2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yapıyorum ama henüz geçmedi en iyisi farklı bir doktora daha götüreyim

Geçmiş olsun
Geçenlerde benim bebenin de aşşşırı kokuyordu
Hani zortlayınca ki çokça yaptı, odada cam açıyorduk o derece
Üşütmediğime de eminim
Yediklerimizle alakalı olabilir

Geçmiş olsun
Üşütmediğime de eminim
Farkli bisey yemedim aslinda her zaman yedigim seyler gerci probiyotigimiz bitti artik kullanmiyoruz daha onunda etkisi olabilir belki usutmediysem eger

Merhaba kızlar, Kuzey nerdeyse 3 aylık oldu ama doğduğundan beri sol gözündeki çapaklanma geçmedi doktor normal enfeksiyon yok dedi ama endişeleniyorum bu durumu yaşayan var mı?
Gözyaşı kanalları ile ilgili bir şey söyledi mi? Bu kanallar tıkalı olunca da çapaklanma oluyor.

Gözyaşı kanalları ile ilgili bir şey söyledi mi? Bu kanallar tıkalı olunca da çapaklanma oluyor.

Benim oglumda vardi, bir yasina kadar normal mudahale etmiyoruz. Eger gecmezse kucuk bir mudahale ile aciyorlar.
Fakatt, benim oglum 6 aylikken gozlerim intihaplaniyo, onada geciyor. Ilac yazdi, ve ilactan sonra tamamen duzeldi.
Belki daha once kullanmis olsaydik hemen gecebilirdi, bilemedim..

Ben kendim bile öpmüyorum elinden millet yapışıveriyor ya Demeye fırsat kalıyor mu ki hele eşimin yengesi eliyle çaprazdaki ayagını sırtından arkadan çekip birleştirdi birden kucağında yatarken napıyosun yenge kolu çıkacak dedim sinir etti beni neymiş çocuk rahatlıyormuş bütün çocuklara yapıyormuş 6 tane çocuk büyütmüş müşş aldım çocuğu hemen sormadan birden ne hakla yapıyorsun ağladı kızım canı yandı çekince sonra sustu bak sustu diyor eşimde işe yaradı galiba cidden diyor o gün sinir krizi geçirmediysem daha geçirmem galibabak aklıma geldi yine sinirlendim

Çorap işi çok mantıklı yapıcam

Farkli bisey yemedim aslinda her zaman yedigim seyler gerci probiyotigimiz bitti artik kullanmiyoruz daha onunda etkisi olabilir belki usutmediysem eger
Geçmiş olsun
Üşütmediğime de eminim
Üşütünce kaka rengi değişmiyor mu zaten benim kızın kakası hep kokuyor başından beri normal değil mi kokmaması mı gerekiyor

Öpenlere sinirleniyorum insanlar sınır bilmiyor genç annelerin çogu öyle değiller ama büyükler insanı cidden sinirlendiriyor

Ay tovbee ilk defa duydum o ne yaa. Kendine yapildiginda rahatlatmayacak biseyin el kadar bebege yapilmasi... birde sormadan etmeden..su su kadar cocuk buyuttum muhabbetlerinede ayar oluyorum bravo 6 cocuguda yanlis buyutmussun diyesi gelir insanin. Verme bebegini kimsenin kucagina helede baba ve dedeler anneanne babaanne disinda kimseye hatta onlars bile fazla verme yeri geliyo cok karisiyolar

Ben yaptirdim 2.ay kontrolunde pek yan etkisi olmadi agizdan yapiliyo zaten. Biraz mide bulantisi oldu o kadar. Ama karma asi biraz yoruyo araya 3 gun koy derim
Bulantısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne tarz belirtiler veriyor bulantıda?

bebek görmeye geldiler iki saatte sinirlerimi zıplatıp gittiler suan gene hatırladım uykum kaçtı sinirden ya kolu bacağı çıksa bişi olsa derdini anlatamıyor ayrıca sana ne be kadın sonra da bişey daha diycem ama kızacaksın gene süpürge sesi açmak iyi oluyor diyo hı hı deyip geçtim sürekli ver ben uyutayım dedi gazdan uyuyamamıştı seni uyutmamışlar yazık diyor eziyet etmek için uyutmadım çocuğumu aynen kundak yapıcam öyle uyur ver diyor sevmiyor ben yapmıyorum dedim sever dedi sallamıyorum ben dedim kundak yapıp sallamaya başladı ikinci görüşümde aynısını yaparsa kavga çıkacak aşırı sinirlendim çünkü eşimde bi kere görüyoruz yılda boşver diyor sinirden uyuyamadım

Evet normal dedi doktor 2 kutu damla bitirdik düzelmedi tekrar kullanmana gerek yok dedi

Aranızda emzirip vitamin takviye kullanan varmı kızlar? Bana 3 aya kadar kullanabilirsin dediler şuan takviyem bitti 3. Aya giricez diye almadım tekrar ama kendimi çok yorgun,uykusuz hissediyorum siz neler yapıyorsunuz bu konuda

Ay isguzar yaa ben yaptim ben baktim demek icin bi tarafini yirtmis hic sevmem. Anneye donupte bi masallah ne guzel bakmissin demezler ama isleri gucleri show. Yok yaa cidden kimseye vermiceksin bebegini yasanmicak bunlar. Deli bi anneyim ben kimseye guvenmiyorum bitti diyio geciceksin

Aranızda emzirip vitamin takviye kullanan varmı kızlar? Bana 3 aya kadar kullanabilirsin dediler şuan takviyem bitti 3. Aya giricez diye almadım tekrar ama kendimi çok yorgun,uykusuz hissediyorum siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Hamilelikte kullandigim miltivitamin ve demire devam ediyorum 6 aya kadar da devam dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…