- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.441
Yapıyorum ama henüz geçmedi en iyisi farklı bir doktora daha götüreyimgözyaşı kanalları tıkalıdır hala masaj yapıyor musunuz? Eğer gözünde kızarıklık kaşıntı vs yoksa enfeksiyon yoktur endişeye gerek yok. Gözyaşı kanalı masajı diye araştırın bir sürü video var hakkında biraz korkmadan bastırmak gerekiyor açmak için her aklınıza geldiğinde yapın.
Yok sanmıyorum hem havalar çok iyi hem de saçlarımız çok uzun bizim kafası hep sıcakBazen kafalari usuyuncede capak olabiliyor
Geçmiş olsunYav kizlar ben bu cocugu usuttum mu acaba yaa menenjit asisini oldu atesi cikti soydum ince bi 0 kolluyla oturdu gazi iyi kokuyo. Hani bizde ayaktan sogugu yiyince gaz miktari ve kokusu artar ya ayni oyle. Bide 2 gundur yapmiyodu kakasini bugun yapti acaba onun mu etkisi oldu dicem. Gerci biraz kati yapti da macun kivamindaydi. Ne osuruk biraktim aksam saati ne kaka yemek vakti istahiniza ettim ama helal edin ahahah
Farkli bisey yemedim aslinda her zaman yedigim seylerGeçmiş olsun
Geçenlerde benim bebenin de aşşşırı kokuyordu
Hani zortlayınca ki çokça yaptı, odada cam açıyorduk o derece
Üşütmediğime de eminim
Yediklerimizle alakalı olabilir
Gözyaşı kanalları ile ilgili bir şey söyledi mi? Bu kanallar tıkalı olunca da çapaklanma oluyor.Merhaba kızlar, Kuzey nerdeyse 3 aylık oldu ama doğduğundan beri sol gözündeki çapaklanma geçmedi doktor normal enfeksiyon yok dedi ama endişeleniyorum bu durumu yaşayan var mı?
İnşallah şifa bulur tez zamandavalla canim bi ara duzeliyor sonra tekrar olusuyor
krem biraz azaltiyor
doktor alerji testine yaptir anca anlarsin neden oldugunu
Gözyaşı kanalları ile ilgili bir şey söyledi mi? Bu kanallar tıkalı olunca da çapaklanma oluyor.
Ben kendim bile öpmüyorum elinden millet yapışıveriyor ya Demeye fırsat kalıyor mu kiBenimki 1 aylıkken elini ağzına götürüyordu 1 hafta yaptı bıraktı şimdi başlamadı daha. Aman öptürme canım çok tehlikeli diyorlar bu el yüz öpmesine. Ben kendim bazen tutamıyorum elinin üstünü falan öpüyorum sonra pişman oluyorum. Baktın olmuyor gündüzleri çorap falan geçir elleri soğuk üşüyor falan dersin.
Farkli bisey yemedim aslinda her zaman yedigim seylergerci probiyotigimiz bitti artik kullanmiyoruz daha onunda etkisi olabilir belki usutmediysem eger
Üşütünce kaka rengi değişmiyor mu zaten benim kızın kakası hep kokuyor başından beri normal değil mi kokmaması mı gerekiyorGeçmiş olsun
Geçenlerde benim bebenin de aşşşırı kokuyordu
Hani zortlayınca ki çokça yaptı, odada cam açıyorduk o derece
Üşütmediğime de eminim
Yediklerimizle alakalı olabilir
Öpenlere sinirleniyorum insanlar sınır bilmiyor genç annelerin çogu öyle değiller ama büyükler insanı cidden sinirlendiriyorHiç kriz geçirme ilk xocugn sanırım ilkinde aman şöyle böyle diyorsn sonra ikincide varya tosluyorsun resmen büyük oğlum 4 yaşında elini ağzına sürme diyorz anlamiyor özellikle ağzına götürüyor elini kresten geliyor elini yikatana kdr oooo hapsirio birden yüzüne hapsiriyor bazı şeylere engel olamıyoruz
Yani kaka bu kokar tabi gaz diyorum normalde gazi kokmuyo ama suanda havada asili kaliyo resmen kokuÜşütünce kaka rengi değişmiyor mu zaten benim kızın kakası hep kokuyor başından beri normal değil mi kokmaması mı gerekiyor
Ay tovbee ilk defa duydum o ne yaa. Kendine yapildiginda rahatlatmayacak biseyin el kadar bebege yapilmasi... birde sormadan etmeden..su su kadar cocuk buyuttum muhabbetlerinede ayar oluyorum bravo 6 cocuguda yanlis buyutmussunBen kendim bile öpmüyorum elinden millet yapışıveriyor ya Demeye fırsat kalıyor mu kihele eşimin yengesi eliyle çaprazdaki ayagını sırtından arkadan çekip birleştirdi birden kucağında yatarken napıyosun yenge kolu çıkacak dedim sinir etti beni neymiş çocuk rahatlıyormuş bütün çocuklara yapıyormuş 6 tane çocuk büyütmüş müşş aldım çocuğu hemen sormadan birden ne hakla yapıyorsun ağladı kızım canı yandı çekince sonra sustu bak sustu diyor eşimde işe yaradı galiba cidden diyor o gün sinir krizi geçirmediysem daha geçirmem galiba bak aklıma geldi yine sinirlendim
Çorap işi çok mantıklı yapıcam
Bulantısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne tarz belirtiler veriyor bulantıda?Ben yaptirdim 2.ay kontrolunde pek yan etkisi olmadi agizdan yapiliyo zaten. Biraz mide bulantisi oldu o kadar. Ama karma asi biraz yoruyo araya 3 gun koy derim
Geçmiş olsun canım benim.saolun bundan 2 gun once hafif sadece aksam biraz oksuruyordu
bugun cok oksuruyordu goturdum hastaneye
buhar verdi kullan dedi
bebek görmeye geldiler iki saatte sinirlerimi zıplatıp gittiler suan gene hatırladım uykum kaçtı sinirden ya kolu bacağı çıksa bişi olsa derdini anlatamıyor ayrıca sana ne be kadınAy tovbee ilk defa duydum o ne yaa. Kendine yapildiginda rahatlatmayacak biseyin el kadar bebege yapilmasi... birde sormadan etmeden..su su kadar cocuk buyuttum muhabbetlerinede ayar oluyorum bravo 6 cocuguda yanlis buyutmussundiyesi gelir insanin. Verme bebegini kimsenin kucagina helede baba ve dedeler anneanne babaanne disinda kimseye hatta onlars bile fazla verme yeri geliyo cok karisiyolar
Evet normal dedi doktor 2 kutu damla bitirdik düzelmedi tekrar kullanmana gerek yok dediBenim oglumda vardi, bir yasina kadar normal mudahale etmiyoruz. Eger gecmezse kucuk bir mudahale ile aciyorlar.
Fakatt, benim oglum 6 aylikken gozlerim intihaplaniyo, onada geciyor. Ilac yazdi, ve ilactan sonra tamamen duzeldi.
Belki daha once kullanmis olsaydik hemen gecebilirdi, bilemedim..
Oguruyo canim uyurkende oguruyoBulantısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne tarz belirtiler veriyor bulantıda?
Ay isguzar yaa ben yaptim ben baktim demek icin bi tarafini yirtmis hic sevmem. Anneye donupte bi masallah ne guzel bakmissin demezler ama isleri gucleri show. Yok yaa cidden kimseye vermiceksin bebegini yasanmicak bunlar. Deli bi anneyim ben kimseye guvenmiyorum bitti diyio geciceksinbebek görmeye geldiler iki saatte sinirlerimi zıplatıp gittiler suan gene hatırladım uykum kaçtı sinirden ya kolu bacağı çıksa bişi olsa derdini anlatamıyor ayrıca sana ne be kadınsonra da bişey daha diycem ama kızacaksın gene süpürge sesi açmak iyi oluyor diyo hı hı deyip geçtim sürekli ver ben uyutayım dedi gazdan uyuyamamıştı seni uyutmamışlar yazık diyor eziyet etmek için uyutmadım çocuğumu aynen kundak yapıcam öyle uyur ver diyor sevmiyor ben yapmıyorum dedim sever dedi sallamıyorum ben dedim kundak yapıp sallamaya başladı ikinci görüşümde aynısını yaparsa kavga çıkacak aşırı sinirlendim çünkü eşimde bi kere görüyoruz yılda boşver diyor sinirden uyuyamadım
Hamilelikte kullandigim miltivitamin ve demire devam ediyorum 6 aya kadar da devam dedi doktorumAranızda emzirip vitamin takviye kullanan varmı kızlar? Bana 3 aya kadar kullanabilirsin dediler şuan takviyem bitti 3. Aya giricez diye almadım tekrar ama kendimi çok yorgun,uykusuz hissediyorum siz neler yapıyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?