- 12 Temmuz 2016
- 4.588
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.592
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.381
Bilmiyorum ki ya tanesi yada kutu 3lu olacak sekilde asiyi aciyolar total fiyati emin degilim sormadim.peki hani 3 tane yapiliyor ya hepsini birdenmi odedin yoksa tanesi okadarmi?
Ben unutum sormayi doktodan bilgi alacaktimBilmiyorum ki ya tanesi yada kutu 3lu olacak sekilde asiyi aciyolar total fiyati emin degilim sormadim.
Benimde bu aralar hep eli agzinda ikisini birden emiyorArkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyorgeçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi
Aynı durum bendede var cnm kollarını devamlı ıslatıyor üst değişip duruyorum aç da tok da o eller ağzında parmağını sokuyor yada yumruk şeklinde sokmaya çalışıyor emiyor böyle gülme krizine giriyorum devamlı görünce tam açken anlarım ama tokken ne alakaArkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyorgeçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi
Hemde ne biçim. Son 1 hafta 10 gündür başladı fena artış gösterdi 2 gündür her yer salyaArkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyorgeçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi
Hipp combiotic 1 numara çok memnunum aptamil veriyordun sürekli her içişinden sonra kusuyordu kilo almıyordu hipp markasına geçtiğimiz zamandan itibaren düzeldi kilo alımıda iyiMama veren anneler hangi mamayı veriyorsunuz?
Benim de çok emiyor ben emzik vermedim hiç. Ben her elini emziğinde meme teklif ediyorum. Genelde memeye devam ediyor. Emerken memeyi bırakıp eli emmeye başlarsa da elini çıkarıp tekrar meme veriyorum. Orada tok olsa bile bir emme refleksine ihtiyaç duyuyor. En iyi bildiği şey onu rahatlatan o çünkü. Bazen bundan dolayı 1,5 saat aralıksız az az emziğini bilirim.Arkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyorgeçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi
Ya çok güldüm kusura bakmaBen artik bagir cagir pispis deli dana gibi sallanarak uyuma isinden coook sıkıldım yaa asla sarilayim ninni dokunma oksama falan sakinlesmiyo ayi gibi sallanacak ciglik cigliganapcaz boyle daha erken uyku egitimi ivir ziviri icin
Ben hemen hemen hergün buhar veriyorum 1 aydır çocuk çok rahatlıyor buhar makinesi aldım trendyoldanKizlar bebegimin üşütmüş okadar dikat etmeme ragmen Ust solunum enfeksiyonu dedi buhar yazmiş
Bide ordaki bi kadin buhar verme bebegin cok kucuk buhar cok agir olur dedi
tabikide doktor ne vermişse onu kulancam
Benimki de aynı öyle deli gibi emiyo galiba artık diş çıkmaya yavaş yavaş hazırlandığı için oluyoArkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyorgeçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi
Yan yatırsan da olur farketmez ben yan yatırarak yapıyorum bir burnundan verdiğim ötekinden çıkıyo direkt kolay oluyorSüperrr çok teşekkürler , Yan yapsam bu şekil olmaz mo eğik korkarımmmmarkası ne acaba
Bende guluyorum yaa ama sinirdenYa çok güldüm kusura bakma
Benimki sakin uyuyor ama desteksiz uyumuyor yine de. Şöyle ki kucağımda yatacak başı göğsümde olacak ve yürüyerek uyuyacak. Sakin sessiz ama sağ tarafım ona ters geliyor illa solda uyuyor günün sonunda sol tarafım iptal. Birde uykuya geçmesi 30 dkyı geçiyor. Böyle evde günde 4-5 kez geziyoruz bir eşim bir ben.
5 ay diyor birçok yer bende uyku eğitimi için çok heyecanlıyım. Birkaç kez denedim işte yatağa yatır pış pış yap ağlarsa kucağına al sakinleştir vs ama yok işe yaramıyor. Çok erken. Son 2,5 ay kaldı. Böyle beraber yatalım pışpış pat pat yapayım uykuya geçsin istiyorum
Alışkanlık oluyor yani bu davranış anladım, her seferinde emzirince benimki oyun yapıyor memeyi, sündürüp sündürüp bırakıyorEmmesi hep açlıktan olmuyor. Bir ebe şey demişti. Bazı insanlar günde sağlam 2 öğün yapar arada atıştırıp durmaz. Bazılrı ise gün içinde sürekli atıştırmak ister az az. Bebeklerin bazısı da sürekli emme refleksi ile ağzında meme süt olsun ister sürekli atıştıran insan gibi aç değil ama yemeyi seviyor . Benimki de çok sık meme istiyor gündüz. Ben elini ağzına attığı her an emziryorım. Çevremde bu çocuk emzik istiyor diyorlar emme refleksi var aç değil diyorlar ama dinlemiyorum. 5 dk önce dakikalarca emzirdiğim bebek hemen yine elini ağzına atınca alıp tekrar emziriyorum.
Ay ben elini çekiyordum ağzından bi kere kolunu morartmaya yaklaştı çünkü korktum, aşı içim hemşireyi arayacağım bugün olmadı Dr değiştireceğiz çünkü o da hiç bahsetmediBebeklerin en iyi bildiği şey emmek bu yüzden sürekli emmek istiyorlar, rahatlamak için, kaka yapmak için vs. Eğer bebeğin ses çıkarmaya başladıysa diş yerleri kaşınıyormuş o yüzden elleri hep ağzında oluyor. Elini ağzından çekmemek gerekiyor. Bebek açsa çok ağlar zaten merak etme. İki aşınında yapılması gerekiyor bence. Rota 2 doz 3 ve 5 ayda yapacağım, menenjit 3 doz 5,7,12 yapacağım ben
Evet 2.aydaydı, 3300 doğdu ama 15.günde 2900dü o yüzden mama başladık hatta sarılık vardı bide, dişe erken daha yaa beklesin az2.ay kontrolünde mi 4500 çıktı? Çok kilo kaybetti benim oğlum da o yüzden doktor bize de iyi diyor bizim de bu civardı 2.ay, benim oğlum da salyalandı elini emiyor diş mi çıkacak yoksaaaaa, ama açlıktan emmiyor emin ol ağlardı aç olsa
Hafif pütürlü baktım şimdiArtık dişler geliyor damaklara bakn diş yerleri belli olduysa ve tükürük başladıysa geçmiş olsun 2 3 aya inciler dizilir memintolara tikat edin.
Evet sürekli sola yatması lazım ki düzelme olsun. Ama artık dönmelerde başladı arkasına iyi bir destek koyman gerekecek.
Bu bende de oldu, adet gibi ağrı sancıyla geldi ama 3 gün arayla 2 lekenlendi gittiYa kızlar leke geldi dedim ama hala birşey yok çok az geliyor bazen hiç yok ne Kasık ağrım var nede birşey hiç bir şey hissetmiyorum önceki gibi adet olmadim orkiti lekeledi okadar adet olup aynı şeyi yaşıyan varmı aranizda
Hipo vermiştim ben, yenilerde bıraktık mamayı, ama combiotic olan değil sadece organik yazanı kullandımMama veren anneler hangi mamayı veriyorsunuz?
Bende soracaktım size benimki de elini emmeye başladı gaz yapmaya çalıştıgında emiyo rahatlamak için diye düşünüyorum beni emmek isteyip agzına ne gelirse onu mu emiyor acabaArkadaşlar sizin bebeklerde deli gibi elini emiyor mu? Bizim ki aç tok mutlu mutsuz fark etmiyor, el hep ağızda. Gece çop çop ses geliyor noluyo diye bakıyorum elinin heryeri tükürük olmuş emmekten, emzik veriyorum onu atıyor ele devam, ya memede bile emmeyi bırakıp elini emmeye yalamaya başlıyorgeçici bi durum diye düşünüyordum ama son zamanlarda artış gösterdi bu hareketi
Yine güldürdün beni yaBen artik bagir cagir pispis deli dana gibi sallanarak uyuma isinden coook sıkıldım yaa asla sarilayim ninni dokunma oksama falan sakinlesmiyo ayi gibi sallanacak ciglik cigliganapcaz boyle daha erken uyku egitimi ivir ziviri icin
Doktor kontrolunde verilmesi gerekBen hemen hemen hergün buhar veriyorum 1 aydır çocuk çok rahatlıyor buhar makinesi aldım trendyoldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?