- 24 Haziran 2023
- 114
- 188
- 33
- 32
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.241
Ay evet, 5 market gezdim bulamadım bizim numarayı 2 yerde büyük numaraları vardı, bulunduğum yer küçük ilçe bide Adana ya da Osmaniye yolu göründü banaBizde tavsiye üzerine pure soft kullanıyoruz umarım memnun kalırsınız sizde ince ped gibi dikişli gibi pamuk döşemesi, dokusuda naylonmsu değil yumuşak gayet kenarları arkası büzgülü yoksa bizim kakalar ordan sırta çıkıyordu pure soft dan beri çıkmıyor tek sıkıntısı çok bulunan bir bez değil sürekli takip ediyorum, ha bide olumsuz bir yanıda çok üretim hatası çıkıyor pakette ama önemsiz kesilmesi gereken kesilmiş ama tam ayrılmamış tutup alıyorum bende
Aynen hepicigi 3 numaraHepsi 3 numara mı bide
Küçülen 3 numaraları sakla sonraki çocukları da büyütür onlarAynen hepicigi 3 numara
Karaborsada satacamKüçülen 3 numaraları sakla sonraki çocukları da büyütür onlarsen 4 ten devam et
Serum fizyolojik kullaniyo musun yumusatirİlkokula giden kızım var mağlum sınıftan hastalık getiriyor küçük kızım da nasibini aldıburnu tıkalı küçük hava pompalarıyla çekiyorum ama çok ağlıyor bide şuan yoğun kıvamlı olduğu için sanırım tam gelmiyor nasıl temizliyorsunuz burnunu genzini 3 aylık olmak üzereyiz.
Ben serum ike bir burundan veriyorum öbür burundan çıkıyor.İlkokula giden kızım var mağlum sınıftan hastalık getiriyor küçük kızım da nasibini aldıburnu tıkalı küçük hava pompalarıyla çekiyorum ama çok ağlıyor bide şuan yoğun kıvamlı olduğu için sanırım tam gelmiyor nasıl temizliyorsunuz burnunu genzini 3 aylık olmak üzereyiz.
İlkokula giden kızım var mağlum sınıftan hastalık getiriyor küçük kızım da nasibini aldıburnu tıkalı küçük hava pompalarıyla çekiyorum ama çok ağlıyor bide şuan yoğun kıvamlı olduğu için sanırım tam gelmiyor nasıl temizliyorsunuz burnunu genzini 3 aylık olmak üzereyiz.
Benim de oğlumun saçları çok uzun hep yüzünü kaşındıyor, biraz kısaltmayı düşünüyorduk biz de ne gibi sakıncaları varmış merak etrim ben de şimdiMerhaba kızlar, bebeğinin saçını kesen ya da kestiren var mi aranızda? Benim bebegim 3.5 aylik olacak saçı aşırı derecede dökülüyor hatta o kadar elini ağzına götürüp durduğu için takip ediyordum sac yutmasin diye ona rağmen bezinde tek tük saçlarını gördük yutmuş kakasindan çıktı. Bu yüzden doktora sorarak saçlarını evde makineyle kısalttık. Hatta başta doktor kesmeyin dedi, durumu anlatınca o zaman kisaltin demişti.
Şimdi İnternete bakıyorum herkes 1 yaşından sonra sakıncası yok yazmış, 1 yaş öncesinde ne gibi bir sakıncası olabilir? Kestigime pişman oldum resmen yazılanları okuduktan sonra
Benim de oğlumun saçları çok uzun hep yüzünü kaşındıyor, biraz kısaltmayı düşünüyorduk biz de ne gibi sakıncaları varmış merak etrim ben de şimdi
Bizim bebik uzun saçlarıyla geldi dünyaya, sıcak yerde olduğumuz için her emzirmede terliyordu yenidoğan olduğu halde, biraz araştırdım kestirsem ne olur diye baya kestiren varmış hatta 7.günde kestirmek sünnetmişMerhaba kızlar, bebeğinin saçını kesen ya da kestiren var mi aranızda? Benim bebegim 3.5 aylik olacak saçı aşırı derecede dökülüyor hatta o kadar elini ağzına götürüp durduğu için takip ediyordum sac yutmasin diye ona rağmen bezinde tek tük saçlarını gördük yutmuş kakasindan çıktı. Bu yüzden doktora sorarak saçlarını evde makineyle kısalttık. Hatta başta doktor kesmeyin dedi, durumu anlatınca o zaman kisaltin demişti.
Şimdi İnternete bakıyorum herkes 1 yaşından sonra sakıncası yok yazmış, 1 yaş öncesinde ne gibi bir sakıncası olabilir? Kestigime pişman oldum resmen yazılanları okuduktan sonra
Ben o bacak hareketini hiçbir zaman yapmadım bana çok sert geliyor. Ben altını açıp bi sağa çevirip 5 saniye bekliyorum bi sola çevirip 5 saniye bekliyorum gazını çok güzel çıkarıyor. Dene istersen sende her bebek yapar mı bilmiyorum amaKızlar
Kızım normalde çok gazlı değil. Ama 2 gindir anlamadığım bir gariplik var. Yatarken uzun uzun inleme sesleri çıkarıyor uyku arasında. Acaba gazdan mı? Yoksa bir yerine mi zarar verdik ara ara canı mı acıyor diye düşündüm bugün. Gazını çıkarmak için karnına ayaklarıyla hareketler yapıyoruz. Ondan şüphelendim. Bacağına bit gerine mi zarar verdik ki acaba. Böyle bir şey olabilir mi? Nasıl emin olabilirim?
Canı yansa sürekli inler ses çıkarır diyorum bir yandan.
Kıyamam kuzucuğa çok zor alerjiAlerjimiz doktor onayıyla hayırlı uğurlu olsun
Ben biliyodum zaten ama doktor da yediklerine dikkat et diye bir sürü şey sıraladı
Ve battaniyeler halılarhepsi kalkacak yine
Dün çok soğuk diye battaniye örttük üstümüze, sabaha kadar tıkandı yavrum.
Yanaklar kızarıyor
Diyet yapmak istemiyorumama mecbur
Hiçbir türlü çıkarmıyor.Ben o bacak hareketini hiçbir zaman yapmadım bana çok sert geliyor. Ben altını açıp bi sağa çevirip 5 saniye bekliyorum bi sola çevirip 5 saniye bekliyorum gazını çok güzel çıkarıyor. Dene istersen sende her bebek yapar mı bilmiyorum ama
Ayy ay allah kolaylık versinAlerjimiz doktor onayıyla hayırlı uğurlu olsun
Ben biliyodum zaten ama doktor da yediklerine dikkat et diye bir sürü şey sıraladı
Ve battaniyeler halılarhepsi kalkacak yine
Dün çok soğuk diye battaniye örttük üstümüze, sabaha kadar tıkandı yavrum.
Yanaklar kızarıyor
Diyet yapmak istemiyorumama mecbur
Çook. İlk bebeğimde de çok zor günler geçirdik. Bunda bilinçli ilerleyeceğim inşallahKıyamam kuzucuğa çok zor alerji
Amin Allah razı olsunAyy ay allah kolaylık versin
En azından bilinçlisin zor ama başa gelen çekiliyor Allah beterinden korusunÇook. İlk bebeğimde de çok zor günler geçirdik. Bunda bilinçli ilerleyeceğim inşallah
Amin Allah razı olsun
Hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?