2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Bizim şaşkindada yuzundeki egzama gidip geliyor ordek seklini almiş egzama
Insallah yasamasinda cilt problemi
işin zoe allah yardimcin olsun

Ffff peki senin yedigine dikkat etmen yeterli mi? Bu durumda mama baslamak daha mi iyi diye dusunmeden edemedim ama tecrubelisin konu hakkinda daha iyi bilirsin

Kizlar bebeginizin goz rengi değişti mi
bizimki ilk dogdugunda maviydi simdi biraz yesile donmuş

Allah yardımcın olsun çok zor alerji diyet bizde de var maalesef diyetteyim 1 buçuk aydır bugün biraz açtı diyetimi çok mutluyum
Yüzde egzama var bizde ilaç verdi ve bol bol krem sürülecek , tün vücudu hergun nemlendirme mız gerekiyormus başka yerlere yayılmasın diye
4 aylık olunca ek gıdaya başlıcağız bana çok erken geliyor ama doktor bağırsakların güclenmesi için dedi
Kilo alımı nasıl bebeğinin bizim çok yavaş sınırın altında alıyor ve buna rağmen mama başlamadılar

Kızlar merhaba uzuuuuuuuuun bi aradan sonra bitik bir anne olarak burdayım :) hayatımda geçirdiğim en kötü 3 bucuk aydan sonra hayatımını ne olursa olsun yeniden yasamak istiyorum sizide cok özledim benim oğlum kolik bir bebek oldu o yüzden benım 3 ayım bana 30 sene geldi ne yasadıgımı sadece bilen anlar o yuzden bu kadar süre yoktur cünkü zaten yasamıyordum
Ama sizi cok özledim
Not ( lavabo ya bile gidemeyen anne )

Kızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Merhaba ben bugün kontrole götürdüm 3 ay 4 günlük. Bas çevresi bizimde 40 cm çıktı doktor küçük biraz dedi sonra esimle bana baktı sizin de kafalar küçük dedi çok üstünde durmadı yani

Eki Görüntüle 3318771

Ah cnm bebiş kıyamam sana ördeği de kendi gibi tatlı inşallah çabucak geçer annesi

Benimde alerjik dermatit im var 2 haftadır atak yaptı bugün doktora gittim ilaç ve losyon verdi, öyleki göğsüm bile bu şekilde emzirmeye korkuyorum neden atak yaptığı belli değil stresten de olabiliyor ev tozundan da en çok benim

Merhaba ben bugün kontrole götürdüm 3 ay 4 günlük. Bas çevresi bizimde 40 cm çıktı doktor küçük biraz dedi sonra esimle bana baktı sizin de kafalar küçük dedi çok üstünde durmadı yani
Küçük mü dedi 40 a Doğumda kaçla doğdu benim kızım da 3 aylık olacak 37,5 ölçtüler bugün

Eki Görüntüle 3318771

Oy maşallah kuzuya
Egzama çok zor çok
Allah kolaylıkla büyütmeyi nasip etsşn
Gece huzursuzluk çok zorluyor hep kucağımda kaç gündür.

Kızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Bizimkinin de biraz ufak baş çevresi. Ama doktor zamanla normal seviyesine gelir dedi çünkü genel muayenede her şeyi çok iyi bitek kafa küçük olunca önemsemedi. Birkaç etkenle birlikte okuyorlar durumu. Boy kilo iyi çocuğun kas gelişimi iyi kafa 2 cm küçük (misal) çok kaygılanmıyorlar
Ffff peki senin yedigine dikkat etmen yeterli mi? Bu durumda mama baslamak daha mi iyi diye dusunmeden edemedim ama tecrubelisin konu hakkinda daha iyi bilirsin
Evet dikkat etmem şuan için yeterli
İlk bebemdeki gibi cilde de sıçrarsa o zaman sakızı pisliğe düşürmüş olurum cildi iyileştirmek çok zor. LadyMorganas beni anlar

Kizlar bebeginizin goz rengi değişti mi
bizimki ilk dogdugunda maviydi simdi biraz yesile donmuş
Bizimki Maviş hala, saçlar da açıldıkça açılıyor
Atopik dermatit çok zor ya Allah yardımcımız olsun
Ben ek gıdayı sordum 6. Ayı bekle dedi bana
Ki kızım hiç ek gıdaya ilgi göstermiyor zaten
Bebeğine göre hareket etmek lazım sizinki belki hazır olduğunu gösteren beden dili gösteriyordur

Arkadaşlar bugün bebise rota birinci dozu yaptırayım niyetiyle gitmiştik 3 ay 5 günlük. Doktor menenjitleri de yapalım dedi, iki bacağa aynı anda yapıldı aşılar. Nimenrix ve bexsero. Doktor anlatırken anlamamışım bu uygulamayı, çok ağlıyordu o an odaklanamadim doktora, şok oldum bianda. 5 aylıkta ve 13 ya da 15 ayda üçüncü dozlarını da olacak ve bitecek. Aşı yapılmadan önce yarım fitil yaptı hemşire, birazdan kalan yarısını da vericem. Ağır geldi sanırım eve geldiğimizden beri deliksiz uyuyor, koruyuculugu bol olur inşallah. Bebişlerimiz hep çok iyi olsun..

Daha küçücük 2 buçuk aylık bile değil doktorun görüşü bu bakalım o zaman gelsin ne olacak

Doğumda 32 cm idi. Ve bizimki 1 ayda 800 gram almış bana çok az geldi yine ama doktor ona da bisey demedi. Daha doğrusu gelişim tablosunda normal degerlerde dedi
Önemli olan bize nasıl geldiği değil doktora nasıl geldiği
Bizim de 15 günde 300 gram almış. Doktor gayet iyi dedi. Ben üzerine düşünmüyorum bile öyle deyince.

Bende bugün doktora götürdüm iki gün içinde vücuduna attı kabarıklık egzamaya çevirmiş dedi aynı zamanda soğuk da algınlığına yakalanmış. Krem ve şurup verdi alerji için soğuk algınlığına sadece buhar makinesini kullanıyoruz şuan.

Geçmiş olsun
Krem ne verdi ve alerjiyi egzamalı tetikleyen şey nedir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…