- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.561
Sorma sorma süte geçer korkusu ile bekledimAcilleeeen kiyamam bunca zaman kahvesiz nasil yaptin
Bende bıraktım ama gözüm hep onda öyle bir illet içmek için gün sayıyor olabilirimEvet yaa kahvesiz hayat cekilmez inan ki bende iciyodum hamileyken. Bazen sutlu iciyorum buyuk miktarda icmek istiyosam asla kahveden odun veremiyorum sigarayi biraktim kahveyi asla
Ben galiba erken goturuyorum uykuya 1 saat uyanik tutuyorum ama huysuzlaniyo kacirirsamda uyumuyo bu sefer 1.5 saat deneyeyim simdi bakalim belki rahat uykuya gecer.
Benimde bebeğim de kavramıyor canım bazen parmaklarımızı sıkıyor bazen emerken tşörtümü sıkıyor ama oyuncak falan tutmuyor bende düşünüyordum bunu acaba normal mi diye. Benim bebeğim daha ağzına bile götürmüyor. Gazı olunca kıvranırken kafasına götürüyor yüzünü ovuyor o kadarMerhaba bebekleriniz elleri ile bisey kavrayabiliyorlar mi ? Bizimki 2.5 aylik oldu ama henuz belirti yok , bi yerde 3 aylikken tutuyorlar diye okudum da panik oldum
UyumadiSigarayı bırakarak iyi yapmışsın kendine de bambamadaHareketlerini takip et anlaşılıyor zaten, bizim 2 saat uyanıklık oluyor mesela
Bence cikmaz yaa bu saate kadar coktan cikardiSorma sorma süte geçer korkusu ile bekledimbu arada ateş olayını atlattık mı şimdi bu saatten sonra çıkar mı acaba
Benimde aklima geliyo ara ara cok stresli oldugumda ama icmicem ya 1 sigara 1000 sigaradir asla 1 tanede kalmiyo kokusu pisligi cabasiBende bıraktım ama gözüm hep onda öyle bir illet içmek için gün sayıyor olabilirim
Yaa ahahah cok iyiPeki benim mama sandalyemin şimdiden hazır olmasıek gıda için çok hevesliyim
Bmyle şeylere çok takılmayın anneler. Kimi 2 aylıkken yapar kimi 4.Merhaba bebekleriniz elleri ile bisey kavrayabiliyorlar mi ? Bizimki 2.5 aylik oldu ama henuz belirti yok , bi yerde 3 aylikken tutuyorlar diye okudum da panik oldum
İnşallah canımBence cikmaz yaa bu saate kadar coktan cikardi
Her bebek farklı işte bir yolunu bulursun mutlakaUyumadikendinide benide yoldu ortu isini denedim nefesi kesilir gibi oldu ruzgar gelince tikaniyolar ya ayni oyle ve gozlerine ortmustum sadece agzi burnu acikti cins yaa
Haklısın canım öyle gerçekten inşallah bende başlamam bakalımBenimde aklima geliyo ara ara cok stresli oldugumda ama icmicem ya 1 sigara 1000 sigaradir asla 1 tanede kalmiyo kokusu pisligi cabasi
Evet hem dışarıda vermesi kolay olacak hem de hangi sebzeleri meyveleri sevecek ne tepkiler verecek inanılmaz meraklıyımYaa ahahah cok iyibende oyle valla emzirmeyi cok seviyorum ama disari ciktigimda hemen memeye davranmakta sıkıcı
Bende yaa limon yer mi cok merak ediyorim hamileyken limon aserdim fullEvet hem dışarıda vermesi kolay olacak hem de hangi sebzeleri meyveleri sevecek ne tepkiler verecek inanılmaz meraklıyım
Ben asla domates yemiyorum kızım yiyecek mi merak ediyorumBende yaa limon yer mi cok merak ediyorim hamileyken limon aserdim full
Ek gıdada amaç karın doyurmak değil ki, ilk zamanlar tadım şeklinde olacağı için emmeyi bırakacağını sanmam. mama sandalyesinde oturmaya başladığı zaman hazır olurlarmış ek gıdaya ben o an geldiği gibi başlayacağım. Meyve ile başlamamak gerekiyormuş, sebzeleri yemiyorlarmış sonra ve 3 gün ard arda aynı sebzeyi vermek gerekiyormuş. Bakalım inşallah her sebzeyi meyveyi seven bebeklerimiz olur yemek seçmezlerKızlar ek gida konuşulmuş, benim de tecrübem şu ki ben emmeyi bırakır diye ek gıda olayına biraz geç başlamıştım ilk zamanlar kızım ek gidaya hevesli idi versem sanki herşeyi yiyebilir gibiydi, sonra ben temkinli davrandıkça kızım yememeye başladı bende ne de olsa emiyor diye çok önemsememiştim ama sonrasında sadece beni emen, ilerleyen zamanlarda da çok yemek seçen bir çocuğum oldu
Demem o ki ek gıda gelecekte yemek seçmemesi içinde önemli bir dönmemiş ben onu tecrübe ettim
Kız sen bensinBen üşengeç bir insan olduğum için ek gıda falan beklemiyorum. Emzirmek mis gibi. Hop çıkar memeni ver. Doysun. Ek gıda da ona özel yemek yap, 3 gün dene, aman öğürebilecek mi, boğazına kaçar mı, püre yapayım mı falan. Ay düşünürken yoruldum. Emzirmek çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?