismemisKızlar bebeklerinizin akşam belli bi uyku saati var mı yani mesela 8 dedi mi yatırıyor musunuz bizim ki 11 de gece modunu açıyor
Maşallah ya. Aralarda uyanıp uyanık kaldığı oluyor mu hiç emip yatıyor mu direkt. Bir de kaka falan yaptığında açılmıyor mu uykusu altını değiştirirken.Bizim az cok bi duzenimiz var ama yaklasik 40 gunu dolduktan sonra hep ayni gidiyo. 7-9 arasi uyanis garanti tabi ben bazen uzatiyorum 11e kadar.. 7.30 8 gece uykusuna gecis. Sukur uykuyu seviyo bambam. Ama hamileyken de oyleydi sabah 10da kipirdanir gece de uyurdu degismemis
7-7.30 arası akşam uykusuna yatıyor, saat 10 gibi bi besleme yapıyorum uyku arasında, sonra gece 2 defa kalkıyor acıkıp, ama birinde kalktıktan sonra mutlaka en az 2 bazen 3 saat uyanık kalıyor asla yutamıyorum. Sabah 6 bucuk gibi de uyanmaya başlıyor ama ben bi şekilde 1 saat daha uyutuyorum emzik falan verip.Kızlar bebeklerinizin akşam belli bi uyku saati var mı yani mesela 8 dedi mi yatırıyor musunuz bizim ki 11 de gece modunu açıyor
8de uyuyor 11-12 gibi rüya öğünü yaptırıyorum bazen hiç kalkmadan uyuyor bazen kalkıyor ama yine hemen uyuyor. Uyanmasa da ben kalkıp emziriyorum çünkü göğüslerim çok şişiyor ve acıyor. Sabah 6- 7 gibi kalkıyor tekrar emziriyorum biraz daha uyutmaya çalışıyorum bazen uyuyor bazen uyumuyor. Gece maşallah güzel uyuyor ama gündüz uykularımız çok azaldıKızlar bebeklerinizin akşam belli bi uyku saati var mı yani mesela 8 dedi mi yatırıyor musunuz bizim ki 11 de gece modunu açıyor
Ay valla masallah kicimi kasiyayimMaşallah ya. Aralarda uyanıp uyanık kaldığı oluyor mu hiç emip yatıyor mu direkt. Bir de kaka falan yaptığında açılmıyor mu uykusu altını değiştirirken.
Benim sütüm az düzenli balık yiyorum haftada 2 falan ama öyle bir artış ne yazık ki ben hissetmedim bu arada sütüm az dememe rağmen benim de gece göğüslerim şişiyor ağrıyor bazen oğlum uyanmasa da ben kalkıp sütümü sağıp öyle geri uyuyorumBu arada kızlar gece sizinde göğüsleriniz sızlıyor mu? Ben artık uyandırmak istemiyordum ama göğüslerim sızlıyor mecbur kalkıyorum ve emziriyorum. Bir de sütü az olanlar balık yemeyi denediniz mi, ben ne zaman balık yanında bol yeşillik yesem sütüm çok artıyor
Göğüslerin şişiyorsa nasıl sütün az ki. Ben bir kaç keredir farkettim ne zaman balık yesem gece göğüslerimden süt akıyor bayadır akmıyordu çünkü. Ama belki rokadan falandır onu da hep yanında yerim çünküBenim sütüm az düzenli balık yiyorum haftada 2 falan ama öyle bir artış ne yazık ki ben hissetmedim bu arada sütüm az dememe rağmen benim de gece göğüslerim şişiyor ağrıyor bazen oğlum uyanmasa da ben kalkıp sütümü sağıp öyle geri uyuyorum
Kakasını tuvalet pozisyonunda tutarak mı yaptırıyorsunuz. Gece 2 bizimkinin aksine halaya durduğu saatlerAy valla masallah kicimi kasiyayimeger kakasi geldiyse uyaniyo 1 saate yakin uyanik kalip geri uyuyo o yuzden yatmadan once yaptirmaya calisiyorum kakasini yapmasada tum gazini cikartmaya calisiyorum. Uyanmiyo gece hic mikirdaninca alip emziriyorum gazini cikarip geri yatiriyorum uyuyo oluyo hepsinde. Kendi kendine kakasini yapamiyo hala uyanikken yapabiliyo oda baya bi efor sarfettikten sonra alt degistirme isinide gece 2 gibi yapiyorum fark ettim ki uykusunun en agir oldugu saat. Hic uyanmiyo yine kafayi saga sola atiyo o kadar.
Gercekten her biri ayri renk her biri ayri cins ahahKakasını tuvalet pozisyonunda tutarak mı yaptırıyorsunuz. Gece 2 bizimkinin aksine halaya durduğu saatlerhepsi birbirinden o kadar farklı ki. Bi kullanma kılavuzları çıksa bi yerlerinden keşke. Bu arada profil resminizi her gördüğümde bi gülesim geliyor, çok severim Phoebe'yi
Gecmiş olsunİlk doz menenjit asimizi olduk haydi bismillah insallah fazla hirpalamaz yavrumu tedirginim7 9 13te yaptiricaktim ama doktorumuz asi komitesinde enfeksiyon uzmani ilerleyen vakitte daha cok yan etkisini goruyoruz asinin dedi. Birde veremle cakisiyodu bizimki biri kas ici digeri deri alti oldugu icin sorun gormedi. Birde asi cok pahali inanilmaz bir haksizlik ve adaletsizlik kesinlikle ucretsiz olmali veya cok cuzi bir fiyati olmaliydi. normalde 3 5 13 bexsero 3 13 te nimenrix seklindeymis bizim doktor 3 5 13 bexsero sadece 13te nimenrix yapicak boylelikle 4 dozla bitirmis olucak a grubu menenjiti tek doz 13te gayet yuksek korumasi oluyo 7 9 13e birakirsak 5 doz olcak bide yan etkisi daha fazla olabiliyo sen bilirsin dedi oyle olunca bir dozdan kurtarmak ve yan etkiyi azaltmak icin okey dedik
Bende oyleyimBu arada hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu topicteyim. Her zaman yazmasam da sürekli okuyorum. Hiçbir yazılanı atlamadan sayfa sayfa okudumAktif yazan kişilerin bahsettiği şeylere hayatlarına çok hakimim. Yani tanıyor gibiyim. Ben gibi olan var mı acaba
Sagolasin evet canim ozelde yaptirdim iste 3 doz bexsero 1 doz nimenrix toplamda 4 doz olucakGecmiş olsun
bende menenjit yaptirmak istiyorum
ozeldemi yaptirdin bide kac doz yapacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?