2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ahahah bende aynı şekilde kasım ayindan beri takip ediyorum ama biseyler yazmıyorum çok

Umarım ben de gülerim yaşamış birinin böyle bahsetmesi bana çok iyi geliyo teşekkür ederim

Sağınca 100 çıkması baya baya iyi canım bence
Ama oğlum doymuyo o kadar çok zorluyorum ki kendimi sutum olsun sütüm olsun diye ama oğlum doğduğunda ilk bir ay hiç ememiyodu nerdeyse şimdi daha güzel emiyo ama yine de bitiremiyo sütü süt çok güzel gelmezse uğraşmak istemiyo uyuyo kalıyo emmeyi seviyo göğsümde durmayı ama cuk cuk emiyim doyayım yok onda pek

sunneti yaptıran var mı yapılınca nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilen var mı bebeğime 3. Ayinda yaptirmak istiyorum ben
Ben yaptırdım doktorumuz bir krem verdi her alt açmada onu sürdük bir hafta, bir hafta sonunda kontrole gittik herşey yolunda oldugu için kremi de bıraktık aşırı rahat geçti anlamadı bile nerdeyse sünnet olduğunu. Sadece ilk gün alt açmada biraz mızıldadı o kadar ben belki özel bez kullanmak gerekir falan diye düşünmüştüm ama dikkat edecek hiçbir şey yokmuş krem dışında

Yani evet mamayla da hep uyumuyo ama mamayı ya da sagılmış sütü bir süre sonra yemiyo çıkarıyo ya o zaman anlıyorum ki evet kesinlikle tıka basa doldu içim rahat ediyo yoksa aç gibi geliyo emerken derin uykuya dalarsa da evet doydu diyorum. Takıntı yaptığım için o bana göre hep aç ilk gunler çok aç kaldı oğlum ama şimdi de normal kilo alıyor aşırı bir kilo alımı yok demek ki anca yetiyo diye düşünüyorum

Peki banyo ne zaman yapabildi. Bende tek bakıyorum bebeğime o yüzden sunnet beni biraz ürkütüyor

Kızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Yaptırdıysanız ne zaman yaptırdınız ? Perşembe 2.ay aşılarını yaptırcam rota yaptırmak istiyorum birde.

Kızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Yaptırdıysanız ne zaman yaptırdınız ? Perşembe 2.ay aşılarını yaptırcam rota yaptırmak istiyorum birde.
Ben yaptirdim 2.ay kontrolunde pek yan etkisi olmadi agizdan yapiliyo zaten. Biraz mide bulantisi oldu o kadar. Ama karma asi biraz yoruyo araya 3 gun koy derim

Ben ikinci ay aşılarıyla beraber yaptırdım. Çok bir yan etkisi olmadı bir kaç gün ishal şeklinde oldu kakasi. Onun dışında bir sıkıntımız olmadı

Peki banyo ne zaman yapabildi. Bende tek bakıyorum bebeğime o yüzden sunnet beni biraz ürkütüyor
Doktor kontrole kadar banyo yapmayın demişti kontrolde artık yapabilir dedi o gün yaptı banyosunu bence korkmayın ben de korkuyordum ama gerçekten çok kolay geçti huzursuzluk ağrı hiç olmadı oğlumda

Bizim doktorumuz 3.ay kontrolünde yapacağını söyledi herkes 2. Ayda yaptırıyo sanki

Kızlar selam serum fizyolojik kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz ve ne şekilde uyguluyorsunuz bana anlatabilir misiniz bebeğimin burnu tıkalı acilen temizlemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…