2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay evet, 5 market gezdim bulamadım bizim numarayı 2 yerde büyük numaraları vardı, bulunduğum yer küçük ilçe bide Adana ya da Osmaniye yolu göründü bana

Merhabalar kızlar, rota aşısının ikinci dozunu 3 ay+1 haftalıkken yaptırdık ve bitirdik. Ama o günden beri sürekli kaka yapmaya başladı. 2 hafta oluyor ve bazen kaçırma gibi bazen de dolu kakalı 10-15 defa bez değiştiriyorum. İlk dozda böyle bir şey olmamıştı. Tesadüf mü bilmiyorum. Doktor normal diyor, ishal değil çocuk. Var mı böyle bir şey yaşayan, Varsa da ne zaman geçer, ya da gerçekten normal mi? Anne sütü alıyor. Normalde günde1-2 kaka yapıyordu birden değişti. Pişik de başladı maalesef şimdi

İlkokula giden kızım var mağlum sınıftan hastalık getiriyor küçük kızım da nasibini aldıburnu tıkalı küçük hava pompalarıyla çekiyorum ama çok ağlıyor bide şuan yoğun kıvamlı olduğu için sanırım tam gelmiyor nasıl temizliyorsunuz burnunu genzini 3 aylık olmak üzereyiz.

Serum fizyolojik kullaniyo musun yumusatir

Ben serum ike bir burundan veriyorum öbür burundan çıkıyor.

Ben izotonik su sıkıyorum, sonra aspiratör ile çekiyorum

Merhaba kızlar, bebeğinin saçını kesen ya da kestiren var mi aranızda? Benim bebegim 3.5 aylik olacak saçı aşırı derecede dökülüyor hatta o kadar elini ağzına götürüp durduğu için takip ediyordum sac yutmasin diye ona rağmen bezinde tek tük saçlarını gördük yutmuş kakasindan çıktı. Bu yüzden doktora sorarak saçlarını evde makineyle kısalttık. Hatta başta doktor kesmeyin dedi, durumu anlatınca o zaman kisaltin demişti.
Şimdi İnternete bakıyorum herkes 1 yaşından sonra sakıncası yok yazmış, 1 yaş öncesinde ne gibi bir sakıncası olabilir? Kestigime pişman oldum resmen yazılanları okuduktan sonra

Benim de oğlumun saçları çok uzun hep yüzünü kaşındıyor, biraz kısaltmayı düşünüyorduk biz de ne gibi sakıncaları varmış merak etrim ben de şimdi

Bıngıldağı ile ilgili sorun olur vs denmiş hep ama sanırım o jiletle kazitanlar için geçerli birsey. Makinenin plastik ucuyla ya da makasla sorun olacağını düşünmüyorum
Benim de oğlumun saçları çok uzun hep yüzünü kaşındıyor, biraz kısaltmayı düşünüyorduk biz de ne gibi sakıncaları varmış merak etrim ben de şimdi

Bizim bebik uzun saçlarıyla geldi dünyaya, sıcak yerde olduğumuz için her emzirmede terliyordu yenidoğan olduğu halde, biraz araştırdım kestirsem ne olur diye baya kestiren varmış hatta 7.günde kestirmek sünnetmiş deneyelim mi dedim eşime tamam dedi sağolsun yoksa klima çarpacak ıslak saçlardan.
Ezcümle; kendimiz kısalttık eşimin traş makinasının plastik ucuyla ve tabi çok kısa olmayacak şekilde, bir sorun ya da sıkıntı yaşamadık şükür tabi annem baya söylendi ama alıştı sonradan, her aradığında saçına dokunmayın sakın diyor hatta neyse ki uzakta
Şimdi uzadı yine, kış girmeden keselim dedik çünkü aynı sorun bizde de var, bezinde saç bulmaya başladım

Alerjimiz doktor onayıyla hayırlı uğurlu olsun
Ben biliyodum zaten ama doktor da yediklerine dikkat et diye bir sürü şey sıraladı
Ve battaniyeler halılar hepsi kalkacak yine
Dün çok soğuk diye battaniye örttük üstümüze, sabaha kadar tıkandı yavrum.
Yanaklar kızarıyor
Diyet yapmak istemiyorum ama mecbur

Ben o bacak hareketini hiçbir zaman yapmadım bana çok sert geliyor. Ben altını açıp bi sağa çevirip 5 saniye bekliyorum bi sola çevirip 5 saniye bekliyorum gazını çok güzel çıkarıyor. Dene istersen sende her bebek yapar mı bilmiyorum ama

Kıyamam kuzucuğa çok zor alerji

Hiçbir türlü çıkarmıyor.
Tek bu şekilde aşırı rahat çıkarıyor. Ama gazdanmış zaten. Çok şükür normale döndü.

Ayy ay allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…