2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebeğimi yatırarak emzirebilir miyim 2.5 aylık olmak üzere yapan var mı. Yanıma yatırmak istiyorum mesela sağına yatırıp emzirmek gibi
Ben her türlü emziriyorum bi sakıncası var mıymış ki yatırarak emzirmenin. Sırt üstüne uzanıp bebeğimi de üzerime koyuyorum memeye baş memede ayak diğer tarafta emiyordu ama artık büyüdü olmuyo

Yok canım sakıncasını duymadım ben. Bende sağına yatırmak istiyorum koluma almak istemiyorum şu düzlük geçene kadar ama nasıl yanıma yatırcam bilmiyorum.

Kızlar sizin de saçlarınız çok dökülmeye başladı mı
Hamileyken bir tel düşmüyordu duşta bile normalde şampuanlarken kremlerken dolu dolu dökülürdü ama hamilelikte dökülmedi. Arkadaşıma söyledim doğurduktan sonra çok döküldü bende de öyle oldu dedi cidden doğumdan sonra dökülmeye başladı.

Hemde korkuuunc cocuga egiliyorum ustunden sac topluyorum bilmiyorim nasil olcak kel kalcam sanki
Of aynen kel kalcam valla zaten azcıcık saçım var
Yok canım sakıncasını duymadım ben. Bende sağına yatırmak istiyorum koluma almak istemiyorum şu düzlük geçene kadar ama nasıl yanıma yatırcam bilmiyorum.
o kadar sürede tutmaktan bişey olmaz bence ben sırt üstü yatırıyorum sonra hafif saga ya da sola yan yatar şekilde az çeviriyorum zaten kendi memeyi tutmak içim kafasını baykuş gibi büküyor

Nasıl engelliycezz bu dökülmeyi acaba

Kalmazsın sonradan çıkıyor diyordu deneyim bi off biyeri acıyacak diye bişey yapamıyorum ki

Bende de son 10 gündür aşırı bir dökülme var. Vitaminsiz mi kaldım acaba dedim vitamin haplarına basladim simdi inşallah donemseldir

Ay aynı ben. Üşengeç değilimdir ama emzirmek çok rahat. Ne yapsam da besleyici olsa derdi yok. Sıcak soğuk derdi yok. Bir yere giderken ekşidi de bozuldu mu derdi yok. Her zaman aynı ısıda çıkan besleyici tazecikkk süt daha ne olsun.

Basladim bende arastirmaya mama sandalyesi sectim tabak canak alicam yavastan bir ikide kitap buldum bakalim. doktorumuz bizede 5.ayda baslariz dedi zaten alttan dislerin yeri belli oldu o civarlarda da cikar gibi gorunuyo
Mama sandalyesi ikea tipi mi alayim sizce yoksa chiccodan daha fonksiyonel bisey mi? Blw yapmak istiyorum yari kendi yesin yari ben yedireyim alissin ikisinede. Buyuk ihtimalle uzun sure oturucak mama sandalyesinde o yuzden konforlu olsun diyorum ama ya oturmazsa onca para bosa gider. İkea tipide uzun sure oturmaya musait degil arkasi egilmiyo uyusa kalsa iki buklum kafam baya karisik

Kız sen bensin aslında bir yandan o hallerini bekliyorumm sevcek mi sevmicek falan ama senin dediklerinde var gelsin bakalım napcaz
Gelince mecbur yapıcaz ya. Ben mama hazırlamaya bile üşeniyordum. O yüzden mama işi eşimdeydi
Kızlar bebeğimi yatırarak emzirebilir miyim 2.5 aylık olmak üzere yapan var mı. Yanıma yatırmak istiyorum mesela sağına yatırıp emzirmek gibi
Kız ben hep yatıp emziriyorum. Yanına yan yatıyorum, göğüs ucum burnuna gelecek şekilde hizalıyorum. Onu da yan çeviriyorum. Kendi memeyi buluyor zaten. Uyuyunca da sırt üstü çeviriyorum. Oldu bitti.
Çok yorgun olduğum zamanlar o emip uyurken ben de uyuyorum. Eşim başımızda bekliyor. Hareket ederim, bebeyi ezerim diye ama uyandıktan sonra kameradan kendimi izliyorum. Hareket etmemiş oluyorum eşim kendini çok kasıyorsun, uykunda bile belli oluyor diyor. Zaten uyanınca kaslarım ağrıyor
Benimki hala arada öyle emmek istiyo. Ya da ben yatayım, o üstüme yüz üstü yatsın, ayaklarını da göbeğime uzatıyor, meme ağzındayken yana doğru çeviriyor kendini. Öyle emiyor. Kafasını da ben destekliyorum. Pozisyonu anlatabildim mi bilemedim ama pozisyonları beğenmeyip emmediyse o pozisyona sokuyorum, emiyor
Ufff kesinlikle. Bi de yorulmuyorsun süt verirken. Yoksa mutfağa gir, ona bir şeyler hazırla. Buharda pişir, rendele, bulaşığı, yemek dağınıklığı, kıyafetlerine bulaşacak lekesi. Şimdiden gözüm korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…