2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Arkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyor geçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi

Benimde bu aralar hep eli agzinda ikisini birden emiyor ilk once daha cok emzik tutuyordu simdi uykusu gelince
ama bence normal diyolar bebeklerin eli bal gibi tatli oyuzden seviyolar emmeyi

Aynı durum bendede var cnm kollarını devamlı ıslatıyor üst değişip duruyorum aç da tok da o eller ağzında parmağını sokuyor yada yumruk şeklinde sokmaya çalışıyor emiyor böyle gülme krizine giriyorum devamlı görünce tam açken anlarım ama tokken ne alaka

Hemde ne biçim. Son 1 hafta 10 gündür başladı fena artış gösterdi 2 gündür her yer salya

Benim bebislerde ellerini yumruk yapip emiyor cap cup. Hep tükürcük okuyor eller. Emzigi cikarip emmeleri komik. Demekki normal bu aylarda.
Bir de kizlar benim bebislerden birisi bana bazi seylerden korkuyor gibi geldi. Tv de gördügü insanlardan, oyuncaklardan, hatta cep telefonundan fotograf cekerken tedirgin oluyor. Oyuncaklara da bakiyo bakiyo bir süre sonra aglamaya basliyor. Siz de bu durum var mi. Diger bebegim oyle degil. Bunun bu kadar korkmasina anlam veremedim

Benim de çok emiyor ben emzik vermedim hiç. Ben her elini emziğinde meme teklif ediyorum. Genelde memeye devam ediyor. Emerken memeyi bırakıp eli emmeye başlarsa da elini çıkarıp tekrar meme veriyorum. Orada tok olsa bile bir emme refleksine ihtiyaç duyuyor. En iyi bildiği şey onu rahatlatan o çünkü. Bazen bundan dolayı 1,5 saat aralıksız az az emziğini bilirim.

Ben artik bagir cagir pispis deli dana gibi sallanarak uyuma isinden coook sıkıldım yaa asla sarilayim ninni dokunma oksama falan sakinlesmiyo ayi gibi sallanacak ciglik cigliga napcaz boyle daha erken uyku egitimi ivir ziviri icin
Ya çok güldüm kusura bakma
Benimki sakin uyuyor ama desteksiz uyumuyor yine de. Şöyle ki kucağımda yatacak başı göğsümde olacak ve yürüyerek uyuyacak. Sakin sessiz ama sağ tarafım ona ters geliyor illa solda uyuyor günün sonunda sol tarafım iptal. Birde uykuya geçmesi 30 dkyı geçiyor. Böyle evde günde 4-5 kez geziyoruz bir eşim bir ben.
5 ay diyor birçok yer bende uyku eğitimi için çok heyecanlıyım. Birkaç kez denedim işte yatağa yatır pış pış yap ağlarsa kucağına al sakinleştir vs ama yok işe yaramıyor. Çok erken. Son 2,5 ay kaldı. Böyle beraber yatalım pışpış pat pat yapayım uykuya geçsin istiyorum

Kizlar bebegimin üşütmüş okadar dikat etmeme ragmen Ust solunum enfeksiyonu dedi buhar yazmiş
Bide ordaki bi kadin buhar verme bebegin cok kucuk buhar cok agir olur dedi
tabikide doktor ne vermişse onu kulancam
Ben hemen hemen hergün buhar veriyorum 1 aydır çocuk çok rahatlıyor buhar makinesi aldım trendyoldan

Benimki de aynı öyle deli gibi emiyo galiba artık diş çıkmaya yavaş yavaş hazırlandığı için oluyo

Bende guluyorum yaa ama sinirden kiz kucucuk cocuk sevkat ister dimi yoook kurt dugununde halay basi gibi sallanacak deli. Ne guzel oyle goguste uyumasi falan masallah eskidendi o bizim icin memede uyuma goguste uyuma falan. Bizimde 20 30dk suruyo aynen. Belkide erken goturuyorum uykuya veya gec ondan uzun suruyodur ay evet yaa denedim bende ama yok kabul etmiyo henuz o isi ya yataktan bakip siritiyo yada bagir cagir kucakliyorum. İnsallah zorlanmadan verebiliriz uyku egitimi isini

Uzun zaman giremedim yine yaa, düzen oturtamadım hâlâ temizlik, yemek, çamaşır, bebiş

Alışkanlık oluyor yani bu davranış anladım, her seferinde emzirince benimki oyun yapıyor memeyi, sündürüp sündürüp bırakıyor
Ay ben elini çekiyordum ağzından bi kere kolunu morartmaya yaklaştı çünkü korktum, aşı içim hemşireyi arayacağım bugün olmadı Dr değiştireceğiz çünkü o da hiç bahsetmedi
Evet 2.aydaydı, 3300 doğdu ama 15.günde 2900dü o yüzden mama başladık hatta sarılık vardı bide, dişe erken daha yaa beklesin az
Hafif pütürlü baktım şimdi, en korktuğum şey o diş çıkınca emzirmek Allah'ım kolaylık versin hepimize
Bu bende de oldu, adet gibi ağrı sancıyla geldi ama 3 gün arayla 2 lekenlendi gitti anlamadım valla ne olduğunu
Mama veren anneler hangi mamayı veriyorsunuz?
Hipo vermiştim ben, yenilerde bıraktık mamayı, ama combiotic olan değil sadece organik yazanı kullandım

Bende soracaktım size benimki de elini emmeye başladı gaz yapmaya çalıştıgında emiyo rahatlamak için diye düşünüyorum beni emmek isteyip agzına ne gelirse onu mu emiyor acaba

Günaydın herkese Elini emme durumu şu an çok konuşuluyor, arkadaşlar bebeklerin emme refleksi onları rahatlatıyor. Neden memede veya emzikle uyuyorlar? Ayrıca ellerini keşfediyorlar başta yumruk yapıp emerler sonra parmaklarını emecekler. Ayrıca ses çıkarıyorlar ve diş yerleri kaşınıyor onu kaşıyorlar. Müdahale etmeyin gelişimlerini engellemeyin. Ellerini gün içerisinde birkaç kez yıkayın. Parmak aralarında falan kıyafetten pamuklar olabiliyor onları yutmasın

Ben artik bagir cagir pispis deli dana gibi sallanarak uyuma isinden coook sıkıldım yaa asla sarilayim ninni dokunma oksama falan sakinlesmiyo ayi gibi sallanacak ciglik cigliga napcaz boyle daha erken uyku egitimi ivir ziviri icin
Yine güldürdün beni ya en güzeli koy bebek arabasına at bi tur bak hemen uyuyor. Bu arada yazamadım menenjit aşısını da yaptırmışsın geçmiş olsun darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…