2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben simdi baktim arastirdim
bu ilaca kullannlar cok varmiş ustelik hepsi 3 4 5 ayliklar
mecbur veriyolar hastaligi ilerlememsi icin
cunku doktor bana buhar yada ilac vermesen allah korusun bronjit olur
Yani hastalik mi ilac mi dersen ilaci bende tercih ederim cok yuklenmemek lazim da hastaliga gorede degisiyo iste gecmis olsun

Bebekleri öpmemek gerektiğini ne zaman anlayacak bu insanlar acaba. Dişi çıkmıyor daha ses çıkarırken titreşim kaşıntı yapıyor o yüzdende ellerini emiyorlar. Normal zaman bence benim bebeğimde o zaman başlamıştı her geçen gün daha da fazla emiyorlar

Masallah masallah kicini kasi litfen ods iyiymis keske sey yapsaydim en bastan iiiy ben elimi suremem falan nerdeeee 13 saat dogurmaya ugrastim gece yine ben uyandim bi allahin kulu uyanipta cocugu uzatmadi bile
Ahahha kaşıyorum dilimi ısırıyorum söylerken merak etme ben hiç naz yapmadım valla epidural olmuştum o yüzden ayağa kalkamadım bir saat felan dinleniyordum Adoş doğduğu gibi kaka yaptı baktım eşim hemen bezini değiştiriyor ben şok. Annemde şok oldu tabi

Kızlar bebeklerinizin akşam belli bi uyku saati var mı yani mesela 8 dedi mi yatırıyor musunuz bizim ki 11 de gece modunu açıyor
Bizim ki de o saatlerde eskiden 7-8 aradıydı 2 haftadır filan 10 oldu 11 e sarktığı da oluyor.
Kizlar bugun oglumun ilaclarini aldim
iburamin zero vermis bende receteye baktim 2 yas alti kunalimaz diyor
sizce kullanmalimiyim aklimda soru isareti kaldi ya
O ilacı bi ara toplatmışlardı sanki. İçerisinde ki klorfemiramin maleat denen madde öksürük için sanırım o madde olan başka bir şurup yazdırabilirsin istersen sağlık ocağına

Kizlar bugun oglumun ilaclarini aldim
iburamin zero vermis bende receteye baktim 2 yas alti kunalimaz diyor
sizce kullanmalimiyim aklimda soru isareti kaldi
Lady bebeğinin ateşi falan var mı sadece öksürük mü? Ben biraz ilaç kullanımına karşı biriyim ama tabi gerekiyorsa mecbur kullanıcaz. Eğer ateşi yoksa sadece öksürüyorsa gece yatarken yanına soğan üstü karanfil koymanı öneririm. Benim kızımda da öksürük vardı o yüzden gitmiştim doktora ama balgamı vardı o öksürük yapıyordu. Seninde balgam falan var mı hırıltılı nefes?

Benimki 1 aylıkken elini ağzına götürüyordu 1 hafta yaptı bıraktı şimdi başlamadı daha. Aman öptürme canım çok tehlikeli diyorlar bu el yüz öpmesine. Ben kendim bazen tutamıyorum elinin üstünü falan öpüyorum sonra pişman oluyorum. Baktın olmuyor gündüzleri çorap falan geçir elleri soğuk üşüyor falan dersin.

Ay ne guzel bak iste kimisi babaliga sak diye adapte oluyo masallah

Hiç kriz geçirme ilk xocugn sanırım ilkinde aman şöyle böyle diyorsn sonra ikincide varya tosluyorsun resmen büyük oğlum 4 yaşında elini ağzına sürme diyorz anlamiyor özellikle ağzına götürüyor elini kresten geliyor elini yikatana kdr oooo hapsirio birden yüzüne hapsiriyor bazı şeylere engel olamıyoruz

Ya bilmiyorum
saglik ocagina gitmiyorum genelikle acile yada cocuk doktoruna goturuyorum
Bence doktorun vardir bi bildigi baktim gecmiyorsa tekrar gotururum

Merhaba kızlar, Kuzey nerdeyse 3 aylık oldu ama doğduğundan beri sol gözündeki çapaklanma geçmedi doktor normal enfeksiyon yok dedi ama endişeleniyorum bu durumu yaşayan var mı?

Yok cok sukur atesi yok
bende ilaca karsiyim biraz bebegim 6 ayligi gecmis olsaydi meyve ve bol suyla idare ederdim
Oksurugu var bide hirilti nefes cok az var bugun buharda verdim

Merhaba kızlar, Kuzey nerdeyse 3 aylık oldu ama doğduğundan beri sol gözündeki çapaklanma geçmedi doktor normal enfeksiyon yok dedi ama endişeleniyorum bu durumu yaşayan var mı?
merhaba
Icin rahat degilse baska doktora goster
her doktorda ayni degil bu arada

gözyaşı kanalları tıkalıdır hala masaj yapıyor musunuz? Eğer gözünde kızarıklık kaşıntı vs yoksa enfeksiyon yoktur endişeye gerek yok. Gözyaşı kanalı masajı diye araştırın bir sürü video var hakkında biraz korkmadan bastırmak gerekiyor açmak için her aklınıza geldiğinde yapın.

Yav kizlar ben bu cocugu usuttum mu acaba yaa menenjit asisini oldu atesi cikti soydum ince bi 0 kolluyla oturdu gazi iyi kokuyo. Hani bizde ayaktan sogugu yiyince gaz miktari ve kokusu artar ya ayni oyle. Bide 2 gundur yapmiyodu kakasini bugun yapti acaba onun mu etkisi oldu dicem. Gerci biraz kati yapti da macun kivamindaydi. Ne osuruk biraktim aksam saati ne kaka yemek vakti istahiniza ettim ama helal edin ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…