2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende bıraktım ama gözüm hep onda öyle bir illet içmek için gün sayıyor olabilirim

Merhaba bebekleriniz elleri ile bisey kavrayabiliyorlar mi ? Bizimki 2.5 aylik oldu ama henuz belirti yok , bi yerde 3 aylikken tutuyorlar diye okudum da panik oldum
Benimde bebeğim de kavramıyor canım bazen parmaklarımızı sıkıyor bazen emerken tşörtümü sıkıyor ama oyuncak falan tutmuyor bende düşünüyordum bunu acaba normal mi diye. Benim bebeğim daha ağzına bile götürmüyor. Gazı olunca kıvranırken kafasına götürüyor yüzünü ovuyor o kadar

Yakında mutfağa kendime yatak yapıcam bebemin beyaz gürültüsü davlumbaz çocuk ne piş piş istiyor ne başka bişey internetteki beyaz gürültüler tarzı değil

Sigarayı bırakarak iyi yapmışsın kendine de bambamada Hareketlerini takip et anlaşılıyor zaten, bizim 2 saat uyanıklık oluyor mesela
Uyumadi kendinide benide yoldu ortu isini denedim nefesi kesilir gibi oldu ruzgar gelince tikaniyolar ya ayni oyle ve gozlerine ortmustum sadece agzi burnu acikti cins yaa

Merhaba bebekleriniz elleri ile bisey kavrayabiliyorlar mi ? Bizimki 2.5 aylik oldu ama henuz belirti yok , bi yerde 3 aylikken tutuyorlar diye okudum da panik oldum
Bmyle şeylere çok takılmayın anneler. Kimi 2 aylıkken yapar kimi 4.
3 aylık ortalama olarak söyleniyor. Eğer 3 aylıkken yapması gereken bir şey 6 aylık olup hala yapılmıyorsa sıkıntı olabilir. Ama böyle daha ayı gelmeden korkmayın

Kızlar ek gida konuşulmuş, benim de tecrübem şu ki ben emmeyi bırakır diye ek gıda olayına biraz geç başlamıştım ilk zamanlar kızım ek gidaya hevesli idi versem sanki herşeyi yiyebilir gibiydi, sonra ben temkinli davrandıkça kızım yememeye başladı bende ne de olsa emiyor diye çok önemsememiştim ama sonrasında sadece beni emen, ilerleyen zamanlarda da çok yemek seçen bir çocuğum oldu
Demem o ki ek gıda gelecekte yemek seçmemesi içinde önemli bir dönmemiş ben onu tecrübe ettim

Ek gıdada amaç karın doyurmak değil ki, ilk zamanlar tadım şeklinde olacağı için emmeyi bırakacağını sanmam. mama sandalyesinde oturmaya başladığı zaman hazır olurlarmış ek gıdaya ben o an geldiği gibi başlayacağım. Meyve ile başlamamak gerekiyormuş, sebzeleri yemiyorlarmış sonra ve 3 gün ard arda aynı sebzeyi vermek gerekiyormuş. Bakalım inşallah her sebzeyi meyveyi seven bebeklerimiz olur yemek seçmezler

Kız sen bensin aslında bir yandan o hallerini bekliyorumm sevcek mi sevmicek falan ama senin dediklerinde var gelsin bakalım napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…