- 24 Haziran 2023
- 114
- 188
- 33
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.601
Harika ya korkuyordum yapmaya bu gece deneyeceğimGelince mecbur yapıcaz ya. Ben mama hazırlamaya bile üşeniyordum. O yüzden mama işi eşimdeydi
Kız ben hep yatıp emziriyorum. Yanına yan yatıyorum, göğüs ucum burnuna gelecek şekilde hizalıyorum. Onu da yan çeviriyorum. Kendi memeyi buluyor zaten. Uyuyunca da sırt üstü çeviriyorum. Oldu bitti.
Çok yorgun olduğum zamanlar o emip uyurken ben de uyuyorum. Eşim başımızda bekliyor. Hareket ederim, bebeyi ezerim diye ama uyandıktan sonra kameradan kendimi izliyorum. Hareket etmemiş oluyorumeşim kendini çok kasıyorsun, uykunda bile belli oluyor diyor. Zaten uyanınca kaslarım ağrıyor
Benimki hala arada öyle emmek istiyo. Ya da ben yatayım, o üstüme yüz üstü yatsın, ayaklarını da göbeğime uzatıyor, meme ağzındayken yana doğru çeviriyor kendini. Öyle emiyor. Kafasını da ben destekliyorum. Pozisyonu anlatabildim mi bilemedim ama pozisyonları beğenmeyip emmediyse o pozisyona sokuyorum, emiyor
Ufff kesinlikle. Bi de yorulmuyorsun süt verirken. Yoksa mutfağa gir, ona bir şeyler hazırla. Buharda pişir, rendele, bulaşığı, yemek dağınıklığı, kıyafetlerine bulaşacak lekesi. Şimdiden gözüm korkuyor
Yani bize gelse biz bile rahatsız oluyoruz görmesine birşey yapar mı bilmiyorum ama rahatsız ediyordur diye düşünüyorum. Benim salonun 2 yeri var gözüne geldiğinde gelen tarafı kapatıyorum. Riske atma istersenYa kızlar ben bi konuyu daha evham edindim kendime, tavandaki ışıklar yatırınca direk gözüne geliyor ya, engel olmaya çalışıyorum ona ama tamamen engelleyemiyorum, zarar verir mi gözüne görüşüne falan. Avize değiştireceğim bu gidişle
Bu kadar erken tabak çanağa gerek var mı bilemedim yani anlamıyorlar sonuçta ama sen hevesliysen kalmasın içinde tabiBasladim bende arastirmaya mama sandalyesi sectim tabak canak alicam yavastan bir ikide kitap buldum bakalim.doktorumuz bizede 5.ayda baslariz dedi zaten alttan dislerin yeri belli oldu o civarlarda da cikar gibi gorunuyo
Kesinlikle imzamı atıyorum bu yoruma.Kızlar ek gida konuşulmuş, benim de tecrübem şu ki ben emmeyi bırakır diye ek gıda olayına biraz geç başlamıştım ilk zamanlar kızım ek gidaya hevesli idi versem sanki herşeyi yiyebilir gibiydi, sonra ben temkinli davrandıkça kızım yememeye başladı bende ne de olsa emiyor diye çok önemsememiştim ama sonrasında sadece beni emen, ilerleyen zamanlarda da çok yemek seçen bir çocuğum oldu
Demem o ki ek gıda gelecekte yemek seçmemesi içinde önemli bir dönmemiş ben onu tecrübe ettim
Bence bu tarz şeyler eğer oturmazsa filan elde patlayacak şeyler. Bazılarının bacak yerleri çok dar çünkü tombik bebek sıkılabiliyor minderi filan da gelince. Bacak arası kısmı açık olan model düşünebilirsiniz amaMama sandalyesi ikea tipi mi alayim sizce yoksa chiccodan daha fonksiyonel bisey mi? Blw yapmak istiyorum yari kendi yesin yari ben yedireyim alissin ikisinede. Buyuk ihtimalle uzun sure oturucak mama sandalyesinde o yuzden konforlu olsun diyorum ama ya oturmazsa onca para bosa gider. İkea tipide uzun sure oturmaya musait degil arkasi egilmiyo uyusa kalsa iki buklumkafam baya karisik
Zaten seyrekti sacim yakinda kel kalacamKızlar sizin de saçlarınız çok dökülmeye başladı mı
Görüyorum ve arttırıyorum, ilk bebemde direkt araştırmadan eski usul yedirdim tattırdım allahtan bebeye bişey olmadı, zaten alerjikti iyi kurtarmışım.Ben üşengeç bir insan olduğum için ek gıda falan beklemiyorum. Emzirmek mis gibi. Hop çıkar memeni ver. Doysun. Ek gıda da ona özel yemek yap, 3 gün dene, aman öğürebilecek mi, boğazına kaçar mı, püre yapayım mı falan. Ay düşünürken yoruldum. Emzirmek çok güzel
ikisini de kullandım, aşırı büyük ve yer kaplıyor çiko. Rahat filan diyoz ama bebe onda da seçici oluyor. Her ne kadar tombalak olsa da kızım, çikoda değil ama ikeanınkşnde çok rahat oturdu ve tahmin edemeyeceğin kadar kullanışlı rahatMama sandalyesi ikea tipi mi alayim sizce yoksa chiccodan daha fonksiyonel bisey mi? Blw yapmak istiyorum yari kendi yesin yari ben yedireyim alissin ikisinede. Buyuk ihtimalle uzun sure oturucak mama sandalyesinde o yuzden konforlu olsun diyorum ama ya oturmazsa onca para bosa gider. İkea tipide uzun sure oturmaya musait degil arkasi egilmiyo uyusa kalsa iki buklumkafam baya karisik
Yatirarak emzirmek guzel ama ben hic beceremedim bebegimde zor tutuyor goguslerimi uzandigimdaKızlar bebeğimi yatırarak emzirebilir miyim 2.5 aylık olmak üzere yapan var mı. Yanıma yatırmak istiyorum mesela sağına yatırıp emzirmek gibi
İşte ben de bunu yapmak istiyorum ama babası alerjik bi insan. O yüzden güvenemem :/Görüyorum ve arttırıyorum, ilk bebemde direkt araştırmadan eski usul yedirdim tattırdım allahtan bebeye bişey olmadı, zaten alerjikti iyi kurtarmışım.
Sakın aman zaten ben cahil cühela imişimİşte ben de bunu yapmak istiyorum ama babası alerjik bi insan. O yüzden güvenemem :/
Ya bugun almadigim ne varsa yarin zamlaniyo o yuzden aliyorum acikcasi buharli pisirici aldim iki katina cikti fiyati o zamandan beri mesela oyle bi donemdeyizBu kadar erken tabak çanağa gerek var mı bilemedim yani anlamıyorlar sonuçta ama sen hevesliysen kalmasın içinde tabi
Ben daha çok bebelerin şapır şupur hüplettiği kombinasyonları merak ediyorum.
Kesinlikle imzamı atıyorum bu yoruma.
Bence bu tarz şeyler eğer oturmazsa filan elde patlayacak şeyler. Bazılarının bacak yerleri çok dar çünkü tombik bebek sıkılabiliyor minderi filan da gelince. Bacak arası kısmı açık olan model düşünebilirsiniz ama
Evet mantikli en kotu ikeada oturmazsa kayinvalideme gotururum oraya gittikce kullaniriz bi yemelikGörüyorum ve arttırıyorum, ilk bebemde direkt araştırmadan eski usul yedirdim tattırdım allahtan bebeye bişey olmadı, zaten alerjikti iyi kurtarmışım.
ikisini de kullandım, aşırı büyük ve yer kaplıyor çiko. Rahat filan diyoz ama bebe onda da seçici oluyor. Her ne kadar tombalak olsa da kızım, çikoda değil ama ikeanınkşnde çok rahat oturdu ve tahmin edemeyeceğin kadar kullanışlı rahat
Çikoyu elden çıkardım
İkea duruyor evimde, ebebekten bi minder aldım koydum içine oh mis:)
Uyusun da her türlü rahat yere yatırırsın
Önce İkea tipi ile başla
Baktın sevmedi çiko tarzına geç. Hem yerden hem paradan tasarruf olur
Çok geçmiş olsun salgın var bir sürü hastalık geldi çattı yineya kızlar oğlum yaniyo ateşle durduk yere ateşlendi hastaneye götürdüm ne ilaç nede birşey kan ve idrarda birşey çıkmıyor ateşi için ilaç bile vermediler bir kan aldılaraf oldu çocuğum. Evde iglestirmeye çalışıyorum resmen ama olmuyor kendimi suçlu yorum şuan ne yaptım ki böyle oldu diyorum sabahtan beri böyleyiz
Bendekinde tepsi çıkıyordu koltuğu yatıyor ve sandalye boyunu ayarlayabilşyordummEvet mantikli en kotu ikeada oturmazsa kayinvalideme gotururum oraya gittikce kullaniriz bi yemelikchiccoda baktigimin tek guzel yani vardi koltuk ve tepsi cikiyo herhangi bi sandalyeye takabiliyosun portatif mama sandalyesi oluyo yani ordan cezbetti biraz beni
Üstünde sagdece sıfır kollu cittitlisi var kan aldılar elinin üstünden içi morardı bandı çok sikmislar kuzumun ya devamlı ağlıyor calpol verdim ama fayda vermiyor fitil vericem birazdan okadar uykusu var ki uyuyamiyor gözlerinden yaşlar süzülüyor birtekÇok geçmiş olsun salgın var bir sürü hastalık geldi çattı yine
Elleri avucu ne olmuş yavrumun yaşuan ağlamak istiyorum resmen.
Allah Şafi ismi ile şifalandırsın
Evde calpol var mı? Ver biraz en azından rahatlatır kuzuyu.
Ama öncesinde fazla kıyafet mi giydirdin acaba? Onu azalt belki ateş enfeksiyon virüs filan kaynaklı değildir.
Tamam yaa suan baya ikna ettin beni gereksiz bi is oldugunaBendekinde tepsi çıkıyordu koltuğu yatıyor ve sandalye boyunu ayarlayabilşyordumm
Ayrıca tekerlekliydi
Ama gel gelelim ikea evimizin herşeyi gerçekten
Ne aktiviteler yaptık onun üstünde
3 yaşa kadar kullandık sonrasında normal bizle birlikte oturdu sandalyede
Ben şimdi denedim meğer şimdiye kadar hem bebek hem ben yoruluyormuşuz çok iyi oldu. 3. De tuttu hemen ve hiç bırakmadı. Yukarda arkadaşın yazdığı gibi yaptım meme ucunu burun hızasına getirdim kolay olduYatirarak emzirmek guzel ama ben hic beceremedim bebegimde zor tutuyor goguslerimi uzandigimda
Cok gecmis olsun kanda idrarda cikmiyosa eger belki disardan olusan bi durumdur icten degilya kızlar oğlum yaniyo ateşle durduk yere ateşlendi hastaneye götürdüm ne ilaç nede birşey kan ve idrarda birşey çıkmıyor ateşi için ilaç bile vermediler bir kan aldılaraf oldu çocuğum. Evde iglestirmeye çalışıyorum resmen ama olmuyor kendimi suçlu yorum şuan ne yaptım ki böyle oldu diyorum sabahtan beri böyleyiz
Kan alırken sıktırmış olabilirler mi benim kızımın elini öyle sıkmış ki hemşire morarmıştı sıktıgı yerlerya kızlar oğlum yaniyo ateşle durduk yere ateşlendi hastaneye götürdüm ne ilaç nede birşey kan ve idrarda birşey çıkmıyor ateşi için ilaç bile vermediler bir kan aldılaraf oldu çocuğum. Evde iglestirmeye çalışıyorum resmen ama olmuyor kendimi suçlu yorum şuan ne yaptım ki böyle oldu diyorum sabahtan beri böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?