- 11 Eylül 2018
- 369
- 505
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.341
Ahahah bende aynı şekilde kasım ayindan beri takip ediyorum ama biseyler yazmıyorum çokBu arada hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu topicteyim. Her zaman yazmasam da sürekli okuyorum. Hiçbir yazılanı atlamadan sayfa sayfa okudumAktif yazan kişilerin bahsettiği şeylere hayatlarına çok hakimim. Yani tanıyor gibiyim. Ben gibi olan var mı acaba
Umarım ben de gülerim yaşamış birinin böyle bahsetmesi bana çok iyi geliyo teşekkür ederimBen eşimle bile o kadar çok tartisiyordum ki bu konuda o mama yapıp getirince sen bana yetersiz mi demek istiyorsun diye ama hiç gerek yokmuş bunu yeni yeni anliyorum ikinci çocukta. Kesinlikle sütün olmaması veya az olması bir yetersizlik değil. İlk çocukta maalesef o kadar tecrübesiz oluyoruz ki şimdi o hallerimizi hatırlayıp gülüyoruz eşimle.
Ama oğlum doymuyo o kadar çok zorluyorum ki kendimi sutum olsun sütüm olsun diye ama oğlum doğduğunda ilk bir ay hiç ememiyodu nerdeyse şimdi daha güzel emiyo ama yine de bitiremiyo sütü süt çok güzel gelmezse uğraşmak istemiyo uyuyo kalıyo emmeyi seviyo göğsümde durmayı ama cuk cuk emiyim doyayım yok onda pekSağınca 100 çıkması baya baya iyi canım bence
Ben yaptırdım doktorumuz bir krem verdi her alt açmada onu sürdük bir hafta, bir hafta sonunda kontrole gittik herşey yolunda oldugu için kremi de bıraktık aşırı rahat geçti anlamadı bile nerdeyse sünnet olduğunu. Sadece ilk gün alt açmada biraz mızıldadı o kadar ben belki özel bez kullanmak gerekir falan diye düşünmüştüm ama dikkat edecek hiçbir şey yokmuş krem dışındasunneti yaptıran var mı yapılınca nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilen var mı bebeğime 3. Ayinda yaptirmak istiyorum ben
Yani evet mamayla da hep uyumuyo ama mamayı ya da sagılmış sütü bir süre sonra yemiyo çıkarıyo ya o zaman anlıyorum ki evet kesinlikle tıka basa doldu içim rahat ediyo yoksa aç gibi geliyo emerken derin uykuya dalarsa da evet doydu diyorum. Takıntı yaptığım için o bana göre hep aç ilk gunler çok aç kaldı oğlum ama şimdi de normal kilo alıyor aşırı bir kilo alımı yok demek ki anca yetiyo diye düşünüyorumUyumadığı için duymadığını mı düşünüyorsun. Canım benim kızında gündüz uykusu az ve gündüz emdikten sonra uyuma huyu çok çok nadir sadece geceleri düzenli uykumuz var belki yetmediğini sen düşünüyorsundur
Peki banyo ne zaman yapabildi. Bende tek bakıyorum bebeğime o yüzden sunnet beni biraz ürkütüyorBen yaptırdım doktorumuz bir krem verdi her alt açmada onu sürdük bir hafta, bir hafta sonunda kontrole gittik herşey yolunda oldugu için kremi de bıraktık aşırı rahat geçti anlamadı bile nerdeyse sünnet olduğunu. Sadece ilk gün alt açmada biraz mızıldadı o kadar ben belki özel bez kullanmak gerekir falan diye düşünmüştüm ama dikkat edecek hiçbir şey yokmuş krem dışında
Ben yaptirdim 2.ay kontrolunde pek yan etkisi olmadi agizdan yapiliyo zaten. Biraz mide bulantisi oldu o kadar. Ama karma asi biraz yoruyo araya 3 gun koy derimKızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Yaptırdıysanız ne zaman yaptırdınız ? Perşembe 2.ay aşılarını yaptırcam rota yaptırmak istiyorum birde.
Ben ikinci ay aşılarıyla beraber yaptırdım. Çok bir yan etkisi olmadı bir kaç gün ishal şeklinde oldu kakasi. Onun dışında bir sıkıntımız olmadıKızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Yaptırdıysanız ne zaman yaptırdınız ? Perşembe 2.ay aşılarını yaptırcam rota yaptırmak istiyorum birde.
Aynı anda aradan çıkarıyım dedim bende kafam karıştıBen yaptirdim 2.ay kontrolunde pek yan etkisi olmadi agizdan yapiliyo zaten. Biraz mide bulantisi oldu o kadar. Ama karma asi biraz yoruyo araya 3 gun koy derim
Bende birlikte yaptırayım dedim de zaten aşılar ağır bekletsem mi dedim kafam karıştı.Ben ikinci ay aşılarıyla beraber yaptırdım. Çok bir yan etkisi olmadı bir kaç gün ishal şeklinde oldu kakasi. Onun dışında bir sıkıntımız olmadı
Doktor kontrole kadar banyo yapmayın demişti kontrolde artık yapabilir dedi o gün yaptı banyosunu bence korkmayın ben de korkuyordum ama gerçekten çok kolay geçti huzursuzluk ağrı hiç olmadı oğlumdaPeki banyo ne zaman yapabildi. Bende tek bakıyorum bebeğime o yüzden sunnet beni biraz ürkütüyor
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinDoktor kontrole kadar banyo yapmayın demişti kontrolde artık yapabilir dedi o gün yaptı banyosunu bence korkmayın ben de korkuyordum ama gerçekten çok kolay geçti huzursuzluk ağrı hiç olmadı oğlumda
Bizim doktorumuz 3.ay kontrolünde yapacağını söyledi herkes 2. Ayda yaptırıyo sankiKızlar rota aşısı yaptıran var mı ? Yaptırdıysanız ne zaman yaptırdınız ? Perşembe 2.ay aşılarını yaptırcam rota yaptırmak istiyorum birde.
Bende 3. Ayi beklicektim ebe dedi ki beraber yapabiliriz sıkıntı olmaz dedi. Öyle olunca yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım dedim onunda kaygısı aradan çıktıBende birlikte yaptırayım dedim de zaten aşılar ağır bekletsem mi dedim kafam karıştı.
14.haftaya kadar yapılıyormuş galiba bende 3 e girmeden yaptırayım dedimBizim doktorumuz 3.ay kontrolünde yapacağını söyledi herkes 2. Ayda yaptırıyo sanki
Bende yaptırayım o zamanBende 3. Ayi beklicektim ebe dedi ki beraber yapabiliriz sıkıntı olmaz dedi. Öyle olunca yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım dedim onunda kaygısı aradan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?