- 12 Temmuz 2016
- 4.591
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.603
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.401
Yine güldürdün beni yaen güzeli koy bebek arabasına at bi tur bak hemen uyuyor. Bu arada yazamadım menenjit aşısını da yaptırmışsın geçmiş olsun darısı başıma
oh çok şükürgecede ayni halt hayatim keske sadece gunduz uykusunda olsa valla iyi uyuyo dedim dedigim gun takla olduk cilgin atiyoruz evde evet cok sukur ara sira ates cikti indi derken 2 gun surmedi bile
Ben bazen serum fizyolojik veriyorum nebulizatör ile. Hatta artık burun temizlemek yerine buhar olarak veriyorum. Burun temizlediğimde kalan serum fizyolojik balgam yapıyor gibi geldi bana. Doktora sormuştum bunun bir zararı yok diye biliyorum ama 10 dkyı geçirmiyorum. Bir de bu soğuk buhar oluyorDoktor kontrolunde verilmesi gerek
benim oglum hastayken herkez diyor verme buhar cok agirdir alissinca daha kotu olur diyolar
Ben sadece fizyolojik serum veriyomBen bazen serum fizyolojik veriyorum nebulizatör ile. Hatta artık burun temizlemek yerine buhar olarak veriyorum. Burun temizlediğimde kalan serum fizyolojik balgam yapıyor gibi geldi bana. Doktora sormuştum bunun bir zararı yok diye biliyorum ama 10 dkyı geçirmiyorum. Bir de bu soğuk buhar oluyor
Derler ya bi cocuguna bide kocana guvenmiceksin diye ahahah ayni o hesap olmus. Ne guzel yaa heralde aksama kadar bizdeki stres tavan yapiyo cocuklarda anliyolaroh çok şükürbebekler işte her gün farklılar gündüz az uyuyor dediğim bebeğim dün 3 saat uyudu annem diyor hani az uyuyordu bu çocuk, hep bizi yalancı çıkarıyorlar akşam uykusuna benim eşim yatırıyor hep, kucağında iki salıyor ninni söylüyor hemencik uyuyor ben gün boyu sallayıp ninni söylesem uyumaz
Onumuz kis havalar serinledi hafiften kirginliklar olucak bende acilen makineyi alicam ihtiyac halinde dedigin gibi icine serum fizyolojik koyup buhar vermeyi dusunuyorumBen bazen serum fizyolojik veriyorum nebulizatör ile. Hatta artık burun temizlemek yerine buhar olarak veriyorum. Burun temizlediğimde kalan serum fizyolojik balgam yapıyor gibi geldi bana. Doktora sormuştum bunun bir zararı yok diye biliyorum ama 10 dkyı geçirmiyorum. Bir de bu soğuk buhar oluyor
Ben nimo marka aldım taşınabilir nebulizatör, baya memnunum.Onumuz kis havalar serinledi hafiften kirginliklar olucak bende acilen makineyi alicam ihtiyac halinde dedigin gibi icine serum fizyolojik koyup buhar vermeyi dusunuyorum
Baksyim onada agizligida var miBen nimo marka aldım taşınabilir nebulizatör, baya memnunum.
Evet hem bebek hem yetişkin için var ama bebekte ağızlık biraz zor oluyor bence ağızlıksız şekikde yaklaştırıp burnuna ağzına doğru tutuyorum ben, tabi belki sizinki durur ağızlıklaBaksyim onada agizligida var mi
Haftada bir iki veriyorum, ilaçlı vermiyorum canım ben. Sadece serum fizyolojik koyuyorum makinenin içineBen sadece fizyolojik serum veriyom
doktor onermedikce buhar kulanmiyorum
tabi buharin cesitleri var antibiyotikli olanda var
Doktorunuz zarari yoksa dediyse kulanbilirsiniz
Fırıncı küreği mi ahahah valla sen çok yaşa güldürüyorsun beniDerler ya bi cocuguna bide kocana guvenmiceksin diye ahahah ayni o hesap olmus. Ne guzel yaa heralde aksama kadar bizdeki stres tavan yapiyo cocuklarda anliyolarbu arada benim kocalik hala dogru duzgun tutamiyo cocugu firinci kuregi gibi tutuyo ogretemedim adama korkuyo bi yerine zarar vericem diye ulan o seni yer bile diyemedim sizinki sahane uyutuyo bile 6 7 aylik olmasini bekliyo benimki korkmadan tutmaya oynamaya
Aynen faydalı oluyor gerçekten bende kış için almıştım ama başladım kullanmayaOnumuz kis havalar serinledi hafiften kirginliklar olucak bende acilen makineyi alicam ihtiyac halinde dedigin gibi icine serum fizyolojik koyup buhar vermeyi dusunuyorum
Bizim bebişler bire bir aynı doğum kilosu da şimdiki kiloları da ayları da. doktor az diyor bana mamayı arttırdım ben artık siz hiç mama vermiyorsunuz değil mi ? Benimki erkek diye belkş de az diyorlardır kilosuna2.5 aylık
Şuan izine memlekete geldik millet elini falan öpüyor herkese laf anlatamıyorsun kriz geçirmeden giderim inşallah o yüzden eli ağzına gidecek mi elini emecek mi diye tetikte bekliyorumGünaydın herkeseElini emme durumu şu an çok konuşuluyor, arkadaşlar bebeklerin emme refleksi onları rahatlatıyor. Neden memede veya emzikle uyuyorlar? Ayrıca ellerini keşfediyorlar başta yumruk yapıp emerler sonra parmaklarını emecekler. Ayrıca ses çıkarıyorlar ve diş yerleri kaşınıyor onu kaşıyorlar. Müdahale etmeyin gelişimlerini engellemeyin. Ellerini gün içerisinde birkaç kez yıkayın. Parmak aralarında falan kıyafetten pamuklar olabiliyor onları yutmasın
Masallah masallah kicini kasi litfenFırıncı küreği mi ahahah valla sen çok yaşa güldürüyorsun benibenim kocamın bebek bakımı konusunda maşallahı var, doğduğunda ilk 3 gün altını eşim aldı ben alamıyordum o bana öğretti düşün artık dediğin gibi bizler stresli oluyoruz erkekler çok rahat bebekleri çok daha kolay uyutuyorlar biran önce seninki eşinde uyutma işini devralır inşallah
Aynen faydalı oluyor gerçekten bende kış için almıştım ama başladım kullanmaya
Nazar mı değdi ne oldu kırkkkk bin kere maşallah diyelim yine dee ya hemen düzene girer umarım ama cidden her gün başka bu bebelergecede ayni halt hayatim keske sadece gunduz uykusunda olsa valla iyi uyuyo dedim dedigim gun takla olduk cilgin atiyoruz evde evet cok sukur ara sira ates cikti indi derken 2 gun surmedi bile
Kendi nazarim resmenNazar mı değdi ne oldu kırkkkk bin kere maşallah diyelim yine dee ya hemen düzene girer umarım ama cidden her gün başka bu bebeler
Bence bir fikir al 1 yas veya 2 yas alti ibuprofen verilmiyo diye biliyorum calpol sadece. Ama yazdigida kasinti dokuntu icinmis bilemedim ikinci gorus ister saglik ocagini ara benceKizlar bugun oglumun ilaclarini aldim
iburamin zero vermis bende receteye baktim 2 yas alti kunalimaz diyor
sizce kullanmalimiyim aklimda soru isareti kaldi ya
Ben simdi baktim arastirdimBence bir fikir al 1 yas veya 2 yas alti ibuprofen verilmiyo diye biliyorum calpol sadece. Ama yazdigida kasinti dokuntu icinmis bilemedim ikinci gorus ister saglik ocagini ara bence
gunde iki defa yarim olcek demişBence bir fikir al 1 yas veya 2 yas alti ibuprofen verilmiyo diye biliyorum calpol sadece. Ama yazdigida kasinti dokuntu icinmis bilemedim ikinci gorus ister saglik ocagini ara bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?