- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #30.281
Sağol lady
Geniz akıntısı, nefes tıkanıklığı, sürekli kusma ve konak. Egzama da ufaktan başlıyor. Karnı öncelikli olarak ve yanaklar.
Ellerinin üstü de leke leke olup sonra kayboluyor
Ama henüz ciddi bir cilt problemi başlamadı (başlamaz da inşallah)
Ffff peki senin yedigine dikkat etmen yeterli mi? Bu durumda mama baslamak daha mi iyi diye dusunmeden edemedim ama tecrubelisin konu hakkinda daha iyi bilirsinSağol lady
Geniz akıntısı, nefes tıkanıklığı, sürekli kusma ve konak. Egzama da ufaktan başlıyor. Karnı öncelikli olarak ve yanaklar.
Ellerinin üstü de leke leke olup sonra kayboluyor
Ama henüz ciddi bir cilt problemi başlamadı (başlamaz da inşallah)
Ay hic kiyamiyorum ya minigimEki Görüntüle 3318771
Bizim şaşkindada yuzundeki egzama gidip geliyor ordek seklini almiş egzama
Insallah yasamasinda cilt problemi
işin zoe allah yardimcin olsun
Allah yardımcın olsun çok zor alerji diyet bizde de var maalesef diyetteyim 1 buçuk aydır bugün biraz açtı diyetimi çok mutluyumAlerjimiz doktor onayıyla hayırlı uğurlu olsun
Ben biliyodum zaten ama doktor da yediklerine dikkat et diye bir sürü şey sıraladı
Ve battaniyeler halılarhepsi kalkacak yine
Dün çok soğuk diye battaniye örttük üstümüze, sabaha kadar tıkandı yavrum.
Yanaklar kızarıyor
Diyet yapmak istemiyorumama mecbur
Yanlış hatırlamıyorsam 56lı 3 numara 95tlNe kadar fiyatları acaba çektiniz mi?
Merhaba ben bugün kontrole götürdüm 3 ay 4 günlük. Bas çevresi bizimde 40 cm çıktı doktor küçük biraz dedi sonra esimle bana baktı sizin de kafalar küçük dediKızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Genetikte olunca bebekte olmasi yuksekMerhaba ben bugün kontrole götürdüm 3 ay 4 günlük. Bas çevresi bizimde 40 cm çıktı doktor küçük biraz dedi sonra esimle bana baktı sizin de kafalar küçük dediçok üstünde durmadı yani
Ah cnm bebiş kıyamam sana ördeği de kendi gibi tatlıEki Görüntüle 3318771
Küçük mü dedi 40 aMerhaba ben bugün kontrole götürdüm 3 ay 4 günlük. Bas çevresi bizimde 40 cm çıktı doktor küçük biraz dedi sonra esimle bana baktı sizin de kafalar küçük dediçok üstünde durmadı yani
Doğumda 32 cm idi. Ve bizimki 1 ayda 800 gram almış bana çok az geldi yine ama doktor ona da bisey demedi. Daha doğrusu gelişim tablosunda normal degerlerde dediKüçük mü dedi 40 aDoğumda kaçla doğdu benim kızım da 3 aylık olacak 37,5 ölçtüler bugün
Oy maşallah kuzuyaEki Görüntüle 3318771
Bizimkinin de biraz ufak baş çevresi. Ama doktor zamanla normal seviyesine gelir dedi çünkü genel muayenede her şeyi çok iyi bitek kafa küçük olunca önemsemedi. Birkaç etkenle birlikte okuyorlar durumu. Boy kilo iyi çocuğun kas gelişimi iyi kafa 2 cm küçük (misal) çok kaygılanmıyorlarKızlar merhaba bugün 3. Ay kontrollerine gittim de bebeğimin boyu 68 kilosu 6500 kafa çevresi 40 çıktı ebe biraz baş çevremiz küçük dedi. Sizin bebklerinizin 3. Ayda bas çevresi ne kadardı
Evet dikkat etmem şuan için yeterliFfff peki senin yedigine dikkat etmen yeterli mi? Bu durumda mama baslamak daha mi iyi diye dusunmeden edemedim ama tecrubelisin konu hakkinda daha iyi bilirsin
Bizimki Maviş hala, saçlar da açıldıkça açılıyorKizlar bebeginizin goz rengi değişti mi
bizimki ilk dogdugunda maviydi simdi biraz yesile donmuş
Atopik dermatit çok zor ya Allah yardımcımız olsunAllah yardımcın olsun çok zor alerji diyet bizde de var maalesef diyetteyim 1 buçuk aydır bugün biraz açtı diyetimi çok mutluyum
Yüzde egzama var bizde ilaç verdi ve bol bol krem sürülecek , tün vücudu hergun nemlendirme mız gerekiyormus başka yerlere yayılmasın diye
4 aylık olunca ek gıdaya başlıcağız bana çok erken geliyor ama doktor bağırsakların güclenmesi için dedi
Kilo alımı nasıl bebeğinin bizim çok yavaş sınırın altında alıyor ve buna rağmen mama başlamadılar
Daha küçücük 2 buçuk aylık bile değil doktorun görüşü bu bakalım o zaman gelsin ne olacakBizimkinin de biraz ufak baş çevresi. Ama doktor zamanla normal seviyesine gelir dedi çünkü genel muayenede her şeyi çok iyi bitek kafa küçük olunca önemsemedi. Birkaç etkenle birlikte okuyorlar durumu. Boy kilo iyi çocuğun kas gelişimi iyi kafa 2 cm küçük (misal) çok kaygılanmıyorlar
Evet dikkat etmem şuan için yeterli
İlk bebemdeki gibi cilde de sıçrarsa o zaman sakızı pisliğe düşürmüş olurumcildi iyileştirmek çok zor. LadyMorganas beni anlar
Bizimki Maviş hala, saçlar da açıldıkça açılıyor
Atopik dermatit çok zor ya Allah yardımcımız olsun
Ben ek gıdayı sordum 6. Ayı bekle dedi bana
Ki kızım hiç ek gıdaya ilgi göstermiyor zaten
Bebeğine göre hareket etmek lazım sizinki belki hazır olduğunu gösteren beden dili gösteriyordur
Önemli olan bize nasıl geldiği değil doktora nasıl geldiğiDoğumda 32 cm idi. Ve bizimki 1 ayda 800 gram almış bana çok az geldi yine ama doktor ona da bisey demedi. Daha doğrusu gelişim tablosunda normal degerlerde dedi
Bende bugün doktora götürdüm iki gün içinde vücuduna attı kabarıklık egzamaya çevirmiş dedi aynı zamanda soğuk da algınlığına yakalanmış. Krem ve şurup verdi alerji için soğuk algınlığına sadece buhar makinesini kullanıyoruz şuan.Bizimkinin de biraz ufak baş çevresi. Ama doktor zamanla normal seviyesine gelir dedi çünkü genel muayenede her şeyi çok iyi bitek kafa küçük olunca önemsemedi. Birkaç etkenle birlikte okuyorlar durumu. Boy kilo iyi çocuğun kas gelişimi iyi kafa 2 cm küçük (misal) çok kaygılanmıyorlar
Evet dikkat etmem şuan için yeterli
İlk bebemdeki gibi cilde de sıçrarsa o zaman sakızı pisliğe düşürmüş olurumcildi iyileştirmek çok zor. LadyMorganas beni anlar
Bizimki Maviş hala, saçlar da açıldıkça açılıyor
Atopik dermatit çok zor ya Allah yardımcımız olsun
Ben ek gıdayı sordum 6. Ayı bekle dedi bana
Ki kızım hiç ek gıdaya ilgi göstermiyor zaten
Bebeğine göre hareket etmek lazım sizinki belki hazır olduğunu gösteren beden dili gösteriyordur
Geçmiş olsunBende bugün doktora götürdüm iki gün içinde vücuduna attı kabarıklık egzamaya çevirmiş dedi aynı zamanda soğuk da algınlığına yakalanmış. Krem ve şurup verdi alerji için soğuk algınlığına sadece buhar makinesini kullanıyoruz şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?