- 28 Haziran 2022
- 2.076
- 1.063
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.581
Şu kadar iradeli olsam neler başarırdımÇayı bile az tüketiyorum kahve içmedim henüzevet hamileyken de yemedim süt verirken de yenmez deniyor
Hahah kıyamamİnsanin aklini aliyo yaa oyle hareketlersifirdan her seyi ogrenmeleri cok komik ama nefes almayid ogrenmessin be arkadas
Ben her türlü emziriyorum bi sakıncası var mıymış ki yatırarak emzirmenin. Sırt üstüne uzanıp bebeğimi de üzerime koyuyorum memeye baş memede ayak diğer tarafta emiyordu ama artık büyüdü olmuyoKızlar bebeğimi yatırarak emzirebilir miyim 2.5 aylık olmak üzere yapan var mı. Yanıma yatırmak istiyorum mesela sağına yatırıp emzirmek gibi
Evet bebek tanıdikca daha cok dökuluyor dedi annem ama ne alaka bilmiyorumKızlar sizin de saçlarınız çok dökülmeye başladı mı
Kız sen birde benim hamileliği dinlesen ooooooŞu kadar iradeli olsam neler başarırdım
Hemde korkuuunc cocuga egiliyorum ustunden sac topluyorum bilmiyorim nasil olcak kel kalcam sankiKızlar sizin de saçlarınız çok dökülmeye başladı mı
Yok canım sakıncasını duymadım ben. Bende sağına yatırmak istiyorum koluma almak istemiyorum şu düzlük geçene kadar ama nasıl yanıma yatırcam bilmiyorum.Ben her türlü emziriyorum bi sakıncası var mıymış ki yatırarak emzirmenin. Sırt üstüne uzanıp bebeğimi de üzerime koyuyorum memeye baş memede ayak diğer tarafta emiyordu ama artık büyüdü olmuyo
Hamileyken bir tel düşmüyordu duşta bile normalde şampuanlarken kremlerken dolu dolu dökülürdü ama hamilelikte dökülmedi. Arkadaşıma söyledim doğurduktan sonra çok döküldü bende de öyle oldu dedi cidden doğumdan sonra dökülmeye başladı.Kızlar sizin de saçlarınız çok dökülmeye başladı mı
Of aynen kel kalcam valla zaten azcıcık saçım varHemde korkuuunc cocuga egiliyorum ustunden sac topluyorum bilmiyorim nasil olcak kel kalcam sanki
o kadar sürede tutmaktan bişey olmaz bence ben sırt üstü yatırıyorum sonra hafif saga ya da sola yan yatar şekilde az çeviriyorum zaten kendi memeyi tutmak içim kafasını baykuş gibi büküyorYok canım sakıncasını duymadım ben. Bende sağına yatırmak istiyorum koluma almak istemiyorum şu düzlük geçene kadar ama nasıl yanıma yatırcam bilmiyorum.
Nasıl engelliycezz bu dökülmeyi acabaHamileyken bir tel düşmüyordu duşta bile normalde şampuanlarken kremlerken dolu dolu dökülürdü ama hamilelikte dökülmedi. Arkadaşıma söyledim doğurduktan sonra çok döküldü bende de öyle oldu dedi cidden doğumdan sonra dökülmeye başladı.
Kalmazsın sonradan çıkıyor diyorduOf aynen kel kalcam valla zaten azcıcık saçım var
o kadar sürede tutmaktan bişey olmaz bence ben sırt üstü yatırıyorum sonra hafif saga ya da sola yan yatar şekilde az çeviriyorum zaten kendi memeyi tutmak içim kafasını baykuş gibi büküyor
Sonradan çıkıyor merak etme demişti bende üzerinde durmadım. Gelir geri yerineNasıl engelliycezz bu dökülmeyi acaba
Bende de son 10 gündür aşırı bir dökülme var. Vitaminsiz mi kaldım acaba dedim vitamin haplarına basladim simdi inşallah donemseldirHamileyken bir tel düşmüyordu duşta bile normalde şampuanlarken kremlerken dolu dolu dökülürdü ama hamilelikte dökülmedi. Arkadaşıma söyledim doğurduktan sonra çok döküldü bende de öyle oldu dedi cidden doğumdan sonra dökülmeye başladı.
Öyledir inşallah ben çok takmadım bu durumu geçer diye düşünüyorumBende de son 10 gündür aşırı bir dökülme var. Vitaminsiz mi kaldım acaba dedim vitamin haplarına basladim simdi inşallah donemseldir
Doğduğundan beri yapıyorum yorulduğumda. Hiçbir zararı yok.Kızlar bebeğimi yatırarak emzirebilir miyim 2.5 aylık olmak üzere yapan var mı. Yanıma yatırmak istiyorum mesela sağına yatırıp emzirmek gibi
Ay aynı ben. Üşengeç değilimdir ama emzirmek çok rahat. Ne yapsam da besleyici olsa derdi yok. Sıcak soğuk derdi yok. Bir yere giderken ekşidi de bozuldu mu derdi yok. Her zaman aynı ısıda çıkan besleyici tazecikkk süt daha ne olsun.Ben üşengeç bir insan olduğum için ek gıda falan beklemiyorum. Emzirmek mis gibi. Hop çıkar memeni ver. Doysun. Ek gıda da ona özel yemek yap, 3 gün dene, aman öğürebilecek mi, boğazına kaçar mı, püre yapayım mı falan. Ay düşünürken yoruldum. Emzirmek çok güzel
Mama sandalyesi ikea tipi mi alayim sizce yoksa chiccodan daha fonksiyonel bisey mi? Blw yapmak istiyorum yari kendi yesin yari ben yedireyim alissin ikisinede. Buyuk ihtimalle uzun sure oturucak mama sandalyesinde o yuzden konforlu olsun diyorum ama ya oturmazsa onca para bosa gider. İkea tipide uzun sure oturmaya musait degil arkasi egilmiyo uyusa kalsa iki buklumBasladim bende arastirmaya mama sandalyesi sectim tabak canak alicam yavastan bir ikide kitap buldum bakalim.doktorumuz bizede 5.ayda baslariz dedi zaten alttan dislerin yeri belli oldu o civarlarda da cikar gibi gorunuyo
Gelince mecbur yapıcaz ya. Ben mama hazırlamaya bile üşeniyordum. O yüzden mama işi eşimdeydiKız sen bensinaslında bir yandan o hallerini bekliyorumm sevcek mi sevmicek falan ama senin dediklerinde var gelsin bakalım napcaz
Kız ben hep yatıp emziriyorum. Yanına yan yatıyorum, göğüs ucum burnuna gelecek şekilde hizalıyorum. Onu da yan çeviriyorum. Kendi memeyi buluyor zaten. Uyuyunca da sırt üstü çeviriyorum. Oldu bitti.Kızlar bebeğimi yatırarak emzirebilir miyim 2.5 aylık olmak üzere yapan var mı. Yanıma yatırmak istiyorum mesela sağına yatırıp emzirmek gibi
Benimki hala arada öyle emmek istiyo. Ya da ben yatayım, o üstüme yüz üstü yatsın, ayaklarını da göbeğime uzatıyor, meme ağzındayken yana doğru çeviriyor kendini. Öyle emiyor. Kafasını da ben destekliyorum. Pozisyonu anlatabildim mi bilemedim ama pozisyonları beğenmeyip emmediyse o pozisyona sokuyorum, emiyorBen her türlü emziriyorum bi sakıncası var mıymış ki yatırarak emzirmenin. Sırt üstüne uzanıp bebeğimi de üzerime koyuyorum memeye baş memede ayak diğer tarafta emiyordu ama artık büyüdü olmuyo
Ufff kesinlikle. Bi de yorulmuyorsun süt verirken. Yoksa mutfağa gir, ona bir şeyler hazırla. Buharda pişir, rendele, bulaşığı, yemek dağınıklığı, kıyafetlerine bulaşacak lekesi. Şimdiden gözüm korkuyorAy aynı ben. Üşengeç değilimdir ama emzirmek çok rahat. Ne yapsam da besleyici olsa derdi yok. Sıcak soğuk derdi yok. Bir yere giderken ekşidi de bozuldu mu derdi yok. Her zaman aynı ısıda çıkan besleyici tazecikkk süt daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?