2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya kızlar ben bi konuyu daha evham edindim kendime, tavandaki ışıklar yatırınca direk gözüne geliyor ya, engel olmaya çalışıyorum ona ama tamamen engelleyemiyorum, zarar verir mi gözüne görüşüne falan. Avize değiştireceğim bu gidişle

Harika ya korkuyordum yapmaya bu gece deneyeceğim

Yani bize gelse biz bile rahatsız oluyoruz görmesine birşey yapar mı bilmiyorum ama rahatsız ediyordur diye düşünüyorum. Benim salonun 2 yeri var gözüne geldiğinde gelen tarafı kapatıyorum. Riske atma istersen

Basladim bende arastirmaya mama sandalyesi sectim tabak canak alicam yavastan bir ikide kitap buldum bakalim. doktorumuz bizede 5.ayda baslariz dedi zaten alttan dislerin yeri belli oldu o civarlarda da cikar gibi gorunuyo
Bu kadar erken tabak çanağa gerek var mı bilemedim yani anlamıyorlar sonuçta ama sen hevesliysen kalmasın içinde tabi
Ben daha çok bebelerin şapır şupur hüplettiği kombinasyonları merak ediyorum.
Kesinlikle imzamı atıyorum bu yoruma.
Bence bu tarz şeyler eğer oturmazsa filan elde patlayacak şeyler. Bazılarının bacak yerleri çok dar çünkü tombik bebek sıkılabiliyor minderi filan da gelince. Bacak arası kısmı açık olan model düşünebilirsiniz ama

Görüyorum ve arttırıyorum, ilk bebemde direkt araştırmadan eski usul yedirdim tattırdım allahtan bebeye bişey olmadı, zaten alerjikti iyi kurtarmışım.
ikisini de kullandım, aşırı büyük ve yer kaplıyor çiko. Rahat filan diyoz ama bebe onda da seçici oluyor. Her ne kadar tombalak olsa da kızım, çikoda değil ama ikeanınkşnde çok rahat oturdu ve tahmin edemeyeceğin kadar kullanışlı rahat
Çikoyu elden çıkardım
İkea duruyor evimde, ebebekten bi minder aldım koydum içine oh mis:)
Uyusun da her türlü rahat yere yatırırsın
Önce İkea tipi ile başla
Baktın sevmedi çiko tarzına geç. Hem yerden hem paradan tasarruf olur

ya kızlar oğlum yaniyo ateşle durduk yere ateşlendi hastaneye götürdüm ne ilaç nede birşey kan ve idrarda birşey çıkmıyor ateşi için ilaç bile vermediler bir kan aldılaraf oldu çocuğum. Evde iglestirmeye çalışıyorum resmen ama olmuyor kendimi suçlu yorum şuan ne yaptım ki böyle oldu diyorum sabahtan beri böyleyiz

Eklentiler

• IMG-20230929-WA0038.webp
    18 KB · Görüntüleme: 65
Ya bugun almadigim ne varsa yarin zamlaniyo o yuzden aliyorum acikcasi buharli pisirici aldim iki katina cikti fiyati o zamandan beri mesela oyle bi donemdeyiz chiccodan baktigim guzel gayet konforlu belli ama iste cocuk onemli eger uzerinde vakit gecirmezse bosa para

Evet mantikli en kotu ikeada oturmazsa kayinvalideme gotururum oraya gittikce kullaniriz bi yemelik chiccoda baktigimin tek guzel yani vardi koltuk ve tepsi cikiyo herhangi bi sandalyeye takabiliyosun portatif mama sandalyesi oluyo yani ordan cezbetti biraz beni

Çok geçmiş olsun salgın var bir sürü hastalık geldi çattı yine
Elleri avucu ne olmuş yavrumun ya şuan ağlamak istiyorum resmen.
Allah Şafi ismi ile şifalandırsın
Evde calpol var mı? Ver biraz en azından rahatlatır kuzuyu.

Ama öncesinde fazla kıyafet mi giydirdin acaba? Onu azalt belki ateş enfeksiyon virüs filan kaynaklı değildir.

Bendekinde tepsi çıkıyordu koltuğu yatıyor ve sandalye boyunu ayarlayabilşyordumm
Ayrıca tekerlekliydi
Ama gel gelelim ikea evimizin herşeyi gerçekten
Ne aktiviteler yaptık onun üstünde
3 yaşa kadar kullandık sonrasında normal bizle birlikte oturdu sandalyede

Üstünde sagdece sıfır kollu cittitlisi var kan aldılar elinin üstünden içi morardı bandı çok sikmislar kuzumun ya devamlı ağlıyor calpol verdim ama fayda vermiyor fitil vericem birazdan okadar uykusu var ki uyuyamiyor gözlerinden yaşlar süzülüyor birtek cagresizce elimden geleni yapıyorum düzelsin die

Tamam yaa suan baya ikna ettin beni gereksiz bi is olduguna ikea alicigiiim

Yatirarak emzirmek guzel ama ben hic beceremedim bebegimde zor tutuyor goguslerimi uzandigimda
Ben şimdi denedim meğer şimdiye kadar hem bebek hem ben yoruluyormuşuz çok iyi oldu. 3. De tuttu hemen ve hiç bırakmadı. Yukarda arkadaşın yazdığı gibi yaptım meme ucunu burun hızasına getirdim kolay oldu

Cok gecmis olsun kanda idrarda cikmiyosa eger belki disardan olusan bi durumdur icten degil calpol verdin mi biraz agrisi varsa onada iyi gelir ateside dusurur

Kan alırken sıktırmış olabilirler mi benim kızımın elini öyle sıkmış ki hemşire morarmıştı sıktıgı yerler

Biogaia kullananlar gaz sorunu daha çok oldu mu gaz damlasını vermeyince çocuk daha rahat daha az gazı resmen o yüzden bıraktım vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…