- 3 Eylül 2023
- 469
- 356
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.361
Çok geçmiş olsun neyi vardıKizlar bebegimin üşütmüş okadar dikat etmeme ragmen Ust solunum enfeksiyonu dedi buhar yazmiş
Bide ordaki bi kadin buhar verme bebegin cok kucuk buhar cok agir olur dedi
tabikide doktor ne vermişse onu kulancam
Oy kiyamam yaa kiz nerden buldu bulasmis olabilir mi usutmektense ? İki abisi var malum cocuktan cocuga cok geciyo. İnan bende ona bakiyodum bi tane tasinabilir nebulizator siparis edicem hangisini alsam diye bakiniyorum. Bence antibiyotikten bile dondurur o buhar cigerlere inmeden tertemiz.Kizlar bebegimin üşütmüş okadar dikat etmeme ragmen Ust solunum enfeksiyonu dedi buhar yazmiş
Eczaneden siringayla beraber aldim onunla yapiyorum. Tam olarak soyle. Ben 3 ml iki defa dolduruyorum siringayi ve lavaboya egikken yapiyorum yan yatirirken degil ama mevzu bu.Kızlar selam serum fizyolojik kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz ve ne şekilde uyguluyorsunuz bana anlatabilir misiniz bebeğimin burnu tıkalı acilen temizlemem lazım
Süperrr çok teşekkürler , Yan yapsam bu şekil olmaz mo eğik korkarımmmEczaneden siringayla beraber aldim onunla yapiyorum. Tam olarak soyle. Ben 3 ml iki defa dolduruyorum siringayi ve lavaboya egikken yapiyorum yan yatirirken degil ama mevzu bu.
Sirtinada 5 6 kez sertce pat pat yaparsan bitti gitti.
Bence kendimi şartlama uyku için ben banyo yaptırıyorum uyursa anca öyle uyuyır dün yaptırmadım mesela akşam 9 a kadar uyumadı bende de foşur foşır gündüzleri olmuyor ama yettiğini düşünüyorum şuanda 4.800 kilosu ilk doğum kilosuda 2900 dü , yani tombiş değil kızım ama normal olduğunu söyledi doktorlar , ve emzirdikten sonra uyuma olayı akşamları oluyor bizde , gündüz suya sokmasam uyumuyor genel olarak bence banyo yoruyor ve dışarıya çıkarmak . Banyo ve dışarıya çıkarma yaptırmak bence fark ettiriyor bir de denemediysen bulgur pilavı bende sütü artırıyor. Sen annesisin çok daha iyi bilirsin tabi ki doyup doymadığını ama belki de sana öyle geliyor olabilir bana da ilk zamanlar doymuyor mama verelim filan dedi kayınvalidem vs ama bence dinlendikçe sakin oldukça ve emzirdikçe artıyor, emdikçe sağdıkça artar diyorlar bence o çok doğru , ama mama veriyorum diye de kötü hissetme kendini önemli olan kesimlikle doymasıYani evet mamayla da hep uyumuyo ama mamayı ya da sagılmış sütü bir süre sonra yemiyo çıkarıyo ya o zaman anlıyorum ki evet kesinlikle tıka basa doldu içim rahat ediyo yoksa aç gibi geliyo emerken derin uykuya dalarsa da evet doydu diyorum. Takıntı yaptığım için o bana göre hep aç ilk gunler çok aç kaldı oğlum ama şimdi de normal kilo alıyor aşırı bir kilo alımı yok demek ki anca yetiyo diye düşünüyorum
Alerjik olduğu için daha hassas o sebeple üst solunum yolu kolay enfeksiyon kapıyorKizlar bebegimin üşütmüş okadar dikat etmeme ragmen Ust solunum enfeksiyonu dedi buhar yazmiş
saolun bundan 2 gun once hafif sadece aksam biraz oksuruyorduÇok geçmiş olsun neyi vardı
Bilmiyorum canim bu aralar abileride hasta degil ondan bulasmiş diyeyimOy kiyamam yaa kiz nerden buldu bulasmis olabilir mi usutmektense ? İki abisi var malum cocuktan cocuga cok geciyo. İnan bende ona bakiyodum bi tane tasinabilir nebulizator siparis edicem hangisini alsam diye bakiniyorum. Bence antibiyotikten bile dondurur o buhar cigerlere inmeden tertemiz.
Hee o zaman dedigin gibi hava degisiminden cok dengesiz tabi bu ara. Antibiyotik verdiyse de serum fizyolojikle once buhar dene bence cok kotu degilse eger. Belli mi olur kullanmana gerek kalmaz belkiBilmiyorum canim bu aralar abileride hasta degil ondan bulasmiş diyeyim
havalar degisti ondan olabilir bence
daha ilaclarini almadim hala hastanedeyiz otobusu bekliyoruz
antibiyotik vermismi bilmiyorum ama buhar dedi vercem evde makinedem var
Teşekkür ederim canimAlerjik olduğu için daha hassas o sebeple üst solunum yolu kolay enfeksiyon kapıyor
3 yaşa kadar hep zor geçer bahar ayları sonra sakinler
Buharı dikkatli kullan sürekli solumasına gerek yok. Evet o buhar ağır doktor verse bile hafif hafif az az solusun kuzucuk
Çok geçmiş olsun
Kaç aylık bebişinizzBence kendimi şartlama uyku için ben banyo yaptırıyorum uyursa anca öyle uyuyır dün yaptırmadım mesela akşam 9 a kadar uyumadı bende de foşur foşır gündüzleri olmuyor ama yettiğini düşünüyorum şuanda 4.800 kilosu ilk doğum kilosuda 2900 dü , yani tombiş değil kızım ama normal olduğunu söyledi doktorlar , ve emzirdikten sonra uyuma olayı akşamları oluyor bizde , gündüz suya sokmasam uyumuyor genel olarak bence banyo yoruyor ve dışarıya çıkarmak . Banyo ve dışarıya çıkarma yaptırmak bence fark ettiriyor bir de denemediysen bulgur pilavı bende sütü artırıyor. Sen annesisin çok daha iyi bilirsin tabi ki doyup doymadığını ama belki de sana öyle geliyor olabilir bana da ilk zamanlar doymuyor mama verelim filan dedi kayınvalidem vs ama bence dinlendikçe sakin oldukça ve emzirdikçe artıyor, emdikçe sağdıkça artar diyorlar bence o çok doğru , ama mama veriyorum diye de kötü hissetme kendini önemli olan kesimlikle doyması
Zaten haftada bir iki kere temizliyorum serum fizyolojikleHee o zaman dedigin gibi hava degisiminden cok dengesiz tabi bu ara. Antibiyotik verdiyse de serum fizyolojikle once buhar dene bence cok kotu degilse eger. Belli mi olur kullanmana gerek kalmaz belki
Hadi insallah fazla ilaca yuklenmeden hallolurZaten haftada bir iki kere temizliyorum serum fizyolojikle
Duruma gore bakacam bebek kucuk ya cok fazlada ilac yada buhar vermek istemiyorum
sen ne yaptin bebegin asidan sonra husursuzmu?
Gecmis olsunHadi insallah fazla ilaca yuklenmeden hallolurbizim iyi suan sukur sabah yine atesi vardi biraz ama dustu tamamen. Ates dedigimde 37.5 en yuksek karma asidaki gibi olmadi.
SagolasinGecmis olsun
bende menenjit yapmtirmak istiyorum
ne kadar verdin ?
2.5 aylıkKaç aylık bebişinizz
Canım nasıl oldu oğluşun yüzü , egzama azalma oldu musaolun bundan 2 gun once hafif sadece aksam biraz oksuruyordu
bugun cok oksuruyordu goturdum hastaneye
buhar verdi kullan dedi
Kendimi şartlamış olabilirim gerçekten eskiden her öğün verirken hiç sütüme güvenim yoktu şimdi var eskiye göre çok şükür ama yine de tam yetiyo diyemiyorum. Şu an mesela mama yemeden uyudu kaldı ya gece uykusuna geçti bana göre doymadan uyudu o yüzden çabuk uyanacak. Uyanmayınca baya mutlu oluyorum yetti diye. Bulgur pilavı bende de ise yarıyor ben de düzenli yemeye çalışıyorum her şeyin yanına hemen onu yapasım geliyo. Dinlenmek de çok önemli gerçekten dinlenince sütüm hemen artıyo yorgunken azalıyo ama işte tek bakınca da insan çok dinlenme fırsatı bulamıyoBence kendimi şartlama uyku için ben banyo yaptırıyorum uyursa anca öyle uyuyır dün yaptırmadım mesela akşam 9 a kadar uyumadı bende de foşur foşır gündüzleri olmuyor ama yettiğini düşünüyorum şuanda 4.800 kilosu ilk doğum kilosuda 2900 dü , yani tombiş değil kızım ama normal olduğunu söyledi doktorlar , ve emzirdikten sonra uyuma olayı akşamları oluyor bizde , gündüz suya sokmasam uyumuyor genel olarak bence banyo yoruyor ve dışarıya çıkarmak . Banyo ve dışarıya çıkarma yaptırmak bence fark ettiriyor bir de denemediysen bulgur pilavı bende sütü artırıyor. Sen annesisin çok daha iyi bilirsin tabi ki doyup doymadığını ama belki de sana öyle geliyor olabilir bana da ilk zamanlar doymuyor mama verelim filan dedi kayınvalidem vs ama bence dinlendikçe sakin oldukça ve emzirdikçe artıyor, emdikçe sağdıkça artar diyorlar bence o çok doğru , ama mama veriyorum diye de kötü hissetme kendini önemli olan kesimlikle doyması
peki hani 3 tane yapiliyor ya hepsini birdenmi odedin yoksa tanesi okadarmi?Sagolasin1980 tuttu asi
valla canim bi ara duzeliyor sonra tekrar olusuyorCanım nasıl oldu oğluşun yüzü , egzama azalma oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?